Apkalpojošais personāls labs (ja neskaita dažus bārmeņus), bet viesnīca kopumā ir 3+

Rakstīts: 17 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 3 — 15 augusts 2019
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 3.0
Teritorija. Jā , tī rs, bet zaļ umu maz. Pē c pulksten 8 ir gandrī z neiespē jami atrast tukš us sauļ oš anā s krē slus. Pludmale atstā j daudz ko vē lē ties - tā kā oļ u pludmale sabojā pā rē jo - tas ir liels mī nuss. Ir ļ oti grū ti iekļ ū t no krasta bez speciā liem apaviem. Dabas dā vana noņ em, manuprā t, vienu zvaigzni.

Par numuru. Labs istabenes un viesmī ļ u darbs, iespē jams, ir viens no nedaudzajiem viesnī cas plusiem (lai gan minibā rs ne vienmē r tika papildinā ts). Fantā zijas pē c tī rī š anas, kā arī skaņ as izolā cija - bez pā rmetumiem.


Uzturs. Izsalcis nepametī si un arī daž ā dī bas nav. Lai gan viesnī ca atrodas pie Vidusjū ras krastiem, jū ras velš u ir ļ oti maz – var pat teikt nē . Tikai augļ i, ā boli, plū mes, bumbieri un daž reiz neliels daudzums banā nu. Vispā r jau ē dinā š anas ziņ ā viesnī ca tā lā k par 3 zvaigznē m nevelk. Jā , bija pā ris tematiskie vakari (Vidusjū ras nakts, Turcijas nakts, Kurban Bayram), kuros ē diens bija nedaudz labā ks nekā parasti dienā s.
Š ajā s tematiskajā s dienā s jē ra gaļ as gaļ a tika izdalī ta restorā nā nevis pē c “bufetes principa”, kā tas sanā ca, un jums tika noteikta aprē ķ inā tā likme. Gaļ a noteiktā s dienā s negarš o svaiga.

Alkoholisko dzē rienu saraksts ir ļ oti ierobež ots un kopumā tas sastā v no vietē jiem dzē rieniem. Piemē ram, visi vī ni ir vietē jie, tikai Efes alus. Dzē rieni tiek doti ierobež otā daudzumā , kā viņ i deva kokosriekstu, viņ i piegā ja pie bā ra un teica "tas ir beidzies. " Manuprā t, pieczvaigž ņ u viesnī cā (viss iekļ auts), kur viesi maksā lielu naudu, nevajadzē tu bū t vā rdam “beidzā s”. Turklā t, prasot alkoholu, kopā ar to tiek dots puslitrs ledus.

Svaigi spiestas sulas pā rdod par 2 eiro. Sula, kas tiek piedā vā ta ē damistabā , tikai Cola, Fanta, Pepsi, Š vepes un sulas no pulveriem (ā bolu, ķ irš u utt. ). Tas viss rada vilš anos.

Maltī tes laikā bija tā ds gadī jums, vakariņ u laikā pienā ca klā t un gribē ja paņ emt arbū za gabaliņ u, atklā ja, ka arbū zam izgriezuš i serdi un nolikuš i malā.
Uz mū su saš utumu viņ i teica: "Viņ i saka, tas ir kā dam, un, ja tas paliks, mē s to jums iedosim" (interesanti). Es domā ju, ka visi š ie fakti nav piemē roti viesnī cai 5 (viss iekļ auts).


Bā rmeņ u darbs ir zem normas: apkalpoja, alkohols (vietē jais) kokteiļ os tika taupī ts. Dienas beigā s, pasū tot, viņ i iedeva nesaprotamus kokteiļ us (seviš ķ i Pool-bā rā ). Un no rī tiem bā rmeņ i staigā ja apkā rt baseinam, piedā vā jot alkoholiskos un bezalkoholiskos mohito. Saldumu izvē le salī dzinā jumā ar pā rē jo ē dienu ir bagā tī ga.

Animā cija. Puiš i mē ģ inā ja. Amfiteā trī katru dienu ir kaut kas jauns (sambas dejotā ji, marokā ņ u dejotā ji, turku vē derdejas, Miss un Misters Muqarnas). Vakaros spē lē ja Bingo (tas ir mū su loto), bija karaoke un viss beidzā s pirms 12 naktī.

Viens no lielā kajiem viesnī cas trū kumiem ir tas, ka katru dienu pulksten 12:00 viesnī ca "nomirst" un viss tiek slē gts (izņ emot bā ru -2 stā vā pie biljarda zā les). Nav iespē jams spē lē t boulingu, biljardu utt. Tā tad viesnī ca nav paredzē ta jaunieš iem un jaunieš iem š eit bū s garlaicī gi.
12:00 naktī vestibilā (foajē ) tiek izslē gta gaisma, lai cilvē ki aizietu un bā rs tiktu slē gts. Manuprā t, tas ir nevietā.

Tā tad, ī sumā , viesnī ca kopumā velk 3+.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu