No labā: ūdens jūrā bija labs, silts un patīkams

Rakstīts: 27 jūlijā 2020
Ceļošanas laiks: 17 — 24 jūlijā 2020
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 4.0
Vispā r mums 6 no rī ta bija lidojums no Borispiļ as, un viesnī cā ieradā mies ap 11, izmitinā jā m treš ā sā kumā . Pā rkā pjot viesnī cas slieksni, galvenā ieeja tuvojā s reģ istratū rai, neviena nebija, stā vē ja kā das 10 minū tes, aiz manis jau bija sapulcē jusies rinda ar tū ristiem vai atpū sties gribē tā jiem turkiem, kuri ieradā s pē c manis. . Jaunā dā ma, kas ieradā s pieņ emš anā , pirmā sā ka viņ us apkalpot, lai gan viņ i bija man aiz muguras, tā pē c es stā vē ju vē l 20 minū tes. tikai to visu apsverot. Viņ i paņ ē ma dokumentus, beidzot, mū sē jie, sā ka ievadī t datus datorā , teica, ka tuvā kajā stundā nenorē ķ inā s, gaidiet patī k. Neviens nepiedā vā ja ū deni, piemē ram, no ceļ a vai kur ir tualete un kur var staigā t š eit viesnī cā un kaut ko redzē t. Tas viss bija jā atklā j paš iem. Jo pirmo reizi nokļ ū stot š ajā viesnī cā , nav ī sti skaidrs, kur viss atrodas, it ī paš i š ajā viesnī cā . Tie, kas tur bijuš i, sapratī s, ko es domā ju.
Par vakariņ ā m uzzinā jā m nejauš i, ka tā s jau bija sā kuš ā s, neviens mū s uz tā m neaicinā ja. Lai gan viņ iem viss bū tu jā stā sta un jā paskaidro, jā izrā da viesmī lī ba. Tač u tas nenotika ieraš anā s brī dī un nenotika arī pā rē jā laikā . Rezultā tā , ierodoties no pusdienā m, mē s joprojā m nebijā m iekā rtojuš ies, bet viņ u kolē ģ i turki jau jutā s normā li zem gaisa kondicionē tā ja istabā . Lai gan atgā dinā š u, ka viņ i ieradā s pē c mums. Kopumā š ī s viesnī cas personā ls mani neiepriecinā ja, ī paš i nevadī ja. Visu pā rē jo mē s bijā m vieni paš i, viņ iem ir elles jautā jums. Istabu nopratinā jā m jau 3dien, lai iztī ra, lai gan diez vai to var nosaukt par tī rī š anu. Tualetē , piemē ram, nav pat birstes, un, kā es pamanī ju visu atlikuš o 7 dienu laikā , viņ i to ne reizi nemazgā ja 2 tī rī š anas laikā . Dvieļ i un gultas veļ a arī netika mainī ti, sā kotnē ji viss bija notraipī ts, spilveni slikti smirdē ja. Mums bija viena sega uz trim, ja tā var nosaukt, sega ar caurumu. Kad es prasī ju vairā k, viņ i mū s ignorē ja.
Par ē dienu ir cits stā sts, turki uzlido, paš i sarunā jā s, un visu saliek pareizajā daudzumā , un, ja es prasī ju nevis vienu, bet trī s vistas kā jas, piemē ram, uzreiz sev un bē rnam, tā pē c lai neskrienu 3x piemē ram tur sā ka riebties, ka es daudz ņ emu, tas pats ar arbū zu, un kad viņ i sagrieza kaut kā du kū ku, starp citu, nav slikti, es piegā ju un prasī ju 3 gabaliņ us uzreiz - sev, vī ram un bē rnam, tā pē c man bija nedaudz starp acī m š ī apakš tase ne reizi nav lidojusi. Bet visi viņ u kalni normā li uzspiež visu. Tas noteikti mani pā rsteidza. Ē dienu vispā r nav daudz, pusfabrikā tus un desiņ as labā k neē st, tas ir kaut kas š ausmī gs. Man š ķ iet, ka mums ir lē tā kā desa un tā garš o labā k. Mē s mē ģ inā jā m pabarot ar desu kaķ im, kurš pienā ca pie mums, tā pē c viņ š to pat neē da. Principā bija kaut kas garš ī gs, bet vispā r, so-so, nedē ļ u var noturē ties. Bet mī nuss ir, piemē ram, vakariņ as, kas ilgst tikai 2 stundas, ja atnā ksi pusstundu pirms to beigā m, tu atgriezī sies izsalcis, piemē ram, turki atpū š as pie mums, piemē ram, visi izgrā bti un lielā daudzumus, lai gan tad puse ir tad uz galda, un viņ i atstā j . Labā k ir ierasties no paš a pusdienu vai vakariņ u sā kuma. Piemē ram, ar grilē tu gaļ u mums nepietika, kad ieradā mies 40 minū tes vē lā k. no vakariņ u sā kuma un viņ i sā ka ē st š os š ausmī gos pusfabrikā tus. Pē c mana lū guma sagriezt svaigu arbū zu, jo gribē jā m vairā k, teica, ka vairs nav. Lai gan viņ i to dod trī s reizes dienā .

Pirmo reizi esmu š ā dā viesnī cā ar tā du personā la attieksmi pret atpū tniekiem. Animatori bija labi, izmē ģ inā ti. Mini diskotē ka bija laba. Pludmalē nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Dziumā un vietā m zem ū dens, akmeņ i, zivju kodumi, iekoda man lī dz asinī m. Protams, staigā š ana no istabas uz pludmali ir vē l viens pā rbaudī jums, ī paš i, ja esat ar mazuli ratiņ os. Rati bija jā atstā j reģ istratū rā , paņ ē ma tikai tad, kad devā s uz pilsē tu. Miljons pakā pienu, slidenu un š auru, pā rejā uz visumā daž ā da augstuma jū ru, pirmo reizi gandrī z nokritu. Un mans vī rs ceļ ojuma priekš vakarā sagrieza kā ju un bija “ļ oti priecī gs” par tik daudzajiem soļ iem, ņ emot vē rā , ka bē rns vē l jā velk uz sevi. Vispā r visiem, kam ir bē rns ratos vai problē mas ar kā ju, neiesaku š eit iet atpū sties. Un es nemaz neiesaku š o viesnī cu. 4 * vispā r nav par viņ u, š eit bū s daudz 2 *. Labs personā ls, protams, ir pā ris cilvē ku, tač u tas situā ciju un iespaidu par viesnī cu ī paš i nemazina.
No labā - silts ū dens jū rā , istabā strā dā još s kondicionieris, karstais ū dens bija visu laiku. Varbū t tas arī viss.
Arī attiecī bā uz ceļ vedi, ar kuru mē s sastapā mies no Join Up, es vē los atstā t atsauksmi. Nekaunī gs melis un blē dis! Viņ š dara visu, lai tikai nopelnī tu un viņ am bū tu savs labums. Piemē ram, mē s no viņ a nepirkā m ekskursiju ar jahtu, viņ š runā ja ar mani pakausī un nolaizī ja tos, kas nopirka vai grasī jā s pirkt no galvas lī dz kā jā m. Nu, man viss ir vienā ds, bet diena pienā ca izbraukš anas priekš vakarā , mē s nevarē jā m no viņ a iegū t informā ciju par izbraukš anu, viņ š vienkā rš i sastinga no mums, neatbildē ja Viberam ne man, ne manam ceļ ojumam aģ ents, no kura iegā dā jos tū ri! Un jau pusvienpadsmitos vakarā viņ š piekrita sū tī t visu to paš u izbraukš anas un pā rsē š anā s laiku. Un mums ir pā rsē š anā s nā kamajā rī tā.7:00. Viņ š sē dē ja man aiz muguras un stā stī ja citiem cilvē kiem, kas tikko bija ieraduš ies, pā rdodot viņ u ekskursijas, ka viesnī ca viņ iem dod kaut ko lī dzī gu, ja lidojums ir tā ds kā mums no rī ta, un viņ iem nav laika. brokastis. Bet patiesī bā vakarā es sā ku skaidrot un nodot meitenei gides vā rdus no reģ istratū ras, viņ a mani aizveda uz ē damistabu, kur man teica, ka viņ i to nedara un viņ iem nav. konteiners vispā r. Principā man ir vienalga, bet man ir bē rns, kurš nesagaidī s, kamē r atbrauksim mā jā s un sē dē sim ē st, bet kaut kā negribas lidostā par 10 eiro pirkt sviestmaizi. Vispā r mums piedā vā ja likt pie mums sviestmaizes, piekritā m. No rī ta, kā viņ i redzē ja tā s sviestmaizes. Tikai pusi maizes sagriež gareniski, un iekš pusē ir gurķ is, tomā ts un feta. Pajautā ju gidam, vai tas ir normā li, ka viņ š saka, ka viņ i dod brokastis kopā ar viņ iem, un viesnī ca nemaz neguļ , uz ko viņ š atbildē ja - ak, nu, katrai viesnī cai ir sava sistē ma.
Pirms doš anā s uz š o viesnī cu rū pī gi padomā jiet, ja es varē tu attī t laiku, es bū tu piemaksā jusi un nokļ uvusi citā viesnī cā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu