Atvaļinājums 2019. gada maija beigās

Rakstīts: 11 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 25 maijā — 1 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Mukarnas ir brī niš ķ ī ga viesnī ca, kurā pavadī jā m neaizmirstamu nedē ļ u no 2019. gada 25. maija lī dz 1. jū nijam. Mē s bijā m 5: es un mans vī rs, mana mā te un mū su bē rni (11 un 18 gadi). Ievē rojā m, ka daudziem bija zelta rokassprā dzes, proti, cilvē ki te brauc atkal, un tas ir labs rā dī tā js.

Teritorija. Tī rs (es pat teiktu ļ oti, ļ oti tī rs, tikko nolaizī ts) un viss zaļ š kā botā niskajā dā rzā , jauka strū klaka, vakaros ieslē dz. Viesnī cas teritorija nav liela, bet ļ oti mā jī ga un sadalī ta zonā s. Varbū t tā pē c nav pā rapdzī votī bas sajū tas. Pē c pulksten 9:00 baseins joprojā m bija brī vs, lai atrastu sauļ oš anā s krē slus otrajā rindā . Pē c pulksten 10 no rī ta mē s ar mammu devā mies uz molu un arī nekā du problē mu ar sauļ oš anā s krē sliem. Tas mani ļ oti iepriecinā ja. Vispā r pludmalē bija sajū ta, ka kaimiņ u viesnī cas ir pustukš as, kamē r pie mums dzī ve ritē ja pilnā sparā . Peldē š anai labā k ņ emt č ī bas. Mē s nekad nevainojam viesnī cu par oļ u pludmali. Tā ir daba, viesnī ca neko nevar darī t.

Ja vajag smiltis, tad jā dodas uz citu laukumu.

Par numuru. Pasū tī jā m 2 etalonus, lū dzā m, lai noliek tuvumā , kas arī tika izdarī ts. Valentī na, paldies! Vē los atzī mē t istabenes labo darbu: aptiekas un minibā ra tī rī ba tika regulā ri papildinā ta, bet arī skulptū ras no dvieļ iem liecinā ja par neizsī kstoš u fantā ziju ar izcilu humora izjū tu. Kaut kā jau visi pie gulbjiem pieraduš i. Bet zilonis ar saulesbrillē m uz pieres vai padishas gulbis ar pelnu trauku un televizora pulti vē l nav redzē ts. Arī telpas skaņ as izolā cija ir lieliska. Starp citu, jau pirmajā dienā tika pamanī ta pussakritusi kontaktligzda vannas istabā un nedaudz aizsē rē jusi noteka izlietnē . Izvads tika salabots divu stundu laikā pē c pieprasī juma, un noteka tika iztī rī ta bez prasī š anas. Tā tad tehniskais personā ls - bravo!

Uzturs. Mums bija vē lā reģ istrē š anā s sestdien pulksten 22:00.
Ieradā mies noguruš i un izsalkuš i, tā pē c ar prieku izmantojā m iespē ju vē lā s vakariņ as 23.30 . . Domā jā m, ka piedā vā s tikai zupu. Bet nē . Bija zupa, 2 veidu gaļ a, zivis, 2 veidu piedevas, salā ti, augļ i. Jū s varat pusdienot diezgan labi, vē lu ceļ otā jiem tā ir lieliska iespē ja.


Kopumā mums ļ oti patika viss par uzturu, ī paš i zupas un deserti. Zemenes ar š okolā des strū klaku ir skaistas un garš ī gas. Divas lietas sagā dā ja vilš anos - nedē ļ as laikā gribē jā s visu pamē ģ inā t, bet ar tā du daž ā dī bu tas nav iespē jams (it ī paš i desertus). Un, otrkā rt, mē s sestdien netikā m pie zivju restorā na, jo bija jau laiks doties ceļ ā . Tā tad ir iemesls atgriezties!

Interesanti tematiskie vakari: maija pē dē jā nedē ļ ā bija turku nakts, meksikā ņ u nakts un mī lestī bas nakts. Mē s devā mies uz itā ļ u restorā nu: izbaudī jā m ē dienu, prezentā ciju un apkalpoš anu.
Viesmī ļ u darbs itā ļ u restorā nā un galvenajā restorā nā kopumā nav slavē jams. Netī ros traukus aiznesa uzreiz, dzē rienus piedā vā ja, tiklī dz apsē dā mies pie galda, tikpat ā tri papildinā ja. Kazeņ u un ķ irš u vī ni ir garš ī gi (tiek piedā vā ti galvenajā restorā nā tematiskajos vakaros). Volkā ns un Zarima (ceru, ka vā rdus uzrakstī ju pareizi), paldies par uzmanī bu mū su ģ imenei!

Arī bā rmeņ u darbs ir virsū : apkalpoja ā tri, kokteiļ os netaupī ja alkoholu. Š ī gada iezī me: no rī ta bā rmeņ i staigā ja pa baseinu, piedā vā jot alkoholiskos un bezalkoholiskos mohito. Lielisks dienas sā kums!

Animā cija ir neuzkrī toš a, kas ir labi. Mukarnas, vai esi gatavs? Visa informā cija par pasā kumiem sniegta, puiš i pozitī vi un dzī vespriecī gi.
Ar prieku ieteikš u š o viesnī cu tiem, kam jū ras velš u un zemeņ u pieejamī ba ikdienā nav svarī gā kā!


P. S. Kā dreiz, pusaizmirstajos attī stī tā sociā lisma laikos, bija tā da lieta kā sū dzī bu un ieteikumu grā mata. Ja Mukarnasā tā da pastā vē tu, tad viņ i tajā noteikti atstā tu ierakstu. Bet ne sū dzī bu sadaļ ā (jo principā tā du nav), bet ieteikumu ziņ ā . Bū tu jauki nedaudz koriģ ē t dienas animā cijas aktivitā š u grafiku. Fakts ir tā ds, ka daž i no tiem "pā rklā jas" viens ar otru laikā . Un tā pē c tajā paš ā dienā nav iespē jams, piemē ram, veikt rī ta vingrojumus un spē lē t boč iju, jo boč ija sā kas tieš i 20 minū tes agrā k, nekā beidzas vingroš ana. Protams, ja tas ir iespē jams, tad mū su Mukarnas (piedodiet, ja kaut kas nav kā rtī bā , bet mē s to saucam tikai par "mū su") Turcijas debesī s dzirkstī s vē l spož ā k!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu