Galaxy Beach Hotel 4*– Atsauksmes

44
Novērtējums 5.210
№224 viesnīcas reitingā Alanja
5.9 Numurs
6.0 apkalpošana
7.5 Tīrība
6.0 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pāri ceļam no savas pludmales. Uzcelta 2002. gadā, pēdējo reizi renovēta 2014. gadā. Kompakta telpa, draudzīgs personāls. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар joker1-1988
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vē los izteikt pateicī bu Galaxy Beach Hotel par mā jī go atmosfē ru, ē rtajiem numuriem, uzmanī go un izpalī dzī go personā lu, gardo virtuvi. Man bija liels prieks, ka fotogrā fijas pilnī bā sakrī t ar realitā ti. Ī paš s paldies viesnī cas vadī bai par sirsnī go viesmī lī bu. … Tomēr ▾ Vē los izteikt pateicī bu Galaxy Beach Hotel par mā jī go atmosfē ru, ē rtajiem numuriem, uzmanī go un izpalī dzī go personā lu, gardo virtuvi. Man bija liels prieks, ka fotogrā fijas pilnī bā sakrī t ar realitā ti. Ī paš s paldies viesnī cas vadī bai par sirsnī go viesmī lī bu. Izcila viesnī ca. Viss ir tī rs, ē rts un gaumī gi darī ts. Ē dienu klā sts ir plaš s un ļ oti garš ī gs! ī paš s paldies par spa masā ž u viesnī cā ir Ismail un Cevdet. Viss bija vienkā rš i lieliski. Man nekad nav tik ļ oti patikusi masā ž a! Ļ oti taktiska, cieņ pilna, uzmanī ga un draudzī ga attieksme pret klientu.
- Super silts birojs ar patī kamu svī tu! Š ī ir ī sta visa ķ ermeņ a masā ž a – no kā ju pirkstu galiem lī dz galvas augš ai. Papildus labi masē tiem muskuļ iem š ī masā ž a sniedz neticamu limfodrenā ž as efektu. Paldies par komfortu, mieru, viesmī lī bu. Kluss un jautrs, kā mā jā s. Es ieteikš u jū su viesnī cu visiem.
аватар elenachesnokova22
Ī sumā: - viesnī ca neatbilst 4 *, tas ir 2-3; - skaitļ i ir problemā tiski; - akmeņ iem nā vē još a pludmale; - ē diens 3 no 5; - ar jautā jumiem reģ istratū rā labā k sazinā ties ar Gaļ inu Sī kā ka informā cija: Atpū tā s no 17. … Tomēr ▾ Ī sumā:
- viesnī ca neatbilst 4 *, tas ir 2-3;
- skaitļ i ir problemā tiski;
- akmeņ iem nā vē još a pludmale;
- ē diens 3 no 5;
- ar jautā jumiem reģ istratū rā labā k sazinā ties ar Gaļ inu

Sī kā ka informā cija:

Atpū tā s no 17. lī dz 26. augustam. Viesnī ca neatbilst 4 *, tas ir 2-3. Pat ņ emot vē rā , ka no viesnī cas neko daudz negaidī jā m, tā atstā ja ne pā rā k patī kamu iespaidu.

Mē s dzī vojā m 3 daž ā dā s istabā s un neteikš u, ka tā s krasi atš ķ iras pē c stā vokļ a, proti, visur ir kā di sabrukumi.

Viesnī cai ir divas ē kas, galvenajā ē kā.6. stā vā atrodas ē damzā le un ē dinā š anas laikā darbojas "bā rs", 1. stā vā ir reģ istratū ra un "bā rs". Vā rds "bā rs" ir likts pē diņ ā s, jo tas vairā k izskatā s pē c dzē rienu letes.

Sā kumā mū s iekā rtoja vairā k vai mazā k pieņ emamā istabiņ ā negalvenajā ē kā.5. stā vā , un principā š eit varē ja palikt, bet gribē jā m istabu mainī t uz labā ku (labā k bū tu, ja mē s nesā kā m š o tē mu).
Nomaiņ a izmaksā ja 120 eiro, pē c turku reģ istratū ras teiktā , š is ir augsta lī meņ a standarta numurs, kas atradā s galvenajā ē kā.1. stā vā , dabū ja internetu no vestibila un sā kumā likā s, ka situā cija ir lī dzvē rtī ga. vairā k vai mazā k.

Tač u pē c reģ istrē š anā s izrā dī jā s, ka aizkari nez kā pē c nevarē ja aizvē rt logu lī dz galam, un papildus aizkari mums nekad netika atvesti, lai gan dī vaini pirmajam stā vam, ka visi var paskatī ties uz tevi, lai pakarinā tu š aurus aizkarus, un augš ē jos stā vos pat viens aizkars aizvē ra logu.

Skats pavē rā s uz baseinu, animā cijas zonu un kailiem veciem vī rieš iem ar š ortiem uz galda, plus smirdē ja pē c cigareš u dū miem, tā da lieta, un no augstā lī meņ a bija tikai treš ā gulta.

Turklā t pie gultas bija saplī susi gaisma, kā arī bija problē ma ar durvī m, uz ko reģ istratū ra teica, ka mē s vienkā rš i nemā kam tā s pareizi lietot. Rezultā tā tajā paš ā dienā iestrē ga durvis un mē s palikā m ieslē gti istabā , un atslē dznieks beigā s vienkā rš i izsita slē dzeni.
Papildus visā m š ī m nepatikš anā m reģ istratū ra vē lē jā s sev dzeramnaudu un mē ģ inā ja mā nī ties ar valū tas kursu, turot maiņ ā.44 eiro, un, kad es prasī ju atmaksā t naudu, viņ š sā ka gausties, ka mē s viņ am esam klienti numur 1 un salauza sirdi un blablabla (padomi nekad nedod vairā k, bet tieš i tik daudz, cik vajag, citā di sā ksies tā da š ķ irš anā s).

Arī telpā s bez balkona lietas nemaz neizž ū s, bet 1. stā vā tā da nav.

Tad vienojā mies ar krievvalodī go reģ istratū ru Gaļ inu un viņ a nomainī ja mū su istabu uz tā du paš u lī meni kā sā kumā un bija, ar labā ku skatu un balkonu, kā arī ar normā lā m durvī m galvenajā ē kā.4 stā vā ( mī nus tur viņ i pastā vī gi smē ķ ē ja nā kamajā tualetē ).

Iesaku risinā t problē mas un vispā r sazinā ties ar Gaļ inu, viņ a visu atrisina par lietu un skaidri un nesā k kā ar Tē rka kungu no stā sta sā kuma.
Runā jot par ē dienu, esmu izvē lī gs cilvē ks un man tas ī sti negarš oja, tač u ņ emiet vē rā , ka turku virtuve kopumā krieviem biež i nepatī k, bet objektī vi skatoties, izsalcis nepaliks.
Augļ i mani apbē dinā ja, to nebija daudz un ne vienmē r bija garš ī gi.

Es arī kaut kā paņ ē mu salā tu lapas un tā s bija zemē , laikam dā rzeņ i nav ī paš i rū pī gi mazgā ti vai nemazgā ti vispā r.

Sulas no tirdzniecī bas automā ta ir tikai UPI pulveris, un ū dens garš o pē c baseina ū dens. Kopumā ē diens ir kā ē dnī cā.

Katru vakariņ u animators aicinā ja doties uz daž ā m nakts izklaides iestā dē m Alanijā , bet mē s nekad nedevā mies.

Paš ā viesnī cā vakaros bija neliela programma un redzē ja aktivitā š u grafiku, bet neķ ē rā s pie tiem.
Pludmale ir netā lu, bet peldē ties tajā ir grū ti, jo nobrauciens ir akmeņ ains, un viļ ņ i tevi nogā ž , un rezultā tā visi mē ģ inā jumi beidzas ar viļ ņ iem un akmeņ iem, un ar sagrieztā m kā jā m un rokā m un citas lietas, kapitulē un peldies baseinā vai dodies uz kaimiņ u ciematu uz Pē rles pludmali, kur š o akmeņ u nav.

PIELIKŠ U, KA SITUĀ CIJA AR AKMEŅ IEM IR TIEŠ I KRITISKA, TIE IR ASUMI AKMEŅ I, NORĀ LI IZIET Ū DENĪ NEVAR.

Kas attiecas uz tī rī bu - tī rī š anu katru dienu, es nezinu, kā viņ i maina gultas veļ u, viņ i to nemainī ja mums, bet tas ir normā li, ka es to mainu ik pē c 7-14 dienā m.

Bija dī vainī bas ar dvieļ iem, ka vienu aizveda, bet jaunu neiedeva.

Internets maksā.2-3 eiro dienā , mē s skaitī jā m vairā k nekā.50 eiro par 9 dienā m diviem cilvē kiem, tas ir, katra ierī ce atseviš ķ i.

Nu, tas kaut kā nav ļ oti labi, lē tā k ir nopirkt vienu SIM karti ar 20-25 koncertiem Turktelecom par 30 USD un izplatī t internetu, un jums tā bū s visur, nevis tikai viesnī cā.

Viesnī cas vestibilā ir pieejams bezmaksas slikts internets.
Seifs ir apmaksā ts, kad mainī jā m istabu, iedeva par velti, beigā s nevarē ja izmantot, jo slē dzene bija uzlauzta un aizvē rš anu/atvē rš anu pavadī ja katru reizi 15 minū š u bakstī š anā s un neizmantojā m tas beigā s.

Runā jot par viesnī cas atraš anā s vietu attiecī bā pret bankomā tu, banku, Turktelecom, bet jā iet kā jā m, pastaigas attā lumā nekas nav tieš i.

Visi apskates objekti ir galvenokā rt Alanjā , taksometrs no Mahmutlaras lī dz centram ir aptuveni 250 liras vienā virzienā .
аватар Andrij61443
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Man nepatika daudzas lietas. Pā rtikas nav ļ oti daudz. Izklaides tikpat kā nebija. Š ī viesnī ca neattaisnoja manas cerī bas. Pludmale ir ļ oti akmeņ aina, var bū t traumatiski notikumi. Aiz viesnī cas atrodas daudzi veikali. Viesnī cas gids sū tī ja ekskursijā s par paaugstinā tu cenu. … Tomēr ▾ Man nepatika daudzas lietas. Pā rtikas nav ļ oti daudz. Izklaides tikpat kā nebija. Š ī viesnī ca neattaisnoja manas cerī bas. Pludmale ir ļ oti akmeņ aina, var bū t traumatiski notikumi. Aiz viesnī cas atrodas daudzi veikali. Viesnī cas gids sū tī ja ekskursijā s par paaugstinā tu cenu. Viņ i vē ja apmē ram 60%.
аватар Ekaterina_Vjacheslavovna
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pirms tam vispā r atpū tos daž ā dā s viesnī cā s. 1, Virtuvē ir ļ oti slikts ē diens, gaļ as praktiski nav vai dod tikai reizi nedē ļ ā , ja nesanā k uz sā kumu, tad puse galdu ir tukš i un netiek atjaunoti 2. Animā cija un kā tiek rakstī ta bē rnu istaba, tā neeksistē! ! ! Vakarā iekļ autas trī s bē rnu dziesmas un viss !!! ! 3 Pludmale, jū ra, ieieš ana jū rā , tas arī ir atseviš ķ s jautā jums, ne tikai pastā vī gi viļ ņ i ir tik plus akmeņ aina ieeja, proti, izrā dā s, ka tu ieej jū rā , tevi notriec vilnis un kur vai tu krī ti? uz akmeņ iem un zilumu, zilumu utt. … Tomēr ▾ Pirms tam vispā r atpū tos daž ā dā s viesnī cā s.
1, Virtuvē ir ļ oti slikts ē diens, gaļ as praktiski nav vai dod tikai reizi nedē ļ ā , ja nesanā k uz sā kumu, tad puse galdu ir tukš i un netiek atjaunoti
2. Animā cija un kā tiek rakstī ta bē rnu istaba, tā neeksistē! ! ! Vakarā iekļ autas trī s bē rnu dziesmas un viss !!! !
3 Pludmale, jū ra, ieieš ana jū rā , tas arī ir atseviš ķ s jautā jums, ne tikai pastā vī gi viļ ņ i ir tik plus akmeņ aina ieeja, proti, izrā dā s, ka tu ieej jū rā , tevi notriec vilnis un kur vai tu krī ti? uz akmeņ iem un zilumu, zilumu utt.
4. Bā ram un aparā tiem, kas ielej tē jas un kafijas dzē rienus, arī ir savs grafiks, tie periodiski ieslē dzas un izslē dzas
P. S. Ja jū s nolemjat ietaupī t naudu un doties uz Alaniju 4-ku, tad labā k doties uz Kemeru 3-ku. Braucā m ar diviem bē rniem, š ausmī gi cietā m gan ar jū ru, gan ar pā rtiku un izklaidē m bē rniem ((((
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ī viesnī ca ir budž eta 4k, nekas ī paš s. Bet, ja jū s interesē tī ri pludmales brī vdienas, bez jebkā dā m frillē m, varat doties š eit. Parastas istabas, normā ls ē diens. Internets ir kā visur citur. Nekas ī paš s, atpū ta no jū ras. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir budž eta 4k, nekas ī paš s. Bet, ja jū s interesē tī ri pludmales brī vdienas, bez jebkā dā m frillē m, varat doties š eit. Parastas istabas, normā ls ē diens. Internets ir kā visur citur. Nekas ī paš s, atpū ta no jū ras.
аватар rogatyuk94
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sā kš u ar labo! 1. Personā ls ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi, ļ oti draudzī gi un pretimnā koš i cilvē ki! Š eit viņ i ir ī sts viesnī cas rotā jums. Saimnieki - rū pē jieties par viņ iem! Ī paš i bā rmeņ i un restorā nu darbinieki ; ) jū s esat forš i! Man ļ oti patika viesnī cas administratori, ī paš i Gaļ ina, ja gribi istabiņ u ar labu skatu, var piekrist; ) 2. … Tomēr ▾ Sā kš u ar labo!
1. Personā ls ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi, ļ oti draudzī gi un pretimnā koš i cilvē ki! Š eit viņ i ir ī sts viesnī cas rotā jums. Saimnieki - rū pē jieties par viņ iem! Ī paš i bā rmeņ i un restorā nu darbinieki ; ) jū s esat forš i!
Man ļ oti patika viesnī cas administratori, ī paš i Gaļ ina, ja gribi istabiņ u ar labu skatu, var piekrist; )
2. Jū ras tuvums. Uz iebraukš anas jū rā rē ķ ina - amatieris, bet tas mū s netraucē ja peldē ties. Jā , vē trā ir grū ti iekā pt un izkļ ū t no jū ras š ķ ī vju dē ļ , tač u ir labi ieraksti. Vispā r gā jā m un nemaz netraucē jā m. Gultas vienmē r bija pietiekami daudz.
3. Alkohols. Alus?? ? ? nedaudz atš ķ aidī ts, bet tā ir visur, Ukrainā , vē l jo vairā k, tā pē c tas nav akcents, un, starp citu, tas nav daudz atš ķ aidī ts. Dž ins, degvī ns, vī ns, vē ž i - nav š ķ ī ries, kurš ir ņ urdē š anas cienī tā js, lī dz vakaram var mierī gi bū t g * skaidri)))))
4. Blakus veikali/kafejnī cas, no centra var viegli un ē rti nokļ ū t lī dz Alā nijas centram. Iesaku Migros lielveikalu! Mē s vienmē r pē rkam to, kas mums nepiecieš ams.
Varbū t tas ir visi plusi.
Lai gan mē s esam super atpū tuš ies un bū tī bā izvē lī gi, bet pat mums bija nogulsnes daž u lietu dē ļ . Es domā ju, ka tas, kurš lasī s pā rskatu, bū s ieinteresē ts uzzinā t.
1. Animā cija. Prombū tne! Kaut kā da programma bē rniem, kas sā kas 21:30, par ko visi bija pā rsteigti. . . lai gan grū ti to nosaukt par programmu, un atskaņ os pā ris dziesmas lī dz 23:00. Tā visa laikā sagatavojieties mež onī gam braucienam uz diskotē ku uz pilsē tu. Ja tev patī k tusē t - varbū t iegriezī sies, bet klubi ir ļ oti dā rgi, turku daudz, visi berzē apkā rt, vā rdu sakot, der vienu reizi visu atvaļ inā jumu tī ri nodejot, un tad, vē lā k analizē jot, es netē rē tu tam š o naudu. Vienu dienu man bija dzimš anas diena, tad viss, ko animators ieteica, bija doties uz klubu ????????? ? ? Vā rdu sakot, stulbi naudas krā pnieki, viņ iem nav izdevī gi, ka jū s viesnī cā izklaidē jaties. Es neesmu apmierinā ts ar animatoriem, godī gi sakot. Pirmajā dienā viņ i man likā s forš i, bet tad viņ i ieguva visu viesnī cu ar š o diskotē ku.
2. Uzturs. Izvē les ziņ ā ir daudzveidī ga, neslē pš u - var izvē lē ties daudz, vienmē r ir karsts. Bet man personī gi viss patika. Nav. Lai gan pavā ri un kafejnī cas darbinieki ir ļ oti jauki cilvē ki!! !
Arī man nepietika zupu, vī ram bija normā la gaļ a. Biež i vien viņ i deva sojas gaļ u, un, ja viņ i to deva normā lu, piemē ram, mums bija vistas, tad tā bija skarba un atkal nē .
Varbū t, ja ņ emat garš vielas, to varē tu labot, tač u tas arī nebija pā rā k labi pagatavots. Pē c ieraš anā s mans vī rs ieradā s -5 kg. , Un es -3. Ar mazu un tik svaru. Bet š eit amatierim! Katru dienu kā ds ar prieku mī da.
3. Skaitlis. Neteikš u, ka istabiņ as sliktas - nē , bet ir daudz sī ku nianš u, skaidrs, ka taupa uz viesnī cas remontu, bet par tā du naudu derē s, plus mums bija burvī gs skats uz jū ru - tas kopumā izglā ba visu situā ciju.
4. Ekskursijas. Cilvē ki! Klausieties mani, ja lasiet š o atsauksmi, pirmajā dienā neļ aujiet sevi apmā nī t ar piedā vā jumu doties uz Hamam, jo ​ ​ nā kamajā dienā gids piedā vā s daudz labā ku variantu un par mazā ku naudu; ) mē s tur bijā m, Neteikš u, ka tas ir nekvalitatī vs, bet mē s varē tu kļ ū t arvien interesantā ki.
Viesnī cā ir puisis Murats, viņ š piedā vā bezmaksas iepirkš anā s braucienu - kategoriski neiesaku! Cenas ir kosmiskas, un tajā s ir tikai ā da un kaž okā das. Mū s tas neinteresē ja, bet viņ i mū s audzinā ja, kā varē ja, un nepā rprotami nebija apmierinā ti, ka mē s neko neņ ē mā m. Mums tas ļ oti nepatika. No tū res ieradā mies ar sliktu projektu. Lai gan turki bū tī bā ir labi cilvē ki.
Bijā m ekskursijā uz jahtu - iesaku! Labi pavadiet laiku un peldieties jū rā ; ) to vajadzē tu piedā vā t gidam.
Netā lu no viesnī cas ir daudz piedā vā jumu doties ekskursijā , bet mē s neuzdroš inā jā mies to ņ emt lī dzi.
Vispā r, ja dodaties tī ri uz jū ru un sauli un nav nozī mes kur nakš ņ ot (personī gi mazajā m niansē m istabā ī sti nepievē rsā m uzmanī bu, tā pē c vairā k vai mazā k labi) , tad varat droš i izvē lē ties š o viesnī cu.
Ja jums ir fundamentā li svarī ga atpū ta ar tā dā m emocijā m kā animā cija un arī tad, ja jums patī k garš ī gi ē dieni - noteikti nē .
Mū su emocijas joprojā m palika pozitī vas, jo viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs un labs, mums ļ oti patika, ar daudziem sadraudzē jā mies un vispā r tur satikā m forš us cilvē kus un emocijas gā ja trakulī gi katru dienu! Gandrī z katru vakaru pavadī jā m kompā nijas jū rmalā , dejojā m pie savas mū zikas un vispā r vienkā rš i atpū tā mies. Sagā dā ja pozitī vas emocijas! Tas, kas ir "slikts", katram ir atš ķ irī gs. Atceries š o.
Bet principā cenas un kvalitā tes attiecī ba atbilst.
Tā pē c jebkurā gadī jumā esam pateicī gi Galaxy Beach par sagā dā tajā m forš ajā m emocijā m ??? ?
Nu, iepriekš brī dinā ts ir forearmed. Visas labā s emocijas atvaļ inā jumā .
Еда ???? Бассейн Море Море/пляж Еда Вид с отеля
аватар evapolnaalex2
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca par savu naudu. Jā , tas atpaliek no 4 — labs stabils 3. Pirmā krasta lī nija ir ļ oti ē rta, no baseina lī dz pludmalei un atpakaļ var staigā t vismaz 10 reizes dienā . Pludmalē sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, matrač i bez maksas. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca par savu naudu. Jā , tas atpaliek no 4 — labs stabils 3. Pirmā krasta lī nija ir ļ oti ē rta, no baseina lī dz pludmalei un atpakaļ var staigā t vismaz 10 reizes dienā . Pludmalē sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, matrač i bez maksas. Vietas pietika visiem. Kā ds pats uz dvieļ iem apmetā s tuvā k jū rai. Saulriets jū rā kā visur Mahmutlarā – caur akmens plā ksni. Daž i dodas uz blakus esoš o viesnī cu pludmalē m: Sonas Alpina (30 metri) un Mai Gaden (piecdesmit metri), bet ir arī akmens plā ksnes, kas jā pā rvar, kaut kur tā lā k, kaut kur tuvā k un pieklā jī gi cilvē ki. Arī š eit ir normā la ieeja: tieš i pretī viesnī cas ē kai neliels oļ u baseins, tad plā ksne - tā ir neslī doš a un bez aļ ģ ē m - labi nomī dī ta ar tū ristu kā jā m, tad neliels. sprauga, un tad atkal plā tnes, lī dz kurā m vairs ar kā jā m neaizsniedzas. Pē dē jā s pā ris mū su uzturē š anā s dienas plosī jā s jū ra un š is bradā jamais baseins bija klā ts ar oļ iem, bet mierī gā laikā tas atkal veidosies. Un jums nekur nav jā iet, un ir mazā k cilvē ku. Iesaku paņ emt lī dzi divus pā rus dvieļ u, lai paspē tu labi nož ū t. Š eit, lai arī karsti, bet mitri, dvieļ i neizž ū st pa nakti. Par uzturu ir daudz rakstī ts. Radā s iespaids, ka pē c 10. jū lija kļ uva kaut kā daudzveidī gā ks. Papildus galvenajam gaļ as ē dienam vakariņ ā s parā dī jā s vē l pā ris: baklaž ā ni vai pupiņ as, sautē tas ar liellopu gaļ u, salā ti ar to kotletē m vai desu. Vai varbū t mē s vienkā rš i to iepriekš neesam apsvē ruš i. Ledusskapis istabā strā dā labi, brī vs un tukš s (un tad viesnī cas aprakstā minibā rs ir maksas). Internets istabā nopirkts - 10 $ nedē ļ ā par vienu ierī ci. Izveicī gs, fotoattē li un video tiek ielā dē ti bez problē mā m. Mū sdienu tā lruņ os nekas neliedz jums koplietot Wi-Fi ar vē l daž ā m ierī cē m). Vē los atzī mē t personā lu - ļ oti patī kami pieklā jī gi smalki cilvē ki. Kopumā desmit dienu laikā , ko tur bijā m, valdī ja ļ oti patī kama un mierī ga atmosfē ra. No mī nusiem - pie baseina un pludmalē nav no smē ķ ē š anas brī vu vietu - un te visi daudz smē ķ ē (bet tas ir subjektī vi, nesmē ķ ē tā jiem traucē ). Ja ieradā ties vē lu - nerē ķ iniet ar sausajā m devā m, viņ i par to š eit neuztraucas. Izbraucot tas pats: izbraucā m naktī , aizvakar pusdienā s, viens administrators teica, ka vē l par agru pasū tī jumu, jo informā cija par izbraukš anu var mainī ties, un otrs, kad info nā ca pē c 21.00, kas jau kavē jas, restorā ns nestrā dā ))) Mē ģ inā ju zvanī t, kur ko pasū tī t, bet novē rsu uzmanī bu no citiem tū ristiem - beigā s esam bez ē diena. Un mū su reiss aizkavē jā s vairā kas stundas, tas mums lidostā ļ oti noderē tu. Bet tas ir kā pie mums – ja gribi, lai tas tiek darī ts – pā rbaudi pats no sā kuma lī dz beigā m. Tā s ir mazā s lietas
аватар Oksana_Kostjuk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Izvē lē jos viesnī cu ē dinā š anai, izmitinā š anai un jū rai. Mū s iereģ istrē ja viesnī cā , kurā nekas netika iztī rī ts. Mē s pieteicā mies un mums teica, ka š is jautā jums tiks atrisinā ts, bet neviens to mū su vietā neatrisinā ja. … Tomēr ▾ Izvē lē jos viesnī cu ē dinā š anai, izmitinā š anai un jū rai. Mū s iereģ istrē ja viesnī cā , kurā nekas netika iztī rī ts. Mē s pieteicā mies un mums teica, ka š is jautā jums tiks atrisinā ts, bet neviens to mū su vietā neatrisinā ja. Atnā ca pā rstā vis no Anex Tour un jautā ja, viņ i arī viņ u neklausī ja. Un tikai nā kamajā dienā , kad kā rtē jo reizi nā ca kā rtot, tikai tad mums nomainī ja gultas veļ u. Meitene tikai pierakstī ja mū su lū gumu, bet nevienam to nenodeva. Š ī viesnī ca nav pat savu 4 zvaigž ņ u vē rta. Rotaļ u laukums, kas tur ir norā dī ts, ir 3x4, neliels uzkalniņ š apmē ram metru garš , kas stā v saulē un uzsilst, un vakarā tur nav apgaismojuma. Pludmale nav ī paš i tī ra, salauzti sauļ oš anā s krē sli. Saulriets jū rā ar š ķ ī vjiem. Animā cija kā tā da un nē , pusstunda vakarā ar bē rniem. Ē diens tas pats, nekas ī paš s. Pirms izbraukš anas dzē rā m sulu, un no rī ta manam bē rnam sā kā s vemš ana un drudzis, mē s braucā m uz lidostu 3.5 stundas un pē c ieraš anā s nonā cā m slimnī cā . Tā das bija mū su brī vdienas.
Serviss te ir š ausmī gs, kaudze reiž u prasi kaut ko darī t un netiksi nopratinā ts.
Es noteikti š eit vairs neieš u. Nevienam neieteiktu š o viesnī cu ne par kā du naudu. Es tur pat par velti neieš u.
аватар te200589pae
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Neiesaku š o viesnī cu 1) Reģ istrē joties iedod trī s pudeles ū dens uz trim un tad kad dzer, jā iet pie automā ta ar ū deni un jā savā c ū dens tajā s paš ā s pudelē s...un principā vestibila bā rs un viesmī lis vestibila bā rs nebū tu problē ma. … Tomēr ▾ Neiesaku š o viesnī cu
1) Reģ istrē joties iedod trī s pudeles ū dens uz trim un tad kad dzer, jā iet pie automā ta ar ū deni un jā savā c ū dens tajā s paš ā s pudelē s...un principā vestibila bā rs un viesmī lis vestibila bā rs nebū tu problē ma. . Es to redzē ju klā tienē un pat izteicu piezī mes restorā nā pie maš ī nas, kas uzreiz stā vē ja. . Š o ū deni pē rkot lielveikalā ī sti nevar dzert.
2) Virtuvē vienmē r brokastī s tā s paš as vā rī tas un ceptas olas un sē rs. . Viss! Siļ ķ es fileja un kebaba gaļ a tika dota divas reizes 14 dienu laikā . . Un citreiz pusfabrikā ti kotletes.
3) Animā cija ir viena un tā pati katru dienu. . gan bē rniem, gan pieauguš ajiem pulksten 22.00 saka vai nu ej ar mums uz diskotē ku par 20$, vai arī ej gulē t.
4) Pludmales parastas ū dens tī ras slē pes daž as salauztas .. .
аватар zinkos
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Tā bija pirmā reize Turcijā . No pā rē jā s š ajā viesnī cā bija ļ oti nepatī kama pē cgarš a. Ļ oti tā lu no lidostas un ne tuvu pilsē tas centram. No Antā lijas ceļ ojā m gandrī z 4 stundas. Bē rni (abi 4 gadi) bija noguruš i. … Tomēr ▾ Tā bija pirmā reize Turcijā . No pā rē jā s š ajā viesnī cā bija ļ oti nepatī kama pē cgarš a. Ļ oti tā lu no lidostas un ne tuvu pilsē tas centram. No Antā lijas ceļ ojā m gandrī z 4 stundas. Bē rni (abi 4 gadi) bija noguruš i. Sieviete reģ istratū rā par to mums iedeva istabiņ as atslē gas, pat nepaskaidrojot kur jā iet (* iztē rē ja viesnī cas več i), Nebija pat piedā vā juma palī dzē t aizstaigā t ar bē rniem un somā m lī dz kaimiņ am. ē ka, kurā bijā m apmetuš ies. Istaba atradā s piektajā stā vā . Netī rs. Uz grī das gulē ja bijuš o atpū tnieku papī ri, gultas veļ a netī ra - spilvendrā na nesaprotami brū nos svaigos traipos, viens no dvieļ iem bija netī rs * telefonā putekļ i un izvirzī jā s virs gultas, nestrā dā još a ligzda telefona uzlā dei , ģ ipsis saplaisā jis un karā jā s pie griestiem uz balkona . Tā mū s sagaidī ja viesnī cas numuriņ š . Nogā ja lejā , palū dza iztī rī t un nomainī t veļ u. Sieviete pierakstī ja un solī ja visu atrisinā t stundas laikā . Bet vakarā nekas nemainī jā s. Un arī no rī ta. Mū su lū gumu nosū tī ja mū su tū risma operatora gids. Veļ a nomainī ta, daž i dvieļ i. Bet putekļ i un gruž i palika. Viņ iem ir savs priekš stats par tī rī š anu. Viņ i atteicā s pā rcelties uz citu istabu, aizbildinoties ar to, ka brī vu istabu nav. Vakarā pē c mū su gida atkā rtotas pieteikš anā s viņ i salaboja kontaktligzdu un nomainī ja dvieļ us. Bā rs ir pilnī gi tukš s. Divas pudeles ū dens bija tikai pie apmetnes, tad nirazu nebija. Lai gan saskaņ ā ar viesnī cas koncepciju viņ iem vajadzē tu atstā t 2 katru dienu (gids personī gi noskaidroja š o jautā jumu ar viņ iem), mē s ar bē rniem devā mies ekskursijā uz parku ar dinozauriem, iepriekš ar sievieti reģ istratū rā pā rrunā jā m par nepiecieš amī ba atstā t 3 pusdienas no rī ta, jo izbraukš ana ir 7 no rī ta. Viņ i atnā ca no rī ta, neko nebija, kolē ģ im neko nedeva, restorā nu nebrī dinā ja. Piekarinā ja zī mī ti pie durvī m, lai tā s noņ emtu, tikai nometa istabā uz grī das un nedarī ja NEKO, viņ i pat nelika š ampū nu. Tikai pē c gida gavē ņ a ā rstē š anas. Tas nav saistī ts ar atpū tniekiem! Spē ļ u laukuma kā tā da nav: divus metrus garš slidkalniņ š un metru garš š ū puļ krē sls - un viss ! ! ! Tas atrodas aiz ē damistabas starp ē kā m. Pa dienu bē rni nevar nolaisties - plastmasa uzsilst, vakarā - nulle apgaismojums.
Pie jū ras netā lu pa pazemes koridoru. Pludmale netiek tī rī ta. LABI. Apkā rt guļ plastmasas krū zes un autiņ i. Daž i no sauļ oš anā s krē sliem savu mē rķ i jau ir nokalpojuš i. Par laimi, tas tomē r ir bezmaksas. Grū ti ieliet jū rā , š ķ ī vjus. Bē rniem nepatika, ka nevar ieiet un peldē t, tas ir ļ oti bī stami. Pati jū ra ir tī ra.
Ē dieni C pakā pei. . Nedē ļ as laikā zivis bija tikai vienu reizi. Skaidras naudas nav. Pusdienā s ir tikai viena zupa. Ar bē rniem ir grū ti. Daudz ceptu un treknu ē dienu. Tomā tus sagriež vienkā rš i ar lapā m. Augļ i bija ikdienā - arbū zi un melones, daž reiz ā boli. Saldumi ir pietiekami daudz un daž ā di (un diezgan garš ī gi).
Pat par velti uz š o viesnī cu vairā k neieš u un neiesaku, lai netē rē tu laiku un naudu. Š ī viesnī ca nav 4 zvaigž ņ u. Ciets 2
Зонтики от солнца на плаже Отель и его пляж Угловой вид с балкона Потолок на балконе номера Непонятные пятна на наволочки при заселении Грязное постельное белье при поселении в номер
Parādīt vairāk »


iemiesojums sskvorc
Nopirku ceļojumu uz šo viesnīcu. Es ceļoju ar diviem 14 gadus veciem jauniešiem. Skatoties uz istabu fotogrāfijām, nevaru saprast, kā tur ietilps 3 pieaugušie
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Meezery
Uzminiet, kurš bija šogad! Vai viņiem ir bezmaksas wi-fi un vai viesnīcas teritorijā ir iespējams smēķēt! Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums poisondes
Sveiki!Ejam 1.reizi,gribam uzzinat cik ir iespejams un nepieciesams samainit rubus uz dolāriem?Vai ir vērts visu naudu mainīt uz dolāriem?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен через дорогу от собственного пляжа. Построен в 2002 году, последняя реновация проведена в 2014 году. Компактная территория, приветливый персонал. Отель подойдёт для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 2 км от п. Махмутлар. 14 км от центра г. Алания. 135 км от аэропорта г. Анталия. Расположен в 135 км от аэропорта г. Анталия, в 14 км от центра г. Алания, в 2 км от поселка Махмутлар.
Pludmales apraksts Пляж в 20 метрах, по подземному переходу. Протяжённость – 250 м. Заход в море — крупная галька.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Основной ресторан – крытая секция на 250 мест, террас-бар, витамин-бар, бар у бассейна.

Зал для собраний на 60 чел.

Круглосуточная стойка регистрации, хранение багажа, места для курения, магазины на территории, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб (4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 116 номеров в двух 5-этажных корпусах отеля.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Cumhuriyet Mahallesi D-400 Karayolu üzeri Mahmutlar / ALANYA
Tālruņi: Call Center: 0242 606 0360,
DHMİ: 0242 528 38 38,
F: +90 242 528 71 17
Tīmekļa vietne: Galaxy Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).