neatgriezīsies

Rakstīts: 21 oktobris 2022
Ceļošanas laiks: 27 septembris — 7 oktobris 2022
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 2.0
Labdien visiem, nezinu kas te raksta labas atsauksmes, bet plusu praktiski nav...ja vien jū ra nav blakus...Sā ksim ar ieraš anos. . Lidojā m, Oļ esja sagaidī ja reģ istratū rā , nevis smaids, pareizā k sakot caur zobiem...recepcija maza, neviens nesmaida, uzliek rokassprā dzes, sū ta brokastī s, brokastis nabagas, katra diena vienā da (tomē r kā pusdienas un vakariņ as), trauku nav parakstī ja ...10 dienas viss pa vecam ...esam noguruš i ar ceļ iem, gribē ja ieč ekot, bet gaidī ja lī dz 14.00, iedeva istabiņ as. Š ī vispā r ir atseviš ķ a dziesma ...tā dus sū dus nebiju redzē jis jau tū kstoš gadus ....istabā s ir skudras ...tā s lien tavā s lietā s, ledusskapī utt ...sū dzē jā s Oļ esja ...viņ ai ir vienalga ..."Tē tis saindē s", izliekas, ka kaut kur sauc ...bet rezultā tā klusums ...istabas ir noguruš as ...nav tī rī š ana no vā rda plkst. viss ...bez animā cijas ...arī vakarā viss tik tak ...pilna viesnī ca ar eiropieš iem, kas trokš ņ o...blakus galdiņ ā nav iespē jams apsē sties...Bā ri. . . arī dī vaina parā dī ba...
kokteiļ us lej tikai baseina bā rā...jū rā tikai alus...pirmo reizi š o redzu, bet starp citu, bā rmeņ u puikas lieliski, restorā na personā ls arī super, č aukst, tī ra, ļ oti jauki . ..


Mē s atpū tā mies kā ģ imene, ģ imenes istabā , 2 istabā s, bet viņ i mums iedeva vienu karti ...tas arī ir tik-so variants.

Ala carte...nā ca pierakstī ties, teica, ka nestrā dā no 30. septembra vai augusta...neviens pat nebrī dinā ja..

Mī nusus var atcerē ties bezgalī gi, neskatoties uz to, ka neesam izvē lī gi, ne kaprī zi...bet jā , par sauļ oš anā s krē sliem, ar tiem tieš ā m nepietiek ne jū rā , ne baseinā....vispā r cilvē ki, netē rē jiet jū su nauda, ​ ​ laiks un nervi ...un lū gums viesnī cas vadī bai, steidzami nomainiet Oļ esju ...tā ir jū su seja ...un viesi jā sagaida ar sirsnī gu smaidu un jā atbild uz lū gumiem ...Secinā jums - mē s darī sim neatgriezties!!! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu