Es neiesaku

Rakstīts: 24 maijā 2023
Ceļošanas laiks: 20 — 27 maijā 2023
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 1.0
Sā kš u no tā lienes! Š ajā viesnī cā ieradā mies vakarā.22. 30. Reģ istratū rā pavadī jā m 30 minū tes. Mē s nebijā m vieni. Visi stā vē ja. Un visi tika iekā rtoti nepareizajā s istabā s, kas bija norā dī tas kuponā . Mums bija kalnu skata standarts. Mū s iekā rtoja bū dā pie naktskluba, ar pē dē jiem spē kiem atnā cu uz reģ istratū ru un teicu, ka netaisos tur dzī vot, uz ko man teica, ka rī t tiksim izmitinā ti ar kompensā ciju “labā kajā istabā . ar skatu uz jū ru”, bez maksas plkst. 9.00. Man nebija slinks piecelties) un atnā cu pē c solī juma. Protams, viņ š it kā nebija gatavs, un lī dz 12 vai kaut kam citam sā ka krist vairā k solī jumu. Par ko viņ i nesaņ ē ma manu piekriš anu. Un, lū k, 8. stā vā ir istaba. mē s devā mies uz turieni. Istaba ir laba, pieklā jī ga un kā parastajiem pieciniekiem. Viss ir savā s vietā s, viss ir. Tikai š odien ir treš ā diena, un tī rī š anas nav. Dvieļ u nav, tualetes papī ra arī NAV, nu es esmu taupī gs, lī dzi salvetes. Man bija jā panā k tī rī š ana, jā skrien pa koridoru.
Saklā ja gultas un nomainī ja 2 no 5 dvieļ iem. Bā rs tika regulā ri papildinā ts. Kā rtī bā . Eiropas alkohola nav. Bā ra lete viesnī cas galvenajā bā rā ir tik netī ra un applū dusi, ka pat nebija vē lē š anā s turp doties. galvenais restorā ns, š ķ iet, ka viss ir, viņ i pat š eit cenš as, bet kaut kā ne jums. Vispā r pacieš ams, paē st var, trauki mē reni tī ri, neskaitot krū zī tes, bet tā visur ir katastrofa. Uzkodu restorā ni, tur nav iespē jams ē st, kartupeļ i ir sausi un auksti, pica ir tikai koka un visa piedegusi. Nu, Turcijā tas vienmē r ir augš ā , labi, ka biju bez bē rna, tā bū tu vilš anā s)) Savos iecienī tajos ē dienos es izdzī voš u. Teritorijas nav. Pavisam. Pie baseina viss ir nokaisī ts ar sauļ oš anā s krē sliem, tas ir, uz jums no labā s-kreisā s-augš as-apakš ā s kliedz ļ oti neprā tī gi cilvē ki vai bē rni. Tā s ir tikai rindas, bez atstarpē m. Pludmale. Kā Anapā . Pat bez vā rdiem. No tā s paš as koncepcijas.
Rindas ir cieš i viena pie otras, tas ir, ja es guļ u zem lietussarga, tad mans kaimiņ š ir zem tā , neatkarī gi no tā , vai viņ am to vajag vai nē . Arī tualetes pludmalē ir smieklī gas, es pat nevē los rakstī t. Vakara animā cija ir, skatī jos 1 reizi, otrā negā ja. Netika pieķ erts. Diskotē ka pludmalē piestā tnē ir nieks, gan mū zika, gan atmosfē ra, klubā dī dž ejs uzliek tā du mū ziku, ka neviens nesaprot, kā pie tā s dejot, tā da sajū ta, ka gaida, kad visi izklī st. Mē s nesagaidī jā m beigas un aizgā jā m. Anex gids ļ oti uzbā zī gs, saprotu viņ a darbu, bet skaidri pateicu, ka ekskursijā s nedē ļ u nebrauksim, nā cā m klā t, lai noskaidrotu numuru un reģ istrē tos, uz ko tika saņ emta atbilde, ka tā esi labā k, ja viņ i neatnā k)) izvairā s no interesē još iem jautā jumiem. Jautā jums bija vienkā rš i, kur ir pienā cī ga aptieka. Atbildes nebija. Uzņ emš ana ir skaista, kopumā galvenajā ē kā tā ir skaista, no pirmā acu uzmetiena tā ir "dā rga bagā ta", bet tas ir tikai pirmais skatiens.

Bē rniem teritorija diezgan skopa, manam bē rnam pē c 5 minū tē m apniktu. Aqua zona 2 smieklī gos slaidos, es pat neredzē ju, vai tas darbojas vai nē . Uz mola ir VIP zona par 100 eiro dienā , kas tajā ir, par š o summu viņ i neatzina. Vē los pieminē t simpā tisko meiteni Valē riju, kura cenš as kaut kā palī dzē t. Vienī gā labā pieredze viesnī cā . Š eit vairs nav kā jas. Braucā m pē c draugu ieteikuma, kuri pirms daž iem gadiem š eit atpū tā s agrā k, varbū t agrā k bija savā dā k. Š obrī d viesnī ca absolū ti nevelkas pie savas deklarē tā s koncepcijas. Apkaunojoš i, netī ri un neprofesionā li. Neiesaku, nebojā sev svē tkus.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu