Ideāla pilsētas viesnīca

Rakstīts: 20 maijā 2022
Ceļošanas laiks: 13 — 19 maijā 2022
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Labdien! Mē ģ inā š u ī si, jo Castle apskats (zemā k) pilnī bā atspoguļ o situā ciju: viesnī ca ir brī niš ķ ī ga un vienkā rš i ideā la tiem, kas meklē kvalitatī vu pilsē tas viesnī cu.
Istabai tika iedots stū rī tis, redzē ju palmas, kalnu, ielu (trokš ņ aina, bet laba skaņ as izolā cija, ja aizver durvis) un paraplā nu tā lumā pie kalniem (smuki! ).
Wi-Fi ir lielisks (man bija istaba otrā s ē kas 5. stā vā ). Viss - TV, kondicionieris, tē jkanna . . - darbojas; skapī ir mē teļ u pakaramie un balkonā pie sienas pienaglots ž ā vē tā js. Katru dienu labi uzkopj, atstā j istabā pudeles ar dzeramo ū deni, kafiju, tē ju, cukuru (paciņ as).

Barī ba ir dziesma. Garš ī gi! Personā ls pastā vī gi tī ra traukus, visur viss ir tī rs. Viesnī ca kopumā ir ļ oti tī ra. Personā ls izcils, neuzbā zī gs, bet, ja rodas jautā jums, uzreiz atradī si, kam to uzdot, proti, personā ls ir darba vietā un tā pietiek.
Baseins labs.
Tomē r jums ir jā ņ em lī dzi savi pludmales dvieļ i un š ampū ns. Numurā ir fē ns.
Plazmas TV.

Par pilsē tu. Š ī ir mana pirmā reize Alanjā . Izlasot atsauksmes par Lonicera City viesnī cu internetā , devos uz Cleopatra 11 pludmali (5 minū tes pirms tā s). Teikš u, ka plī ts ir gandrī z pie ieejas ū denī - nu, tas ir ļ ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ((man likas, ka man atvaļ inā jums Alanijā ir pā rtrū kuš as. Devos tā lā k uz pludmali numur 1 "Damlatash" un problē mu atrisinā ju ar š is: ieeja ū denī ir smilš aina (krā sns beidzas pludmalē.2), skaista vieta kalna pakā jē , ū dens smaragds, dzidrs, funikulieri peld š urpu turpu uz pili kalnā , parku tieš i blakus promenā de ir pā rsteidzoš a, kopta, strū klakas, baseini, palmas, augi kopti, bē rnu, volejbols, teniss, trenaž ieru zā le ir arī rotaļ u laukumi, pat kaķ u mā ja, un turpat Damlatas ala, ieeja tajā maksā.15 liras (2022.  gada maijs), un ir arī funikulieris (70 liras turp un atpakaļ ).
Es izmantoju sabiedrisko transportu, tas maksā.9 liras. 202.  autobuss (2B, 2A) dodas uz tirdzniecī bas centru Alanyum un atpakaļ uz viesnī cu. Viņ a pietura atrodas virs viesnī cas, pā ris ielas lī dz moš ejai un pa kreisi.
Autobuss 101 (vai 1) brauc pa Ataturk bulvā ri uz centru, jahtu piestā tni un tā lā k, pietura blakus viesnī cai, neliela pastaiga augš ā pa kreisi.
---------------------

Aizbraukš u arī uz Alaniju, ļ oti patika pilsē ta tū ristam iespaidu piesā tinā juma ziņ ā - vecpilsē ta, cietoksnis, Damlatas ala, pludmale laba, parks, iepirkš anā s nav slikta (ir Boyner veikals Alanium).
Un es noteikti palikš u tajā paš ā Lonicera City viesnī cā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu