Doganay Beach Club 5*– Atsauksmes

88
Novērtējums 7.110
№64 viesnīcas reitingā Alanja
8.2 Numurs
7.5 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.2 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Mūsdienīga viesnīca ar mājīgiem numuriņiem un labu ēdienu, ar nelielu sakoptu teritoriju. Uzcelta 1991. gadā, pēdējā renovācija veikta 2018.-2019. gadā. Sastāv no divām 6 stāvu ēkām (60% numuru ar tiešu vai daļēju skatu uz jūru). Viesnīca ir piemērota jauniešiem un ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар vovan65
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sā kumā , ja viesnī ca ietaupa uz gaisa kondicionē š anu restorā nā , vestibilā , reģ istratū rā , tad par ko mē s varam runā t. Ja atradā t sē dvietu netā lu no gaisa kondicionē tā ja, iespē jams, jums nedaudz paveicas. … Tomēr ▾ Sā kumā , ja viesnī ca ietaupa uz gaisa kondicionē š anu restorā nā , vestibilā , reģ istratū rā , tad par ko mē s varam runā t. Ja atradā t sē dvietu netā lu no gaisa kondicionē tā ja, iespē jams, jums nedaudz paveicas. Restorā na logi un durvis ir plaš i vaļ ā - visi grila dū mi (kas tika gatavoti uz ielas, nevis uz oglē m, bet uz "kamieļ u sū diem") pū š iekš ā visu, plus visas pā rē jā s smakas, ieskaitot (kā da apetī te ? ). Restorā nā trauki visi notraipī ti, bā rā , pie baseina, redzē ju, kā viņ i mazgā glā zes - tas ir miskaste. Viesmī ļ i, sakopdamies pie baseina bā ra, visas dzē rienu paliekas blakus galdiņ iem izlej uz palmā m, uz zā les. Vestibila bā rā (es uzskatu, ka saukts par "Gatto") bija gaisa kondicionē tā js, bet paš ā bā rā nebija. Vietas, kur var atvē sinā ties, ir istaba (individuā lais kondicionieris darbojā s 24/7) un SPA centrs otrā korpusa pagrabā.
Par ē dienu: ja atnā c uz atklā š anu, tad ir izvē le, tad neinformē . Problē mas ar sē dvietā m restorā nā . Trī s zvaigznē m tas ir normā li.
Ekskursijas tika speciā li ņ emtas no tū roperatora (mums bija ANEX, meitene Viktorija): autobuss ar salū zuš u kondicionieri, nav organizā cijas, apsardze arī , jē ga pā rmaksā t. Sū dzē jā s operatorei - nekā das reakcijas (kase slē gta). Acī mredzot Tü rkiye vairs nav tas pats - cenas ir cē luš ā s, un pakalpojums vienkā rš i sabruka.
аватар dmytro.huida
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tī ra un silta jū ra, kurā var iekļ ū t gan no krasta, gan lecot no mola, vai pa kā pnē m. Mū su viesnī cas numuriņ š atradā s 6. stā vā - skaists skats gan uz jū ru, gan uz kalniem. Numurā ir visas ē rtī bas, sniegbalta gultas veļ a un dvieļ i, kas tiek mainī ti katru dienu. … Tomēr ▾ Tī ra un silta jū ra, kurā var iekļ ū t gan no krasta, gan lecot no mola, vai pa kā pnē m.
Mū su viesnī cas numuriņ š atradā s 6. stā vā - skaists skats gan uz jū ru, gan uz kalniem. Numurā ir visas ē rtī bas, sniegbalta gultas veļ a un dvieļ i, kas tiek mainī ti katru dienu. Arī ū deni un sulu katru dienu nesa uz istabu.
Ē diens izcils, izvē le milzī ga, bet protams bez jū ras veltē m un citiem elitā riem gardumiem.
Alkoholam: labi kokteiļ i, alus, vī ns, stiprā ki dzē rieni: viskijs, degvī ns jau ir sliktā ki.
Katru vakaru animā cija un programma bē rniem, pē c diskotē kas pie jū ras.
Bā ri ar virtuvi visu diennakti, alkohols lī dz 2 vai 3 naktī m.
Viesnī ca ir vairā k piemē rota ģ imenē m ar bē rniem vai pā riem. Jaunieš u nav daudz.
Ir pieejami baseini ar slidkalniņ iem bē rniem un pieauguš ajiem (iekš telpu un ā ra), blakus š ahs, š autriņ as, ū denspolo un citas aktivitā tes. Pludmalē var spē lē t volejbolu caur tī klu.
Apkalpojoš ais personā ls laipns un pieklā jī gs, kā arī smaidī gs.
Viesnī cas numurā ir bezmaksas seifs.
Pirts atpū tas telpa ir apmaksā ta.
Reizi 7 dienā s tiek nodroš inā ts a la carte restorā ns, gardas vakariņ as pie jū ras un salū ts, mums patika.
Saldē jums katru dienu par brī vu, vati.
Viesnī cas teritorija ir zaļ a un skaista.
Par viesnī cu un atpū tu droš i liec 10 balles. Paldies, Doganay! )
аватар vadi9898
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s lidojā m uz š o 5 * viesnī cu pē c ultra viss iekļ auts koncepcijas. Ļ oti patī kami pā rsteigts. Bija jauka istaba, virtuve ir atvē rta 24/7, vienmē r var paē st un jā , bā rmeņ i ir atseviš ķ s pluss. Bā rs strā dā ja visiem 5 *, milzī ga alkohola un kokteiļ u izvē le. … Tomēr ▾ Mē s lidojā m uz š o 5 * viesnī cu pē c ultra viss iekļ auts koncepcijas. Ļ oti patī kami pā rsteigts. Bija jauka istaba, virtuve ir atvē rta 24/7, vienmē r var paē st un jā , bā rmeņ i ir atseviš ķ s pluss. Bā rs strā dā ja visiem 5 *, milzī ga alkohola un kokteiļ u izvē le. Alkohols nebija bodyazhny un nav atš ķ aidī ts. (izliets no jaunā m pudelē m mums personī gi priekš ā ) Privā tā pludmale, daudz sauļ oš anā s krē slu, ar vietu nekad nav bijuš as problē mas. Ē dienu daudzveidī ba ir pā rsteidzoš a, vienmē r ir ē diens katrai gaumei. Personā ls vienmē r ir maskā s, telpas tiek uzkoptas katru dienu.
Tā pat jā ņ em vē rā , ka š ī ir vairā k budž eta 5* viesnī ca un par tā du naudu nav jā rē ķ inā s ar neticamu greznī bu (aizlidojā m pē dē jā brī ž a tū rē , apmē ram 350 eiro no cilvē ka / 6 dienas).
Par viņ u naudu viesnī ca sevi attaisno par 100%.
аватар Nemo45578
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s 6 naktis. Ieradā mies 5.30, bija jā iedod 20 dolā ri, lai nepagaidī tu lī dz 14.00. Ceļ ojuma laiks no lidostas ir vairā k nekā divas stundas. Ceļ š labs, bet nogurdinoš s, neē rts autobuss. Biļ ete maksā ja 550 eiro – š ī nauda ir tā vē rta. … Tomēr ▾ Atpū tā s 6 naktis. Ieradā mies 5.30, bija jā iedod 20 dolā ri, lai nepagaidī tu lī dz 14.00. Ceļ ojuma laiks no lidostas ir vairā k nekā divas stundas. Ceļ š labs, bet nogurdinoš s, neē rts autobuss. Biļ ete maksā ja 550 eiro – š ī nauda ir tā vē rta. Skaņ as izolā cija ir slikta, var dzirdē t visu, kas notiek blakus telpā s. Atjaunotā istaba ir jauka, bet maza. Ū dens un sulas tiek piegā dā tas katru dienu. Ieeja jū rā no mola ir laba, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, ja ierodaties pirms 8:00. Ē diens labs un bagā tī gs. Jū ra bija vē traina visas 7 dienas. Ir vietē jo mā kslinieku priekš nesumi. Ir daudz baseinu arī bē rniem. Lī dz pilsē tai nokļ ū t ar autobusu 5 liras. Ar pā rē jo esam apmierinā ti, viss atbilst, tikai skaņ as izolā cija mī nuss. Saldē jums katru dienu.
аватар lysenina.maria
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tur atpū tā s kopā ar draugu. Draugs otro reizi Doganajā (pirms tam viņ a tajā atpū tā s pirms 5 gadiem). Mums visiem ļ oti patika! Neskatoties uz to, ka daž i mirkļ i, kas iepriekš pietrū ka (klavieru spē lē š ana atpū tas zonā , animā cija, diskotē kas, zivju restorā ns un viens no bā riem nedarbojā s), tomē r bija ļ oti labi. … Tomēr ▾ Tur atpū tā s kopā ar draugu. Draugs otro reizi Doganajā (pirms tam viņ a tajā atpū tā s pirms 5 gadiem). Mums visiem ļ oti patika! Neskatoties uz to, ka daž i mirkļ i, kas iepriekš pietrū ka (klavieru spē lē š ana atpū tas zonā , animā cija, diskotē kas, zivju restorā ns un viens no bā riem nedarbojā s), tomē r bija ļ oti labi.
Ē dienu pasniedz no pulksten 7 lī dz 22, pusnaktī var paņ emt arī uzkodas un zupu. Ē diens ir ā rkā rtī gi daudzveidī gs! Vakariņ ā s vienmē r var atrast vismaz 4-5 daž ā dus gaļ as ē dienus (vistas, tī tara, liellopa, teļ a gaļ as). Svaigi dā rzeņ i, zaļ umi, vienmē r augļ i (augustā mums bija arbū zs, plū me, vī nogas, ā bols, persiks, aprikoze). Alkohols tiek pasniegts no pulksten 10 lī dz 2. Vienmē r pieejams alus, vī ns, viskijs, dž ins, tekila, rums, degvī ns, daž ā di klasiskie kokteiļ i. Iekritā m periodā , kad 80% viesnī cas viesu bija turki un pati viesnī ca bija puspilna. No š ī atpū ta bija ļ oti ē rta, nebija rindu pē c ē diena, bā ros, vienmē r bezmaksas sauļ oš anā s krē sli.
Pē c 10. augusta atbrauca krievi un kļ uva neomulī gā k, stā vē ja rindas pē c ē diena, bet tomē r ne kritiski, jo brokastu, pusdienu un vakariņ u koridors ir milzī gs. Personā ls ir patī kams, viņ i jū s pā rņ em ar prieku un smaidu, nevis ar neapmierinā tu seju. Ē diens tiek pasniegts traukos, kas nav izgatavoti no vienreizē jā s plastmasas, ierī ces ir metā la, š ķ ī vji izskatā s kā no keramikas, tie ir izgatavoti no kvalitatī vas cietā s plastmasas, nav sajū tas, ka atrodies ē dinā š anas ē stuvē .
Telpu tī rī ja regulā ri, pat tad, kad neprasī ja, tī rs ū dens visur un vienmē r ir pā rpilnī bā , apkalpojoš ais personā ls vienmē r maskā s un cimdos, nekā du antisanitā ru apstā kļ u. Telpā tualetē radā s kļ ū me ū dens noskaloš anā , izsauca reģ istratū ru un pusstundas laikā ieradā s tehniķ is un salaboja. Jū ra ir ļ oti silta, tī ra, ē rta. Vairā kas dienas bija spē cī gi viļ ņ i, vē jš , teritorijā ir divi peldbaseini, diezgan ē rti un tī ri. Visus mazā kos trū kumus un nebū š anas daž u izklaides pandē mijas dē ļ lielā mē rā kompensē zemā biļ etes cena, atš ķ irī bā no iepriekš ē jiem gadiem. Viesnī ca ir pilnas 5 zvaigznes.
аватар cvbn8467
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ieradā mies 4. viesnī cas dienā . Sā kumā viss bija lieliski, kamē r cilvē ku bija maz. Pamazā m viesnī ca piepildī jā s, un lī dz atvaļ inā juma beigā m sā ka veidoties rindas pē c ē diena. Vai nu nav pietiekami daudz apkalpotā ju, vai arī ietaupa uz cilvē kiem (tagad paš i liek uz š ķ ī vja un tad š ķ ī vi tev iedod). … Tomēr ▾ Ieradā mies 4. viesnī cas dienā . Sā kumā viss bija lieliski, kamē r cilvē ku bija maz. Pamazā m viesnī ca piepildī jā s, un lī dz atvaļ inā juma beigā m sā ka veidoties rindas pē c ē diena. Vai nu nav pietiekami daudz apkalpotā ju, vai arī ietaupa uz cilvē kiem (tagad paš i liek uz š ķ ī vja un tad š ķ ī vi tev iedod). Uzziniet cilvē kiem produktu nosaukumus angļ u valodā un vē l labā k turku valodā . Viņ i uzliek maz, tač u, kad jū s jautā jat, viņ i ziņ o vairā k. Tajā paš ā laikā turki (un viņ u viesnī cā bija 70%), visticamā k, tiks uzspiesti pirmajā vietā . Ī paš as diskriminā cijas nebija, bet tomē r nedaudz nepatī kami. Droš i vien, ja viņ i nā ktu pie mums un es stā vē tu pie sadales, es darī tu tā pat))). Kopumā ē diens normā ls, pietika, diezgan garš ī gi, augļ u bija daudz, pat ķ irš us iedeva (kaut mazos). Bija problē mas ar zivī m (vienreiz redzē tas), ar olu kulteni (ne vienmē r darī t vai griezt). No alkohola, degvī na, dž ina, viskija (pretī gi), raki, skā ba vī na. Alus apmierinā ts, lielisks un nekad nebeidzā s. Jū ra caur pazemes pā reju, blakus, tī ra un skaista. Vienī gais, ka no krasta nav normā las ieejas, tā pē c bē rniem un tiem, kas neprot peldē t, nebija ē rti. Ir piestā tne. Viesnī cā iepirkties vā ji, tuvumā nekā nav, tikai jā brauc uz pilsē tu (10 min). Nav animā cijas.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mums bija problē mas ar izmitinā š anu. Viņ i negribē ja mū s reģ istrē t, tikai teica, ka viesnī cā nav brī vu istabu. Mē s š o jautā jumu risinā m jau ilgu laiku, bet esam sasnieguš i savu mē rķ i. Viesnī cas teritorija ir labā stā voklī . … Tomēr ▾ Mums bija problē mas ar izmitinā š anu. Viņ i negribē ja mū s reģ istrē t, tikai teica, ka viesnī cā nav brī vu istabu. Mē s š o jautā jumu risinā m jau ilgu laiku, bet esam sasnieguš i savu mē rķ i. Viesnī cas teritorija ir labā stā voklī . Laba pludmale un jū ra. Internets viesnī cā labs. Es nekad nepiedalī jos animā cijā , bet vakaros bija izrā des: lielas un skaistas pē c izskata no balkona). Baroš ana arī laba, bet vienmuļ a.
аватар _85824
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar vī ru ieradā mies viesnī cā.18:00, reģ istratū rā mū s sagaidī ja ļ oti draudzī ga meitene un pē c iekā rtoš anā s dokumentu aizpildī š anas uzreiz ar liftu devā mies augš ā uz savu istabiņ u 4. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru ieradā mies viesnī cā.18:00, reģ istratū rā mū s sagaidī ja ļ oti draudzī ga meitene un pē c iekā rtoš anā s dokumentu aizpildī š anas uzreiz ar liftu devā mies augš ā uz savu istabiņ u 4. stā vā . Istaba jauka, tī ra, maza, bet tieš i piemē rota mums diviem. Ikdienā ledusskapī tika celtas sulas iepakojumos (mazā s), 2 gā zē ts ū dens un 1.5 litri ū dens bez gā zes. Telpā ir e-pasts. tē jkanna, dod kafiju maisiņ os un cukuru. Visa tehnika darbojā s pareizi, istabā ir seifs, tiek nodroš inā ts bez maksas.
Viesnī ca atrodas starp Konakli un Alanjas apdzī votajā m vietā m, tas mums bija neliels mī nuss, jo gribē jā s staigā t pa vakara turku ielā m, bet ī paš i nav kur staigā t. Ē diens ir labs, reizē m pietrū ka galdiņ u, it ī paš i vakariņ ā m, bet atbraucā m vē lā k un galds bija atbrī vots. Ir daudz pā rtikas, liela dā rzeņ u, augļ u, saldumu izvē le. Gaļ a pā rsvarā vistas, liellopa gaļ a, kā dreiz bija jē ra iesmi, ļ oti garš ī gi. Brokastī s divu veidu halva un turku gardums, vakariņ ā s baklava savā dā ka, katru vakaru saldē jums.
Ir daudz ģ imeņ u ar bē rniem – gan maziem, gan vecā kiem. Ir izeja uz jū ru pa pazemes pā reju, ir ieeja jū rā gan no mola, gan no pludmales, es nepeldos, bet ir ieeja jū rā , maza, lai gan, bet iztī rī ta. Pludmalē bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, laiks bija grezns, ū dens silts, kā svaigs piens. Viesnī ca mums ļ oti patika, ja neskaita attā lumu no apdzī votā m vietā m, lai gan nokļ ū t tur nav problē mu - autobusi kursē . Atpū ta izdevā s ļ oti labi, ko arī novē lu visiem.
аватар uriqo2
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s joprojā m atrodamies Dogonajā , tā pē c rakstu no notikuma vietas. Viss ir kā rtī bā . Viesnī ca ir liela, teritorija š ā dai viesnī cai ir maza. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja krieviski runā još s personā ls, nevis ka boors, bet caur lū pu. … Tomēr ▾ Mē s joprojā m atrodamies Dogonajā , tā pē c rakstu no notikuma vietas. Viss ir kā rtī bā .
Viesnī ca ir liela, teritorija š ā dai viesnī cai ir maza. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja krieviski runā još s personā ls, nevis ka boors, bet caur lū pu. Iegā jā m istabā : visas mē beles bija notraipī tas, acī mredzot no iepriekš ē jiem bē rniem, tualetē uz grī das un vannasistabā bija mati, spainī lietotas sieviš ķ ī gas higiē nas preces - š ī ir telpa, kas ir gatava dzī voš anai. Lifti ir netī ri un vispā r viss kas ir no stikla ir š ausmī gi netī rs un netī rs. Aizgā jā m uz zivju restorā nu pludmalē , domā jā m, ka izbaudī sim skatu uz jū ru, bet jū ru neredzē jā m - divus gadus nebija mazgā ti logi.
Baseins ar slidkalniņ iem labs, bet par mazu, cilvē ku daudz - blakus, nepeldē ties. Ir arī daž i ar matrač iem un milzī giem apļ iem, kas kā pj iekš ā . Austrumu dā mas ir ī paš i saniknotas: peldas biksē s, turbā nos un rī tasvā rkos, tad dodas uz ē dnī cu un tad atkal uz baseinu, viņ u bē rni nav izglī toti un nekaunī gi, spļ audā s. , spiež ot.
Par depozī tu paņ ē muš i divus dvieļ us, otrajā dienā peldoties no sauļ oš anā s krē sla pie baseina nozagts viens dvielis. Mums pretī iedeva vē l vienu, brī dinā ja, ka nā kamreiz bū s jā maksā . Palū dzu redzē t novē roš anas kameras, tā s ir š ajā zonā , teica, ka neviens neko neskatī sies, bet uz manu jautā jumu: "vai man jā iet nozagt kā dam dvieli? " viņ i teica: "Izrā dā s, jā . " Arī turki, atpū tnieki, peldē š anas laikā var viegli atbrī vot sauļ oš anā s krē slus no jū su mantā m, ja viņ iem to nepietiek vienā rindā .
Ē dnī ca, nevis restorā ns, nav slikti. Ē dienu izvē le vienmē r ir lieliska, lai gan viss ir garlaicī gi. Vakariņ ā s viņ i grilē gaļ u, vistu, zivis, lū ļ u, katru otro dienu dod vē ž us. Atkal vietas par maz, jā nā k pirms atvē rš anas un jā stā v pie durvī m, citā di vē lā k vietu neatradī si, ar š ķ ī vi var nostā vē t kā das 20 minū tes. Ī paš i rijī gi tiek papildus atsvaidzinā ti bā ros: kartupeļ i, hamburgeri un citi. Dzē rieni ir visur un vienmē r: ū dens, sulas, jupi, tē ja. Ir daudz daž ā du alkoholu, es mē ģ inā ju alu, kokteiļ us - viss ir atš ķ aidī ts. Bet nebija nekā du rā puļ u.
Jū ra normā la, viļ ņ i, š ķ ī vji pie ieejas, rupjas smiltis. Zemā k nav daudz ko redzē t.
Animā cija pā ri visam uzslavam, tas ir milzī gs pluss. Rī ta sveiciens visā s valodā s, tad visi animatori skraida cauri visā m sauļ oš anā s krē slu rindā m, visiem "augstais piecinieks". Pē c tam programma: vingroš ana, boč ija, teniss, ū dens aerobika, š autriņ as, spē les, futbols. Bē rniem miniklubs, batuti, atrakcijas bē rniem. Vakarā mini diskotē ka, tad š ovi, katru dienu savā dā ki: pasaules tautu dejas, turku dejas, akrobā ti, gaisa balonu š ovi, cirka skatuve, viss ļ oti interesanti. Animatori visi ir ļ oti forš i!
Kopumā viss ir kā rtī bā , bet es š eit vairs neieš u. Tas joprojā m ir ekonomisks variants, labā ks ir dā rgā ks, bet istaba ir bez matiem, baseins ir plaš ā ks un par vietā m restorā nā necī nā s.
аватар allesunya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Maksa par ģ imenes istabu 2-istabu. Sā kotnē ji iekā rtojā s telpā , kurā.2. istaba bija no starpsienā m, bez logiem. Telpa virs bā ra, proti, galdi, dū mu pauzei. Tā s bija pilnī gas š ausmas. Viss ir salauzts un izsmē rē ts. Kad prasī jā m normā lu istabiņ u, ko mums solī ja, teica, ka nav, un jau no 3. … Tomēr ▾ Maksa par ģ imenes istabu 2-istabu. Sā kotnē ji iekā rtojā s telpā , kurā.2. istaba bija no starpsienā m, bez logiem. Telpa virs bā ra, proti, galdi, dū mu pauzei. Tā s bija pilnī gas š ausmas. Viss ir salauzts un izsmē rē ts. Kad prasī jā m normā lu istabiņ u, ko mums solī ja, teica, ka nav, un jau no 3. piegā jiena teica, ka jā piemaksā.60 dolā ri! Tā bija ELLE! Mē s tur pavadī jā m dienu.
Pē c tam par naudu mū s pā rcē la uz istabu ē kas centrā lajā daļ ā ar piekļ uvi centrā lajam baseinam un skatu uz jū ru. Tas bija milzī gs 2. Numurs. Un tas bija RAY.
Viss pā rē jais ir kā rtī bā . Teritorija skaista, daudz baseinu maziem bē rniem. Baseins ir mazs pieauguš ajiem. Saulriets jū rā ar slideniem š ķ ī vjiem. Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs.
Вид из окна первого номера
Parādīt vairāk »


iemiesojums nikon.juls
Vēlaties arī uzzināt, vai viesnīca nodrošina pusdienu kastīti atpakaļceļam? Ceļš uz lidostu nav tuvu + lidojums, un mēs ar bērniem ...
3 gadā atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
iemiesojums skyneta
Dosimies atpūsties 2014. gada jūlijā šajā viesnīcā, vēlos uzzināt vai pie viesnīcas ir vietējās tūrisma aģentūras vai tūrisma aģentūras (lai var pastaigāties)? Jau iepriekš pateicamies par jūsu atbildi.
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums kataeva2
vai viesnīca ir tālu no jūras?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums jokerbeat2
Tikai attiecībā uz cenu (no Čeļabinskas uz 13 naktīm), pēc atsauksmēm un fotogrāfijām bija tikai divas viesnīcas, no kurām izvēlēties (otrā ir Diamond Hill Resort).
10 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 25 atbildes
iemiesojums samarczov
Braucam atvaļinājumā ar meiteni, viņai šajā periodā būs dzimšanas diena, gribētos to padarīt skaistāku. Vai viesnīcas darbinieki var nogādāt ziedu pušķi un kaut kā palīdzēt svētku galda organizēšanā? Es ļoti vēlos, lai viss būtu skaisti!
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums inforgy
‹ Viesnīca Doganay Beach Club 5*
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Современный отель с уютными номерами и хорошим питанием, с небольшой ухоженной территорией. Построен в 1991 году, последняя реновация проведена в 2018-2019 году. Состоит из двух 6-этажных корпусов (60% номеров с прямым или частичным видом на море). Отель подходит для молодежного и семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Расположен в 125 км от аэропорта г. Анталья, в 7 км от г. Алания, в 5 км от поселка Конаклы.
Pludmales apraksts Собственный песчано-скалистый пляж находится в 50 м от отеля, через дорогу, по подземному переходу. Протяженность пляжа составляет 200 м. Шезлонги, зонтики, матрацы — бесплатно, пляжные полотенца — депозит (бесплатно). Заход в море — песок, галька. Деревянная платформа, пирс. Душ, кабина для переодевания, спасатель, бар на пляже: бесплатно (10.00-18.00), лоджии на пляже (платно, по резервации).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), услуги фотографа, Wi-Fi бесплатно (на всей территории), интернет-кафе (платно), ТВ-салон, магазины, 2 конференц-зала: 580 и 820 кв.м на 650 и 1300 чел., залы для собраний: 300, 135 и 40 кв.м на 350, 150 и 80 чел., 5 ресторанов: 1 основной ресторан (есть диетическое питание), 3 основных A la Carte: итальянский, османский, рыбный — по предварительной записи, за неделю проживания посещение одного ресторана 1 раз — бесплатно), 2 дополнительных A la Carte ресторана (на пляже — платно), 5 баров (алкогольные напитки не подаются в период с 03.00 до 09.00), кафе, 2 открытых бассейна с пресной водой (без подогрева) — открытый бассейн, 450 кв.м, 3 горки, релакс-бассейн, 250 кв.м, 1 крытый бассейн с пресной водой (без подогрева), 110, кв.м, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы (бесплатно), у бассейна полотенца (платно). Отель предоставляет бесплатный трансфер до центра города Аланья (раз в день).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские секции в открытом (20 и 35 кв.м) и крытом (10 кв.м) бассейнах, мини-клуб (4-12 лет), детская анимация на русском языке, игровая комната, мини-диско, детское меню (обед, ужин).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 3 водные горки, часы работы 10:00-12:00/14:00-17:00. В команде аниматоров 20 человек, есть русскоговорящие. Анимация работает с середины апреля. 2 теннисных корта с жестким покрытием: освещение платно, прокат оборудования бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 381 номер.

Istabās

Индивидуальный кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, мини-бар бесплатно (безалкогольные напитки), прямой телефон (платно), Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), ванна или душ, фен (бесплатно), балкон, дополнительная раскладная кровать (по запросу). Уборка номера: ежедневно, смена белья: 2 раза в неделю, смена полотенец: 2 раза в неделю, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Konaklı Beldesi Gelpelit mevki Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 565 14 35
Fax: +90 242 565 14 86
Tīmekļa vietne: Doganay Beach Club
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.