Budžets 4+ vai 5 ---

Rakstīts: 11 jūlijā 2021
Ceļošanas laiks: 26 jūnijs — 5 jūlijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
No 26. jū nija lī dz 5. jū lijam atpū tā s Justiniano Deluxe. Palasot atsauksmes, sapratu, ka no viesnī cas neko daudz nevajag gaidī t. Pirmie iespaidi joprojā m bija pozitī vi, sā kot ar skaisto skatu pie reģ istratū ras viesnī cas ieejas. Ieradā s ap 10 no rī ta, uzreiz sā ka noformē t dokumentus. Mū s brī dinā ja, ka vietas bū s pē c 13:00, bet uzreiz uzvilkā m rokassprā dzes un aizsū tī jā m uz brokastī m. Restorā nā jau ir sā kta tī rī š ana, jo pē c stundas ir beiguš ā s papildus brokastis, bet mums nebija nekā du š ķ ē rš ļ u no personā la, tā pē c mierī gi ķ ē rā mies pie maltī tes un pabeidzā m. No restorā na raiti pā rgā jā m uz bā ru, kur pavadī jā m atlikuš ā s stundas pirms iekā rtoš anā s. Istaba tika pieš ķ irta Teodora mā jai, kurai faktiski jau ir 2 lī nijas no jū ras. Man patika izmē rs, sā nskats uz jū ru un paklā js uz grī das.
Pē c aprī kojuma pā rbaudes devos uz reģ istratū ru ar daudziem jautā jumiem par kondicioniera darbī bu (ar minimā lu knapi svaigu gaisu), bez pakaramiem un tukš u dozatoru duš ā . Kā izrā dī jā s, mums tomē r paveicā s ar kondicionieri, pakaramos solī jā s piegā dā t (vē l joprojā m), un dozators ir tukš s, jo uz izlietnes tika uzliktas 3 mini pudelī tes ar š ampū nu (bez ž elejas vai ķ ermeņ a losjona).
Peldmē teļ i, tē jas komplekti, papildu spilvens, gultas pā rklā js nav, arī balkonā nebija ž ā vē tā ja, lai gan tas ir kaut cik selektī vs, balkoni ar skatu uz baseinu ir gandrī z visi ar tiem aprī koti.

Matrač i istabā brī niš ķ ī gi, parastais atsperu bloks, gulē t var, bet diskomforts mugurā garantē ts. Pē c viesnī cas koncepcijas gulta bija jā maina ik pē c trim dienā m...6dien pirmo reizi mainī jā m tikai palagus un dvieļ us (paņ ē ma 3 dvieļ us, ieliku DIVUS)!
Ar vienu no dvieļ iem uzreiz devā mies uz reģ istratū ru, jo tā kvalitā te bija grī das lupatas lī menī.
Istabā tika nogā dā ta atvainoš anā s no viesnī cas vī na pudeles un augļ u groza veidā , un gulta tika pilnī bā nomainī ta nepilnas stundas laikā.
Tī rī š ana istabā ir formā lā ka: izņ ē ma atkritumus, atjauninā ja tualetes papī ru, š ampū nu, tā pē c pē dē jā s dienas sā ka karā ties pie durvī m - neuztraucieties. Bet es neesmu pā rliecinā ta, ka apkopē ja prot lasī t, jo reiz, kad bē rns apmaldī jā s istabā un karā jā s zī me, viņ a atvē ra istabu un paspē ra daž us soļ us iekš ā , lī dz ieraudzī ja savu meitu! Es atvainojos un izrā dī jā s, ka viņ a tikai gribē ja zinā t, tā pē c iesaku izmantot seifu, 1 USD dienā , tas nav daudz!
Teodora ē kā ir savs restorā ns, strā dā tikai brokastī s, minimā lā ē dienkarte, bet kā dam patiks. Ir arī savs skaists baseins ar bā ru.
Lielais pluss Theodori ir divi bezmaksas interneta piekļ uves punkti).
Lielais trū kums ir gaisa kondicionē š anas trū kums telpā , slikta ventilā cija liftos.

Lai nokļ ū tu jū rā vai galvenajā restorā nā , ir divi veidi: caur Justiniano klubu vai pa tuneli uz Justiniano Deluxe ē ku liftā un restorā nā , vai doties tā lā k uz jū ru. Abos gadī jumos jums bū s jā brauc uz leju un uz augš u pa slī po taku. Neļ aujiet sevi apmā nī t ar to, ka tur jū s vedī s motorlokomotī ve, tā brauks tikai viesnī cas vajadzī bā m, un to noķ ert ir nereā li, tikai caur reģ istratū ru.
Restorā nā izsalkuš ie nepazudī s, ē dienu izvē le nav liela un mainā s reti, bet gaļ as un zaļ umu cienī tā jiem vajadzē tu patikt. Zivis tiek dotas arī katru dienu un vairā kos gatavoš anas variantos.
Pilns ar saldumiem, arbū ziem, melonē m, apelsī niem, ā boliem, plū mē m...
Neievē rojot problē mas ar vietā m, galdi ā tri notī rī ti, dakš iņ as-naž i ar antiseptiku iepakojumā.
Izsniegš ana notiek ā tri, tač u ne vienmē r bija pietiekami daudz darbinieku.
Pē dē jā dienā no rī ta tā vispā r nebija, nā cā s paš am ņ emt un bija haoss, tā pē c lielai daļ ai cilvē ku, kas gribē ja pildī t savus š ķ ī vjus, nebija vietas.
Iesaku nogarš ot nakts zupu, tā ir pē c 23 stundā m galvenajā restorā nā.
Ē dienu laukumi strā dā pē c grafika, glazū ra, saldē jums, cepš ana arī.
Bā ru ir ļ oti daudz un nekā das problē mas viņ u darbā nemanī ju, izņ emot darba ī patnī bas-kokteiļ us pē c grafika, daž i alkohola veidi tikai atseviš ķ os bā ros. Tomā tu sula tikai vienā bā rā visai viesnī cai! ))) Starp citu, no viesnī cā m, kurā s biju, š ie ir vienī gie bā rmeņ i, kuri, atkā rtoti piesakoties viņ ā m, nedod mā jienus par dzeramnaudu))
Ir vairā ki baseini, un tie izskatā s interesanti, bet vietas pie tiem ir agri aizņ emtas, tā pē c tajos jau ir 8 bezmaksas sauļ oš anā s krē sli.

30:00 tas ir nereā li) ar baseinu pie galvenā restorā na, it kā bez problē mā m, un vē l vienu baseinu, kas, š ķ iet, pieder Justiniano Club, apakš ā daž viet nav flī zes, tā pē c man ir viegli sagriezt kā ju, ko es veiksmī gi izmantots.
Un š o vietu ir ļ oti daudz, uz zila baseina fona apakš ā ir redzami balti plankumi, flī ž u nav. Jā , viņ š ir redzams, bet spē lē joties ar bē rnu, tu par viņ iem aizmirsti.
Jū ra ir tas, kura dē ļ jums š eit vajadzē tu ierasties. Un, lai gan ieieš ana jū rā ir jogas sapnis, tī ra silta jū ra un skats ap jums to kompensē . Par sauļ oš anā s krē sliem te neviens nerū pē jas, smiltis vakaros neslauka, apkopē jas tikai iztī ra miskastes un viss. Atkal no rī ta dvieļ u kaudze, kas var nogulē t pusi dienas un neviens nenā ks. Mē s skatī jā mies, kā peldē š anas maska ​ ​ un bē rnu piepū š amais aplis nogulē ja uz viena no sauļ oš anā s krē sliem vairā k nekā.3 dienas, un personā lam bija vienalga.
Animā cija viesnī cā ir pffff.
Standarta komplekts: joga, ū dens aerobika, volejbols, š autriņ as.
GoGo kungs, par kuru te visi lielā s, ir tikai blē dis ar sliktu izrunu, kuru vairs nevajag vadī t kā bē rnu izrā di. Vakara animā cija tiek atkā rtota katru nedē ļ u, tā pē c, ja dodaties uz vairā k nekā.7 dienā m, jums bū s jā brī nā s par iepriekš redzē to vai jā izklaidē jas bā ros
...No š ī m 7 dienā m pirmdiena ir brī vdiena, 1 nakts Bingo, 1 mē nesis viesnī cā , un tikai pā rē jā s dienas ir normā li priekš nesumi, ieskaitot turku nakti! Bē rnu animā cija it kā ir lī menī , bet mē s jau esam no tā s izauguš i, tā pē c nesekojā m.

Labā kie animatori pludmalē ir meitenes, kas piedā vā ceļ ojumu uz ā das un kaž okā du veikalu. Viņ i ne tikai dara savu darbu, bet arī labprā t runā par daž ā dā m tē mā m. Kas attiecas uz ceļ ojumu uz veikalu PONTO MK, tad ir vē rts apmeklē t! Turku viesmī lī ba + jū su spē ja kaulē ties = labs pirkums par smieklī gu (gudru) naudu!
Viesnī ca, atstā jot dubultu sajū tu, diez vai vē lē š os š eit atgriezties. Viesnī ca nekam nepieskā rā s un izskatī jā s pē c pilnas piekrastes.
Tiem, kas ir bijuš i tikai budž eta viesnī cā s 3-4 *, bū s paradī ze. Ja esat bijis dā rgā kā s viesnī cā s, jū s š eit neinteresē sit.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu