Par viesnīcu un laiku Antālijā

Rakstīts: 2 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 21 — 28 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Labdien, ieradā mies viesnī cā.21. 06.2019 plkst. 21:00-21:15 uzreiz aizpildī jā m kartī tes, izsniedzā m rokassprā dzes un teicā m skriet vakariņ ā s, jo lī dz beigā m bija palikuš as 15 minū tes.
Iekā rtojā mies istabiņ ā.9. stā vā ar skatu uz jū ru, istabiņ a laba, tī ra, jaunas mē beles, istabu tī rī ja katru dienu (dzeramnauda bija 2-5$). Viesnī cas animā cijai nepatika viss ir garlaicī gi un primitī vi, vienmē r viena un tā pati Mū zika garlaikojas katru dienu, nav daž ā dī bas.
Kas attiecas uz apkalpoš anu, tad š eit sī kā k, manuprā t, ir par maz apkalpojoš ā cilvē ka, jo 8 dienu uzturē š anā s laikā viesnī cā viesmī lis ne reizi nenā ca klā t un nepiedā vā ja dzē rienus vai tehniku, kas pastā vī gi nebija uz galdiem (bet dī vainā kā rtā bija atseviš ķ i galdiņ i pie kuriem viesmī ļ i kā traki steidzā s pie ciemiņ iem, viņ iem atnesa galdus un krē slus tiklī dz viņ i ieradā s, tā pē c ir tā ds cilvē ku š ķ iras dalī jums ??? ? daudz cilvē ku jā es saprotu, bet var algot vairā k darbinieku, lai katrs viesnī cas viesis saņ emtu uzmanī bu

Ne pā rā k patī kami, liels mī nuss viesnī cai par š o ! ! ! (jā labo)!!! !
Rakstu atsauksmi kā redzu!!! ! citā di teritorija maza, kopta, skaista, viss blakus, piestā tne bija lieliska, sauļ oš anā s krē sli ļ oti ē rti, daudzas nogā zes uz izeju uz jū ru ļ oti labi pā rdomā ts, lai cilvē ki neuzkrā jas! Ir liels +
Starp pusdienā m un vakariņ ā m bija ļ oti garlaicī gas tortilju uzkodas! Par dzē rieniem nav sū dzī bu, viss ir tā dā lī menī kā nā kas!
Viesnī cā ļ oti daudz apmeklē jā m Hamam, paņ ē mā m programmu un maksā ja 2-80$. Tajā bija putu masā ž a, sejas maska ​ ​ un klasiskā visa ķ ermeņ a masā ž a! Es ļ oti iesaku apmeklē t lielisko personā lu, ir skaidrs, ka viņ i mī l savu darbu!
Ē diens, manuprā t, bez entuziasma, kā te visi raksta un apbrī no, bija garš ī gi ē dieni un negarš ī gi.
Principā man patika viesnī ca (bet tā pē c, lai atgrieztos nē ! )
atvaļ inā jums 4*
Pagā juš ajā gadā bija utopijas vā rds (izvē lē jos tā du paš u viesnī cas lī meni)
Viņ i teica, ka granadas lī menis ir vē l augstā ks !! ! ! Es biju pā rsteigts!
Bet ja godī gi, tad, salī dzinot viesnī cas, biju vī lusies! (Es domā ju, ka tas, kurš bija utopijā , mani sapratī s!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu