Agrs pavasaris Okurcalar

Rakstīts: 7 maijā 2019
Ceļošanas laiks: 27 aprīlis — 4 maijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s atpū tā mies no 2019. gada 27. aprī ļ a lī dz 4. maijam Mukarnas SPA Resort, netā lu no Okurcalar pilsē tas.
Pirmo reizi nolē mā m apmeklē t Alā nijas reģ ionu un nezaudē jā m.
Lidojums no Sanktpē terburgas notika pē c grafika ar aviokompā niju Rossija.
Viesnī cu atveda uz 21:50, apmetā s uzreiz. 23:30 vē lā zupa vai vē lā s vakariņ as. Ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls, neuzbā zī gs, pieklā jī gs un taktisks, tā da ir viesnī cas politika. Ī paš s paldies administratorei Faridai reģ istratū rā un Valentī nai viesnī cas pā rstā vei! Tieš ā m ī sti profesionā ļ i savā jomā , tā du problē mu bū tu vairā k un ar atpū tu vispā r nebū tu nekā du problē mu.

Palū dza iedot istabā peldmē teli un č ī bas, bez jautā juma atnesa gandrī z uzreiz. Tī rī š anas darbinieki ziņ oja par zobu birstē m un pastu, skū š anā s maš ī nu un ž eleju.
Istaba ir mā jī ga 3. stā vā , patiesī bā kaut kur ap 6-7 jo ir arī.0, -1 un -2 stā vi. Skats uz dā rzu, var redzē t arī jū ru un ceļ u. Ir mini bā rs, bet tikai sulas un ū dens, viss ir bez maksas, tiek papildinā ts katru dienu. Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a arī katru dienu. Viss ir tī rs un kā rtī gs! Visas komunā lā s sistē mas telpā darbojas normā li, bez pā rtraukumiem.
Viesnī cā ir trī s veidu internets: 1. bezmaksas, 2. uz 6 dienā m (par maksu) un 3. uz 1 dienu (par maksu). Nolē mā m izmē ģ inā t bezmaksas - nepatika, 7 dienu laikā pā rgā jā m uz maksas par 6 eiro, viss darbojas labi, var zvanī t pa WhatsApp un Viber, problē mu nebija.
Krievijas TV kanā li 5. -6.
SPA procedū ras ir bez maksas (baseins, dž akuzi, sauna, turku pirts, sā ls istaba, trenaž ieru zā le), var izmantot jebkurā laikā , dvieļ i tiek nodroš inā ti bez maksas. Patika arī hammam, viss kā parasti - mazgā š ana, masā ž a, tē ja, laiks 1:40, maksā.40 dolā ri no cilvē ka.
Ī paš as tē mas restorā ns un ē dieni. Ir viss, ko sirds kā ro, bet visu nevar ē st, diezgan bagā tī ga ē dienu izvē le katrai gaumei, atseviš ķ s restorā ns bē rniem.
Mani pā rsteidza fakts, ka viesnī ca bija pilna ar tū ristiem. Blakus ir divas luksusa viesnī cas, bet cilvē kus nemaz nevar redzē t.

Teritorija ir maza, bet ļ oti labi kopta. Daudz sauļ oš anā s krē slu pie baseina, akvaparkā , pludmalē un piestā tnē . Cilvē ki izklī st pa teritoriju, un neviens nevienam netraucē , nav jā ceļ as 6 no rī ta un jā skrien apsē sties (kā daž ā s citā s viesnī cā s pieņ emts). Pamodos, pabrokastoju, pā rģ ē rbos un 09:00 vari ņ emt lī dzi sauļ oš anā s krē slus kur gribi.
Jū rā ū dens tieš ā m nepacē lā s virs 18-19 grā diem, baseinā ir nedaudz siltā ks. Es iesaku apmeklē t a la carte restorā nu, izmaksas vienai personai ir tī ri simboliska 5 USD, bet tas ir tā vē rts. Diemž ē l uzturē š anā s ilguma dē ļ varē jā m apmeklē t tikai vienu reizi.
Alkohols katrai gaumei, gan ievestais, gan vietē jais.
Gö zleme - katru dienu no 11:00 lī dz 16:30 pie bā ra Art, saldē jums tur no 16:00 lī dz 17:00. Baseina bā rs pie baseina no 10:00 - tikai dzē rieni un alkohols, Uzkodu bā rs - blakus, jū s varat ieturē t pusdienas un pat brokastis pē c vē lē š anā s. Centrā lajā zā lē ir arī diennakts bā rs - pā rsvarā alkohols, tē ja, kafija, sulas un kū kas.
Tū risti no visas pasaules: krievi, poļ i, ukraiņ i, slovā ki, igauņ i, lietuvieš i, latvieš i, vā cieš i, franč i, holandieš i, serbi, irā ņ i un moldā vi.
Netā lu no viesnī cas, 400 metri, pie izejas pa labi, ir 3 stā vu SOHO tirdzniecī bas centrs, kur ir gandrī z viss, nedaudz tā lā k pa pazemes pā reju, cits centrs, viņ i ņ em jebkuru valū tu, ieskaitot rubļ us ( likmes uzturē š anā s laikā : par 1 dolā ru -5.5 liras, par 1 eiro -6 liras, 11 rubļ i par 1 liru). Pa ceļ am var iegā dā ties augļ us, saldumus un sē klas.
Topā ir arī animā cija gan no rī ta, gan vakarā , arī izrā des bē rniem.

Piektdienā s caur pazemes pā reju nā k tirgus, gandrī z tieš i iepretim viesnī cai. Preč u ir daudz un daž ā das, bet kvalitā te cita, ja ņ em sev lietas, tad tikai tirdzniecī bas centros, kur, starp citu, var arī kaulē ties.
Nu nobeigumā - pā rē jais patika, ž ē l, ka laiks tik ā tri paskrē ja! Labprā t š eit atgrieztos vasarā !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu