Kolibri Hotel 4*– Atsauksmes

28
Novērtējums 5.210
№229 viesnīcas reitingā Alanja
6.1 Numurs
3.9 apkalpošana
5.8 Tīrība
5.8 Uzturs
6.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas iepretim savai pludmalei Avsallar ciematā. Uzcelta 1998. gadā, pēdējo reizi renovēta 2016. gadā. Sastāv no vienas 6 stāvu galvenās ēkas. Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Nat3227
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s atpū tā mies ar 10 gadu bē rnu 2023.  gada jū lija vidū . Izvē lē jā mies pē c budž eta. Par budž eta viesnī cu - ļ oti labi. Tī rs, kā rtī gs, gan istabā , gan viesnī cā un teritorijā. Ē diens labs, bez liekš ķ ī bā m, bet izvē le liela. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies ar 10 gadu bē rnu 2023.  gada jū lija vidū . Izvē lē jā mies pē c budž eta. Par budž eta viesnī cu - ļ oti labi. Tī rs, kā rtī gs, gan istabā , gan viesnī cā un teritorijā.
Ē diens labs, bez liekš ķ ī bā m, bet izvē le liela. Bija pieejami visi sezonas augļ i. Dzeramais ū dens tiek nodroš inā ts bez maksas bez ierobež ojumiem. Dzē rieni bā rā ir bez maksas - soda un vietē jais alkohols, pludmalē bez alkohola.
Saldē jums bā rā par maksu.
Pati pludmale ir 2 minū š u attā lumā , skaists rajons, bet otrajā piekrastē , pie ū dens nav sauļ oš anā s krē slu, ir vē l viena viesnī ca un viņ i brauc.
Jū ra ir lagū na, sekla, dibens smilš ains, saulriets ar akmeņ iem
Viesnī cā ieradā mies ap 13.30, uzreiz iekā rtojā mies, bet centā mies iedot ne to labā ko istabiņ u, 1. stā vā , paveicā s, ka nestrā dā ja slē dzene. Dali par 4m. Visi numuri ar balkoniem. Gandrī z no visiem balkoniem var redzē t jū ru.
Viss darbojā s, ir neliels ledusskapis, TV, seifs par maksu. Tī rī š ana notiek regulā ri.
Bezmaksas Wi-Fi tikai reģ istratū ra un peldbaseins. Istabā nenoķ ē ru.
Baseins liels ar slidkalniņ u, ir ū dens aerobika ar animatoru.
Liels mī nuss ir vadoš ie darbinieki. Viņ i nerunā krieviski, nav draudzī gi, viesi nav gaidī ti. Bija gadī jumi, kad tika mē ģ inā ts reģ istrē t viesus tuvē jā nesaprotamā ē kā ar sliktiem apstā kļ iem.
Pirms ekskursijas no ē damistabas paņ ē mu lī dzi daž as sviestmaizes, sataisī ju skandā lu, draudē ja ar 100 eiro sodu.
Pusdienu kaste ir briesmī ga.
Kopumā tas nav slikti budž eta ģ imenes brī vdienā m, bet tiem, kas atpū tā s 5 * - jū tiet atš ķ irī bu
аватар ssolo2013
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pirmo reizi apmetos š ajā viesnī cā.2021. gadā un biju apmierinā ta ar apkalpoš anu. Viesnī ca atrodas labā vietā uz klusas ielas, bez ceļ a trokš ņ iem, kafejnī cā m un restorā niem. Visas izklaides ir piecas minū tes no ieejas viesnī cā – maksas un paš valdī bas pludmales, daudz kafejnī cu un restorā nu, brī niš ķ ī ga promenā de un autobusu pieturu tuvums. … Tomēr ▾ Pirmo reizi apmetos š ajā viesnī cā.2021. gadā un biju apmierinā ta ar apkalpoš anu. Viesnī ca atrodas labā vietā uz klusas ielas, bez ceļ a trokš ņ iem, kafejnī cā m un restorā niem. Visas izklaides ir piecas minū tes no ieejas viesnī cā – maksas un paš valdī bas pludmales, daudz kafejnī cu un restorā nu, brī niš ķ ī ga promenā de un autobusu pieturu tuvums. 2022. gadā viesnī cu izlika iepriekš ē jie ī paš nieki, diemž ē l par to uzzinā ju tikai ierodoties viesnī cā . Es rezervē ju istabu, sazinoties ar administrā ciju caur viņ u biroju. vietne 2022.  gadā Teikt, ka esmu vī lies, ir par zemu! Dzī ves dā rdzī ba ir 50 eiro dienā . Par š o naudu - netī rumi istabā , saplī susi skaloš anas poga tualetē , pakaramie no skapja nav, maksas seifs, vā jš Wi-Fi, š ķ ī bas ledusskapja durvis, kuras nevar atvē rt un aizvē rt.
Atrisinā jums problē mai ar durvī m - no iepakojuma kastes ielika salocī tu kartona kasti un parā dī ja, ka mini ledusskapis ir jā paceļ un jā š ū po atpakaļ , lai durvis atveras vai aizveras. Ja nepatī k, es to nevaru izmantot - atbilde ir ar administratora tulka starpniecī bu. Uz divvietī gas istabas skapī pakaramo trū kuma rē ķ ina - norā dī ja uz tuvē jo lielveikalu, pē rc cik vajag. Uz lū gumu sakā rtot lietas istabā , nomazgā ties zem gultā m un stū ros, dienas administrators, š ķ iet, ir Tahirs, skatā s stiklveida acī m ar smaidu, caur tulku paskaidroja - durvis ir, aiziet. uz citu viesnī cu. Viņ a paņ ē ma naudu un aizgā ja. Starp citu, par to paš u naudu atradu viesnī cu, kas nav tā lu, bet ar normā lu apkalpoš anu un attieksmi pret klientiem. Un jā – č eki KolibryHotel neplī st, kad maksā . Pē c skandā la viņ i negribī gi atdeva naudu no administratora somas, atskaitot par uzturē š anā s dienu (viesnī cā gan biju trī s stundas).
Noņ emts pagā juš ā gada izcilais vē rtē jums par š ī s viesnī cas rezervē š anu. Izskatā s, ka administratora ģ imene dzī vo vienā viesnī cā . Reģ istratū rā mazs bē rns tē va rokā s un viņ am nerū p atpū tnieku vajadzī bas un prasī bas. Mā te aizmugurē jā istabā vicina gludekli. Viss pagā juš ā gada viesnī cas personā ls ir nomainī ts pret jaunu. Atš ķ irī bā no 2021. gada neviens nerunā krieviski, visa komunikā cija notiek ar tulka starpniecī bu. Neiesaku š o viesnī cu brī vdienā m.
Veicot rezervā ciju, viesnī ca nodroš inā ja transfē ru no lidostas - 30 eiro. Ja lidostā braucat ar taksometru, kopā ar fiksē to nosē š anā s maksu 10 liras, ceļ ojuma kopē jā s izmaksas ir 305 liras. Sajū ti atš ķ irī bu!
аватар urchenko_olga
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bijā m 3 pieauguš ie un 1 ieradā mies viesnī cā.6 no rī ta, uzreiz uzvilka rokassprā dzes un 7:30 devā mies brokastī s, brī vu numuriņ u nebija, apmetā mies ap 11. Istaba liela, gaiš a, tī ra, liels balkons ar skatu uz jū ru un tajā paš ā laikā uz viesnī cas teritoriju. … Tomēr ▾ Bijā m 3 pieauguš ie un 1 ieradā mies viesnī cā.6 no rī ta, uzreiz uzvilka rokassprā dzes un 7:30 devā mies brokastī s, brī vu numuriņ u nebija, apmetā mies ap 11. Istaba liela, gaiš a, tī ra, liels balkons ar skatu uz jū ru un tajā paš ā laikā uz viesnī cas teritoriju. WI-FI tvē ra gandrī z visu teritoriju, pat telpā s tā bija. Dvieļ i tika mainī ti ik pē c 3 dienā m. Viesnī cas teritorija neliela, bet ļ oti mā jī ga, tuvu jū rai.
Pludmale arī maza, bet vietas pietika visiem, lai gan sauļ oš anā s krē sli bija aizņ emti jau no agra rī ta, jo pē c brokastī m vairs nebija brī vu))) Jū ra ir netī ra, bet sekla, ideā li piemē rota bē rniem. Ē dienu ziņ ā izvē le nav liela, bet mums visa pietika, izsalkuš i nebijā m) Pirms pusdienā m pludmalē bija uzkodas burgeru un augļ u veidā , pirms vakariņ ā m tika pasniegti mafini un cepumi. baseina bā rs.
Animatori Natā lija, Alena un Islā ms bija lieliski biedri, pa dienu viņ i rī koja daž ā das spē les, bet vakarā mini diskotē ka bē rniem un vakara š ova programma lī dz 23.
Kad nopirkā m ekskursiju uz š o viesnī cu, sapratā m, ka š ī ir trijotne, ar daudz ko nerē ķ inā jā mies, bet š im lī menim viesnī ca ir vienkā rš i super! ! !
аватар elena.yurtova.60
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Uzturoties 13 naktis, gulta netika mainī ta, dvieļ i vienkā rš i salocī ti, nemainī ti, nebija labi iztī rī ti, ē damistabā bija rinda gan iekš ā , gan ā rā , uzreiz nelaida iekš ā un vairā kus cilvē kus gā ja cauri - pā rē jie stā vē ja aiz durvī m. … Tomēr ▾ Uzturoties 13 naktis, gulta netika mainī ta, dvieļ i vienkā rš i salocī ti, nemainī ti, nebija labi iztī rī ti, ē damistabā bija rinda gan iekš ā , gan ā rā , uzreiz nelaida iekš ā un vairā kus cilvē kus gā ja cauri - pā rē jie stā vē ja aiz durvī m. Wi-Fi ir ļ oti slikts, tas pastā vī gi izslē dzas un tikai reģ istratū rā to var atkal savienot, nav animā cijas, trī s ē dienreizes dienā , nav uzkodu, nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu jū rā - tie vienmē r ir netī ri, matrač i ir ļ oti netī ri, pē c peldē š anas bija izsitumi un nieze un izrā dī jā s, ka daudziem ir tā di izsitumi. Pastā v nepā rtrauktas problē mas - daž reiz nav ū dens, tad nav gaismas. Atvaļ inā jums sabojā ts. Neiesaku š o viesnī cu.
аватар natalyakravchuk30
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta ar bē rniem 2 gadi un 11 gadi. Pirmo reizi Turcijā nebija ī paš u prasī bu. Mē s meklē jā m budž eta viesnī cu ar maigu saulrietu un smilš ainu pludmali, pē c atsauksmē m izvē lē jā mies Kolibri. 1. Atbraucu vakarā , tikā m izmitinā ti bez piemaksā m pavisam jaunā istabiņ ā , uzturē š anā s laikā nekas nesaplī sa, apmierinā ts ar numuriņ u, tī rī ju katru dienu, tikai pē dē jā dienā neliku tualetes papī ru. … Tomēr ▾ Atpū ta ar bē rniem 2 gadi un 11 gadi. Pirmo reizi Turcijā nebija ī paš u prasī bu. Mē s meklē jā m budž eta viesnī cu ar maigu saulrietu un smilš ainu pludmali, pē c atsauksmē m izvē lē jā mies Kolibri.
1. Atbraucu vakarā , tikā m izmitinā ti bez piemaksā m pavisam jaunā istabiņ ā , uzturē š anā s laikā nekas nesaplī sa, apmierinā ts ar numuriņ u, tī rī ju katru dienu, tikai pē dē jā dienā neliku tualetes papī ru.
2. Man patika, ka man ir sava pludmale. Lī cis ir labs bē rniem, smilš aina pludmale, akmeņ i malā s, bet tie netraucē ja. Teritorijas viesnī ca arī nav slikta.
Atpū tā s uzreiz pē c karantī nas pē c Covid-19, tā pē c viesnī ca bija maz apdzī vota un tas mū s ļ oti iepriecinā ja. Personā ls ļ oti draudzī gs, visi centā s.
Ir viens slidkalniņ š un rotaļ u laukums bē rniem, bet mums tas derē ja.
3. Ē diens labs, bet nekas ā rkā rtē js: zivs, vista ļ oti garš ī ga, kotletes, desiņ as, rī si, makaroni, zemnieku kartupeļ i, frī kartupeļ i. Ir daudz dā rzeņ u, daudz desertu un tie ir ļ oti garš ī gi.
No augļ iem: arbū zs, persiki, nektarī ni, ā boli. Viņ i noteikti palika izsalkuš i. Man ļ oti patika bā rmenis, č akls un atbildī gs!
4. Labi atpū tā s, no lidostas brauca 1 gads 10 minū tes. , nā kamgad arī labprā t atbrauktu uz š ejieni, lai gan ir interesanti apmeklē t citus reģ ionus. Mē s iesakā m, ka viesnī ca ir laba un personā ls ir draudzī gs, un pats galvenais!
аватар Nataliya0104
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
1. Istabas labas, mē beles jaunas. Tī riet vairā k vai mazā k regulā ri. 2. Ē diens. Diezgan liela izvē le. Standarta, tā pat kā lielā kajā daļ ā viesnī cu. Augļ i, saldumi, divu veidu zupas, vista, zivis utt. Biež i vien bija grilē ti ē dieni. … Tomēr ▾ 1. Istabas labas, mē beles jaunas. Tī riet vairā k vai mazā k regulā ri.
2. Ē diens. Diezgan liela izvē le. Standarta, tā pat kā lielā kajā daļ ā viesnī cu. Augļ i, saldumi, divu veidu zupas, vista, zivis utt. Biež i vien bija grilē ti ē dieni. Alkohola standarts, labs.
3. Pludmale ir lī cis. Vairā k bē rniem. Patiesī bā viļ ņ a nav. Reizē m pludmalē ir problē mas ar bezmaksas slē pē m.
Kopumā viesnī ca ir laba budž etam. Personā ls ir draudzī gs. ES iesaku! ! ! ! !
вид з номера басейн
аватар svetlana.zharikova2014
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izvē lieties viesnī cu tuvā k jū rai, lē zenu pludmali un smiltī m. Viņ š atbilda š iem kritē rijiem. Akmeņ i, protams, satiekas saulrietā , bet ne kritiski. Reģ istrē š anā s pagā ja bez jautā jumiem, bakš eš s š o lietu atrisina ā trā k nekā pē c grafika. … Tomēr ▾ Izvē lieties viesnī cu tuvā k jū rai, lē zenu pludmali un smiltī m. Viņ š atbilda š iem kritē rijiem. Akmeņ i, protams, satiekas saulrietā , bet ne kritiski. Reģ istrē š anā s pagā ja bez jautā jumiem, bakš eš s š o lietu atrisina ā trā k nekā pē c grafika. Istabas ir spartiskas, bez liekumiem. Mums tas derē ja. Tī rī š ana likā s regulā ra, istabas gaisā bija jū tama mazgā š anas lī dzekļ a smaka.
Uztura ziņ ā dakš iņ u trū kums pē c pirmā vakariņ u viļ ņ a. Viņ iem nav laika nomazgā ties, bet viņ i negaidī ja ilgi, viņ i lielā koties ā tri notī ra galdus. Sulas vietā tirdzniecī bas automā tos pē c 1 bija ū dens. Lai gan tas bija vajadzī gs ā bolu sulai, vismaz man. Un tā pē c no piedā vā tā ē dienu sortimenta bija ko izvē lē ties.
Baseins un teritorija tika iztī rī ti un sakopti katru vakaru.
Animā cija. Ī paš s paldies animā cijas komandai! Bē rniem animā cija atkā rtojā s, nebija citas iespē jas atcerē ties komandas un kustī bas, pieauguš ie programmu daž ā doja.
Atzī mē š anas vē rts ir dī dž ejs Islams un Maš a, kuri ar bē rniem strā dā ja ne tikai dienas, bet arī vakara programmā - labi padarī ts!
Iespaids par viesnī cu bija labs!
аватар prokaznica-13
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā ieradā mies ap 11:00, ieradā s 11 cilvē ku liela kompā nija, tajā skaitā.3 bē rni. Pē c pieprasī juma nav brī vu istabu. Saņ ē mā m parā du (no mā jas) bijā m ļ oti noguruš i, nokā rtoja mū s pē c 14:00, bet reģ istratū rā pat nepajautā ja, kā gribam iekā rtoties un izkaisī ja vienkā rš i pa daž ā diem stā viem (mums bija 4 istabas), plkst. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies ap 11:00, ieradā s 11 cilvē ku liela kompā nija, tajā skaitā.3 bē rni. Pē c pieprasī juma nav brī vu istabu. Saņ ē mā m parā du (no mā jas) bijā m ļ oti noguruš i, nokā rtoja mū s pē c 14:00, bet reģ istratū rā pat nepajautā ja, kā gribam iekā rtoties un izkaisī ja vienkā rš i pa daž ā diem stā viem (mums bija 4 istabas), plkst. vispirms bijā m sarū gtinā ti, bet tad vienkā rš i nogurā m no ceļ a miega.
Vakarā , kā izrā dī jā s, vienā no istabā m nestrā dā ja kondicionieris, pienā ca reģ istratū ra un nospieda pogas un teica, ka viss ir kā rtī bā , viss it kā strā dā un ka viņ š "KRIEVU VALODU NESPROT", nā kamajā dienā viņ i ķ ē pā jā s ar kondicionieri lī dz vē lam vakaram, to vienkā rš i nomainī ja, bet visu dienu gā jā m š urpu turpu. . . un pē c 2 dienā m atnā ca un atkal nomainī ja pret veco renovē to. . . atbilde uz lū gumu nomainī t numuru bija - NAV PIEEJAMI numuri. Jau pirmajā dienā devā mies uz hammam (ļ oti patika), pat izgā jā m masā ž as kursu.
Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs, neviens nepalika izsalcis. Katru dienu uz ielas uz grila tika gatavoti dā rzeņ i un kaut kas cits (zivis, vistas iesmi un daudz kas cits). Jū s nevarat dzert dzē rienus no tirdzniecī bas automā ta. . .
Animatori lieliski, bē rnus vakaros stundu izklaidē bē rnu diskotē kā pa dienu ir rotaļ u istaba. Bija arī izklaides pieauguš ajiem (diskotē ka, putu ballī te, uguns š ovs. . . ).
Pludmale ir maza, tā kā mē s ilgi neguļ am, mums vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Pludmales bā rs ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem, kafiju, frī kartupeļ iem un tortiljā m ar biezpienu un garš augiem.
Vispā r, ja nebū tu incidents ar kondicionieri, varē tu likt 10 balles. Pludmales ieeja ir smilš aina, bet tā lā k ir lieli akmeņ i. Un tas ir ļ oti liels mī nuss. Un tā gluž i normā la pludmale, kas pā rstā v nelielu lī ci.
аватар _870552
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
10 dienas atpū tā s viesnī cā "Kolibri". Mē s ieradā mies 9:00.20 dolā ri izdarī ja savu "netī ro darbu", un pē c pusstundas mums iedeva š iku istabiņ u pē dē jā.6. stā vā ar skatu uz jū ru. Istaba tika iztī rī ta labi, bet reizē m grī da palika slidena no mazgā š anas lī dzekļ a, bez apaviem nevar staigā t. … Tomēr ▾ 10 dienas atpū tā s viesnī cā "Kolibri". Mē s ieradā mies 9:00.20 dolā ri izdarī ja savu "netī ro darbu", un pē c pusstundas mums iedeva š iku istabiņ u pē dē jā.6. stā vā ar skatu uz jū ru. Istaba tika iztī rī ta labi, bet reizē m grī da palika slidena no mazgā š anas lī dzekļ a, bez apaviem nevar staigā t. Kā du dienu nez kā pē c viņ i to nemaz netī rī ja.
Wi-Fi ir briesmī gs, no 10 dienā m es noķ ē ru tikai trī s dienas, bet, tieš ā m, ja noķ ē ru, tad arī istabā )
Ē dienu izvē le restorā nā ir milzī ga, daž i ē dieni neder visiem (reizē m ļ oti piparoti, brī ž iem sā ļ i, brī ž iem saldi, nu, te kā dam tomē r garš o). Nav iespē jams palikt izsalkuš am. Bija brī niš ķ ī gas smalkmaizī tes un kū kas. Un š ausmī gas š ķ ī stoš ā s sulas no aparā ta (( Puiš i-viesmī ļ i pā rsvarā ir nī gri cilvē ki, kurus, acī mredzot, pamatī gi nokaitinā ja visi atpū tnieki. Galdus neslaucī ja, daž i kurnē ja, kad prasī ja salvetes. Vienī gā pieklā jī gā un draudzī gā bija puisis vā rdā Hulusi, vienmē r novē lē ja jums patī kamu apetī ti)) Es atceros ļ oti virtuozu gudru puisi Ali, kurš centā s atņ emt jums pilnu š ķ ī vi, protams, lai jū s pē c iespē jas ā trā k izvestu no restorā na)
Lī dz jū rai 3 minū š u gā jiens. Pludmale smilš aina, ieeja jū rā nedaudz stā va, dibens arī smilš ains ar sī kiem oļ iem. Viņ i peld nelielā lī cī , ko no abā m pusē m norobež o viļ ņ lauž i, tā pē c viļ ņ u praktiski nav. Ideā li piemē rots maziem bē rniem! ! Pludmale paredzē ta divā m viesnī cā m, Hummingbird zona ir ļ oti maza. Daudzi izmanto sauļ oš anā s krē slus lī dz pulksten 7:00. Ja atnā ksi pulksten 8, tad ar to var nepietikt. Un tomē r lielā kais mī nuss pludmalē ir puisis Hasans, matrač u tī rī š ana. Viņ š to izdarī ja ilgi pirms savas darba dienas beigā m (18.00). Vienkā rš i izmetot dvieļ us, izvelkot matraci, liekot cilvē kiem piecelties no sauļ oš anā s krē sliem. Netā lu esoš ajā Sunlife viesnī cā tas nebija atļ auts. Un pē dē jā dienā mē s vispā r nedabū jā m matrač us, viņ š teica, ka to vairs nav. Tas ir, ir sauļ oš anā s krē sli, bet tiem vairs nepietika matrač u? ! ? Š ī s ir kaut kā das muļ ķ ī bas. . .
Animā cija diezgan pieklā jī ga, tač u pieticī ga, atbilstoš i viesu skaitam. Bet turku vakars, un putu ballī te, un diskotē kas, un sacensī bas, vingrojumi baseinā - viss bija.
Kopumā , protams, man patika. Klusa, mierī ga neliela viesnī ca dieva pamestā ciematā . Gandrī z ideā la vieta ģ imenes atpū tai.
Вид с балкона Вид из номера Вид из номера Терраса ресторана Пляж Бухта утром Соседние отели Бассейн
аватар viktoriya_lisa
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Esmu viens no tiem, kas lasa atsauksmes, izvē loties viesnī cu un atsauksmes par 2019. gadu bija labas (((Tā pē c nolē mu doties uz š o viesnī cu. . . Sā kš u ar reģ istrē š anos: ieradā mies 12 naktī , reģ istratū rā neviens nerunā krieviski, nesmaida, negatī vs uzreiz no ieejas (tevi nav laipni gaidī ti. … Tomēr ▾ Esmu viens no tiem, kas lasa atsauksmes, izvē loties viesnī cu un atsauksmes par 2019. gadu bija labas (((Tā pē c nolē mu doties uz š o viesnī cu. . . Sā kš u ar reģ istrē š anos: ieradā mies 12 naktī , reģ istratū rā neviens nerunā krieviski, nesmaida, negatī vs uzreiz no ieejas (tevi nav laipni gaidī ti. . . ) Diena bija apmaksā ta, bet istabā nebija vakariņ u, pat bezmaksas ū dens. ir ļ oti maza, tikai kastī te, diviem(man un bē rnam). smiltis, bez č ī bā m neizskaties, vannasistaba arī nav ideā la, katru otro dienu priecē ja tikai tī ri dvieļ i un veļ a. Ē diens ir nav slikti, badā nepaliksi, vienmē r ir izvē le, bet personā ls ļ oti nedraudzī gs, neviens nekad nesmaida, vispā r nav nekā pozitī vā un kaitina neizprot nekā das problē mas un jautā jumus kas ir raduš ies, lai gan viņ i sazinā jā s ar tulka starpniecī bu (viņ iem pat nav vē lmes risinā t problē mu savā viesnī cā ) Pludmale ir maza un visiem nepietiek sauļ oš anā s krē slu (pludmalē un pie baseina nav dvieļ u! ) pludmale nelielā lī cī , nav viļ ņ u (tas ir tiem kam patī k nirt viļ ņ os). Tagad par labo: animā cija nav slikta, it ī paš i vakarā , bē rni ir aizņ emti un viņ iem ir jautri! Paldies animā cijas komandai par to, vienī gais, kas iepriecinā ja viesnī cas koncepcijā ! Un jā , puiš i vienmē r ir draudzī gi! Uz vietas ir arī hammam, un š ī ir vienī gā brī niš ķ ī gā vieta viesnī cā ! Noteikti iesaku to apmeklē t! Ļ oti jauks, uzmanī gs personā ls! Eksperti savā jomā ! Viņ i ļ oti labi runā krieviski un uzklausa jū su vē lmes! Jums noteikti patiks! (Teikš u pat vairā k, palī dzē ja atrisinā t problē mas, kas radā s viesnī cā , iztulkoja, citā di nekas neatrisinā jā s! Atsaucī gi un patī kami cilvē ki) Izejot no viesnī cas, pusdienu kastī tes nedod.
Mans secinā jums ir tā ds, ka viesnī ca atpaliek no 4 * (ir ar ko salī dzinā t)!
Parādīt vairāk »


iemiesojums 11marusa79
Sveiki, pastāstiet man, lūdzu, vai kāds var atpūsties Kolibri Alanya viesnīcā femelirum istabā ... ir istabas, kas atdalītas ar durvīm ... es nekur nevaru atrast fotoattēlus. Paldies
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums 11marusa79
Sveiki, dodamies uz Hummingbird Hotel Turkey .. sakiet lūdzu, uz kuriem veikaliem varat iet pirkt drēbes un kur labāk pirkt ekskursijas ar niršanu? Paldies
6 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 11 atbildes
iemiesojums 11marusa79
Labrīt! Mēs dosimies atpūsties kopā ar ģimeni un Hummingbird Hotel Turkey, lūdzu, pastāstiet man, kas bija femelirum istabā .. kā tas ir? Paldies
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
iemiesojums MAF02
Laba diena! Pirmo reizi braucam uz ārzemēm. Esmu dzirdējis, ka daudzās viesnīcās, neskatoties uz AI, ir jāmaksā (un daudz) par parasto dzeramo ūdeni. Kā tas ir filmā "Kolibris"? Un vispār, vai jāgatavojas papildus. dzīvošanas izdevumi? (izņemot padomus un ekskursijas)? Paldies jau iepriekš.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums gavrilyuck.alex
cik maksā sauļošanās krēsls kjlibri pludmalē 3*
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен через дорогу от собственного пляжа в посёлке Авсаллар. Построен в 1998 году, последняя реновация проведена в 2016 году. Состоит из одного 6-этажного главного здания. Отель подойдёт для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 100 км от аэропорта г. Анталия, 10 км от центра г. Анталия, в 22 км от г. Алания, в поселке Авсаллар.
Pludmales apraksts Песчано-каменисто-галечный пляж находится в 50 м от отеля. Шезлонги, зонтики — бесплатно, матрацы — платно, пляжных полотенец нет. Заход в море — песок. Бар на пляже (безалкогольные напитки — бесплатно, алкогольные напитки — платно).
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), услуги фотографа (платно), Wi-Fi в лобби бесплатно (номерах платно), 1 конференц-зал (макс. 50-70 чел.), ТВ-уголок, 1 основной ресторан, 3 бара, 1 открытый бассейн, 100 м2, 1 водная горка, у бассейна зонтики, шезлонги: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне, 5 м2.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно — турецкая баня, сауна, дартс, анимация (ежедневно), 1 водная горка. Платно — массаж, пилинг, кальян, водные виды спорта, настольный футбол, караоке.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 113 номеров:

104 Standard Room — площадь номера 15 кв.м, максимальное размещение 2+1, 3 чел.

Economy Room — оборудованы как Standard Room.

6 Family Room — площадь номера 20 кв.м, макс. 4 чел.

3 Suite Room — площадь номера 20 кв.м, макс. 4 чел.

Istabās

Индивидуальный кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, прямой телефон (платно), Wi-Fi (платно), сейф (платно), мини-бар (платно), душ, фен, балкон, дополнительная раскладная кровать (по запросу). Уборка номера: ежедневно, смена белья: 2 раза в неделю, смена полотенец: 3 раза в неделю, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Avsallar mah. İskele cad. No:1 Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 5171956
Fax: +90 242 5173064
Tīmekļa vietne: Kolibri Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).