Super. Granada mani iepriecināja.

Rakstīts: 1 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 22 jūnijs — 1 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Granada Luksusa kū rorts Ocurcalar.

Uzreiz gribu teikt, ka esmu ļ oti izvē lī ga tū riste. Turcijā es biju daž ā dā s viesnī cā s (piemē ram, 5 * ultra). Š is ir ī sts piecinieks ar ultras ī paš ī bā m!! ! Granada mani pā rsteidza. Man nepatī k mazas teritorijas, bet š eit viss ir tik pā rdomā ts, ka nav gandrī z par ko sū dzē ties. Teritorija, pati viesnī ca, dizains, mē beles, viss ir 5+. Ļ oti skaisti numuriņ i (vienī gā gulta 2 guļ amistabu maza), minibā rā ū dens, kola un alus. Tī rī ts katru dienu. Un š eit ir pilnī gi tī rs! Viņ i berzē un mazgā visas dienas garumā . Katru vakaru vestibilā mū zika, dzī vā s klavieres. Ir mī nuss, ļ oti slikta skaņ as izolā cija telpā s. No koridora var dzirdē t visu...

Ja patī k jū ra ar pludmali un smiltī m, tad tā das š eit praktiski nav. Bet tur ir ļ oti forš a mola. Tā ir Granadas iezī me.

Uzturs!! ! Tas ir patieš ā m garš ī gi, un daudz. Ē dienu daudzveidī ba ir pā rsteidzoš a! Nav iespē jams visu izmē ģ inā t. Liellopu gaļ a, vistas gaļ a, tī tara gaļ a, jē ra gaļ a, aknas, zivis - viss ir daž ā dā s formā s. Cepta forele katru dienu.
Garneles, sā lī ts lasis, mī dijas, kalmā ri, suš i (jū ras veltes sadalā s 20 minū tē s, vienmē r pieejama gaļ a un zivis). Brokastī s ir ko ē st, tas ir retums!! ! Uzkodu bā rs ir lielisks. Gozleme ar airā nu. Daudz augļ u. Persiki, nektarī ns, aprikozes, apelsī ns, greipfrū ts, ķ irsis, plū me, melone, arbū zs, vī ģ es, vī nogas, banā ni. Daudz saldumu. Deserti ir lieliski. Daudz prieka. Ceptas vafeles. Saldē jums 2 reizes dienā . Jū s atstā jat restorā nu ar ē dienu un augļ iem, neviens nav saš utis (nu, daž reiz). Jū s varat ē st visu diennakti daž ā dā s vietā s.

Dzē rieni. Te nekas nesmird! Dzē rieni nesatur citronskā bi un nav arī grē mas (kā daudzā s viesnī cā s). Brokastī s it kā svaiga sula ar mī kstumu, bet tā ir no iepakojumiem. Alkohols galvenokā rt ir vietē jais. Bet vestibilā un ī ru krogā ir imports. Absolut, Ballantines, Jameson, Martel, Omega, Martini Rosso, Havanas klubs. Kas saprot, tas sapratī s. Tur viss ir, bet no apakš as. Ja jū s nezinā t, viņ i jums ielej vietē jo vī na ā du.
Jā uzsver nosaukums, tad tiks izliets imports. Tas ir mī nuss. Viņ i gatavo labus kokteiļ us. Ir garš ī ga turku kafija, Lavazza espresso un Nescafe automā ti. Ū dens pudelē s visapkā rt.


Animā cija. Rī ts pulksten 4. Izklaide it kā , bet ne pā rā k aktī va. Lai gan 9 dienā s bija 3 putu ballī tes, klase! Vē l viena lieta vakarā ! Katru dienu kā ds atnā k. Dejas, cirks, karaoke, daž ā di priekš nesumi amfiteā trī . Gandrī z katru dienu Diskotē kas uz mola ar jakā m, cover dziedā tā ji, salū ts. Jū su dī dž ejs. Ļ oti forš s. Mums ir bijuš i divi incidenti. Vakariņ ā s aizmirsu telefonu uz galda. Pē c 20 minū tē m viņ i atgriezā s - meli, neviens nezaga. Un otrkā rt, viņ i aizmirsa lietas izrakstī š anā s laikā , viņ i atcerē jā s pē c 4 stundā m. Atgriezts atgriezts. Tas ir pluss.
Lasot atsauksmes, nonā cu pie secinā juma, ka š eit vasaras mē neš os ir iespē jams maksimums no visa. Negatī vā s atsauksmes bija pavasarī un rudenī . Tas ir par pā rtiku un animā ciju. Vienlī dzī gi atpū š as krievi, ukraiņ i, vā cieš i, rumā ņ i, turki.
Daudz cilvē ku ar zelta rokassprā dzē m (ne pirmo reizi). Un es saprotu, kā pē c cilvē ki š eit atgriež as.
Kā ds teiks: jā , viņ š nebija labā s viesnī cā s ...jā , viņ š nebija superdā rgā s. Pē dē jie, ka bijā m Mukarnas, Eftalia Aqua (tikai ē diens nav ī paš i labs), Raymar - tas nav tas!
Es gribu teikt, ka es ne tikai iesaku š o viesnī cu, jums noteikti ir jā iet š eit! Ja neņ em vē rā Lux klases viesnī cas, tad š ī ir viena no labā kajā m viesnī cā m ALANJĀ par š o naudu. Mē s esam sajū smā
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu