Gold Twins Family Beach Hotel 3*– Atsauksmes

50
Novērtējums 5.510
№201 viesnīcas reitingā Alanja
6.0 Numurs
6.0 apkalpošana
5.3 Tīrība
5.5 Uzturs
5.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 200 metru attālumā no Mahmutlaras centra. Tā atklāta 1999. gadā, pēdējā renovācija veikta 2017. gadā. Viesnīca piemērota ekonomiskai atpūtai gan ģimenēm ar bērniem, gan jauniešiem.Vairāk →
аватар ziskin
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
3. reizi; pieticī gs, bet ē rts. … Tomēr ▾ 3. reizi; pieticī gs, bet ē rts.
аватар rodkina_88
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Laba diena visiem! Sā kš u ar to, ka viesnī ca netika izvē lē ta, vienkā rš i vajadzē ja pē c iespē jas ā trā k pamest valsti. Bet mē s negaidī jā m, ka tas bū s tik slikti. Tā tad: 1. Istabas ir nobruž ā tas ar veciem dī vā niem. … Tomēr ▾ Laba diena visiem! Sā kš u ar to, ka viesnī ca netika izvē lē ta, vienkā rš i vajadzē ja pē c iespē jas ā trā k pamest valsti. Bet mē s negaidī jā m, ka tas bū s tik slikti. Tā tad:
1. Istabas ir nobruž ā tas ar veciem dī vā niem.
2. Dvieļ i ir netī ri!
3. Ē diens ir vienmuļ š . Zupas bļ odu visiem nepietika. Man bija jā gaida, lī dz viņ i tika mazgā ti.
4. Wi-fi istabā (par kuru tika samaksā ts) darbojā s mū ž ī gi ar pā rtraukumiem. Diena vispā r neizdevā s, jo radā s problē mas ar rū teri.
5. Istabā nav seifa. Maksā tikai reģ istratū rā.
6. Ķ irsis virsū bija nozagts laulī bas gredzens (JĀ PAŠ S VAINĪ GS, ka atstā ju uz naktsskapī š a) tī rot istabu!
uz ko mums teica: "Tā nevar bū t! " un pē c tam uzrā dī ja papī ru (kuru paraksti ierodoties), ka neatbild par pazaudē tā m rotā m un naudu....
Es nezinu, kā pē c tur tiek dotas 3 zvaigznes, es dotu 1 un tad ar traucē jumu der. Neiesaku š o viesnī cu!!!
Labā k ir nedaudz pā rmaksā t un atpū sties ar normā lu apkalpoš anu.
Turklā t piekrastē ir daudzkā rt labā ki, pā rbaudī ti!
аватар komagorovagalina
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Paldies par lieliskajā m brī vdienā m!! ! Atpū tos kopā ar mā su š ajā viesnī cā otro reizi! Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, kas atrodas pirmajā rindā , kā budž eta iespē ju. Š ogad bijā m patī kami pā rsteigti. … Tomēr ▾ Paldies par lieliskajā m brī vdienā m!! !
Atpū tos kopā ar mā su š ajā viesnī cā otro reizi! Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, kas atrodas pirmajā rindā , kā budž eta iespē ju.
Š ogad bijā m patī kami pā rsteigti. Viesnī cas teritorija un pludmale tika apbrī nota. Numuriņ š ļ oti ē rts un tī rs, ar skatu uz jū ru! Visas nianses par lielajiem š ķ ī vjiem jū rā izš ķ ir, ieejot jū rā no mola.
Viesnī cas vissvarī gā kā vē rtī ba ir personā ls! Ē diens un apkalpoš ana ir visaugstā kajā lī menī !
Visus reģ istratū ras, bā ra, restorā na, istabenes darbiniekus nevar saukt par apkalpojoš o personā lu - š ī ir viena liela, draudzī ga ģ imene. Puiš i palī dz viens otram. Visi ir ļ oti draudzī gi, smaidī gi un draudzī gi. Vē los pateikties š efpavā ram Ilkhanam, uzņ emš anas pā rstā vim Selcuk, labā kajam bā rmenim Artem un visiem, visiem, visiem (vā rdus diemž ē l nezinā m) par patī kamo uzturē š anos. Mē s tevi mī lam.
Gribē tos nā kamgad atgriezties!
на территории отеля
аватар Konstantin_Kudrenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
21. septembrī atpū tā s. Temperatū ra + 32 + 35. Visi numuri ir divistabu un ar balkonu - plus. Tī rī š ana nav slikta, ja atstā j dzeramnaudu, labā k iztī rī t. Kondicionieris bija ventilatora vietā , aukstums nebija. Ir neliels ledusskapis, vecs, bet pilda savu misiju. … Tomēr ▾ 21. septembrī atpū tā s. Temperatū ra + 32 + 35. Visi numuri ir divistabu un ar balkonu - plus. Tī rī š ana nav slikta, ja atstā j dzeramnaudu, labā k iztī rī t. Kondicionieris bija ventilatora vietā , aukstums nebija. Ir neliels ledusskapis, vecs, bet pilda savu misiju. Pā rtikai liktu 2 no 5, š ķ irne klibo, saldais nebija, izņ emot ā bolus, bumbierus, reizē m arbū zus. Nav importa alkohola, vietē jo (degvī ns, dž ins, viskijs) nevar dzert tī ru. Ja no logiem paveras skats uz baseinu, tad pat tad, ja vē laties iet gulē t pirms 23 stundā m, tas nedarbosies skaļ as mū zikas dē ļ . Pludmale pā rsvarā ir oļ i. Galvenā problē ma, manuprā t, ir ieeja pie jū ras - visa Mahmutlara teritorija - tā s ir plā tnes, un lieli akmeņ i, un tikai tur, kur ir speciā li izgrebtas ieejas vai pontoni var iekļ ū t ū denī . Ī paš i pavadī jā m stundu un devā mies uz Kleopatras pludmali. Vai tu ietu vē lreiz? - Noteikti NĒ.
Ne tik daudz caur viesnī cu, bet caur jū ru un pludmali.
аватар jimmyms
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu kā pirmo lī niju, tuvu jū rai un budž eta iespē ju ģ imenē m. Bet reģ istrē š anā s bija skandaloza, bijā m č etri, un, kā izrā dī jā s, mū su kuponā bija norā dī ts Relax Family Room. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu kā pirmo lī niju, tuvu jū rai un budž eta iespē ju ģ imenē m.
Bet reģ istrē š anā s bija skandaloza, bijā m č etri, un, kā izrā dī jā s, mū su kuponā bija norā dī ts Relax Family Room. Un š ī ir 3. ē ka, kas atrodas 1 km attā lumā no ē kas, kas atrodas viesnī cas fotoattē lā . Viss bū tu kā rtī bā , š ķ iet, ka arī viņ š ir pirmajā rindā . Bet ē diens, bā rs, baseins atrodas galvenajā s ē kā s. Un tad ir divas iespē jas vai nu staigā t, vai izmantot to transfē ru, kas nav ī paš i stabils. Par tā du "mazu niansi" mums, rezervē jot atvaļ inā jumu, protams, neviens neteica. Mū su jautā jums par apmeš anos parastā telpā A korpusā tika atrisinā ts ar 40 USD palī dzī bu.
Divu galveno ē ku (A un B) teritorijā mums patika: tī ra zona, bā rs, baseins un restorā ns.
Mū su istaba bija mā jī gs divistabu komplekts ar 2 balkoniem, divā m lielā m gultā m un dī vā nu. Gaisa kondicionē tā js bija tikai vienā istabā un darbojā s. Vannas istaba nav liela (duš a, tualete un izlietne), bet tī ra. Ir viss nepiecieš amais tualetei. Viņ i katru dienu ā tri uzkopj istabu, bet, ja atstā jat 1 USD, tī rī š ana tiek veikta apzinī gā k. Telpas trū kumi ietver ventilā cijas trū kumu vannas istabā un aizliegumu nodroš inā t ē dienu un dzē rienu pieejamī bu telpā (visi pā rkā pj š o aizliegumu).
Ē diens un apkalpoš ana ir visaugstā kajā lī menī ! Ne visi č etrinieki Turcijā to var atļ auties. Š eit jū s neatradī siet daudzveidī gu gaļ u, bet jū s nepaliksit bez kā rtī ga vistas gabala, sulī gas kotletes vai desiņ ā m. Š efpavā rs maksimā li izmanto viņ am iedoto produktu komplektu, atpū tas nedē ļ ā galveno ē dienu atkā rtojumi nebija. Restorā na darbinieki vienmē r darbojas un palī dz atrisinā t jū su problē mas. Bā rā vienmē r ir tē ja, kafija, kola, sprite vai fanta. No alkohola: alus, degvī ns, dž ins, viskijs, baltvī ns, sarkanvī ns (pirms bā ra slē gš anas daž i dzē rieni beidzas vai vienkā rš i neizlej). Bā ra galvenais trū kums ir tas, ka visus dzē rienus (izņ emot tē ju un kafiju) ielej mazā plastmasā.100 gr. krū zes un 38 grā du karstumā š o krū zi dzer pat pie bā ra un jā savā c 3-4 krū zes, lai kaut nedaudz remdē tu slā pes.
Animā cija nav katru dienu, bet programma ir interesanta gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Faris-animators, labi padarī ts, organizē pienā cī gu atpū tu, uguns š ovus, deju š ovus, diskotē ku pieauguš ajiem un bē rniem.
Galvenais mī nuss ir pludmale! Tas ir traumatiski, tur nevar peldē t, ū denī ir slidenas akmens plā tnes, kas daž u sekunž u laikā sā pinā s kā jas. Š o problē mu var atrisinā t, peldoties baseinā , ieejot jū rā caur tuvē jo molu (ne vienmē r atļ auts) vai izbraucot uz centrā lo Kleopatras pludmali (30 minū tes ar 1. autobusu).
Kopumā mū su svē tki izdevā s, viss ir super. Viesnī ca atbild uz 3 turku zvaigznē m. Bet galvenais: rezervē jot neņ emiet RELAX numurus, lai nesaceltu traci reģ istrē joties, jo patiesī bu nesasniegsiet! Pa dienu reģ istratū rā krieviski runā još a sieviete (vē l var kaut ko izlemt), naktī turki, kas saka "Labi! Nā c rī t. " Atpū tas nedē ļ ā redzē jā m 4 viesus, kuri, tā pat kā mē s, "izdū rā s" un mē ģ inā ja atrisinā t jautā jumu par iekā rtoš anos galvenajā s ē kā s (ne visiem tas izdevā s).
P. S. Nepē rciet ekskursijas no saviem ceļ ojumu aģ entiem, cena tiek likvidē ta vairā kas reizes. Ekskursija, kas pilsē tā maksā.15 USD, mē s maksā jā m USD 35 no cilvē ka.
Atpū ta š ajā viesnī cā ir ieteicama, tač u esiet uzmanī gi rezervē jot, lai neuzkā ptu uz mū su grā bekļ a.
Вид с крыши отеля Вид на бассейн отеля
аватар svetofor18
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mū su sastā vs: divi pieauguš ie un bē rns 1.5 gadi (lidmaš ī na bija 00-05). REĢ ISTRĀ CIJA: Mē s ieradā mies viesnī cā pulksten 6:00. Nebijā m iekā rtojuš ies, teica, lai gaidu, jo nav vietas. Bē rns mocī ja un raudā ja, viņ iem bija vienalga. … Tomēr ▾ Mū su sastā vs: divi pieauguš ie un bē rns 1.5 gadi (lidmaš ī na bija 00-05).
REĢ ISTRĀ CIJA: Mē s ieradā mies viesnī cā pulksten 6:00. Nebijā m iekā rtojuš ies, teica, lai gaidu, jo nav vietas. Bē rns mocī ja un raudā ja, viņ iem bija vienalga. Mē ģ inā ju nosē dinā t bē rnu uz dī vā na vestibilā - neizdevā s. 9:30 man jau ir dusmu lē kme. Man bija tik slikti par savu bē rnu, ka viņ š nevar gulē t, jo izvē lē jos š o sasodī to viesnī cu!! !
Mū s ieraudzī ja administratore vai menedž ere, iedeva viņ ai (reģ istratū rā esoš ajai) liju un pē c 10 minū tē m. atrada numuru. Ak brī niš ķ ī gais brī nums!
ISTABA: numur divistabu logi pavē rā s uz baseinu un sā niem. Pie baseina no 10-23 (daž reiz vē lā k) skan mū zika. Bē rna iemidzinā š ana ir vē l viens uzdevums. Gan dienas, gan nakts miegs. Logu un balkonu aizvē rš ana neko daudz nepalī dzē ja. Istaba vidē ja, ieteiktu nomainī t matrač us.
Ē DIENS: NEIESAKU Š EIT DĀ T AR BĒ RNIEM, VEIKUMS VECĀ KIEM 5 GADIEM. VIŅ IEM Š EIT NAV NEKAS. Mū su brī numam rī tdien vajadzē ja ē st olas, pusdienā s kā postus vai sautē tus dā rzeņ us (biež i tie visi ir kaut kā dā mē rcē ), makaronus. Vakariņ ā s, ja bija vista, tad mē ģ inā ju viņ ai iedot gabalos. Mē s devā mies uz veikalu un nopirkā m mazus augļ us, jogurtus un citas lietas. No augļ iem apelsī ni un divas reizes bija arbū zs.
PLUDMA: skumjas un vilš anā s. Mē s ar mazo peldē jā m tikai baseinā . Pludmale ir akmeņ aina ar smiltī m un gliemež vā kiem. Lieli viļ ņ i ū dens plā ksnē . Peldē ties vislabā k no piestā tnes. Jū ra smirdē ja pē c zivī m. Pludmalē , sauļ oš anā s krē slu nojume - viss! Nav bā ra, pat ne ū dens. Pludmale atrodas pā ri ceļ am no metro.
Trī s zvaigznes – tā ir cieņ a pret š efpavā ru un varbū t arī viss.
Izdevā s nokļ ū t GALVENĀ dzimš anas dienā viesnī cā . Nu ko lai saka, mū zika skanē ja lī dz 3 naktī . Bija kū ka, kuru nesaņ ē mā m un vakariņ ā s par godu š iem svē tkiem bija Grilē ta vistas krū tiņ a.
P. S. Mē s prasī jā m bē rnu gultiņ u, viņ i to nedeva.
P. P. S. Pludmales dvieļ i ir atseviš ķ as kapetes. Jums ir jā maksā.10 dolā ri un tad tikai viņ i jums to iedos. Izrakstoties, jū s atdodat dvieli un saņ emat 9 USD atmaksu (1 USD par veļ u). Viņ i izklā j alvu. Ir arī Zarina vai Zaryana (lai kā viņ i to sauc). Viņ a iesaka apmeklē t ā das veikalu. Pamē ģ ini, paskaties tur var nopirkt ā das sandales par 10 dolā riem. Dabī gais kaž oks par 300.
Es noteikti neatgriezī š os š ajā viesnī cā , pat ja tā ir bezmaksas! ! !
аватар ziskin
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ņ emot brī vdienu pieredzi budž eta viesnī cā s Turcijā , neskatoties uz labajā m atsauksmē m, atvaļ inā jums pā rspē ja manas cerī bas: 1400 eiro par 3 nedē ļ ā m par 4. Pirmo reizi Alanijā ; vē jš no jū ras, nav tik karsts, bet biež i vē tra un piekrastē ir akmens plā ksnes, starp tā m ir ejas vai tilts ar kā pnē m. … Tomēr ▾ Ņ emot brī vdienu pieredzi budž eta viesnī cā s Turcijā , neskatoties uz labajā m atsauksmē m, atvaļ inā jums pā rspē ja manas cerī bas: 1400 eiro par 3 nedē ļ ā m par 4. Pirmo reizi Alanijā ; vē jš no jū ras, nav tik karsts, bet biež i vē tra un piekrastē ir akmens plā ksnes, starp tā m ir ejas vai tilts ar kā pnē m. Jū ra maija beigā s tikpat vē sa kā Marmarisā . Izrē ķ inā jā s ar 10 dolā riem (vadī tā js ELGOR) A korpusa 306. istabā ar krā š ņ u skatu uz jū ru pā ri ceļ am (lai gan naktī ceļ š ir trokš ņ ains). Visi viesnī cas numuri ir 2-istabu apartamenti (vismaz 1 tū ristam). Teritorija un baseins ir mazi, bet tī ra visu laiku, vispā r ir neparasti tī rī t katru dienu bez papildus maksas. Viesnī cas ieejas priekš ā ir ē nains dā rzs.
Ē diens ir pā rsteidzoš i labs turku 3, vienmē r bija vista, tī rradņ i un piedevu izvē le. Brī niš ķ ī ga skumbrija vairā kas reizes nedē ļ ā , no augļ iem galvenokā rt arbū zs. Salds tikai pē cpusdienā . Š efpavā rs, labs biedrs, daž kā rt ļ aunprā tī gi izmantoja asu ē dienu, bet viņ š mums gatavoja atseviš ķ i nopirktas sarkanā s zivis un jē ra gaļ u (Migros ir aiz stū ra). Sestdienā s un otrdienā s 2 km Bazā rs un blakus veikals Waikiki. Animators Farizs ir jauks aizeris, reizi nedē ļ ā uztaisī ja uguns š ovu un uzspē lē ja diskotē ku. Bā rā maskavietis Artems palī dzē ja tulkot. Krievu Zarina izklaidē viesus, lure kaž okā das un ā das uz veikalu, starp citu, nav slikti.
Vā rdu sakot, svē tki bija izdevuš ies.
аватар pereligina
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
3* viesnī cai tas ir lieliski. Personā ls draudzī gs, runā krieviski. Internetu reģ istratū rā un atseviš ķ i var savienot ar istabu tikai par USD 1 dienā (ļ oti demokrā tiski). Protams viesnī ca nav jauna, bet glī ta, numuriņ i tiek uzkopti katru dienu. … Tomēr ▾ 3* viesnī cai tas ir lieliski. Personā ls draudzī gs, runā krieviski. Internetu reģ istratū rā un atseviš ķ i var savienot ar istabu tikai par USD 1 dienā (ļ oti demokrā tiski). Protams viesnī ca nav jauna, bet glī ta, numuriņ i tiek uzkopti katru dienu.
Jo mē s ar vī ru atstā jā m 1 USD par uzkopš anu, tad mums vienmē r bija tī ra + tī ra veļ a un dvieļ i.
Numurs bija divvietī gs ar skatu uz jū ru. Skats ir š iks.
Viesnī cai ir sava pludmale (bezmaksas sauļ oš anā s krē sli). Pludmale ir tī ra (š im izskatam).
Ē diens bija labs, visa pietika. Dzē rieni bā rā ir bez maksas.
Ī paš s paldies animatoram Farizam par lielisko diskotē ku un atkā rtotā m galda tenisa spē lē m)).
Tā kā mē s atpū tā mies š ajā.3 * - mē s neatslā bā mies tik forš i 5 *.
аватар plotroma
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Braucā m ņ emot vē rā ī rē tu auto uz visu brī vdienu un rezervē jā m viesnī cu pē c iespē jas lē tā k (lai tikai pā rnakš ņ otu). Biļ ete iznā ca par lidojuma cenu turp atpakaļ . Bet pē c ieraš anā s bijā m patī kami pā rsteigti. … Tomēr ▾ Braucā m ņ emot vē rā ī rē tu auto uz visu brī vdienu un rezervē jā m viesnī cu pē c iespē jas lē tā k (lai tikai pā rnakš ņ otu). Biļ ete iznā ca par lidojuma cenu turp atpakaļ . Bet pē c ieraš anā s bijā m patī kami pā rsteigti. Protams, atkarī bā no tā , kā da bū s cena, un ja tū rists maksā par 3 zvaigznē m un gaida abas no 5, tad ak vai. Viss nepiecieš amais ir, ē diens labs (divi bē rni 8 un 11 gadi nebija izsalkuš i), garš ī gi, no augļ iem melone, apelsī ni, baseina bā rs - alus, degvī ns, dž ins, rums, vī ns, Pepsi Sprite. Tī rī š ana ir normā la, ja atstā si pie tē jas - bū s labā k, ; ) tehnika tika atstā ta istabā redzamā vietā - viss kā rtī bā...
Ģ imenes numurs 5 personā m ar skatu uz jū ru Nr. 505. Lī dz jū rai 50 metri vai pā ri ceļ am vai caur pazemes pā reju, pludmale privā ta, ir akmeņ i. Internets bez maksas reģ istratū rā vai par maksu numurā . Publiskā autostā vvieta pie viesnī cas.

Š is apskats ir tieš i par Gold Twins Family Beach Hotel, tur ir arī Gold Twins Relax, par to nevaru neko teikt.

Vispā r, kurš ir noskaņ ots pozitī vam atvaļ inā jumam un nesē ž visu dienu viesnī cā , tad viss OK!

Un neaizmirsti - kā tu esi cilvē kiem, tā viņ i ir tev!! !
Lai visiem labas brī vdienas!
аватар Valera489449
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Gā jā m pirmo reizi, vē l vajadzē ja budž eta. Kas attiecas uz 3 * baro normā li. Animā cija tika pestrē ta, piedā vā ja piedalī ties konkursos. Jū ra netā lu, pā ri ceļ am, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas, piekraste nav ī paš i ē rta, pā rsvarā slideni akmeņ i, bet nedaudz tā lā k ir vieta ar ē rtu ieeju. … Tomēr ▾ Gā jā m pirmo reizi, vē l vajadzē ja budž eta. Kas attiecas uz 3 * baro normā li. Animā cija tika pestrē ta, piedā vā ja piedalī ties konkursos. Jū ra netā lu, pā ri ceļ am, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas, piekraste nav ī paš i ē rta, pā rsvarā slideni akmeņ i, bet nedaudz tā lā k ir vieta ar ē rtu ieeju. Viesnī ca atrodas pilsē tas iekš ienē , uz paš u Alanju ved bez maksas, blakus bija veikali un kafejnī cas. Numuri ir pieņ emami un tiek uzkopti katru dienu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums len6na6
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums iortsj
Vai visos numuros ir televizors un ledusskapis?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в 200 м от центра п. Махмутлар. Был открыт в 1999 году, последняя реновация проводилась в 2017 году. Отель подойдет для экономичного отдыха как семьям с детьми, так и для молодежи.

Atrašanās vieta Отель расположен в 135 км от аэропорта г. Анталия, в 30 км от аэропорта г. Алания, в 6 км от г. Алания, в 250 м от центра п. Махмутлар, в 20 м от пляжа по подземному переходу. Вблизи отеля есть магазины.
Pludmales apraksts Собственный пляж длиной 100 метров через дорогу в 20 м (есть подземный переход). Вход в море – крупная галька. На территории пляжа есть душ и кабины для переодевания. Протяженность пляжа — 150 м. Пляжные полотенца (под депозит).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), факс/ксерокопирование, Wi-Fi в лобби и у бассейна (бесплатно), услуги фотографа, 1 основной ресторан на 250 чел., бар у бассейна, мини-маркет, ТВ-салон в лобби, 1 открытый бассейн с пресной водой, без подогрева, площадь 100 кв.м., часы работы с 10:00 18:30, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, полотенца: под депозит.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне, 10 м2, мини-клуб (4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Софт-анимация на русском языке, водное поло (бесплатно), дартс (бесплатно), пляжный волейбол (бесплатно), массаж (платно).
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 62 номера: Standard Room (Suite) — площадь номера 60 кв.м, гостиная и спальня, разделенные дверью, максимальное размещение 6 чел.

Istabās

Индивидуальный кондиционер (бесплатно), телевизор, спутниковое ТВ, прямой телефон (платно), сейф (на ресепшн, платно), мини-бар (пустой), ванная комната с душем, фен (бесплатно), большой балкон, дополнительная раскладная кровать (по запросу). Уборка номера: ежедневно, смена белья: 2 раза в неделю, смена полотенец: 2 раза в неделю, room service.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • gaisa kondicionieris  FREE 
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese D-400 Karayolu Uzeri Yeni Mah Mahmutlar/Alanya
Tālruņi: +90 242 528 41 48
Tīmekļa vietne: Gold Twins Family Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.