Viss ideāli, lieliski svētki

Rakstīts: 19 novembris 2017
Ceļošanas laiks: 19 — 26 oktobris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
No Alā nijas lī dz viesnī cai bija nepiecieš ama pusotra stunda. Viesnī ca nekavē joties nodroš inā ja ē dienu. Reģ istrē jā s ap pulksten 11:00, par ko mē s nemaksā jā m. Viņ i mums piedā vā ja pā rcelties uz divstā vu istabu ar baseinu 100 zaļ umiem, bet mums bija lielisks divistabu ģ imenes numurs. Istabā ir 2 istabas, 2 plazmas ekrā ni, 2 balkoni, 2 divguļ amā s gultas un 1 vienvietī ga gulta, daudz drē bju skapju un naktsgaldiņ u, ledusskapis utt. Mini bā rs tika pildī ts katru dienu, bet tā saturs ir niecī gs - 2 pudeles ū dens, 1 kola un 1 fanta. Viņ i arī liek daudz š ķ ī stoš ā s kafijas maisiņ os. Apkalpoš ana numurā ir laba - viss mainī jā s, viss tika iztī rī ts.
Ē diens viesnī cā ir labs - garš oja gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Izsalcis noteikti nebū si – katrai gaumei ir gaļ a, zivis, salā ti, zupas, augļ i, dā rzeņ i. Netrū kst arī saldumu un dzē rienu. Kam patī k ē st vē lu vai vakarā - Burger Land ir atvē rts visu diennakti. Viesnī cā ir arī restorā ni, alus bā rs, maiznī ca ar kū kā m un saldē jumu.
Viesnī cā ir arī veikali, masā ž as, pirtis, datorzā le, trenaž ieru zā le, neliels iekš telpu baseins.

Teritorijā ir 2 baseini ar daudziem sauļ oš anā s krē sliem. Bet tas vē l nav viss! Viesnī cas Eftalia Marin apmeklē tā ji var izmantot arī blakus esoš ā s viesnī cas Eftalia Ocean teritoriju, kurā ir akvaparks pieauguš ajiem, visa pilsē ta bē rniem un vairā ki peldbaseini. Kopumā teritorija ir liela un ar daudzā m izklaidē m.
Atseviš ķ i ir vē rts pieminē t Eftalia Island pludmales kompleksu. Jū s varat nokļ ū t pa pazemes eju. Un š eit jū s gaida: liels akvaparks pieauguš ajiem, slidkalniņ i bē rniem, peldbaseini, bā ri un restorā ni, spē ļ u automā ti un elektrotehnikas noma. Eftalia salas garums ir aptuveni kilometrs gar krastu. Pati pludmale pā rsvarā ir akmeņ aina, tač u ir arī smilš ainas ieejas jū rā .
Netā lu no viesnī cas atrodas daudzi stacionā ri tirdzniecī bas veikali un liels tirgus. Netā lu atrodas arī ā ra tirgus. Tā tad jū s nepaliksit bez iepirkš anā s, jo ī paš i tā pē c, ka turkiem patī k kaulē ties...
Tiem, kam ir interese, noskatieties video, kas var sniegt vispā rē ju iespaidu par viesnī cu:
video par viesnī cu un jū ru https://youtu. be/DUDsA5lffeo
Eftalia Island - komplekss Vidusjū ras piekrastē - https://youtu. be/G2t81ixga-k
viesnī cas istabu pā rskats https://youtu. be/FtRHZtNH_AA
putu diskotē ka pludmalē https://youtu. be/LuR24dQ7bAQ
Kopumā noteikti iesaku atpū tai Eftalia Marin viesnī cu un pati ar prieku to apmeklē š u vē lreiz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu