Viesnīca piesedz viesu masveida vēdera infekciju

Rakstīts: 6 jūnijs 2022
Ceļošanas laiks: 30 maijā — 3 jūnijs 2022
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 2.0
Es un mana draudzene kopā ar daudziem citiem cilvē kiem no Mukarnas nokļ uvā m slimnī cā ar smagu vemš anu, caureju un augstu drudzi. Divas dienas pavadī jā m slimnī cā , izpumpē jā m IV, antibiotikas un paracetamolu. Beigā s ā rsts teica, ka tā ir "ceļ otā ju slimī ba", ko izraisa vietē jā s baktē rijas, kuras mū su ķ ermenim nav pazī stamas. Likā s dī vaini, ka tas izraisī ja tā du reakciju, ņ emot vē rā , ka esmu jau bijis Turcijā , kā arī daž ā dā s Vidusjū ras valstī s. Diagnoze bija akū ts gastroenterī ts, nenorā dot tā cē loni. Ņ emot vē rā , ka ekskrementi bija dzelteni, pilnī gi š ķ idri un ka caureja turpinā s nedē ļ u vē lā k (kamē r manai draudzenei joprojā m ir augsts drudzis un vē dergraizes), š ķ iet, ka to diez vai izraisī jis vienkā rš s kuņ ģ a darbī bas traucē jums.

Atgriež oties viesnī cā , daž i darbinieki mums pastā stī ja, ka aptuveni 30% viesu ir slimi. Kafejnī ca pat sagatavoja vā rī tus rī sus un vistas gaļ u daudziem skartajiem. Viesu attiecī bu menedž eris neprecizē ja iemeslus, kas varē tu bū t izraisī juš i uzliesmojumu, kas tieš i tas bija, un atteicā s uzņ emties nekā du atbildī bu, atvainoties vai atmaksā t mums naudu par divā m naktī m, kuras esam zaudē juš i higiē nas trū kuma dē ļ viņ u viesnī cā . . Ī paš i jauki no viņ as puses bija dot mā jienu, ka to izraisī ja tas, ka mums jau mā jā s bija kā da slimī ba un ņ ē mā m to lī dzi.


Tik fenomenā lu rū pju un atbildī bas trū kumu par savu neprasmi nebiju piedzī vojusi! TURIETIES PROM NO Š Ī S VIESNĪ CAS!
Tulkots automātiski no angļu valodas. Skatīt oriģinālu