viduvējs

Rakstīts: 12 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 4 — 11 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 6.0
Turcija Alanjas viesnī ca Delphin Deluxe Resort 5 * Neiesaku, bijā m 11.08. 19. Mī nusi: katru rī tu 8os drā ž ā istabu tī rī š ana klauvē pie durvī m, ja neatver, tad paš as iekš ā , pie mums vispā r sā ka taisī t dezinfekciju, bijā m 4 istabā ar bē rniem viņ a sā ka liet savu ķ ī miju. Viņ i tevi aizved uz lidostu 6 stundas pirms izlidoš anas, viņ i vispā r ir traki.

Un nav kur glabā t lietas ar naudu, lī ķ iem, pasē m pirms izlidoš anas, visu dienu velcieties pa pludmali ar somā m, un lidostā arī nebū s kur pā rģ ē rbties, izņ emot pie grū š anas, mani atsū tī ja uz uzņ emš anu, kad palū dzu istabu pā rģ ē rbt. Peldkostī mi nav atļ auti pludmales kafejnī cā , ja kavē jat pusdienas tehnoloģ iju jomā . 1.5h, tad paliek izsalcis, vai ej pilnī bā saģ ē rbies un tad tas jā dara lī dz 15.00. Smē ķ ē t ir pilnī gi visur, nav ko elpot, neviens neaizliedz.


Vietas pie baseina un jū ras vienmē r no 7 rī tā ir aizņ emtas ar dvieļ iem, vietu nekad neatradī si, arī viesnī cai tas nerū p.
Viesnī cā gandrī z nav garlaicī gas animā cijas, importē ti deju numuri tikai vakarā . Pludmale ir lieli oļ i, bez apaviem pat metru nevar noiet. Ceļ vedis Intourist lit par turku. putu pirts - neņ em, pilnī gs š muks, izspiedu putas un nomazgā ju, nekā das masā ž as. Internets ir slikts, gandrī z nekad neķ eras normā li. Vienī gais pozitī vais ir ē diens un platī ba
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu