Izcila viesnīca!!!

Rakstīts: 17 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 13 — 22 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s tagad atpū š amies š ajā viesnī cā no 13.07. 2018. Pirms ceļ ojuma lasī ju daudz negatī vu atsauksmju, pat nebija noskaņ ojuma doties, BET. . . Nonā kot š eit, es sapratu, ka daž i cilvē ki vienkā rš i iesmē jā s! ! ! Kā pē c rakstī t negatī vu, ja jū s atpū š aties? !
Sā kš u visu pē c kā rtas: Atpū š amies kā ģ imene, esam 3 cilvē ki, vī rs, es un mans dē ls 10 gadi. Ieradā mies 10.00, uzreiz bijā m iekā rtojuš ies, lai gan sā kotnē ji tū risma aģ entū rā teica, ka reģ istrā cija nav agrā k par 14.00! ! ! 5117. istaba, viss strā dā , es runā ju par tā m atsauksmē m, ka kondicionieris nedarbojas, sā nskats uz kaimiņ u viesnī cu un jū ru. Ē dienam var paē st visur, ir uzkodu bā rs, kur var iekost: spageti, tī rradņ i, grilē ti dā rzeņ i, bē rns pats sev taisī ja burgerus)) restorā nā ir pā rtikas pā rpilnī ba, augļ i, grilē ti ē dieni, neviens nepalika izsalcis!! ! ! Viņ i arī rakstī ja, ka viņ iem nebija pietiekami daudz pā rtikas, nez cik tad viņ iem vajadzē ja ? ? ? Alkoholiskie dzē rieni, protams, to pildī š ana nav ī paš i laba, bet man personī gi vī ns ļ oti patika !! ! ! Personā ls ir brī niš ķ ī gs! ! ! Es arī lasī ju atsauksmē s, ka louts, jū s, iespē jams, esat luts, kas par to rakstī ja, ne velti sakā mvā rds saka: Kā tas nā ks apkā rt, tas atbildē s ! ! ! Istabu tī ra katru dienu, viss mainā s, dvieļ i, palagi mainī ti ik pē c trim dienā m!! !
Jū ra, oļ i, bet par 4$ var nopirkt speciā las č ī bas, vai nopirkt vē l ziepju traukus mā jā s un bez problē mā m iebraukt jū rā ! ! ! Ū dens ļ oti silts, arī rakstī ja, ka auksts dē ļ kalnu upes, bet es pati esmu apsaldē jusies, ū dens man ir tikai komforts ! ! ! Ir peldbaseins ar slidkalniņ iem, bet tajā laikā.2 reizes dienā .

Man nepatika animā cija! Viesnī cas vadī ba, novē lu viņ iem visiem mainī ties! ! ! Bē rns interesē jā s 2 dienas, tad tikko apnikuš as č akarē tā s dziesmas un dejas, mū su bē rns ir aktī vs, griezā s pie animatoriem, lai kaut ko dara 10 gados, viņ i kaut kā teica, ka nesaprot viņ u ))) Gribē ju diskotē ku, pē c vakariņ ā m un tik blī vas maltī tes izlā dē ties ar dejā m, bē rns arī gribē ja ! ! ! Var taisī t tematiskas diskotē kas gan bē rniem, gan pieauguš ajiem!! !
Kopumā man patī k viss par š o niecī go tū res apjomu ! ! ! Mī nus tikai animā cija !!! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu