Viesnīca nav īpaši laba

Rakstīts: 17 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 8 — 17 oktobris 2019
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 2.0
Oktobra sā kumā palikā m kā pā ris. Telpas ļ oti pieticī gas, ar daudzā m iepriekš ē jo iemī tnieku pē dā m, jo ​ ​ nebija ne smakas. Tī rī ts katru dienu, kas ir svarī gi. Tiesa, vienā no tī rī š anā m tika nozagta viena no iegā dā tajā m granā tā m – tā pē c esiet uzmanī gi un vē rī gi. Wi-Fi telpā trū kst tikai reģ istratū rā un nez kā pē c pie bā ra, un pat tur signā ls ir nestabils. Pā ris kanā lu krievu valodā . Vannas istabā uz duš as ir rū sas traipi.
Ē damistaba. Jā , tur ir ē damistaba. Ē dienu daudzveidī ba slē pjas faktā , ka viena un tā pati desa tika dekorē ta daž ā dos veidos un pasniegta kā jauna pozī cija. Nav ko izvē lē ties. Situā ciju glā ba zinā ma dā rzeņ u, konditorejas izstrā dā jumu un maizes pā rpilnī ba. Kavē š anā s par 30 minū tē m draudē ja ar liela ē diena daudzuma trū kumu. Viņ i visu slaucī ja, saliekot uz š ķ ī vjiem ē diena kalnus. Acī mredzot viesnī cā atpū tuš os cilvē kus sū tī jis Valsts departaments, lai vienotā viesnī cā sarī kotu badu. Nu, ē diena kvalitā te bija tikai laba - mē s saņ ē mā m saindē š anos ar pā rtiku, ē dot zivis. Augļ i pazuda vienā mirklī , un to bija maz. No alkohola bija vietē jā s raž oš anas stiprie dzē rieni, viena veida gaiš ais alus, vietē jais vī ns (baltais un sarkanais).
Vakaros bā ra pagrabā notika diskotē kas, kur bija jū tama blī va vemš anas smaka. Diskotē ka tika apmeklē ta vienu reizi, 2 minū š u laikā . Tiesa, vienā no vakariem viņ i rī koja atklā tu ballī ti svaigā gaisā . Bē rnu animatori strā dā ja vakaros, izklaidē joties ik pē c 14:00. Nu pē cpusdienā animatori baseina apmeklē tā jiem sarī koja ko lī dzī gu ū dens aerobikai.

Pludmale ir ļ oti maza un oļ aina. Akmeņ i nikni ienī st cilvē ka pē du. Vē lams iegā dā ties silikona stepperus. Bija bungalo par cenu 25$/dienā!! ! ! Puiš i, vai jū s nopietni? ! Un pati viesnī ca ir maza. Volejbola laukums, š autriņ as, bē rnu amfiteā tris, trī s peldbaseini, ū dens slidkalniņ i, neliels dā rziņ š , bā rs. Vakaros ī paš u prieku sagā dā ja muzikā la programma ar sveicieniem no 90. gadiem un mū sdienu š lā geriem no kaimiņ u viesnī cas. Skaļ ums bija tik spē cī gs, ka Jē rikas trompetes nervozi kū p malā . Un š ī dzimš anas aina turpinā jā s lī dz 12 naktī . Tieš ā m, ļ oti skaļ i, ļ oti kaitinoš i.
Periodiski bija prieki skandā lu veidā starp iereibuš iem atpū tniekiem un viesnī cas darbiniekiem. Jā piebilst arī , ka pati viesnī ca atrodas pietiekamā attā lumā no lielajiem tirdzniecī bas centriem, starp lauksaimniecī bas zemē m. Bet pie jū ras. Tas ir viss.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu