Laba viesnīca jaunajā karantīnas realitātē

Rakstīts: 18 augusts 2020
Ceļošanas laiks: 15 — 22 augusts 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 6.0
Pirmo dienu eiforija ir pā rgā jusi, tā pē c rakstu kā ir.
Par viesnī cu. Viesnī ca ir jauna, atrodas pirmajā lī nijā gandrī z kalnu pakā jē . Ļ oti jauki plaš i numuri, tī rī ba un ē rtī bas. Saistī bā ar karantī nu sabiedriskā s vietā s - reģ istratū rā , restorā nā - kondicionieri praktiski netiek ieslē gti. Š ī iemesla dē ļ tas ir ļ oti smacī gs. Kondicionieri telpā s nedarbojas ar pilnu jaudu - bet pietiekami. Wi-fi ir bezmaksas tikai reģ istratū rā , tas darbojas ā rkā rtī gi slikti. Viesnī cā varat iegā dā ties piekļ uvi Wi-Fi — uz 7 dienā m — par 1 sī krī ku — USD 14. Acī mredzot š ā dā veidā viņ i nolē ma atgū t karantī nas zaudē jumus, jo novembrī Wi-Fi bija bezmaksas, pieejams visur un bija labs. Viesnī cas teritorija ir ļ oti maza. Precī zā k, tā praktiski nav. Tā ir pati viesnī cas ē ka, kuras iekš pusē ir baseini un piekļ uve jū rai pa ī su tuneli. Viesnī cā ir ļ oti labs SPA: ierodoties, dodieties – nenož ē losiet. Sporta zā le vē l nav atvē rta, atkal karantī nas dē ļ .
Jū ra: tieš i viesnī cas priekš ā ir bī stami iekļ ū t ū denī - akmens plā tnes. Ejam pa kreisi, tur ir divas pludmales, kuras atdala viļ ņ lauž i - mazi oļ i un smiltis. Ē rta ieeja un var peldē t. Ir pontons, uz tā var sauļ oties (ir sauļ oš anā s krē sli un lietussargi), kā pnes no pontona ir diezgan pieklā jī gas, lai nokā ptu lī dz ū denim un nekļ ū tu par invalī diem. Pludmalē zem nojumē m ir maz sauļ oš anā s krē slu, bezmaksas nevar atrast. Tā pē c ir vē rts ierasties agri. Ir vē l viena pludmale - kalna pakā jē , bet tur iespē jams nokļ ū t, kā pjot pā ri akmeņ iem. Bā rs pludmalē . Tas ir piepildī ts ar alu, gā zē tiem dzē rieniem un ū deni ledusskapī . Tas tiek slē gts pulksten 17:00, tostarp ledusskapis ar svaigu ū deni. Lai gan cilvē kiem pludmalē ir vismaz 19 stundas atpū tas.

Uzturs! Ē diens ļ oti labs, daudzveidī gs. Katru dienu pusdienā s un vakariņ ā s bija zivis (dorado, jū ras asaris, upes forele, stavridas - vienmē r kaut kas bija), jū ras veltes (garneles, mī dijas utt. ) - nē , bet mē s negaidī jā m. Gaļ a, vista daž ā dā s variā cijā s. Piedevas - rī si, bulgurs, kartupeļ i - frī kartupeļ i, cepti - mā jas gaumē , kartupeļ u biezeni, makaroni - vairā ku veidu. Salā ti, garš augi, dā rzeņ i. deserti, augļ i - viss ir. Kopumā diezgan daudzveidī gs, katrs atradī s kaut ko sev tī kamu. A la kartes neder!! ! ! Š ajā sakarā galvenais restorā ns ir pieš ū ts! ! ! Acī mredzot daž i pavadoņ i (un jū s nevarat sevi noturē t - atkal karantī nas pasā kumi), š ķ iet, glā bj. Un biež i gadā s, ka nevarat atrast brī vu galdu. Un rindā pē c ē diena var stā vē t lī dz 15 minū tē m.
Kopumā secinā jums ir š ā ds: jums ir jā pierod pie jaunā s realitā tes un jā atbrī vojas no pagā tnes stereotipiem (viss iekļ auts).
Ja jums patī k pastaigā ties pa viesnī cu un jums ir svarī gi dā rzs un apstā dī jumi, š ī nav jums piemē rota vieta.
Ja jū s neiebilstat stā vē t rindā pē c ē diena, jums ir labi. Garš ī gi, tī ri.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu