Granada Luxury Okurcalar 5*– Atsauksmes

114
Novērtējums 6.710
№99 viesnīcas reitingā Alanja
7.5 Numurs
6.1 apkalpošana
6.9 Tīrība
6.9 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca atklāta 2010. gadā, sastāv no vienas 10 stāvu galvenās ēkas (ēkai ir divi spārni - 4 stāvu VIP terase un 5 stāvu terase) un četriem vienstāvu bungalo. Tas atrodas jūras krastā, Okurcalar ciematā. Mūsdienīgi stilīgi numuriņi, aktīva animācija. Piemērots aktīvai ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар lixachevamarina
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 2.0
Sā kš u no tā lienes! Š ajā viesnī cā ieradā mies vakarā.22. 30. Reģ istratū rā pavadī jā m 30 minū tes. Mē s nebijā m vieni. Visi stā vē ja. Un visi tika iekā rtoti nepareizajā s istabā s, kas bija norā dī tas kuponā . … Tomēr ▾ Sā kš u no tā lienes! Š ajā viesnī cā ieradā mies vakarā.22. 30. Reģ istratū rā pavadī jā m 30 minū tes. Mē s nebijā m vieni. Visi stā vē ja. Un visi tika iekā rtoti nepareizajā s istabā s, kas bija norā dī tas kuponā . Mums bija kalnu skata standarts. Mū s iekā rtoja bū dā pie naktskluba, ar pē dē jiem spē kiem atnā cu uz reģ istratū ru un teicu, ka netaisos tur dzī vot, uz ko man teica, ka rī t tiksim izmitinā ti ar kompensā ciju “labā kajā istabā . ar skatu uz jū ru”, bez maksas plkst. 9.00. Man nebija slinks piecelties) un atnā cu pē c solī juma. Protams, viņ š it kā nebija gatavs, un lī dz 12 vai kaut kam citam sā ka krist vairā k solī jumu. Par ko viņ i nesaņ ē ma manu piekriš anu. Un, lū k, 8. stā vā ir istaba. mē s devā mies uz turieni. Istaba ir laba, pieklā jī ga un kā parastajiem pieciniekiem. Viss ir savā s vietā s, viss ir. Tikai š odien ir treš ā diena, un tī rī š anas nav. Dvieļ u nav, tualetes papī ra arī NAV, nu es esmu taupī gs, lī dzi salvetes. Man bija jā panā k tī rī š ana, jā skrien pa koridoru.
Saklā ja gultas un nomainī ja 2 no 5 dvieļ iem. Bā rs tika regulā ri papildinā ts. Kā rtī bā . Eiropas alkohola nav. Bā ra lete viesnī cas galvenajā bā rā ir tik netī ra un applū dusi, ka pat nebija vē lē š anā s turp doties. galvenais restorā ns, š ķ iet, ka viss ir, viņ i pat š eit cenš as, bet kaut kā ne jums. Vispā r pacieš ams, paē st var, trauki mē reni tī ri, neskaitot krū zī tes, bet tā visur ir katastrofa. Uzkodu restorā ni, tur nav iespē jams ē st, kartupeļ i ir sausi un auksti, pica ir tikai koka un visa piedegusi. Nu, Turcijā tas vienmē r ir augš ā , labi, ka biju bez bē rna, tā bū tu vilš anā s)) Savos iecienī tajos ē dienos es izdzī voš u. Teritorijas nav. Pavisam. Pie baseina viss ir nokaisī ts ar sauļ oš anā s krē sliem, tas ir, uz jums no labā s-kreisā s-augš as-apakš ā s kliedz ļ oti neprā tī gi cilvē ki vai bē rni. Tā s ir tikai rindas, bez atstarpē m. Pludmale. Kā Anapā . Pat bez vā rdiem. No tā s paš as koncepcijas.
Rindas ir cieš i viena pie otras, tas ir, ja es guļ u zem lietussarga, tad mans kaimiņ š ir zem tā , neatkarī gi no tā , vai viņ am to vajag vai nē . Arī tualetes pludmalē ir smieklī gas, es pat nevē los rakstī t. Vakara animā cija ir, skatī jos 1 reizi, otrā negā ja. Netika pieķ erts. Diskotē ka pludmalē piestā tnē ir nieks, gan mū zika, gan atmosfē ra, klubā dī dž ejs uzliek tā du mū ziku, ka neviens nesaprot, kā pie tā s dejot, tā da sajū ta, ka gaida, kad visi izklī st. Mē s nesagaidī jā m beigas un aizgā jā m. Anex gids ļ oti uzbā zī gs, saprotu viņ a darbu, bet skaidri pateicu, ka ekskursijā s nedē ļ u nebrauksim, nā cā m klā t, lai noskaidrotu numuru un reģ istrē tos, uz ko tika saņ emta atbilde, ka tā esi labā k, ja viņ i neatnā k)) izvairā s no interesē još iem jautā jumiem. Jautā jums bija vienkā rš i, kur ir pienā cī ga aptieka. Atbildes nebija. Uzņ emš ana ir skaista, kopumā galvenajā ē kā tā ir skaista, no pirmā acu uzmetiena tā ir "dā rga bagā ta", bet tas ir tikai pirmais skatiens.
Bē rniem teritorija diezgan skopa, manam bē rnam pē c 5 minū tē m apniktu. Aqua zona 2 smieklī gos slaidos, es pat neredzē ju, vai tas darbojas vai nē . Uz mola ir VIP zona par 100 eiro dienā , kas tajā ir, par š o summu viņ i neatzina. Vē los pieminē t simpā tisko meiteni Valē riju, kura cenš as kaut kā palī dzē t. Vienī gā labā pieredze viesnī cā . Š eit vairs nav kā jas. Braucā m pē c draugu ieteikuma, kuri pirms daž iem gadiem š eit atpū tā s agrā k, varbū t agrā k bija savā dā k. Š obrī d viesnī ca absolū ti nevelkas pie savas deklarē tā s koncepcijas. Apkaunojoš i, netī ri un neprofesionā li. Neiesaku, nebojā sev svē tkus.
аватар inzoddwetrust
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Varbū t esmu izlutinā ts, protams. Es nejauš i uzdū ros š ai viesnī cai pē c drauga ieteikuma. Bet es nekad nevienam neieteiktu. 1. Ļ oti, ļ oti slikts viesnī cas dizains. Arhitekts ī sti neprot strā dā t viesnī cā s, tā pē c dizaina un materiā lu dē ļ visur ir baisa atbalss. … Tomēr ▾ Varbū t esmu izlutinā ts, protams. Es nejauš i uzdū ros š ai viesnī cai pē c drauga ieteikuma. Bet es nekad nevienam neieteiktu.
1. Ļ oti, ļ oti slikts viesnī cas dizains. Arhitekts ī sti neprot strā dā t viesnī cā s, tā pē c dizaina un materiā lu dē ļ visur ir baisa atbalss. Lī dz ar to nepamet sajū ta, ka esi stacijā vai tirgū . Jebkura klusa saruna pie blakus galdiņ a pā rvē rš as par "bubububububu", no kuras var paslē pties tikai istabā .
2. Rezultā tā visa teritorija plā nota viduvē ji. Kā jums patī k, piemē ram, pludmale, kurā nav bā ra? Un pē c ū dens jā iet 200 metri? Vai arī kā jums patī k situā cija, kad vajag piecpadsmit minū tes, lai meklē tu tualeti, un pē c tam vē l 20, lai tur stā vē tu rindā ?
3. Jā , rindas ir visur. Teritorija maza, bet telpu un cilvē ku daudz. Lī dz ar to vē l viens pluss par sajū tu, ka esi tirgū , nevis atvaļ inā jumā . Plus, bariņ š , tikai DAUDZ berzē još o bē rnu. Viesnī ca nav izlē musi, kam tā ir paredzē ta. Jaunieš iem, trokš ņ ainam dzē rā jam, veciem cilvē kiem vai ģ imenes atpū tai. Un tā pē c viss uzreiz un viss ir slikti.
4. Istabas ir diezgan lielas. Bet gultas ir pā rsteidzoš i mazas! Es paņ ē mu istabu ar dž akuzi, kas ir kā divistabu (patiesī bā - nē , tā ir tikai papildu siena). Mana gulta bija uz pusi mazā ka par to, kas man ir mā jā s. Jā , istaba "ar skatu uz jū ru" izrā dī jā s telpa ar "skatu uz velns zina, ko, bet stū rī nedaudz uz jū ru". Septī tā stā va gaiteņ a paš ā galā .
Par $500 plus viņ i man deva to, ko solī ja.
5. Sliktā kais personā ls, ko esmu redzē jis Turcijā . Razvodņ aks visur un uz katra soļ a. Viesnī ca tieš ā m zog! ! ! Esi uzmanī gs un uzmanī gs. Bā rmeņ iem ļ oti nepatī k pamanī t klientus bez dzeramnaudas iepriekš . Citi darbinieki ļ oti nekaunī gi runā pirmie un piedā vā visā das muļ ķ ī bas. Sajū ta, ka esat viņ iem kaut ko parā dā . Nepatī kami.
6. Ē diens. . . Hmm, no š odienas pasū tu piegā di no Alanjas. Ir absolū ti neiespē jami ē st vietē jo virtuvi. Pat nevar salī dzinā t ar UAI tajā paš ā Bodrumā . Viņ i gatavo ļ oti slikti, produktu zemā kvalitā te tiek aktī vi maskē ta ar etiķ i.
7. Alkohols ir miskaste. Bet tā tas ir gandrī z visur Turcijā . Tomē r š eit tas ir pat nedaudz sliktā ks par vidē jo.
8. Kopumā viesnī ca ir ne tikai naudas vē rta, bet arī kaut kā bezjē dzī ga. Ideā ls variants bū tu to nojaukt un atjaunot, kā arī , protams, pilnī bā nomainī t personā lu. Nu, un jau izlemiet par koncepciju.
Kas ir labs?
Un jū ra, starp citu, nav slikta. Pludmales ir sliktas, un pat ļ oti sliktas, bet jū ra ir tikai normā la!
Es nevienam nekad neieteiktu š eit doties. Paldies par uzmanī bu.
P. S. Mē s ceram, ka rī t kaut kur no š ejienes attā linā sies no grē ka.
аватар olyosha228
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Man ļ oti patika š ī viesnī ca un es to apmeklē ju vairā k nekā desmit reizes (daž us gadus divas reizes). Š ogad, pē c remonta, viesnī ca mani noveda stuporā . Pie ieejas neviens nesanā k (tā pat kā visus iepriekš ē jos gadus par š ampanieti vispā r klusē ju). … Tomēr ▾ Man ļ oti patika š ī viesnī ca un es to apmeklē ju vairā k nekā desmit reizes (daž us gadus divas reizes). Š ogad, pē c remonta, viesnī ca mani noveda stuporā . Pie ieejas neviens nesanā k (tā pat kā visus iepriekš ē jos gadus par š ampanieti vispā r klusē ju). Reģ istratū ra nerunā krieviski un angliski. Piecpadsmit minū tes stā vē ju, lai nodotu pases, neviens tev nepievē rš uzmanī bu. Vē l piecpadsmit es sē dē ju krē slā , lī dz mū s pamanī ja un piekā pā s nā kt augš ā . Tad atnesa pirmā s vizī tes rokassprā dzes, ilgi meitenei skaidroja, ka vajag izlasī t anketu un mē s š eit neesam pirmo reizi. Ar lielā m grū tī bā m mums paskaidroja, ka pē c 14.00 mū s izmitinā s un esam brī vi, varam doties brokastī s. Tiesa, pa ceļ am uz restorā nu, izdzirdot manu saš utumu, pienā ca Anex-Tour pā rstā ve, jaunkundze Katja, kura pē c pretenziju uzklausī š anas un vauč era paņ emš anas stundas laikā atrisinā ja norē ķ inā š anā s jautā jumus. astoņ us gadus apmeklē jot Turcijas viesnī cas, nebija neviena lī dzvē rtī ga, un par to es vē los izteikt pateicī bu no visas sirds).
Pē c pā rstrukturē š anas restorā ns ī sti ne ar ko nepā rsteidza, tas tika pā rtaisī ts kā viesnī ca Avsalā rā . Bet ē diens bija pā rsteidzoš s. Iepriekš ē jo gadu izsmalcinā tī ba un ekskluzivitā te ir pagā tnē , par to var pā rliecinā ties pie š efpavā ra. Galvenā gaļ a ir vistas gaļ a daž ā dā s formā s. Nav jū ras velš u. Ja kaut kas notika, kā cilvē ki saka, tad es to neredzē ju, kad ierados restorā nā.19. 00-19.10. Siera daudzveidī ba brokastī s samazinā jusies uz pusi. Pusdienā s nav ko darī t. Grilē tas zivis, piemē ram, lasis un tuncis, nav pieejamas. Liellopu mē les, jē ri vai grilē ti tī tari/pī les parasti ir pagā tne. Astoņ as dienas reiz bija jē ra gaļ a š avarmas formā , pē c kuras bija milzī ga rinda. Izkā š ar augļ iem, nav ne ogu, ne banā nu. Arbū zi, ā boli, apelsī ni. Ī sā k sakot, ē diens viesnī cā pā rvē rš as ā trā s ē dinā š anas formā tā .
Jū ra ir jū ra, tā s dē ļ tu dodies atpū sties. Tač u tagad piestā tne – viesnī cas pazī š anas zī me – ir pazudusi. Viņ u paveiktais ir piemē rots tikai viesiem ar maziem bē rniem. Divi betona moli abā s pusē s un saliņ a vidū aizver izeju uz jū ru, viļ ņ u nav, bet ū dens virsmu nepā rtraukti klā j mazgā jami krē mi, kas uz virsmas ir nepā rtraukta plē vī te. Pē c jū ras nav kur mazgā ties, mazgā jā s ar š ļ ū teni, duš a pē c sū dzī bā m parā dī jā s treš ajā dienā . Starp sauļ oš anā s krē sliem nav klā ju, pē c mazgā š anas jū s atgriež aties sauļ oš anā s krē slā ar smiltī m noklā tā m kā jā m. Arī pludmalē pelnu traukus neviens neliek (kā agrā k uz mola) un viesnī cas viesi no Turcijas, guļ ot smiltī s, dzē š un ierok smiltī s izsmē ķ us. Turklā t bez sirdsapziņ as sā pē m viņ i var droš i izvilkt dvieli no solā rija, kamē r atrodaties jū rā , un nolikt to uz smiltī m. Ir bezjē dzī gi ar viņ iem par kaut ko runā t, viņ i jū s nesaprot vai izliekas, ka nesaprot. Viesnī cā nav dzeramā ū dens, izņ emot bā rus, bet pludmalē tas ir ļ oti vajadzī gs. Jū s nevarat atpū sties pludmalē . Bē rni kliedz un steidzas, smiltis lido no zem skrienoš ā m kā jā m, glā bē ji nemitī gi svilpo. Tā tad tiem, kas ir pieraduš i pie miera un klusuma, jū s š eit neesat.
Viesnī cā izpostī ta arī zaļ ā zona, viss aizbē rts ar betonu. Apelsī nu koki tika pā rstā dī ti vannā s, un tie atrodas nož ē lojamā stā voklī zem viesnī cas sienā m.

Mā jturī ba ir atseviš ķ s jautā jums. Tas viss ir saistī ts ar atkritumu izņ emš anu no tvertnē m. Aizgā ja uz gastrolokā ciju, uzkā pa istabā ar istabenes vadī tā ju, rā dī ja smiltis vannas istabā un pilnī gu tī rī š anas trū kumu, š ampū nu trū kumu utt. Nobildē ja, kaut kur zvanī ja, teica, ka viss bū s OK. Problē ma tika atrisinā ta, nomazgā jot smiltis vannas istabā un uzstā dot ziepju-rila piederumus. Starp citu, nepalī dz ne dolā rs vai divi. Ja viņ iem nav laika to noņ emt, viņ i vienkā rš i ieslē dz netraucē š anas pogu, kā du dienu to izslē dza trī s reizes.

Ja nolemjat apmeklē t saunu, somu pirti vai ko citu bez maksas spa, jums jā dodas lū gt brī vo laiku, kad maksas klients netiek apkalpots. Bet tas nav fakts, ka jū s nonā ksit lī dz š im laikam. (atvainojiet. . . - pandē mija. . . )
Kas tur labs. . . Wifi ir normā ls pat pludmalē . Arī alkohols ir kā rtī bā . Hasans ir gudrs. Turku kafiju meitenes gatavo normā li. Pateicoties viņ ā m, viesmī les steidzas apkā rt, cik var. Bet ciemiņ us no dzimtā s valsts apkalpo pirmajā vietā , redz, viņ i saņ ē ma š ā du norā dī jumu.

Kontrolš ā viens bija izbraukš anas brī dis. Aizgā jā m uz spa pā rģ ē rbties un nomazgā ties pirms ceļ a. Pandē mijas dē ļ , kā mums teica, ir slē gtas tikai duš as. Ja gribi nomazgā ties, ej uz pirtī m, bet neviens nesaka, ka ū dens tur ir auksts. Ī sā k sakot, finiš a taisne, kamē r neesmu š ajā viesnī cā ar kā ju. Tas ir mazā ks pā rskats, tas ir kliedziens no sirds.
аватар slyaik1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi mū ž ā es atkal atgriezos viesnī cā . Kaut kas ir mainī jies. Tas, ka viņ i noņ ē ma eleganto piestā tni un lika pludmalei izskatī ties kā nekā . Bet! Labajā pusē ir VIP piestā tne un tikai maksā . 60 eiro dienā un 100 ar pā rtiku. … Tomēr ▾ Pirmo reizi mū ž ā es atkal atgriezos viesnī cā .
Kaut kas ir mainī jies. Tas, ka viņ i noņ ē ma eleganto piestā tni un lika pludmalei izskatī ties kā nekā . Bet! Labajā pusē ir VIP piestā tne un tikai maksā . 60 eiro dienā un 100 ar pā rtiku. Kreisajā pusē piestā tne ir liela un ar bā ru un diskotē kā m, kuru nav pandē mijas dē ļ . Un uz mola nav sauļ oš anā s krē slu, kā agrā k. Turklā t kreisajā molā virs ū dens ir terase, kas ir Ala carte zivju restorā ns. Nav strā dā jis 6 dienas. Kā pē c? Jā , jo tas maksā.20 USD vienai personai un 12 cilvē ku klā tbū tnē . Kā skaidrs, gribē tā jus neredzē ju. Pā rē jie A la carte ir vienā telpā , tikai tos sauc daž ā di atkarī bā no virtuves un dienas. Un vispā r absurds ar maksas restorā niem. Es to redzu pirmo reizi.
Principā viesnī ca nav mainī jusies. Apkalpoš ana, interjeri, tī rī ba lī menī !
Alkohols ir brī niš ķ ī gs. Ir imports divos bā ros un naktī pie mola pa kreisi. Tas tika pā rvietots no kā dreizē jā ī ru kroga. Ir Absolut, Olmeca, Havana Club, Ballantines, Jameson, Red label, 5 veidu viskijs, Martel konjaks. Š ampanietis, Baileys, Martini un vietē jie liķ ieri. Kokteiļ i ir lieliski. Vestibila bā rs ir labā kais bā rmenis, kā du esmu redzē jis Hasanu.
Ē diens ir nedaudz sliktā ks. Ē diens it kā garš ī gs. Bet nekā du volā nu nav. Daž as jū ras veltes pazū d 5-7 minū tē s un tikai vakariņ ā s. Un tad viņ i to nepievieno! Kuram izdevā s-paņ ē ma. Tas bija agrā k. Ja atnā ksiet vakariņ ā s pē c 19.15, tad lasi, mī dijas, kalmā rus un garneles te neredzē siet!! !
Vienmē r ir vista, pā ris zivju veidi. Daž reiz liellopu gaļ a, jē ra tī tara gaļ a. Ir daudz dā rzeņ u, sieru, smē rē jumu, pilns ar ceptiem izstrā dā jumiem. Bet baklaž ā nu nebija no 6 dienā m 3, jebkurā formā . Konditorejas izstrā dā jums ir lielisks. Vienmē r ir divu veidu zupas, patieš ā m garš ī gas. Pat borš č s ir izcils!! !
Uzkodas ir lieliskas! Hamburgeri, shawarma, Gozelme ar airā nu ir tikai top! Milzī gi cepti kartupeļ i ar piedevā m. Vienmē r ir pica. Super ceptas vafeles ar augļ iem. Saldē jums vienmē r ir pieejams.
Tur vienmē r ir turku kafija un graudi un tā ir garš ī ga, nesmird! Brokastī s apelsī nu sula ar mī kstumu, bet no iepakojuma, ne svaiga.
Ir saldumi un deserti. Labie. Un brokastī s tieš ā m ir ko ē st!
Augļ i ir problē ma. Ir arbū zs, melone, plū me, ā boli un apelsī ns. Sezonas kulminā cijā zemeņ u nebija! Lai gan kokteiļ bā rā ir arī deserti. Ķ irsis vienreiz. Pā ris reizes persikus un aprikozes. Kā ds ir ietaupī jums luksusa viesnī cā?? ?
Kā dreiz bija daudz labā k! Tā dai viesnī cai ē diens ļ oti ekonomisks!! !
Ar izlī gumu kā vienmē r!
Ja jums ir standarts, viņ i jū s ieliek pasaules pakauš ā ar skatu uz sienu. Par 50 USD viņ i iedeva elegantu istabu ar skatu uz jū ru.
Milzī gs pluss ir tas, ka ar agru reģ istrē š anos un vē lo izrakstī š anos jū s varat izmantot visu viesnī cu bez izņ ē muma. Ē d, dzer, peldies.
Mē s reģ istrē jā mies 6:30 un istabu saņ ē mā m 10:00. Un izbraucā m 18.00, istabu pagarinā ja par 35$.
Rieksti uz bā ra ir pluss, turku prieks ir mazā k nekā trī s reizes. Un pie ieejas viesnī cā nav laipni gaidī ts.
Visā teritorijā ir wi-fi. Bet viņ š turpina parā dī ties un pazū d. 6 cilvē kiem viss ir vienā ds. Ir vietas, kur tas parasti palē ninā s.
Pie galvenā s ieejas pludmalē kā ju mazgā š anas nav, jā dodas uz baseinu, lai nomazgā tu smiltis.
Virpuļ durvis pie ieejas no baseina regulā ri nedarbojas, turklā t pie abā m ieejā m. Jā spiež ar rokā m.
Milzī ga problē ma publiskajā s tualetē s. Ir kustī bas sensors, un tas izslē dz gaismu pē c 6 sekundē m. Jums ir jā stā v vai jā sē ž uz poda, vicinot rokas, lai ieslē gtu gaismu. Kaut kā ds idiotisms! ! ! Gastrolā cija sū dzē jā s, viņ i nereaģ ē ja, tā pat kā ar Wi-Fi. Viņ i sē ž smaidot un attaisnojas!
Vestibilā ir klavieres, spē lē tas 2 dienas, pā rē jā laikā ir apsegtas ar audumu. Tas nekad agrā k nav noticis!
Visas š ī s niķ oš anas es rakstu Gastrolā cija! ! ! Izlasi un atbildi!
Viesnī ca ir 50% pilna, uz baseina nepietiek sauļ oš anā s krē slu, lai gan to ir daudz! Pludmale ir pilna ar bezmaksas. Nevaru iedomā ties vai bū s pilna lejupielā de! Un principā , manuprā t, vajadzē tu aizliegt iepriekš aizņ emties sauļ oš anā s krē slus. Labā kā s vietas cilvē ki ieņ em pulksten 6 no rī ta un pie baseina nerodas pusi dienas. Un citi guļ uz visu dienu galerijā .
No visiem atpū tniekiem, pē c mana novē rojuma, 50% ir turki, 20% krievvalodī gie, pā rē jie ir eiropieš i. Tā pē c baseinā vispā r nav krievu mū zikas. Biež i spē lē turku valodu.
Kopumā viesnī ca ir laba.
Un bijā m apmierinā ti! Tī rī ba, lielisks serviss! Neviens uz tevi nekliedz un nekliedz. Personā ls ir patieš ā m pieklā jī gs, cieņ pilns un izpalī dzī gs. Pat mums krievvalodī gajiem! ! ! Tieš ā m patī kami dot dzeramnaudu.
Animā cijas ir daudz un nav uzmā cī gas. Ja vē lies, piedalies.
Uz sī kumiem var pievē rt acis, ņ emot vē rā , ka atpū tā mies divreiz lē tā k nekā.2018. gadā . Bet es dzirdē ju, cik daudz cilvē ki pē rk talonus, un viņ iem acis uzkā pa uz pieres. Tagad š ī viesnī ca nav dā rga! Dā rgā k par 1.5 eiro par 7 dienā m. Es nelidotu.
Ģ imenē m ar bē rniem tas ir kļ uvis daudz labā ks, ņ emot vē rā jauno pludmali.
Jaunieš iem te nav ko darī t, bez mola un kustī bas ir garlaicī gi! Ja piestā tni atvē rs, bū s daudz interesantā k.
Agrā k, pirms 3 gadiem, es lasī ju negatī vas atsauksmes. Un tie tika rakstī ti sezonas sā kumā un beigā s. Ar tā diem paš iem ietaupī jumiem. Ņ emot vē rā , ka š ogad bijā m divas nedē ļ as pē c atklā š anas, es par to grē koju.
Domā ju, ka jū lijā un augustā bū s treknā k.
Lai visiem labas brī vdienas! ! !
аватар tany.dear
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pati viesnī ca ļ oti laba: svaigs remonts visā teritorijā un numuriņ os, tī ra pludmale, labs ē diens, Wi-Fi visā . Bet ir vairā kas kļ ū das, kuru dē ļ veidojas kopē jais priekš stats par visu uzturē š anos tajā . 1. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca ļ oti laba: svaigs remonts visā teritorijā un numuriņ os, tī ra pludmale, labs ē diens, Wi-Fi visā .
Bet ir vairā kas kļ ū das, kuru dē ļ veidojas kopē jais priekš stats par visu uzturē š anos tajā .
1. Ierodoties no rī ta, reģ istrē š anā s ir ne agrā k kā.14:00 (tas ir, pē c starptautiskajiem standartiem). Ja rezervē jā t standarta numuru - tad gatavojieties iegū t istabu ar skatu uz betona sienu! Domā ju, ka ne visi par to sapņ o: no rī ta pamosties un iedzert kafiju ar skatu uz betonu!! !
Bet tie ir sī kumi, salī dzinot ar to, kā.30 USD maina visu - un viņ i nokā rtosies agrā k un iedos istabu pie jū ras!
2. Serviss - ja esi pieradis kaut ko pasū tī t pie viesmī ļ a un gaidī t, kad tev atnesī s, gribu tevi apbē dinā t! Viesmī ļ u meitenes apkalpo tikai vietē jos iedzī votā jus.
3. Un ķ irsis uz kū kas - ejot no vakariņ ā m uz istabu, mū su acu priekš ā apkopē ja kā dam vī rietim atver mū su istabu, un viņ š tajā mierī gi ienā k un aizveras. Uz ko viesnī cas vadī ba nekā di nereaģ ē ja un atteicā s piedalī ties apstā kļ u noskaidroš anā !
Ar š ā du summu š ai viesnī cai tika gaidī ts labā kais. . . Ņ emot vē rā , ka š obrī d tuvā kā s ekskursijas uz to ir no 50 tū kstoš iem UAH. diviem uz 7 naktī m!
аватар artemzadorozhnuck
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika uzturē š anā s š ajā viesnī cā Mums bija lieliska atpū ta, garš ī gi un daudzveidī gi ē dieni, kompakta tī ra teritorija, jautra animā cija un interesanti š ovi. Š ogad pludmale tika padarī ta liela ar smiltī m, vietu ir pietiekami daudz, jū ra ir tī ra, teritorija vienmē r tiek sakopta un darbinieki to uztur maksimā li tī ru un vienmē r ir gatavi palī dzē t. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika uzturē š anā s š ajā viesnī cā
Mums bija lieliska atpū ta, garš ī gi un daudzveidī gi ē dieni, kompakta tī ra teritorija, jautra animā cija un interesanti š ovi.
Š ogad pludmale tika padarī ta liela ar smiltī m, vietu ir pietiekami daudz, jū ra ir tī ra, teritorija vienmē r tiek sakopta un darbinieki to uztur maksimā li tī ru un vienmē r ir gatavi palī dzē t.
Atseviš ķ i vē los pateikties glā bē jam Ihsanam, kurš vienmē r bija pludmalē un ieteica, kur ir dziļ ā k un seklā k peldē ties, sniedza daudz informā cijas par viesnī cu, vienmē r bija gatavs atbildē t uz visiem jautā jumiem un palī dzē t!
Ļ oti pieklā jī gi un dzī vespriecī gi viesmī ļ i un pavā ri, lieliska atmosfē ra.
Iesaku š o viesnī cu - stabili 5 no 5!
аватар Nikolaj323180
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Piestā tnes klā tbū tne ietekmē ja viesnī cas izvē li. Mē s ieradā mies pulksten 11:00 un pē c daž ā m stundā m tikā m apsē duš ies. Viss viesnī cā bija visaugstā kajā lī menī , ē diens, istaba un apkalpoš ana. … Tomēr ▾ Piestā tnes klā tbū tne ietekmē ja viesnī cas izvē li. Mē s ieradā mies pulksten 11:00 un pē c daž ā m stundā m tikā m apsē duš ies. Viss viesnī cā bija visaugstā kajā lī menī , ē diens, istaba un apkalpoš ana. Teritorija ir iztī rī ta. Pludmalē bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, mols bija labs, dvieļ i tika izsniegti, viss bija kā rtī bā . Viesnī cas teritorijā bija veikali un savi krogi, pie izejas no viesnī cas atradā s aptieka, tā pē c atraš anā s vieta laba. Nav sū dzī bu, mums visiem ļ oti patika.
аватар sandiaolga
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Iespaidi tikai labi! Pē c ieraš anā s mū s uzreiz iesē dinā ja istabā . Š ī ir pasakaina viesnī ca! Luksusa, tī rī ba, laipns personā ls, ar krievu valodu nebija problē mu, garš ī gs ē diens. . . Daudzveidī ba, apkalpoš ana visaugstā kajā lī menī , izmē ģ iniet visu ir vienkā rš i nereā li)) Daž ā di restorā ni, bā ri, izsalcis nepaliksi, tas ir skaidrs) Istaba katru dienu tika labi iztī rī ta, mini bā rs tika papildinā ts. … Tomēr ▾ Iespaidi tikai labi!
Pē c ieraš anā s mū s uzreiz iesē dinā ja istabā .
Š ī ir pasakaina viesnī ca! Luksusa, tī rī ba, laipns personā ls, ar krievu valodu nebija problē mu, garš ī gs ē diens. . .
Daudzveidī ba, apkalpoš ana visaugstā kajā lī menī , izmē ģ iniet visu ir vienkā rš i nereā li))
Daž ā di restorā ni, bā ri, izsalcis nepaliksi, tas ir skaidrs) Istaba katru dienu tika labi iztī rī ta, mini bā rs tika papildinā ts.
Arī animā cija ir visaugstā kajā lī menī , katru dienu notiek daž ā di š ovi, diskotē kas, ī paš s paldies bē rnu animatoriem Anijai un Alenai, es gandrī z neredzē ju savu bē rnu, viņ š pastā vī gi bija bē rnu klubā , viņ š ļ oti pieķ ē rā s meitenē m) ) katru vakaru bē rnu diskotē ka.
Sā kumā mani nedaudz mulsinā ja mols, bet beigā s novē rtē ju visu tā burvī bu, nav drū zmē š anā s, ir daudz nolaiš anā s jū rā , pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, ir ledusskapji ar ū deni, sulā m un ayran viscaur teritorija. Gar molu pastā vī gi tika pasniegti arī aukstie dzē rieni.
Viesnī cas teritorija nav ī paš i liela, bet visa kā pietiek, neliels rotaļ u laukums, bē rnu baseini, atseviš ķ s baseins ar slidkalniņ iem, iekš telpu baseins.
Viesnī ca neskopojā s ar krā š ņ ā kajā m salū tiem, apmeklē ja putu ballī ti, putu jū ru, lieliskas izklaides bē rniem un pieauguš ajiem)
Bā ros pieklā jī gi bā rmeņ i, importē tie un vietē jie alkoholiskie dzē rieni, katrai gaumei, var pastaigā ties lī dz 6 no rī ta) pē dē jais bā rs atvē rts lī dz 6.00
Kopumā esam tik apmierinā ti, ka domā jam nā kamgad atgriezties tieš i š eit.
Paldies par burvī gajā m brī vdienā m!! !
Iesaku š o viesnī cu visiem!
аватар Sergej652374
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mans draugs atpū tā s viesnī cā Granada Luxury Okurcalar un konsultē ja viņ u, bet, godī gi sakot, man ē diens nepatika, galī gi nav garš ī gs, lai gan otrajā atvaļ inā juma nedē ļ ā tie nedaudz uzlabojā s, bet tomē r, ir ē diena daudz, bet par maz garš ī gi, jē ra gaļ a - atkal nedē ļ ā , un tā , viss no vistas, bet tā ds ē diens nav paredzē ts 5 * viesnī cai. … Tomēr ▾ Mans draugs atpū tā s viesnī cā Granada Luxury Okurcalar un konsultē ja viņ u, bet, godī gi sakot, man ē diens nepatika, galī gi nav garš ī gs, lai gan otrajā atvaļ inā juma nedē ļ ā tie nedaudz uzlabojā s, bet tomē r, ir ē diena daudz, bet par maz garš ī gi, jē ra gaļ a - atkal nedē ļ ā , un tā , viss no vistas, bet tā ds ē diens nav paredzē ts 5 * viesnī cai. Kā likums, Turcijā jē ra kotletes, daž as citas lietas, te nekā tā da nebija. Bija kaut kā da zivs, bet tā da ir situā cija ar gaļ u. . Istaba laba, istabiņ ā tī rs, uzkopts par 3+. Nakts dzī ve ir laba, mani bē rni ir pieauguš i, viņ i bija laimī gi. Viesnī cā nedaudz š aurs, teritorijas vispā r nav, ē ka, restorā ns, baseins, celiņ i starp baseinu un viss, turklā t baseinā vienmē r viss ir rosī gs, pie jū ras ir sauļ oš anā s krē sli, bet ir arī ļ oti daž as brī vas, jā nā k no rī ta aizvest tur ir vieta. Jā un pats baseins ir ļ oti mazs, tikai uz Turciju ilgi nebiju gā jusi, bet agrā k, kad braucu, tad uz citā m viesnī cā m, tad š eit, tas ir vienkā rš i smieklī gi, nevis baseins, bet kaut kā ds peļ ķ e. Par 5 * š ī viesnī ca nekā di nevelk. Istabas labas, nav jautajumu, alkohols tā ds pats kā visur citur, bet ē diens slikts, teritorijas vispā r nav, gā jā m ā rā no viesnī cas, mē ģ inā jā m kaut kur pastaigā ties, bet var tikai pastaigā ties. ceļ š , tur nekā nav.
аватар bekalykhan
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien, ieradā mies viesnī cā.21. 06.2019 plkst. 21:00-21:15 uzreiz aizpildī jā m kartī tes, izsniedzā m rokassprā dzes un teicā m skriet vakariņ ā s, jo lī dz beigā m bija palikuš as 15 minū tes. Iekā rtojā mies istabiņ ā. … Tomēr ▾ Labdien, ieradā mies viesnī cā.21. 06.2019 plkst. 21:00-21:15 uzreiz aizpildī jā m kartī tes, izsniedzā m rokassprā dzes un teicā m skriet vakariņ ā s, jo lī dz beigā m bija palikuš as 15 minū tes.
Iekā rtojā mies istabiņ ā.9. stā vā ar skatu uz jū ru, istabiņ a laba, tī ra, jaunas mē beles, istabu tī rī ja katru dienu (dzeramnauda bija 2-5$). Viesnī cas animā cijai nepatika viss ir garlaicī gi un primitī vi, vienmē r viena un tā pati Mū zika garlaikojas katru dienu, nav daž ā dī bas.
Kas attiecas uz apkalpoš anu, tad š eit sī kā k, manuprā t, ir par maz apkalpojoš ā cilvē ka, jo 8 dienu uzturē š anā s laikā viesnī cā viesmī lis ne reizi nenā ca klā t un nepiedā vā ja dzē rienus vai tehniku, kas pastā vī gi nebija uz galdiem (bet dī vainā kā rtā bija atseviš ķ i galdiņ i pie kuriem viesmī ļ i kā traki steidzā s pie ciemiņ iem, viņ iem atnesa galdus un krē slus tiklī dz viņ i ieradā s, tā pē c ir tā ds cilvē ku š ķ iras dalī jums ??? ? daudz cilvē ku jā es saprotu, bet var algot vairā k darbinieku, lai katrs viesnī cas viesis saņ emtu uzmanī bu
Ne pā rā k patī kami, liels mī nuss viesnī cai par š o ! ! ! (jā labo)!!! !
Rakstu atsauksmi kā redzu!!! ! citā di teritorija maza, kopta, skaista, viss blakus, piestā tne bija lieliska, sauļ oš anā s krē sli ļ oti ē rti, daudzas nogā zes uz izeju uz jū ru ļ oti labi pā rdomā ts, lai cilvē ki neuzkrā jas! Ir liels +
Starp pusdienā m un vakariņ ā m bija ļ oti garlaicī gas tortilju uzkodas! Par dzē rieniem nav sū dzī bu, viss ir tā dā lī menī kā nā kas!
Viesnī cā ļ oti daudz apmeklē jā m Hamam, paņ ē mā m programmu un maksā ja 2-80$. Tajā bija putu masā ž a, sejas maska ​ ​ un klasiskā visa ķ ermeņ a masā ž a! Es ļ oti iesaku apmeklē t lielisko personā lu, ir skaidrs, ka viņ i mī l savu darbu!
Ē diens, manuprā t, bez entuziasma, kā te visi raksta un apbrī no, bija garš ī gi ē dieni un negarš ī gi.
Principā man patika viesnī ca (bet tā pē c, lai atgrieztos nē ! )
atvaļ inā jums 4*
Pagā juš ajā gadā bija utopijas vā rds (izvē lē jos tā du paš u viesnī cas lī meni)
Viņ i teica, ka granadas lī menis ir vē l augstā ks !! ! ! Es biju pā rsteigts!
Bet ja godī gi, tad, salī dzinot viesnī cas, biju vī lusies! (Es domā ju, ka tas, kurš bija utopijā , mani sapratī s!
Parādīt vairāk »


iemiesojums skorpion2133
Nopirka tūri ar vēlu atgriešanās lidojumu. Varbūt kāds bija viesnīcā un pastāsta, 12:00, izrakstoties, rokassprādze ir nogriezta? Ja tā, vai būs iespējams turpināt izmantot viesnīcas pakalpojumus. Granada Luxory Resort Spa & Thalasso viesnīca
7 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 9 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums sale466727
‹ Viesnīca Granada Luxury Okurcalar 5*
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель открыт в 2010 году, состоит из одного 10-этажного основного здания (у здания есть два крыла — 4-х этажное VIP Terrace и 5-ти этажное) и четырех одноэтажных бунгало. Расположен на берегу моря в п. Окурджалар. Современные стильные номера, активная анимация. Подходит для активного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 90 км от аэропорта г. Анталья, в 30 км от г. Аланья, в 1 км от поселка Алара.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж, платформа, первая береговая линия. Протяженность пляжа — 250 м. Бар на пляже бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, услуги фотографа, факс/ксерокопирование (платно), диетическое и вегетарианское меню (по запросу), 8 ресторанов — 1 основной ресторан, 7 ресторанов A la Carte: итальянский, китайский, рыбный, ливанский, суши, интернациональный, Block House — по предварительной записи, платно, 7 баров, 5 конференц-залов на 30-500 чел., магазины, 4 бассейна (1 крытый, 3 открытых), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно), магазины, Wi-Fi бесплатно (на всей территории отеля), room service круглосуточно (платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детская анимация на русском языке, мини-диско, мини-клуб (4-12 лет), открытый детский бассейн 106 кв.м, детское меню (ужин), игровая комната, аренда детских колясок бесплатно (по наличию, количество ограничено).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно: анимация на русском языке, турецкая ночь (в высокий сезон 1 раз в неделю), турецкая баня, 2 сауны, кинотеатр, 2 теннисных корта с жестким покрытием (днем), прокат теннисных ракеток и мячей, аквааэробика. Платно: талассо-центр, компьютерные игры, освещение теннисного корта, водные виды спорта. 3 водные горки.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 598 номеров:

516 Standard Rooms (26-36 кв.м) максимальное размещение - 3+1 чел.

29 Dublex Rooms (65-75 кв.м) 2 спальни, 2 ванные комнаты, макс. 4 чел.

12 Jacuzzi Deluxe Suitе (60 кв.м) 2 спальни, ванная комната с джакузи, макс. 4 чел.

15 Deluxe Suite (50 кв.м) 2 спальные комнаты с перегородкой, ванная комната с ванной и с душем, балкон, макс. 2+1 чел.

14 Corner Suit Rooms (72 кв.м) макс. 2+1 чел.

6 Botanik House (60-70 кв.м) макс. 6 чел.

4 Golf House (60-70 кв.м) макс. 2 чел.

1 King Suit (500-600 кв.м) макс. 15 чел.

1 Prences Suit (140 кв.м) макс. 5+1 чел.

6 Handicap Room - номер для людей с ограниченными физическими возможностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Alara Turizm Merkezi, Okurcalar, Alanya, Antaya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 444 25 07
Fax: +90 242 510 07 77
Tīmekļa vietne: Granada Luxury Okurcalar
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).