Holiday Garden Resort 5*– Atsauksmes

42
Novērtējums 5.310
№218 viesnīcas reitingā Alanja
5.9 Numurs
4.9 apkalpošana
6.6 Tīrība
5.4 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Okurcalar, 35 km attālumā no Alānijas. Ģimeņu, jauniešu un āra aktivitāšu viesnīcai ir neliela, bet ērta teritorija. Viesnīca tika atvērta 2005. gadā. Pēdējā renovācija notika 2018. gadā.Vairāk →
аватар vlmatviyenko
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Plusi: 1. Istaba (tī rī ba). Mī nusi: 1. Ē diens vienmuļ š un bezgarš ī gs. Gaļ a ir reti sastopama. 2. Milzī gas rindas ē damzā lē un baseina bā rā . Personā ls ir ļ auns. 3. Wifi 3 USD dienā . 21 gadsimts. 4. Uzturē š anā s pagarinā š ana par 3 stundā m pirms transfē ra maksā. … Tomēr ▾ Plusi:
1. Istaba (tī rī ba).
Mī nusi:
1. Ē diens vienmuļ š un bezgarš ī gs. Gaļ a ir reti sastopama.
2. Milzī gas rindas ē damzā lē un baseina bā rā . Personā ls ir ļ auns.
3. Wifi 3 USD dienā . 21 gadsimts.
4. Uzturē š anā s pagarinā š ana par 3 stundā m pirms transfē ra maksā.50 eiro. Rave.
5. Animā cija ir slikta, nav aktī vā s atpū tas. Aiziet tikai masā ž as par dolā riem.
6. Pludmalē katastrofā li trū kst sauļ oš anā s krē slu. Cilvē ki no 6 no rī ta aizņ em, un tad skrien brokastī s.
7. Ļ oti maza teritorija un pludmale. Bungalo pludmalē maksā.30 eiro dienā )).
8. Ē damzā lē biež i nebija brī vu galdu, jo apetī tei uz grila iedeva ceptu vistas spā rnu ar spalvā m.
9. Pastā vī gi konflikti starp apmeklē tā jiem un darbiniekiem daž ā dā s viesnī cas zonā s utt.

Vispā r š ī s viesnī cas problē ma ir tā , ka tajā s izmitinā s vairā k cilvē ku, nekā spē j apkalpot un vairā k nekā atļ auj viesnī cas teritorija. Iemesls tam ir naudas kā re, kas izpauž as ik uz soļ a atpū tai š ajā viesnī cā ar brī niš ķ ī go nosaukumu - Holiday Garden Resort 5 *!
аватар rudneva4
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pē c ieraš anā s viņ i nez kā pē c apmetā s tuvē jā viesnī cā . Norā dī tais numurs nav slikts. Un tur plusi beidzā s. . . Wi-Fi nav. Tikai vestibils. Neviens netī rī ja istabu un nemainī ja dvieļ us 4! ! ! diena! Par dvieļ iem pludmalē viņ i prasī ja iemaksā t depozī tu 10 USD apmē rā. … Tomēr ▾ Pē c ieraš anā s viņ i nez kā pē c apmetā s tuvē jā viesnī cā . Norā dī tais numurs nav slikts. Un tur plusi beidzā s. . . Wi-Fi nav. Tikai vestibils. Neviens netī rī ja istabu un nemainī ja dvieļ us 4! ! ! diena! Par dvieļ iem pludmalē viņ i prasī ja iemaksā t depozī tu 10 USD apmē rā...Par to, ka ar nekaunī gu seju pludmalei iedeva tī ru dvieli, kā ds vī rietis teica van Dollar! Komē dija.
Pā rtikai: viss ir mī lī gs...Vienmuļ i. Tika pasniegti augļ i: zaļ ā s plū mes, vī nogas, arbū zs. Oļ u pludmale. Nav iespē jams staigā t bez apaviem. Apavus nopirku uzreiz.
Mē s devā mies sū dzē ties uz reģ istratū ru, kā rezultā tā mums izdevā s pā rcelties uz mū su viesnī cu HOLIDAY GARDEN RESORT 5 *. Š eit bija vē l sliktā k. Istaba ir š ausmī ga! Neviens netī rī ja. Wai Fai nav. Tikai vestibils. Slikta ē diena izvē le. Netī ri trauki. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli bez matrač a un salauzti pat sanā ca. Taciņ ā s uz pludmali ir smiltis, nevienam pat neienā ca prā tā tā s visu laiku tī rī t. Ī sā k sakot. . . Tas noteikti nav 5*! Neiesaku!
аватар kseniia17.00
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Liku viesnī cai 3 zvaigznes jo ierodoties mums iedeva atslē gas 2 numuriņ iem ar skatu uz ceļ u ok, bet tas nav tik biedē još i, runa ir tā da, ka tikko aizpildot dokumentus reģ istratū rā mums piedā vā ja papildus samaksu ti, gribi nopelnī t. … Tomēr ▾ Liku viesnī cai 3 zvaigznes jo ierodoties mums iedeva atslē gas 2 numuriņ iem ar skatu uz ceļ u ok, bet tas nav tik biedē još i, runa ir tā da, ka tikko aizpildot dokumentus reģ istratū rā mums piedā vā ja papildus samaksu ti, gribi nopelnī t. Kad mē s iekā rtojā mies devā mies ē st, rinda bija ļ oti liela. Pē c tam, kad bijā m iegā juš i hammam un pirtī tie ir bezmaksas pakalpojums, jo viesnī cā viss iekļ auts, mū s pamanī ja pie ieejas, tiklī dz iegā jā m pirtī , gaismas ir izslē gtas, mē s devā mies uzzinā t, kas mums ir pastā stī ts, kas notiek, mē s pē c stundā m devā s uz reģ istratū ru, lai uzzinā tu, ka mums teica, ka viņ iem paš iem ar viņ iem nav nekā da sakara. Ē dienu mē s nebijā m izsalkuš i, bet ļ oti biež i atkā rtojā m, vē los, lai tas bū tu daudzveidī gā ks. Pieklā jī gie bā rmeņ i pieklā jī bā ieguva alkoholu.
Animā cija super tie ir lieliski Labi darī ts Gribē tu atzī mē t Azada cik super iepazī š anā s mums iznā ca un sirsnī gi prot sazinā ties un atrast kopī gu valodu ar citiem, un Selima kas padarī ja diskotē ku super noņ emamu. Ir arī ī sa auguma meitene animatore, viņ a strā dā ja ar bē rniem un ir arī sava amata meistare, 5 zvaigž ņ u animatore, jo viņ i tiek mā cī ti uz pilnu klapi. Istabas š ausmī gas, viss vecs un krī t nost, tī rī ja katru dienu, bet grī da bija netī ra, vannas istabā nekas netika piegā dā ts no higiē nas lī dzekļ iem, nebija vienreizē jā s č ī bas. Vienreizē ja viesnī ca un 5 zvaigznes noteikti nav tā vē rts!
аватар stvolyara
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cā viens + ir tī ra istaba un tī rī š ana katru dienu, labi, pludmale ir ļ oti tuvu, tas arī viss + beidzies. Briesmī ga apkalpoš ana restorā nos un bā ros, ē dienkarte vienmuļ a un negarš ī ga, uz grila gatavoto nemaz nebija iespē jams apē st visus piedeguš os, rindas uz restorā nu bija milzī gas (galdiņ u nepietika), savukā rt gaidot pie restorā na š ausmī gi smirdē ja, nebija glī ti iebē rti š ķ ī vjos, bet iemeta tā , ka mē rce pilē ja virsū . … Tomēr ▾ Viesnī cā viens + ir tī ra istaba un tī rī š ana katru dienu, labi, pludmale ir ļ oti tuvu, tas arī viss + beidzies. Briesmī ga apkalpoš ana restorā nos un bā ros, ē dienkarte vienmuļ a un negarš ī ga, uz grila gatavoto nemaz nebija iespē jams apē st visus piedeguš os, rindas uz restorā nu bija milzī gas (galdiņ u nepietika), savukā rt gaidot pie restorā na š ausmī gi smirdē ja, nebija glī ti iebē rti š ķ ī vjos, bet iemeta tā , ka mē rce pilē ja virsū . Tas ar stiepi velk maksimums 3 zvaigznes, neiesaku pā rskaitī t naudu un laiku ! ! !
аватар But_JUlija_Sergeevna
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ā tri iekā rtojā s, iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru (neprasī jā m un nemaksā jā m). Istaba tī ra, plaš a, viss darbojā s, dvieļ i tika mainī ti katru otro dienu, uzkopš ana arī , katru dienu tika vests uz istabu ū dens. … Tomēr ▾ Ā tri iekā rtojā s, iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru (neprasī jā m un nemaksā jā m). Istaba tī ra, plaš a, viss darbojā s, dvieļ i tika mainī ti katru otro dienu, uzkopš ana arī , katru dienu tika vests uz istabu ū dens. Pie restorā na bija rindas, jo. pats nevarat piezvanī t (tā ir visā s viesnī cā s). Ē diens garš ī gs, nebijā m izsalkuš i, bē rns ē da visu, protams Yupi sulas, bet neko citu negaidī jā m. Ļ oti tī ra jū ra, laba pludmale, mazi oļ i. Bē rnam ļ oti patika vakara animā cija, viņ i katru vakaru gā ja ar prieku. Bijā m apmierinā ti, par tā du cenu viss izdevā s labi!
аватар olesya.stepanchenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika atvē rta š ī gada 20. jū nijā , un mē s š eit ieradā mies 22. jū nijā . Ierodoties viesnī cā , bijā m iekā rtojuš ies gandrī z uzreiz, kaut kur 10 no rī ta, neskatoties uz to, ka reģ istrē š anā s bija 14. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika atvē rta š ī gada 20. jū nijā , un mē s š eit ieradā mies 22. jū nijā . Ierodoties viesnī cā , bijā m iekā rtojuš ies gandrī z uzreiz, kaut kur 10 no rī ta, neskatoties uz to, ka reģ istrē š anā s bija 14.00. Pie ieejas visus sagaida viesnī cas menedž ere, ļ oti jauks un simpā tisks cilvē ks, pie kura var sazinā ties jebkā du jautā jumu gadī jumā !
1. Numuri ir tī ri, plaš i un labi izremontē ti. Ir ledusskapis, kondicionieris, seifs (par maksu). Katru dienu istabā tiek atnesti 1.5 litri dzeramā ū dens.
2. Pati viesnī cas teritorija ir maza, bet arī tam ir savas priekš rocī bas, viss ir blakus. Teritorijā ir peldbaseini, slidkalniņ i, tenisa korts, trenaž ieru zā le, amfiteā tris, kur katru vakaru notiek bē rnu diskotē ka, bet pē c 22:00 programma pieauguš ajiem))
3. Ē diens ir daudzveidī gs, ir galvenais restorā ns, starp pludmali un baseinu ir bā rs ar uzkodā m (no 12.00 lī dz 16.00) + bā rs paš ā viesnī cā . A la carte restorā nā mē s tā arī nenonā cā m, jo ​ ​ tajā laikā tas vē l nebija atvē rts.
4. Pludmale ir tī ra, ir saulessargi, sauļ oš anā s krē sli, galdi. Ir bungalo ar sauļ oš anā s krē sliem, ledusskapi, bet tie ir maksas. Ieeja ū denī bez apaviem ir neē rta, jo tur ir oļ i, bet pat viesnī cā var nopirkt č ī bas, vai, tā pat kā mē s, vienkā rš i peldē jā mies č ī bas))
5. Animā cija. Jauni puiš i izklaidē visu dienu un vakaru, gan pieauguš ie, gan bē rni.
6. Wi-Fi ir bezmaksas viesnī cas vestibilā un bā rā , ja ir vē lme, par maksu var paņ emt visā viesnī cā , Turcijā papildus SIM karti nepē rku.
7. Ja lidojat sezonas laikā , esiet gatavi tam, ka visiem nepietiks solā riju, jo covids nekur nav pazudis, neviens nav atcē lis karantī nas pasā kumus, kā arī bū s rindas pē c pā rtikas un alkohola ))
Пляж Бассейны Территория отеля
аватар serdechnicova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nesen atgriezos no atvaļ inā juma, tā pē c viss ir vairā k nekā svaigā atmiņ ā . Viesnī ca ir maza, atbilst zvaigznē m. Personā ls ir draudzī gs, pieklā jī gs un patī kams. - Ierados agri. Par ī paš u paldies$ bijā m iekā rtojuš ies pirms 14:00 istabiņ ā ar skaistu skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Nesen atgriezos no atvaļ inā juma, tā pē c viss ir vairā k nekā svaigā atmiņ ā . Viesnī ca ir maza, atbilst zvaigznē m. Personā ls ir draudzī gs, pieklā jī gs un patī kams.

- Ierados agri. Par ī paš u paldies$ bijā m iekā rtojuš ies pirms 14:00 istabiņ ā ar skaistu skatu uz jū ru.

- Telpā bija nelieli defekti (ž ā vē tā js nedarbojā s un gaisa kondicionieris ar pā rtraukumiem). Viss tika ā tri noskaidrots! Tā tad varam teikt, ka tas nekā das neē rtī bas nesagā dā ja;

- Istaba ir tī ra un ē rta. Veļ a mainī ta 2-3 reizes nedē ļ ā , dvieļ i - gandrī z katru dienu. Ar mitro tī rī š anu viss ir nedaudz sliktā k - tī rī š anas pakalpojums ir nedaudz slinks))

- Uzturs. Par to var runā t ilgi un daudz. Uzrakstī š u ī si: ē diens bija garš ī gs un daudzveidī gs (tie, kas raksta, ka ē diena ir maz un nav garš ī gi, acī mredzot ikdienā ē d Michelin restorā nos). Ī paš s paldies par maigā kajiem jū ras asariem un daž ā diem baklaž ā nu ē dieniem!

- Alkohols. Alus ir viegls un diezgan garš ī gs.
Baltvī nu var dzert, un tas ir diezgan pieklā jī gs, bet sarkanais ir rets muļ ķ is))

- Maiznī ca. Milzī gs skaits labumu, saldumu un kaitī guma. Biju patī kami pā rsteigta, ka deserti nav cukuroti.

- Daž ā di augļ i - persiki, ā boli, plū mes, vī nogas. Arbū zs un melone. Viss garš ī gs un bagā tī gs.

- Viesnī cā ir veikali. Tas ir arī pluss, š eit jū s varat iegā dā ties saldumus, suvenī rus, "firmas" apģ ē rbus)), alkoholu ...

- Ierodoties ikvienam ieteicams apmeklē t hammam, veikt vieglu ā das pī lingu, lai iedegums izgulē tos vienmē rī gā k. Š ī patieš ā m ir vē rtī ga viesnī cas procedū ra. Ieteikt. Ļ oti patī kamas sajū tas pē c spa procedū rā m! pī lings, putu vanna (nezinu kā to nosaukt)), relaksē još a masā ž a, sejas maska ​ ​ un garš ī ga tonizē još a tē ja (kaut arī pulveris))) un rezultā tā brī niš ķ ī gs vienmē rī gs iedegums. Tā lā k piedā vā jam ā rstniecisko masā ž u. Tas, protams, ir personisks jautā jums, tā pat kā viss pā rē jais. Es domā ju, mī ļ ā.
masā ž a jā veic augsti kvalificē tam speciā listam, vē lams ar medicī nisko izglī tī bu.

- Augustā jū ra ir ļ oti silta, ū dens temperatū ra +27+28 grā di.

- Atpū ta un izklaide. Viesnī cā cilvē ki pā rsvarā ir krieviski runā još i, saistī bā ar to bija daudz krievu mū zikas. Rā dī t programmas uz "4". Diskotē ka (katru dienu no 23:30 lī dz 02:00) nemaz nepatika. Pagrabs, piesmakuš ā telpa, kur dejo 5-7 cilvē ki...un nekā di labi kokteiļ i un labs garastā voklis situā ciju neglā bs. Bet viņ i saka, ka ir kaut kā da apmeklē juma diskotē ka. Varbū t bū s jautrā k? ))

- Zivju zivju restorā ns uz jumta - bija brī niš ķ ī gs bonuss svē tku beigā s. To var apmeklē t vienu reizi savas uzturē š anā s laikā viesnī cā . Pierakstī jā mies iepriekš un sagadī jā s, ka vietas bija tikai pē dē jā svē tku dienā . Tā s bija brī niš ķ ī gas vakariņ as ar aukstajā m uzkodā m, pirmo ē dienu, pamatē dienu un desertu! Skats uz jū ru un pasū tī juma neticami skaistums neatstā s jū s vienaldzī gus.
Noteikti reģ istrē jieties š ajā restorā nā , ja jums garš o zivis))

Kopsavilkums: Holiday Garden Hotel ir cienī ga vieta pilnvē rtī gai un patī kamai atpū tai. Trū kumi ir visur, pat stilī gā kajā s un zvaigž ņ u viesnī cā s.
Вид из номера Вид из номера. С одной стороны море, с другой - горы Ресторан на крыше. Вид на бассейн с террасы ресторана. Утро может быть добрым) Кусочек номера
аватар Tetjana577795
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Par viesnī cu nebija nekā du pretenziju vai nianš u. Esmu pateicī gs vietnei Vacation. kurš atrada š o viesnī cu. Izlī gums bija ī slaicī gs, mū s uzreiz nokā rtoja. Mums piedā vā ja arī istabu ar skatu uz jū ru. Teritorija kompakta un skaista, maza, bet 1 lī nija. … Tomēr ▾ Par viesnī cu nebija nekā du pretenziju vai nianš u. Esmu pateicī gs vietnei Vacation. kurš atrada š o viesnī cu. Izlī gums bija ī slaicī gs, mū s uzreiz nokā rtoja. Mums piedā vā ja arī istabu ar skatu uz jū ru. Teritorija kompakta un skaista, maza, bet 1 lī nija. Viss bija diezgan ē rti. Š eit viss bija tā , kā es gaidī ju. Apkalpoš ana bija laba, attieksme lieliska, nebija negatī vu nianš u. Internets bija vestibilā , viņ š nebija istabā , bet baseinā viņ š arī vilka, un arī uzkodu bā rā . Ē diens lielisks, viss svaigs, apkalpoš ana laba. Animā cija kaimiņ u viesnī cā s bija labā ka, bet ir luksusa viesnī cas. Viesnī ca par š o cenu ir diezgan normā la. Budž ets 5k.
аватар ellain07
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atbilst zvaigznē m! Nav mī nusu! Nav ko salī dzinā t! Augstā kā lī meņ a apkalpoš ana! Istabas tī ras, tī ra un maina gultu katru dienu! Viss iekļ auts! Katrs atradī s savu mī ļ ā ko ē dienu! Katru dienu š ovprogrammas ! , ir lielisks Hamam! Jū s sagaidī s administrators Ali. … Tomēr ▾ Viesnī ca atbilst zvaigznē m! Nav mī nusu! Nav ko salī dzinā t! Augstā kā lī meņ a apkalpoš ana! Istabas tī ras, tī ra un maina gultu katru dienu! Viss iekļ auts! Katrs atradī s savu mī ļ ā ko ē dienu! Katru dienu š ovprogrammas ! , ir lielisks Hamam! Jū s sagaidī s administrators Ali. Ļ oti draudzī gs, labi runā krieviski. Vē lams pirmajā ieraš anā s dienā doties uz Hamam un veikt procedū ras. Iedegums bū s vienmē rī gs un ā trs. Putu masā ž a tiek veikta š ā di: ieputo kaut kā du audumu, sanā k daudz putu un ieputo ar š ī m putā m veicot masā ž u.
Pē c peldes laipni aicinā ti uz masā ž u ar eļ ļ ā m, kas mitrina ā du, ļ oti patī kama sajū ta. Arī tas, kurš taisa masā ž u, uzliek sejai mā lu masku (arī vī rieš i), tad cienā ar turku tē ju. Tas viss ilgst apmē ram divas stundas, visi ir ļ oti draudzī gi, mazgā , masē , pī lings maigi, bet tajā paš ā laikā spē cī gi. 100%, ļ oti patī kamas procedū ras, ī paš i aromeļ ļ as masā ž a! Nezinu, ko viņ i tur man izdarī ja , bet aizbraucu juzdams piecpadsmit gadus jaunā ka! Tā ir vienkā rš i svē tlaime! Profesionā ļ i strā dā , katrs!
Man ļ oti patika, iesaku visiem! ! !
Отель соответствуют звёздам!Ни одного минуса!Есть с чем сравнить!!!Обслуживание на высшем уровне!Номера чистые,каждый день убирают и меняют постель!Все включено!Каждый найдёт для себя любимое блюдо!Каждый день шоу программы!При отели на цокольном этаже,есть отличный Хамам!Вас встретит администратор,Али.Очень приветливый,хорошо говорит на русском языке.Желательно в первый же день приезда,сходить в Хамам и провести процедуры . Загар будет ровным и быстрым.Пенный массаж делается так: они намыливают какую-то ткань ,получается очень много пены, вот этой пеной Вас и намыливают, одновременно делая массаж. После того как обмоетесь добро пожаловать на массаж маслами, которые увлажняют кожу, очень приятные ощущения. Также тот, кто делает массаж накладывает маску из глины на лицо (мужчинам тоже), потом угощают  турецким чаем. Длится все примерно два часа, все очень приветливые, моют, массажируют, делают пилинг аккуратно, но в то же время сильно.Это совсем иной хамам, чем в Москве.... Шикарное место, после него все тело как вата , расслабляет на все 100%, очень приятные процедуры особенно массаж арома маслами!Я не знаю что они со мной там сделали, но я вышла с ощущением на пятнадцать лет моложе!Это просто блаженство!Работают профессионалы своего дела,все до одного! Мне очень понравилось, всем советую!!!
аватар veronica.melnichenko.83
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s tagad atpū š amies š ajā viesnī cā no 13.07. 2018. Pirms ceļ ojuma lasī ju daudz negatī vu atsauksmju, pat nebija noskaņ ojuma doties, BET. . . Nonā kot š eit, es sapratu, ka daž i cilvē ki vienkā rš i iesmē jā s! ! ! Kā pē c rakstī t negatī vu, ja jū s atpū š aties? ! Sā kš u visu pē c kā rtas: Atpū š amies kā ģ imene, esam 3 cilvē ki, vī rs, es un mans dē ls 10 gadi. … Tomēr ▾ Mē s tagad atpū š amies š ajā viesnī cā no 13.07. 2018. Pirms ceļ ojuma lasī ju daudz negatī vu atsauksmju, pat nebija noskaņ ojuma doties, BET. . . Nonā kot š eit, es sapratu, ka daž i cilvē ki vienkā rš i iesmē jā s! ! ! Kā pē c rakstī t negatī vu, ja jū s atpū š aties? !
Sā kš u visu pē c kā rtas: Atpū š amies kā ģ imene, esam 3 cilvē ki, vī rs, es un mans dē ls 10 gadi. Ieradā mies 10.00, uzreiz bijā m iekā rtojuš ies, lai gan sā kotnē ji tū risma aģ entū rā teica, ka reģ istrā cija nav agrā k par 14.00! ! ! 5117. istaba, viss strā dā , es runā ju par tā m atsauksmē m, ka kondicionieris nedarbojas, sā nskats uz kaimiņ u viesnī cu un jū ru. Ē dienam var paē st visur, ir uzkodu bā rs, kur var iekost: spageti, tī rradņ i, grilē ti dā rzeņ i, bē rns pats sev taisī ja burgerus)) restorā nā ir pā rtikas pā rpilnī ba, augļ i, grilē ti ē dieni, neviens nepalika izsalcis!! ! ! Viņ i arī rakstī ja, ka viņ iem nebija pietiekami daudz pā rtikas, nez cik tad viņ iem vajadzē ja ? ? ? Alkoholiskie dzē rieni, protams, to pildī š ana nav ī paš i laba, bet man personī gi vī ns ļ oti patika !! ! ! Personā ls ir brī niš ķ ī gs! ! ! Es arī lasī ju atsauksmē s, ka louts, jū s, iespē jams, esat luts, kas par to rakstī ja, ne velti sakā mvā rds saka: Kā tas nā ks apkā rt, tas atbildē s ! ! ! Istabu tī ra katru dienu, viss mainā s, dvieļ i, palagi mainī ti ik pē c trim dienā m!! !
Jū ra, oļ i, bet par 4$ var nopirkt speciā las č ī bas, vai nopirkt vē l ziepju traukus mā jā s un bez problē mā m iebraukt jū rā ! ! ! Ū dens ļ oti silts, arī rakstī ja, ka auksts dē ļ kalnu upes, bet es pati esmu apsaldē jusies, ū dens man ir tikai komforts ! ! ! Ir peldbaseins ar slidkalniņ iem, bet tajā laikā.2 reizes dienā .
Man nepatika animā cija! Viesnī cas vadī ba, novē lu viņ iem visiem mainī ties! ! ! Bē rns interesē jā s 2 dienas, tad tikko apnikuš as č akarē tā s dziesmas un dejas, mū su bē rns ir aktī vs, griezā s pie animatoriem, lai kaut ko dara 10 gados, viņ i kaut kā teica, ka nesaprot viņ u ))) Gribē ju diskotē ku, pē c vakariņ ā m un tik blī vas maltī tes izlā dē ties ar dejā m, bē rns arī gribē ja ! ! ! Var taisī t tematiskas diskotē kas gan bē rniem, gan pieauguš ajiem!! !
Kopumā man patī k viss par š o niecī go tū res apjomu ! ! ! Mī nus tikai animā cija !!! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums kovaliukdmytro
3 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums Artura0686
Kāpēc nav mola?
9 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
iemiesojums anzelaborise
Podskazite kakie razvle4enija,pomima animacii est dlja detok i estj li ne glubokij bassein-ljagusatnik;) Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums melamori77_mail.ru
Vai tā bija rekonstrukcija?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums samoylova4
Tūrisma aģentūra ļoti iesaka ekskursijas pirkt no tūroperatoriem, it kā tas ir uzticamāk. Bet apmainījos e-pastā ar Pāvelu, cenas tām pašām ekskursijām ir par kārtu zemākas. Pastāsti man, vai kāds var doties ekskursijās caur Pāvelu. Viņa koordinātes: [email protected], +905063078794 Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в п. Окурджалар, в 35 км от г. Алания. Отель для семейного, молодежного и активного отдыха, имеет небольшую, но удобную территорию. Отель был открыт в 2005 году. Последняя реновация прошла в 2018 году.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Анталии 85 км, до г. Авсалар — 10 км, г. Сиде — 25 км, г. Манавгат — 23 км.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 50 м. Пляжные полотенца — платно+депозит (смена полотенец платно). Заход в море — песок, галька. Павильоны платно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, магазины, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), услуги фотографа (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi — бесплатно в лобби, 2 конференц-зала: 450 и 100 кв.м, рассчитаны на 350 и 80 чел., 3 ресторана — 1 основной ресторан: крытая секция рассчитана на 450 чел., открытая на 250 чел., A’la Carte ресторан, рассчитан на 40 чел. (по резервации), снэк-ресторан на 200 чел., 3 бара, 3 бассейна: основной открытый бассейн без подогрева, 650 кв.м, бассейн с 3 горками без подогрева, 60 кв.м, крытый бассейн с подогревом, 100 кв.м (открыт только в зимний период).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 1 открытый детский бассейн, 20 кв.м, мини-клуб (4-12 лет), детская анимация на русском языке, игровая комната.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Библиотека, амфитеатр, ТВ-салон, 1 теннисный корт бесплатно (бетонное покрытие): освещение платно, аренда мячей и ракеток бесплатно, 3 водные горки, дартс бесплатно, пилинг платно, водные виды спорта платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле всего 244 номера.

Istabās

В номерах представлено: ванная комната с душем или ванной, фен, кондиционер, ТВ с русскоязычными каналами, телефон, мини-бар, набор для приготовления чая/кофе, мини-холодильник, питьевая вода, сейф (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Karaburun Mah. Alparslan Türkeş Bulv. No:279, 07415 Okurcular, Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 242 606 12 50
Tīmekļa vietne: Holiday Garden Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).