Neuzticieties pārāk labām atsauksmēm

Rakstīts: 23 jūlijā 2020
Ceļošanas laiks: 16 — 22 jūlijā 2020
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 3.0
Atsauksmes mums palī dzē ja izvē lē ties viesnī cu. Nav jau viss tik slikti, bet ne tik rož aini kā saka, istabiņ as mazas, seifu nopratinā ja 3dien, lai gan tā ir viņ u nauda, ​ ​.3 dienā s mainī ja 3 istabas ar piemaksu (1. istabā ir salauztas balkona durvis, tikai pieklauvē ieeja un atvē rsies, slē dzene ir izrauta, duš a saplī susi un tualete nav noskalota; no 2. istabas ir labs skats, bet duš a ir saplī susi, tualete ir netī ra un istabā baigi smird no kanalizā cijas, 3. izrā dī jā s veiksmī gs, bija defekti, bet tie bija mazi) .
Tī rī š ana ir atseviš ķ s stā sts, patiesī bā tā nav istabā tā pē c noteikti, ja atstā j tē ju, tad top figū riņ as, bet tas tī rī š anu ī paš i neietekmē . Viesnī cā nav aptieciņ as (tikai ģ ipsis un briljantzaļ š ), nav arī ā rsta. Restorā ns strā dā labi, rindas mazas, puiš i cenš as, trauki tī ri, ē dienu izvē le nav ī paš i liela, bet š is ir 4. Izsalcis nepaliksi, bet garš ī gu kā rumu arī nav. Animā cija ir tikai š ī s viesnī cas dekorā cija, puiš i laipni, jautri, dara savu darbu par 200%.
Pludmale laba, bet bija tikai viena nojume, un ja ir vairā k cilvē ku, tad tā jau ir problē ma, bet laikam, kad atpū tā mies, visa pietika. Jū rā ir akmeņ i, esiet uzmanī gi, jo dziļ umā ir lieli akmeņ i. Ja ej tuvā k dzeltenajai teltij, tur ir laba ieeja un mazā k akmeņ u, un ū dens ir tī rā ks, jo tur iet maz cilvē ku.

Protams, katram savas prasī bas, bet ne viss ir tik rož aini, kā par to saka citas atsauksmes) Labu atpū tu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu