Normāla viesnīca

Rakstīts: 17 novembris 2017
Ceļošanas laiks: 13 — 17 novembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 6.0
Mē s devā mies ar jaunu vī rieti uz piecā m naktī m no 13. lī dz 17. novembrim. Kopē jie iespaidi bija apmierinoš i. Tagad kā rtī bā :
- CIPARI. Mē s bijā m apmetuš ies Teodorā . PROS: istabiņ a tī ra, ar skatu uz jū ru, uzkopts katru dienu, mainī ta gultas veļ a un dvieļ i. MINUSI: ļ oti slikta skaņ as izolā cija, no tuvā kā s moš ejas dzirdams gan muezins, gan vistu un gaiļ u saucieni, un kaimiņ u lamā š anā s, un TV blakus istabā s. Paveicā s arī tas, ka ieradā mies sezonas beigā s, un ē ka bija gandrī z tukš a, pretē jā gadī jumā bū tu ļ oti grū ti pietiekami izgulē ties ar š ā du pavadī jumu.
- TERITORIJA. PLUSI: jū ra ir akmens metiena attā lumā , vairā ki ā ra baseini, daudz sauļ oš anā s krē slu un galdiņ u, pludmalē ir uzkodu bā rs un bā rs ar dzē rieniem, daudz apstā dī jumu, rotaļ u laukumi. Mī nusi: sakarā ar to, ka bija sezonas beigas, uz ielas praktiski nebija animā cijas, izņ emot nakts bā ru ar karaoke, ū dens slidkalniņ i nedarbojā s, ū dens ā ra baseinos bija ļ oti auksts (tikai pē c plkst. pirts), tika slē gti kioski ar ē dienu un visā dā m izklaidē m, piemē ram, hennas tetovē jumiem (mums tas nebija svarī gi, tač u bija jū tams zinā ms ziemas posts). Teritorijā ir daudz kaķ u, kā dam tas ir pluss (mums), kā dam mī nuss, izlemiet paš i.

- CITI PAKALPOJUMI. Viesnī cā ir bezmaksas sauna (sausā un hammam), iekš telpu baseins, trenaž ieru zā le, daž as spa programmas un masā ž as (par papildus samaksu), frizē tava un nagu salons, veikals, disko zā le. PROS: hammam telpa ir ļ oti plaš a, ē rta temperatū ra, sausajā pirtī tiek izmantotas vē sas eikalipta eļ ļ as, ļ oti patī kami elpot; vairā kas duš as, ģ ē rbtuves ar skapī š iem. Mī nusi: trenaž ieru zā lē nestrā dā ja puse kardio trenaž ieru un bija diezgan smacī gs, nestrā dā ja frizieris, veikalā nav uz visā m precē m cenu zī mju, diskotē kā tiek atskaņ oti 80. gadu krievu hiti (kas, no protams, nav paredzē ts visiem un ir atkarī gs no patē rē tā alkohola daudzuma). GALVENAIS MINUSS: info gids jau pirmajā dienā mums mē ģ inā ja par maksu pā rdot kaut kā du masā ž as programmu, uzstā jot, ka pirti bū tu iespē jams apmeklē t no 8 lī dz 20, savukā rt pirts standarta apmeklē jums ir tikai lī dz 3 stundā m dienā . Tā nav taisnī ba, pirts slē dzas 19.00, lī dz tam laikam droš i var iet. 18:40 mū s, piemē ram, neviens no turienes neizdzina, un cilvē ku bija pietiekami daudz.
- UZTURS. Saskaņ ā ar programmu viss iekļ auts bija divas brokastis (7-10 un 10-11 no rī ta), uzkodu bā rs pludmalē strā dā ja no 12-16, tajā paš ā laikā vestibilā bija daž i saldumi. veranda. No 12:30 lī dz 14:00 bija pusdienas, no 18:30 lī dz 20:30 vakariņ as, no 23 lī dz 24 - nakts zupa, ap 21 tika atvē rts nakts bā rs (strā dā ja lī dz rī tam). PLUSI: bija daudz ē diena un gaļ as (ļ oti patika š avarma un grilē tas kotletes), un dā rzeņ i, augļ i un saldumi, patī kams vī ns (diezgan stiprs), papildus klasiskajiem kokteiļ iem, piemē ram, viskijam-kolai, citi tika sajaukti. (tekila saullē kts, zombijs, mohito utt. ). MINUSI: ļ oti vienmuļ as brokastis, bezgarš ī gas zivis un gandrī z visi gaļ as ē dieni (kaula zivs, sausa vista, vā rī tas kotletes u. c. ), nepā rtraukti plī stoš i kafijas automā ti (Teodora blokā reģ istratū rā tas nemaz nestrā dā ja), atš ķ aidī ts stiprais alkohols. (kas, iespē jams, nav slikti, jo visi dzer zvē rī gos daudzumos) un š ausmī gs atš ķ aidī ts alus, kuru vispā r nebija iespē jams dzert. Ļ OTI NEPATIEK: vienu dienu nakts zupai viesmī ļ i nenesa ne kausu zupai, ne knaibles dā rzeņ iem, kamē r par to neatgā dinā ja, nesteidzā s neko nest. Tajā paš ā laikā visas dienas atnesa maizi un sviestu nakts zupai, bet š ajā dienā sviesta nebija, un lū gums to atnest tika vienkā rš i ignorē ts. Un nā kamajā dienā.10 no rī ta sā ka izņ emt gandrī z visu ē dienu no brokastī m (es aizgā ju pē c ievā rī juma, bet tas jau bija aizvests, un, kur tos neatņ ē ma, tika ņ emti kausi), lai gan saskaņ ā ar viss iekļ auts programma no 10 lī dz 11 brokastis turpinā s pilnvē rtī gi.
Kopumā iespaidi diezgan pozitī vi, ar pā rē jo bija apmierinā ti, lai gan gids tieš i teica, ka viesnī cai pieš ķ irtas 5 zvaigznes tī ri par panorā mas skatu. Mē s to novē rtē tu kaut kur ap 3.5. Iespē jams, ka sezonā ir ā trā ks personā ls un vairā k izklaides.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu