Ļoti pieklājīga viesnīca

Rakstīts: 5 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 18 — 24 augusts 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī ca ir jauna, tī ra un labi uzturē ta. Temperatū ras rež ī ms atstā j daudz ko vē lē ties, tač u kopumā , nepieķ eroties sī kumiem, viss ir ļ oti cienī gs: telpas, ē dieni un apkalpoš ana. Smieklī gi bija lasī t atsauksmes, ka cilvē ki aiziet izsalkuš i - lū k, cik vajag, atvainojiet, paē st, lai paspē tu, ja ir restorā ns brokastī m, pusdienā m, vakariņ ā m ar gardu ē dienu kalnu, vestibila bā rs, bā rs ar ē diens teritorijā pie baseiniem un bā rs ar ē dienu pludmalē - badoties))).
Bet atseviš ķ i vē los pieminē t Maggic Spa. Paldies Lī nai, spa informatorei, ka pirmajā dienā uzaicinā ja mū s uz hammam. Pateicoties tam, diena ar agru ieraš anos netika zaudē ta. Un masieru Selmas un Emī nes maģ iskā s rokas uzlaboja un paaugstinā ja relaksā cijas kvalitā ti 7 dienu garumā . Spa š efpavā ru Celila un Ā dama draudzī gums vienmē r ir bijis tik augstā lī menī , ka mē s ar meitu jutā mies kā gaidī tā kie un vienī gie viesi. Iespē jams, pateicoties spa, mū su atvaļ inā jums izvē rtā s tikai ar pozitī vā m emocijā m.
Kopumā iesakā m gan viesnī cu, gan obligā to spa apmeklē jumu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu