Lieliska viesnīca

Rakstīts: 8 jūnijs 2021
Ceļošanas laiks: 22 — 31 maijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Ierados viesnī cā.7. 30, pabrokastoju un 8.30 iekā rtojos istabiņ ā . Lū dza apmesties augš ā , iedeva istabu 5. stā vā . Numurs ir liels, gaiš s, tī rs, 1 liela un 1 vienvietī ga gulta. Viss ir labā darba kā rtī bā . Skats uz baseinu, blakus esoš o ē ku un nelielu jū ru. Seifs un pirmajā dienā piepildī ts minibā rs - bezmaksas Gels, š ampū ni atseviš ķ os burbuļ os, ziepes, č ī bas - viss kā rtī bā . Tī rī š ana - katru dienu. Bezmaksas Wi-Fi viesnī cā un numurā , ne pā rā k jaudī gs, bet pludmalē ar lomiem nepietiek.

Lī dz jū rai 3 minū tes Pludmale ir liela, pludmalē un piestā tnē ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Jū ra bija netī ra. Ieiet var no krasta, bet kedā s - oļ i sajaukti ar bruģ akmeni - joprojā m ir jautri! Jū ra ir vienī gais mī nuss, bet tas neattiecas uz viesnī cu. Viesnī ca ir lieliska: viss personā ls roņ os un maskā s, smaidot, atbild uz visiem jautā jumiem. Daudzi atpū tnieki ir poļ i, turki un ukraiņ i.

Teritorijas platī ba ir neliela, bet ļ oti mā jī ga un skaista: koš umkrū mi, palmas, soliņ i, baseini. Bā ri - kā vienmē r: vestibilā , pie baseina, pludmalē , restorā nā . Vestibilā tiek pagatavota garda kafija, pa dienu visur kaut ko gatavo, baseinā ir saldē jums.

Uzturs ir ī paš a tē ma: daudzveidī ba, liela salā tu izvē le, sā nu ē dieni, gaļ as ē dieni, saldumi. Viss ir ļ oti garš ī gs, 9 dienu laikā nekas nav apnicis. Kad izbraucā m 3.30 naktī mū s paē dinā ja restorā nā . Brokastī s vienmē r bija bezmaksas apelsī nu sula. Animā cija bija tā da kā pie baseina, bet neuzkrī toš a. Vispā r viesnī cā ir kluss, vakaros vestibilā skanē ja klaviermū zika, vairā kas reizes kaut kas skanē ja uz ielas, bet 23.00 - absolū ts klusums. Ap viesnī cu no trim pusē m ir veikali, bet karantī nas dē ļ tirdzniecī ba ir ļ oti vā ja. Lai iepirktos, Konakli var nokļ ū t par 4 lirā m, un 30 minū š u laikā varat staigā t.
Konaklī treš dienā s nā k tirgus, pā rē jā s dienā s ir arī bariņ š veikalu tū ristiem un savē jiem, bet kvartā lu tā lā k no centra. Konakli centrā - tirdzniecī bas centri Time Center un Outlet.

Viesnī ca man patika, ar pā rē jo apmierinā ts. Mē s rekomendē jam.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu