Viesnīcā 27 reizes un ļoti apmierināts

Rakstīts: 12 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 13 — 27 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Es vienmē r nā ku ar prieku. Iekā rtojies uzreiz. Viņ i neprasa naudu. Ja numurs jums nepatī k, viņ i to nomainī s bez problē mā m, bet tikai tam, par kuru samaksā jā t, pē rkot ekskursiju. Izcila virtuve. Diapazons nav atkarī gs no ekskursijas cenas. Daž as viesnī cas, samazinot cenas, uzreiz ietaupa uz pā rtiku. Ir jē ra gaļ a, steiki, zivis, jū ras veltes, augļ i - viss ir pilns. Ē diens visu diennakti, ir labi, ja vakariņ as nā k vismaz pulksten 3:00. Kafijas pupiņ as visos bā ros.
Animā cija – Maikls visu organizē ja. Aerobika, joga, pilates, š auš ana, sacensī bas. Vakarā dzī vā mū zika. Ī sta atpū ta. Katru dienu ar viesnī cas autobusu jū s varat doties uz Alaniju, Side vai Manavgatu bez maksas dienas laikā vai vakarā , jums tikai iepriekš jā piesakā s. Apkalpoš ana ir lieliska. Oļ u pludmale, bet ū dens skaidrā ks par smilš u. Labā kā viesnī ca Alanijā . Un publika pieklā jī ga, nevienu lī dz stuporam piedzē ruš os neesmu redzē jis. Viesnī cas komanda smagi strā dā . Daž i vā cieš i luksusa numurā ir palikuš i 50 vai vairā k reizes.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu