Pēc uzturēšanās šajā viesnīcā Turcijā jūs vairs nevēlaties atpūsties

Rakstīts: 14 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 8 — 15 jūlijā 2019
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Ierodoties viesnī cā , pirmais iespaids bija, ka apstā jā mies pie nabaga turku radinieka, cik visur sagrautas un atpū tuš ā s turku ģ imenes staigā izspieduš ā s krū tis. No autobusa tikko nokļ uvā m ellē , jo reģ istratū rā nestrā dā ne tikai solī tais wifi, bet arī kondicionieris. Baltie krievi staigā apkā rt kā zombiji un cenš as izveidot savienojumu ar pasauli. Istabā s vispā r nav interneta.
Ieradā mies 22:00 un administrators, norā dot, ka telpas ir tikai sliktas bez kondicioniera un vecas, piedā vā ja mums forš u par 20 USD, kas viņ am it kā pieder. Nu ko darī t, piekritu, negribē jā s brī vdienu sā kumā lamā ties. Mū su istaba atradā s piektajā stā vā ar skatu uz jū ru, viss darbojā s: kondicionieris, ledusskapis, duš a. Pati viesnī ca ļ oti sliktā stā voklī , viss vecs un nobruž ā ts. Par izgudrojumu, kurā iegā dā jā mies, acī mredzot izgatavoja tikai daž us skaitļ us, kurus piedā vā par naudu. Viss pā rē jais ir panī kumā . Pā rcelties uz citu viesnī cu nebija iespē jams, vietu nebija. Mū su atvaļ inā juma beigā s ar auss kaktiņ u dzirdē ju, ka kā dam piedā vā pā rcelš anos par 1200 € uz ģ imeni.
Ē diens. Tā ir tikai miskaste, biedri! Pirmkā rt, jums tas ir jā saņ em tieš ā nozī mē ! Lai to izdarī tu, vispirms stā viet rindā . Bet! Ja iepriekš neesat ņ ē mis galdu, tad vai nu ē dat stā vus, vai arī gaidā t, kad ē dī s tie, kas ņ ē ma galdu, bet tad, visticamā k, no ē diena saņ emsiet tikai kā postu lapas, olī vas un sieru. Cilvē ki cī nī jā s par krē sliem! Man, kā no civilizā cijas atbraukuš am cilvē kam, godī gi sakot, tas bija mež onī gi. Ē dienu daudzums viesnī cā nav paredzē ts lielam cilvē ku skaitam. Tomē r, kā arī ē dieni. Es nerunā ju par š ķ ī vju, krū zī š u un dakš iņ u tī rī bu. Kad mē ģ inā ju to nofilmē t savā telefonā video, pielidoja turks un sā ka ķ ert telefonu, tā pē c par viesnī cas personā la laipnī bu nevar bū t ne runas.

Bā rs viesnī cā pie baseina. Bijā m pā ris reizes, jo tur trijos pē cpusdienā vē l var paspē t kā roto bezmaksas wifi (to uzzinā jā m paslepus). Un manā klā tbū tnē š ī s pā ris reizes bija atpū tnieki, peldē jā s baseinā , izsitī ja stiklus. Neviena no administrā cijas vai darbiniekiem bā rā uz to nekā di nereaģ ē ja! Tajā paš ā laikā baseinā vienmē r ir daudz bē rnu.
Pludmales bā rs. Lai gan tas darbojas no 11 lī dz 17 dzē rieniem, pamatā ir tikai ū dens no dzesē tā ja. Un arī tad, kad kausi nav beigusies. Un tie beidzā s pulksten 12:00.
Rezultā ts. Š ī viesnī ca ir paredzē ta atpū tai, es ne tikai neiesaku, bet arī brī dinu, ka tā ir vienkā rš i bī stama atpū tai! Jā , piekrī tu, daudz kas ir atkarī gs arī no paš iem atpū tniekiem, bet pati viesnī ca vienkā rš i veicina atmosfē ru, kas tajā valda.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu