Ģimenes viesnīca, bet pārāk trokšņaina

Rakstīts: 4 augusts 2021
Ceļošanas laiks: 1 — 9 jūlijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
No otrā s reizes (2020. gadā viesnī ca netika atvē rta) mums ar vī ru izdevā s apmeklē t Dolphin Deluxe. Atpū ta no 2021.  gada 1.  lī dz 9.  jū lijam
Tū lī t es izdaru grozī jumu, ka mē s atpū tā mies divi pieauguš ie bez bē rniem. Viesnī ca mums š ķ ita pā rā k trokš ņ aina un neattaisnoja visas cerī bas.
No Antā lijas paņ ē mā m individuā lu transfē ru, braucā m 1 stunda 15 minū tes. Viesnī cā ieradā mies ap 17.00, reģ istrē š anā s aizņ ē ma kā du pusstundu. Numurs ar skatu uz jū ru 3 stā vā , kā rezervē ts, labs. Š ā da veida telpu lielais trū kums ir tas, ka pē cpusdienā saule un sienas ļ oti uzkarst, tā pē c uz balkona iziet lī dz pusnaktij kā pirtī . Un tomē r zem restorā na terases numura es katru rī tu pamodos no trauku skaņ as. Un tā tad istaba ir plaš a, kondicionieris ē rti novietots koridorā , nepū š pa gultu. Izejot no istabas elektrī ba neatslē dzas, jo nedarbojas no slotā esoš ā s kartes. Vannas istaba ir plaš a, bet duš as kabī ne ir š aura. Ē rti matrač i un liels skapis ar daudziem pakaramiem. Ir tē jkanna, vienreizē jā s krū zes un tē jas un kafijas komplekts, kas nez kā pē c tika papildinā ts tikai pē c atgā dinā juma. Č ī bas, halā ti (ļ oti noplucis), ir kosmē tika. Minibā rs regulā ri tika papildinā ts ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem, alu un uzkodā m. Telpā m ir nepiecieš ams kapitā lais remonts. Istabu tī rī ja regulā ri, normā li, bet nez kā pē c vienmē r uzreiz pē c vakariņ ā m, kad gribē jā s gulē t.

Jauka zaļ ā zona. Ļ oti pozitī vs un patī kams personā ls, pā rsvarā runā krieviski, angliski un vā ciski.
Ē diens ir vidē js galvenajā restorā nā (salī dzinot ar pirmspandē mijas laiku), ir rindas, maz turku saldumu (parastā apjomā tie bija tikai turku vakaros), ir iepakotas sulas, svaigas sulas, saldē jums, daudz augļ u.
Apmeklē jā m zivis Ala Carte, ļ oti patika ē diens, atraš anā s vieta jū ras krastā un apkalpoš ana.
Pludmale ir liela oļ u, koka celiņ i. Lapenes pludmalē pastā vī gi ir tukš as, bet aizņ emtas ar dvieļ iem. Ir izstieptas ļ oti š auras nojumes, zem kurā m var pilnī bā paslē pt solā riju tikai pā ri.
Ieieš ana ū denī ir oļ aina un diezgan stā va, iegā ju droš ī bas apavos.
No plusiem varu atzī mē t: bezmaksas lapenes, viesnī cas transfē rs uz Alanju un Manavgatu/Side, relaksā cijas baseins, kur izlauž as ģ imenes ar bē rniem, bet apsardze pieklā jī gi palū dz aiziet (bet brī vdienu beigā s pat bija ne vienmē r brī vas vietas), dvieļ u maiņ a no 8.00 lī dz 19.00, kas ir ļ oti ē rti.
Mī nusi: tā lu no lidostas un veikaliem, kad viesnī ca ir pilnī bā noslogota, pā rā k daudz cilvē ku, galvenais baseins ir pilns (nav sociā lā s distances), no 6 rī tā ieņ emt sauļ oš anā s krē slus un lapenes ir kaut kā da miskaste! Importē tie alkoholiskie dzē rieni tikai vestibila bā rā un vakaros Temple bā rā .
Labi pavadī jā m brī vdienas, bet vairs nebrauksim. Meklē sim ko klusā ku un tuvā k lidostai.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu