Brīvdienas vasaras sākumā

Rakstīts: 18 jūnijs 2021
Ceļošanas laiks: 29 maijā — 8 jūnijs 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Viesnī cā atpū tā mies no 29.05. 2021 lī dz 2021.06. 08. Mums ļ oti patika lī cis, kurā atrodas š ī viesnī ca, un nolē mā m tur atgriezties vē lreiz. Rudenī atpū tā mies blakus esoš ajā Sealife Buket Resort & Spa 5 * viesnī cā un skatī jā mies uz š ī s viesnī cas nā kotni, varē jā m redzē t un dzirdē t viņ u animā ciju no pludmales. Un viņ i bija pilnī bā apmierinā ti ar pā rē jo.
Tā nu lī dz viesnī cai braucā m 2 stundas ar vienu pieturu lī dz veikalam. Ieradā mies agri, uzvilkā m rokassprā dzes, izmē rī jā m temperatū ru (reģ istratū rā ir termovizors) un aizsū tī jā m uz brokastī m, sakot, ka reģ istrā cija ir pē c 12, jo. viesnī ca ir 90% noslogota un mū su istabiņ a vē l nav gatava. Pieņ emot to, iepriekš , vē l mā jā s bū dami, uzvilkā m peldkostī mus un peldbikses un pē c brokastī m, netē rē jot laiku, devā mies peldē ties. Mums iedeva dvieļ u kartes, aiznesā m uz SPA un devā mies pie miera. Ap pulksten 12 viņ i piegā ja pie reģ istratū ras un iedeva mums atslē gu no istabas, kuru bijā m rezervē juš i Teodora ē kā . Mū s turp aizveda ar mū su koferiem rakstā mmaš ī nā . Istaba laba, plaš a, tajā ir divguļ amā gulta un vienvietī ga gulta. Bet tomē r nolē mā m atgriezties reģ istratū rā un piemaksā t par dupleksu.
Mums Sealife bija arī duplekss, un manai meitai tas ļ oti patika. Mē s nolē mā m viņ u iepriecinā t. Bet š eit otrajā stā vā bija arī televizors, ledusskapis, skapis un logs uz ē ku.

Istabā viss darbojā s, bija č ī bas, un ziepes un š ampū ni tika papildinā ti katru dienu, gulta tika mainī ta katru otro dienu, mini bā rs tika piepildī ts reizi nedē ļ ā , pē c nedē ļ as atgā dinā jā m, un viņ i to papildinā ja, bet mū su draugi nelika, tad viņ i neko nelika (.
No Teodora ē kas lī dz galvenajai ē kai un jū rai ir ļ oti tuvu. Ir vairā ki ceļ i, pa kuriem varat doties.
No 1. jū nija viesnī ca sā ka pā riet uz vasaras koncepciju. Animatori tika pievienoti, viņ i pastā vī gi piegā dā ja sauļ oš anā s krē slus pludmalē , atvē rā s a la carte restorā ns, pludmales bā rs, parā dī jā s saldē jums - viņ i to deva divas reizes dienā pusstundu pē c pusdienā m un pē c vakariņ ā m (bet labā k bū tu citā laiks).
Ē diens bija labs un daudzveidī gs. Jā , visu ē dienu darbinieki izsniedza, tač u nekā du ierobež ojumu nebija, daž reiz pat uzlika daudz.
No augļ iem bija arbū zi, ā boli, apelsī ni, melones, aprikozes. Daudz gardu saldumu. Pē du laukumā bija iespē ja kaut ko uzkost - bija gan gaļ a un dā rzeņ i, gan augļ i, saldumi, vē lā k arī pica.
Restorā nā Teodora ē kā bija mazā ks ē dienu klā sts, tač u tas bija arī klusā ks. Un jū s varat ņ emt lī dzi savu ē dienu. Ē rti, kad agri jā dodas uz ekskursijā m, var ā tri pabrokastot. Bā rs š eit strā dā ja lī dz pulksten 23:00 Jā , un Wi-Fi tika labā k uztverts reģ istratū rā š ajā ē kā , galvenokā rt tas ir vā jā ks.
Bā ri piedā vā gardus kokteiļ us. Bija arī Baileys, š ampanietis un visi standarta stiprie alkoholiskie dzē rieni.

Mani ļ oti iepriecinā ja bē rnu animā cija un animatori Gogo un Anna, bē rni bija traki par viņ iem. Bē rni tika izklaidē ti no sirds: veidoja mī klu, cepa cepumus, apgleznoja akmeņ us, apgleznoja seju, veidoja krelles. . . Mini diskotē kā , pē c tam bē rniem, kuri piedalī jā s rotaļ ā s, tika pasniegti diplomi. Pirmo reizi mana meita gaidī ja mini kluba atvē rš anu.
Ir č etri ū dens slidkalniņ i, mierī gs baseins un aktī vs baseins. Vadī ja ū dens aerobiku (vā ju) un citas ū dens spē les.
Pludmale ir maziem oļ iem. Mums bija droš ī bas apavi, bet daudzi tik un tā gā ja jū rā , tur jau bija pietiekami silts, lai varē tu ē rti peldē ties. Vienmē r bija pieejams daudz sauļ oš anā s krē slu. Var bū t. kad tiks atvē rta blakus esoš ā Justiniano Club Alanya 4 * viesnī ca, ar kuru kopē jā teritorija atš ķ irsies.
Pie kā da vī rieš a pludmalē paņ ē mā m ekskursiju ar pirā tu jahtu, viņ am bija lē tā kais. Man ļ oti patika - trī s reizes peldē jā mies atklā tā jū rā , bija iekļ autas pusdienas un bezalkoholiskie dzē rieni. Bija putu disko un mini diskotē ka, š ovs ar Spider lē kš anu pā ri bī stamiem akmeņ iem, kopumā bija jautri. Pa Alaniju staigā jā m pusotru stundu, viss brauciens ilga 8 stundas.
Darbinieki valkā maskas, un tū ristiem pie ieejas restorā nā un reģ istratū rā ir paciņ as ar viņ iem. Izejot uz Alara bazā ru un pastaigā joties, mē s viņ u aizvedā m, bet viņ a nekur nebija vajadzī ga.
Mū su svē tkos mums uzdā vinā ja augļ u un vī na š ķ ī vi (bet man tas viņ iem bija jā atgā dina).
Mē s pavadī jā m brī niš ķ ī gas brī vdienas. Viesnī ca ir ieteicama ģ imenē m ar bē rniem. Paldies mū su tē tim, ka š oreiz varē ja ar mums padalī ties atvaļ inā jumā ; -)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu