Misal Hotel Spa & Resort 5*– Atsauksmes

31
Novērtējums 7.410
pamatā
31 atsaukt
№62 viesnīcas reitingā Alanja
7.7 Numurs
7.6 apkalpošana
7.4 Tīrība
8.5 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no Konakli ciema, otrajā līnijā no jūras. Pārstāv vienu piecstāvu ēku (2 lifti) un četras 3 stāvu villas (bez lifta). Tā celta 2009. gadā, pēdējā renovācija veikta 2018. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар Tetjana691656
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uz š o viesnī cu devā mies ar 9 gadus vecu bē rnu. Varu teikt, ka man patika viss š ajā viesnī cā . Mē s nekam nerodam nekā du vainu tā pat kā citi cilvē ki. Š ī viesnī ca saņ em stabilu 4. Numuri ir tī ri un jauki, ar visu nepiecieš amo istabā s, pat tē jkanna ar tē ju un kafiju, kas man bija ī sts pā rsteigums. … Tomēr ▾ Uz š o viesnī cu devā mies ar 9 gadus vecu bē rnu. Varu teikt, ka man patika viss š ajā viesnī cā . Mē s nekam nerodam nekā du vainu tā pat kā citi cilvē ki. Š ī viesnī ca saņ em stabilu 4. Numuri ir tī ri un jauki, ar visu nepiecieš amo istabā s, pat tē jkanna ar tē ju un kafiju, kas man bija ī sts pā rsteigums. Seifs ir bezmaksas, kas arī ļ oti patī kami. Viesnī cas teritorija nav ī paš i liela, bet viss nepiecieš amais ir. Baseini ir tī ri, vietas pietiek visiem. Bē rniem ir baseins ar slidkalniņ iem, kas arī ir ļ oti labi. Mums patika arī animā cija, garlaicī gi nebū s. Katru dienu kaut kas jauns un interesants. Attiecī bā uz ē dienu viss ir tā , kā rakstī ts atsauksmē s. To ir daudz un ļ oti garš ī gi. Tu noteikti nebū si izsalcis. Katru dienu tiek pasniegts garš ī gs saldē jums, nevis ledus kā citā s viesnī cā s. Dvieļ i ir bez maksas. Bezvadu internets bez maksas ir pieejams tikai reģ istratū rā.
Kas attiecas uz jū ru, tad viesnī cai nav savas pludmales kā tā das, bet, ejot pa kreisi, var peldē ties tuvē jā pludmalē , tikai tur nevar gulē t uz sauļ oš anā s krē sliem. Kopumā , ja jū s dodaties atvaļ inā jumā ar labu garastā vokli, tad jums patiks viss, un nepilnī bas var atrast katrā viesnī cā .
аватар NataliSvisheva
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ieradā s atpū sties no 2023.  gada 6.  jū nija lī dz 13.  jū nijam. Patika viesnī ca ļ oti draudzī gi un pā rsteidzoš i cilvē ki. Viss personā ls, Reģ istratū ra ir ļ oti laba, visu izstā stī s, liels paldies Erkuty par uzmanī bu un sapratni)), š efpavā ri un visi darbinieki, NoxInn klubs ir super, ļ oti garš ī gs un garš ī gs ē diens, viss ir tī rs un labi - kopts. … Tomēr ▾ Ieradā s atpū sties no 2023.  gada 6.  jū nija lī dz 13.  jū nijam. Patika viesnī ca ļ oti draudzī gi un pā rsteidzoš i cilvē ki. Viss personā ls, Reģ istratū ra ir ļ oti laba, visu izstā stī s, liels paldies Erkuty par uzmanī bu un sapratni)), š efpavā ri un visi darbinieki, NoxInn klubs ir super, ļ oti garš ī gs un garš ī gs ē diens, viss ir tī rs un labi - kopts. Es gribu atgriezties pie jums, ē st garš ī gi, es pirmo reizi redzu tik daudz ē diena un katru reizi tas ir daudzveidī gs. Liels paldies dī dž ejam un animatoriem, pateicoties jums no sirds izklaidē jā mies un atpū tā mies, bija super spē les un aerobika...Liels paldies dī dž ejam par mū su mī ļ ā kajā m dziesmā m diskotē kā ? Gribu arī pateikt milzī gu paldies baseinu glā bē jam Kadiram, viņ š ir ļ oti laipns, vienmē r skrien palī gā un ļ oti labi seko lī dzi notiekoš ajam, laipns un simpā tisks puisis ??????? ? . Paldies par pā rē jo un paldies mū su gidam Aslanam par labu programmu, viņ š vienmē r visu palī dzē s, pastā stī s un ieteiks)) savē jo neatstā j. Paldies visiem
аватар _303768
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar vī ru ieradā mies š ajā viesnī cā ap 10 no rī ta, garā ceļ a noguruš i un nogalinā ti, reģ istratū rā mū s sagaidī ja Ā zijas izskata administratore, vā rdu neatcerē jā s, bet jauks jauneklis, saprot. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru ieradā mies š ajā viesnī cā ap 10 no rī ta, garā ceļ a noguruš i un nogalinā ti, reģ istratū rā mū s sagaidī ja Ā zijas izskata administratore, vā rdu neatcerē jā s, bet jauks jauneklis, saprot. Krieviski perfekti. Mums iedeva rokassprā dzes, parā dī ja kur atstā t bagā ž u un piedā vā ja paē st brokastis. Mē s izmantojā m tualeti pirmajā stā vā , kas, protams, ir klusas š ausmas, kā es saprotu, š ī ir personā la tualete, tajā skaitā neviens tur netī ra. Iesaku, uzkā piet uz otro stā vu, tur tualete ir ideā lā kā rtī bā , var nomazgā ties un pā rģ ē rbties.
Mū s iekā rtoja 12, nevis 2 (dzeramnaudu nedeva) jau ir labi. Mū s aizveda uz istabu, visu parā dī ja. Istaba ir veca, un grī da nav lieliska. tī rs, bet viss strā dā , duš a, tualete tī ra un kanalizā cija darbojas, fē ns darbojas, bija mini kosmē tika un dvieļ i, dabū jā m pat gulbjus, darba ledusskapi ar ū deni un sulu, darba seifu, gaisu kondicionieris un televizors arī ir normā li. Kamē r mē s pusdienojā m un gā jā m uz pludmali, viņ i uzkopa istabu, nomainī ja veļ u un dvieļ us, atnesa vē l papī ru un š ampū nu/ziepes/ž eleju, kā arī pirmajā dienā ienesa istabā augļ us un vī nu. Istabā darbojas Wi-Fi, kas ir labi. apmierinā ts ar skatu uz jū ru.
Kas attiecas uz pā rtiku, tad ē diens mā jā s gatavots un garš ī gs, daudz dā rzeņ u, zaļ umu, arī gaļ as pietiek, katru dienu uz ielas bija grils, daudz saldumu un augļ u, ar alkoholu: alus, baltvī ns un sarkanvī ns. , dž ins, viskijs un degvī ns, pusdienā s bija saldē jums un kokteiļ i, kafija pludmalē , ū dens, hamburgeri un pica, augļ i. Kopumā jū s nebū siet izsalcis, daž i batoniņ i pastā vī gi strā dā .
Viesnī cas pludmale ir pretī ga, uz to pat negā jā m, tur tikai chillē jā m turku vecmā miņ as, visi jaunieš i gā ja gar krastu uz bruņ urupuč u pludmali vai citā m smilš u pludmalē m, nebija grū ti atrast forš u ieeju, bet bez sauļ oš anā s krē sla, bet mē s mī lam sauļ oties un pludmales dvieļ us viesnī cas numurā .
Vakarā bija animā cija, dejas, viesnī cā ir skaists "amfiteā tris", bet mē s tur bijā m vienreiz, pa nakti ciemu pastaigas, daudz veikalu.
Kopumā mums patika.
аватар Olenochka111
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ar bē rnu devā mies uz viesnī cu. Man viss ļ oti patika. Godī gi sakot, uztraucos, jo nebija svaigu atsauksmju, un cena bija ļ oti patī kama. Mē s baidī jā mies un riskē jā m, un bijā m ļ oti apmierinā ti. Istaba faktiski atradā s 1. … Tomēr ▾ Ar bē rnu devā mies uz viesnī cu. Man viss ļ oti patika. Godī gi sakot, uztraucos, jo nebija svaigu atsauksmju, un cena bija ļ oti patī kama. Mē s baidī jā mies un riskē jā m, un bijā m ļ oti apmierinā ti. Istaba faktiski atradā s 1. stā vā (3. stā vā ). Ar skatu uz baseinu un kalniem. Skats noteikti ir ļ oti skaists. Istabā bija viss, izņ emot peldmē teli (viņ i teica, ka kronis) un tē jkannu. Bija č ī bas, mazgā š ana, dvieļ us iedeva cik prasi)) vispā r personā ls atsaucī gs. Jau ierodoties sapratā m, ka vajag atseviš ķ as guļ amvietas ar bē rnu, un istabā bija liela gulta, pē c lū guma atnesa labu saliekamo gultu ar matraci. Viesnī cā strā dā krieviski runā još s biroja vadī tā js Farids. Ļ oti labi tiek galā ar visā m problē mā m. Ē diens bija labs, visa pietika. Pludmalē vispā r ir izvē le vai nu no pontona (pilni pakā pieni) uzreiz nokā pt pa kā pnē m tur dziļ umā un ir tī rs, vai iet nedaudz pa kreisi tur ir smilš aina pludmale. Animā cija bija katru dienu. Bijā m apmierinā ti, varu ieteikt kā ģ imenes viesnī cu.
Апельсиновый сад на территории. Песчаный пляж, который чуть левее 20 метров по берегу.
аватар OlhaKiev
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Salī dzinot ar 4* numuriem, tas pats, nav peldmē teļ u, š ampū ni un ž elejas tika piegā dā tas tikai pē c divreiz atgā dinā juma reģ istratū rā . Istabā nav tē jkannas, kā tas bija 4*, tē ja un kafija arī nav atļ auta. … Tomēr ▾ Salī dzinot ar 4* numuriem, tas pats, nav peldmē teļ u, š ampū ni un ž elejas tika piegā dā tas tikai pē c divreiz atgā dinā juma reģ istratū rā . Istabā nav tē jkannas, kā tas bija 4*, tē ja un kafija arī nav atļ auta. Numurs ar skatu uz jū ru ir plus. Apkalpoš ana karantī nā.4*, naudu gribē ja ņ emt tikai par tā lvadī bas pults doš anu no kondicioniera. Uztura ziņ ā - ē diens arī nav 5*, maksimums 4*, ē diena pietiek, bet zivju praktiski nav, tikai cepta, bē rnu virtuves nav, bet š aš liks uz ielas super!
No rī ta izrakstoties drī kstē ja ē st agrā k, tas ir pluss. Gar pludmali: sā kumā baidī jā mies, jo bija netī rs, bet, ja ej pa kreisi uz klints, tad ir ļ oti skaista vieta bez cilvē kiem.
Bā rs atvē rts no 10, ar alkoholu tikai degvī ns, viskijs, dž ins. Pat 4 * viņ i taisa kokteiļ us, š eit es zinu tikai vienu (degvī ns, grenadī ns un apelsī nu sula) un gin plus sprite.
Salī dzinā jumam 5 * un 4 * Side ir maz atš ķ irī bas, un tad 4 * istabā s bija uzmanī gā ki attiecī bā uz remontu utt. Animā cijas pietiekami, katra diena ir savā dā ka. H, nav norā dī ts HAMAM un vanna! Fitness nedarbojas. Ļ oti vā jš internets, un tikai vestibilā , piemē ram, 5* varē tu bū t lē tā k par 3 dolā riem dienā .
Vai es ieteiktu š eit doties?
Paskatieties uz savā m iespē jā m, ja maksā jat lielu naudu un braucat uz š ejieni - tas nav tā vē rts. Ja jums nav liela budž eta, jū s to nenož ē losit.
Вид с номера Пляж возле скалы ( спуск и налево) Вид с номера
аватар _14803
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š ajā viesnī cā jū s reģ istratū rā sagaida viens liels mī nuss ar nosaukumu SEGDAR (ceru, ka nosaukumu uzrakstī ju pareizi). Tas nebaidā s no vā rda DAMN š ī viesnī ca. Es nevaru viņ u saukt par vī rieti! Es biju viena ar diviem bē rniem! Kuponos mums ir standarta numuri! Viņ š iedeva kartiņ u un aizsū tī ja meklē t numuru. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā jū s reģ istratū rā sagaida viens liels mī nuss ar nosaukumu SEGDAR (ceru, ka nosaukumu uzrakstī ju pareizi). Tas nebaidā s no vā rda DAMN š ī viesnī ca. Es nevaru viņ u saukt par vī rieti!
Es biju viena ar diviem bē rniem! Kuponos mums ir standarta numuri! Viņ š iedeva kartiņ u un aizsū tī ja meklē t numuru. Ē kā atradā m Anex, lai gan paņ emot biļ eti, noskaidrojā m, vai galvenajā ē kā ir arī standarts! Tū roperators jau iepriekš pateica, ka ir gan tur, gan tur, paš i izvē lē simies, kur gribē sim! Bet š is necilvē ks sā ka š ķ irties! Tā viņ š dara ar visiem, ka galvenajā ē kā ir tikai VIP telpas. Un, ja mē s vē lamies doties uz galveno ē ku, mums ir jā maksā.10 USD dienā , 10 dienas - 100 USD, es viņ am teicu, ka sazinā š os ar tū risma operatoru un atrisinā š u š o jautā jumu. Kā pē c jū s man pā rdodat manu numuru, par kuru es jau esmu samaksā jis? Pē c tam viņ š ā tri atrada numuru.
Es vienkā rš i nevaru saprast, kā pē c viesnī cas vadī ba nerī kojas! Tas DAMN ir liels š ī s viesnī cas mī nuss! Tā tad viesnī ca nav slikta, visi cenš as, atseviš ķ i gribu pateikt paldies citam reģ istratū rā , neatceros nosaukumu (viņ š ir tievs ar brillē m), š is cilvē ks atrisinā ja problē mas visiem, kas izveidoja DAMN vā rdā SEGDAR ! Liels paldies pavā rē m. Es atgrieztos š ajā viesnī cā , ja nebū tu š ī Velna, un ne tikai es!
аватар Juliaja
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Viesnī ca ir vienkā rš i briesmī ga. Viss sā kā s ar to, ka pie ieejas mums iedeva bungalo, atsaucoties uz to, ka š is ir standarta numurs. Tī rī š anas nav, mati bija visur, tualete viss netī rs, pelē jums pie sienā m, netī ra gultas veļ a, nav ziepju piederumu, dvieļ u, protams, arī ū dens nav. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i briesmī ga. Viss sā kā s ar to, ka pie ieejas mums iedeva bungalo, atsaucoties uz to, ka š is ir standarta numurs. Tī rī š anas nav, mati bija visur, tualete viss netī rs, pelē jums pie sienā m, netī ra gultas veļ a, nav ziepju piederumu, dvieļ u, protams, arī ū dens nav. Pē c tam, kad sā kā m bļ austī ties, ka tas mums neder, mums lika pasē dē t zā lē lī dz diviem naktī un iedos normā lu istabu, pulkstenis bija 21.00. 2os mums iedeva istabiņ u, bet tur arī nekā nebija un bija netī rs. Visi viesnī cas darbinieki ir rupji, vai arī izliekas, ka jū s nerunā jat. Ē diens ir pretī gs. Wi-Fi maksas - 9 USD nedē ļ ā . Bezmaksas nav. Mē s š eit neredzē jā m nekā dus pozitī vus aspektus. Mē s neiesakā m š o viesnī cu.
Фото бунгало.
аватар Vladlen2
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Teikš u uzreiz, lai izvairī tos no komentā riem, ka esam pā rā k izlutinā ti un izvē lī gi, ka esam bijuš i Turcijā jau 18 reizes, esam atpū tuš ies visos reģ ionos - Kemerā , Belekā , Sidē , Alanjā , Marmarisā , Bodrumā . … Tomēr ▾ Teikš u uzreiz, lai izvairī tos no komentā riem, ka esam pā rā k izlutinā ti un izvē lī gi, ka esam bijuš i Turcijā jau 18 reizes, esam atpū tuš ies visos reģ ionos - Kemerā , Belekā , Sidē , Alanjā , Marmarisā , Bodrumā . Tā tad tieš ā m ir ar ko salī dzinā t. Sā kā m ar dā rgā m (salī dzinoš i) modernā m viesnī cā m, bet tad sapratā m, ka visur viss ir apmē ram vienā di un biež i vien labā k izvē lē ties labu 4*, nevis vā ju 5*. Tā nu pē dē jos gadus 2-3 reizes gadā braucam uz 4* viesnī cā m. Mē s mī lam Turciju no visas sirds. Labsirdī gi, draudzī gi cilvē ki, klimats, jū ra, turku virtuve. Mums vienmē r viss patī k, vienmē r esam apmierinā ti, nepievē rš am uzmanī bu sī kiem trū kumiem, pā rnā kam mā jā s patieš ā m atpū tuš ies, gatavi, kā saka, jauniem darba cē lieniem.
Balstoties uz pieredzi, atsauksmē m uzticamies par 50%, jo biež i vien, ierodoties viesnī cā , redzē jā m, ka tā s, maigi izsakoties, nav patiesas. Nereti skandā ls tiek uzpū sts no kā da nenozī mī ga nieka, cilvē ki tieš ā m reizē m sanā k pā rā k “augstprā tī gi”, un labā s lietas nepamana. Mē s paš i nekad agrā k neesam rakstī juš i atsauksmes, mums ir ļ oti grū ti sabojā t atvaļ inā jumu, mē s vienmē r esam pozitī vi. Tas notika 17 reizes. . .
Bet, kā saka, pat vecai sievietei sejā ir caurums. . . Un tā mē s nonā cā m Limonč ello (tieš ā m saņ ē mā m! ). Bet iesim kā rtī bā .
Pirmkā rt, viesnī ca, protams, nav 5 * ne pē c atraš anā s vietas, ne teritorijas, ne sniegtā pakalpojuma ziņ ā , par tik smieklī gu naudu 5 * UAI nenotiek. Mē s rē ķ inā jā mies ar 4 * lī meni, bet viss izrā dī jā s "nedaudz" sliktā k...
Tā tad. . .
1. Norē ķ ins. Ieliku stingru atzī mi 2.
Viesnī cā ieradā mies 5:30.
Jā , mē s kā jau pieredzē juš i tū risti ļ oti labi zinā m, ka izrakstī š anā s ir 12.00, reģ istrē š anā s 14. Tā da ir pasaules prakse, bet. . . Mē s biež i ieradā mies Turcijā gan naktī , gan no rī ta, un parasti 10-20 dolā ri vienmē r atrisinā ja problē mu. Turklā t iebrauca 2 ģ imenes un pē c 5 minū tē m aizbrauca 4-5 ģ imenes. Istabas mums izdevā s iztī rī t tikai 13.45, lai gan apkopē jas č aukst jau no 7.00 (starp citu, nekaunī gi sā k sū kt kopē jā koridorā.7. 30, man arī gribas gulē t atvaļ inā jumā , bet nu tā , sī kumiņ i Ī sā k sakot, pē c 8 stundu gaidī š anas, liekot mums tomē r iedot 10 eiro, nokā rtojā mies.
2. Skaitlis. Vairā k vai mazā k. Mē beles nav ī paš i vecas. Skats tieš i uz jū ru(kas mums nav tik svarī gi). Vannas istabā matu fē ns noplē sts ar gaļ u, vannasistabai stikla durvis salauztas, nā cā s turē t tā aizverot nekrita nost, televizora skaņ a bija ļ oti klusa, lai gan atvaļ inā jumā neskatā mies. Bet, atkal, sen neesam pievē rsuš i uzmanī bu tik sī kumiem, tā pē c varam likt 4 balles par numuru.
- Tī rī š ana. Par 3 ar plusu, kā citur Turcijā . Vienmē r atstā ja 1 dolā ru. Tiesa, veļ u mainī ja regulā ri, pat gulbji mums pā ris reizes bija savī ti no dvieļ iem. Prasī jā m otru segu – iedeva bez problē mā m.
3. Pludmale. Pludmalei - solī ds vē rtē jums 2. Runa nav par to, ka pludmale ir tikai 20 m plata, bet gan tajā , ka viss ir ļ oti nolaists, netī rs un neviens pat nemē ģ ina kaut ko labot. Zem nojumes ir tikai 30 vietas. Pā rē jie 50 sauļ oš anā s krē sli stā v brī vā dabā . Ieeja jū rā š ausmī ga. Akmens plā ksne slidena un rievota. Redzē ju kā vī rietis ar bē rnu rokā s iegā ja jū rā paslī dē ja, krita, izbiedē ja bē rnu un pats baidī jā s par bē rnu. Ja prot peldē t, tad no mola labā k ej pa kā pnē m. Man ir vieglā k, es niru tieš i no mola, tur nav augsts, lī dz 2 metriem.

Lī dz pludmalei noejiet 700-800 metrus (bet mums tas ir vairā k pluss nekā mī nuss. Pa ceļ am uz pludmali, starp citu, ir lē ts veikals. Tur, piemē ram, saldie granā tā boli par 1 USD kg ). Pludmales bā rā pat nav alus (tas ir 5* UAI). No dzē rieniem 2 veidu ķ ī miskā UPPI un shmurdyachny atš ķ aidī ta kafija. No uzkodā m katru dienu tikai viens ē diens ir burgers ar sojas pī rā dziņ u.
3-1. Jū ra. Ā rzemju vē rtē jums 5+. Jū ra Turcijā septembrī vienmē r ir 5+. Tas, iespē jams, ir vienī gais, ko Limonč ello nevarē ja mū s sabojā t. Ū dens silts un tī rs (Caretta 4* bija pirms 2 mē neš iem 5 km, nez kā pē c jū rā bija daudz atkritumu, lai gan viesnī ca ir zemā ka apkalpoš anas ziņ ā . Bet š eit, acī mredzot, tā joprojā m ir atkarī gs no gadalaika un vē ja).
4. Teritorija. Klase - 3. Kopē jā platī ba - 1.000 kv. m. Tik mazus pieciniekus vē l nebiju redzē jis. Netī rs, nekopts, kas turku viesnī cai ir nonsenss, visu laiku nevienu dā rznieku neesmu satikusi. Teritorijā ir tikai viens bā rs, sortiments tā ds pats kā pludmalē -nav. Tiesa, alus ir, bet tas ir iepildī ts 100 gr. plastmasas brilles. Ja neskaita putas, tad glā zē liek 70 gramus. Bā rmenis ir netī rā tunikā (kā viss ar virtuvi un produktiem saistī tais personā ls).
Baseins š ķ iet normā ls, bet nepeldē jā mies. Atnā cā m peldē ties septembra jū rā , un es varu mā jā s plunč ā ties balinā tā jā .
5. SPA. Ieliku 4 ar mī nusu. Mī nuss par to, ka viss ir ļ oti vecs, nobruž ā ts un salauzts. Pī lings tika veikts tā , tad Etiopijas š okolā des masā ž a bija izcila, man patika. Ja uztaisi kaut vienu maksas procedū ru, pirtī var iet kad un cik gribi. Lai gan sā kotnē ji vienmē r ir iekļ auts 5* UAI, bet š ajā viesnī cā viss ir nedaudz savā dā k. Nu tā kā š is ir viens no retajiem š ī s viesnī cas pozitī vajiem punktiem, katru dienu skrē jā m pusstundu uz SPA centru, pasē ž am pirtī .
6. Uzturs. CIETU VIENS! ! ! Tas ir š ī s viesnī cas lielā kais mī nuss. Mē s ļ oti mī lam turku ē dienu, bet š eit tas bija viens liels satraukums. Viesnī cā pavā ri bez rokā m, tikai produktu tulkojums, gaļ as un zivju ē dieni nav cepti, ar asinī m. Produktu kvalitā te atstā j daudz vē lamo, viņ š personī gi vairā kas reizes izmeta aizdomī gus, "smarž ojoš us" traukus. Es personī gi dzirdē ju apmē ram duci stā stu no cilvē kiem par saindē š anos. Ģ imene, kas brauca ar mums vienā autobusā , cieta visi kopā , izkrita no atvaļ inā juma uz divā m dienā m. . Esam piekauti tū risti, vienmē r lī dzi ir aptieciņ a, naktī s metā m viņ iem zā les pret saindē š anos, no rī ta, kad atvē rā s vietē jā s aptiekas, mē s gā jā m un nopirkā m viņ iem vē l daž ā dus medikamentus, viņ i paš i nevarē ja iziet (un baidī jā s iet tā lu no tualetes, lai izvairī tos no negadī jumiem).
Restorā nā nav trauku mazgā jamā s maš ī nas, traukus mazgā ar rokā m, ar knapi siltu ū deni, un tos mazgā tikai no augš as, no apakš as paliek tauki un pā rtikas atliekas. Ļ oti forš a bilde, tu ieej restorā nā , visi stā v un berzē š ķ ī vjus ar salvetē m un lamā jas. Trauki visi š ķ eldoti un saplaisā juš i, no iepriekš ē jā m sezonā m, 7 vai 8 izmē ri, daž ā das krā sas. . Pastā vī ga problē ma ar dakš ā m, cilvē ki dakš iņ u vietā ņ em karotes vai deserta dakš iņ as. Ī sā k sakot, virtuve ir pilnī gs slazds, ar to saskā rā mies pirmo reizi Turcijā . Mū s izglā ba viena lieta- stiprā alkohola lietoš ana pirms ē š anas. Paņ ē mā m lī dzi divas pudeles un divas bija jā pē rk vietē jā veikalā . Dā rgi, no protams viņ iem ir alkohols, bet veselī ba dā rgā ka . Paris reizes mē ģ inā ju vakariņ ā s paņ emt bezmaksas š ņ abi, dž inu un viskiju (tas ir UAI) - š murdjaks pilns, atš ķ aidī ts tieš i uz pusē m, t. i. maksimā li 20 grā di.
7. Serviss. Ne mazā k kā virtuve nogalinā ja darbinieku než ē lī go attieksmi (ne visu, bet vidē jā lī meņ a, jo ī paš i uzņ emš anas darbinieku). Kad gaidī jā m izlī gumu, reģ istratū rā devā mies uz tualeti, un tur.... Lauku autoostā ir tī rā ks, ir bail tuvoties š ai tualetei, nemaz nerunā jot par sē dē š anu uz tā s. Kā da sieviete (kura vē lā k saindē jā s un kurai pirkā m medikamentus) viņ iem izteica piezī mi, uz ko š ī reģ istratū ra, kura sevi identificē ja kā Iļ ju, teica: "Sveicinā ti ELlē ! ".
Sā kumā domā ju, ka viņ š vienkā rš i nolē ma visu nogludinā t un pā rvē rst par joku, es skatos uz viņ u, un viņ š nicinoš i skatā s uz mums un smī n. Es vienkā rš i nobijos. Tā pē c gribē ju viņ am iesist pa seju, bet diemž ē l Turcijā to kategoriski neiesaka darī t, tas jau ir pā rbaudī ts, sanā k ļ oti dā rgi.
Tad š ī sieviete (Tamara no Ukrainas) jautā otrajam darbiniekam (vā rds ir Genā dijs):
– Vai jū s pats sē dē tu uz š ā das tualetes?
Viņ š pat nepaskatā s uz viņ u un saka:
- Un es esmu mā jā s.
Tad Iļ jass atkal atbildē ja:
- Ja tev kaut kas nepatī k, sū dzies savam Zelenskim.
VISI. PRIEKŠ KARS.
Lū k. Kā du vē rtē jumu pakalpojumam likt - izlemiet paš i.
Vē lā k paš i viesnī cas darbinieki man stā stī ja, kā pē c tas viss notiek viesnī cā (starp citu, vē l viens viesnī cas pluss ir tas, ka gandrī z visi darbinieki runā krieviski).
Ī sā k sakot, viesnī cas ī paš nieks ir kaut kā ds partijas boss no Erdogana partijas. Dabiski, ka kaut kur galvaspilsē tā ar politiku nodarbojas kā ds ļ oti aizņ emts cilvē ks. Viesnī ca tiek izī rē ta. Nomas lī gums drī z beigsies. Nauda par istabiņ ā m jau bū tī bā ir samaksā ta. Tā pē c visi ir drā ž ti. Ī rnieks, acī mredzot, nav ī paš i tī rs cilvē ks (morā les izpratnē ). Viņ i jau ir sarē ķ inā juš i savu peļ ņ u, tā pē c sagriež visu pē c iespē jas. Viesnī cā pat karstā ū dens nav. Ar termometru izmē rī ju ū deni karstajā krā nā -+32. Tā ds vasaras ū dens. Pieauguš ais mazgā ties joprojā m ir normā li, bet kā cilvē ki mazgā bē rnus?
Tā tad. IZEJA:
- Ja esat tikai viesnī cas izvē les procesā - noteikti atsakieties. Pievienojiet 50-100 dolā rus. Iet uz kā du 4 *. Š ī viesnī ca š odien ir gandrī z 3*.
- Ja esat kopā ar bē rniem - noteikti atteikums, antisanitā ri apstā kļ i, š ajā.5 * UAI nav ne bē rnu, ne diē tiskā s virtuves, un bē rnam nevar ieliet 100 gramus degvī na dezinfekcijai.
Esam sabiedriski cilvē ki ar elastī bu, un komunikā cijas procesā sastapā m vairā kus cilvē kus, kuri ir pilnī bā apmierinā ti ar viesnī cu, bet komunikā cijas procesā izrā dī jā s, ka viņ i Turcijā ir pirmo reizi un nekur nav bijuš i, izņ emot Krima pirms tam. Lai gan es domā ju, ka tagad Krimā , iespē jams, pakalpojums nav tā ds, kā ds tas bija pirms 10 gadiem. Par tā du naudu laikam labā k aizbraukt uz Krimu, nevis uz Limonč ello. Jā , un veselī gā k.
Ja esi jau “paklupis” un nopircis biļ eti uz Limonč ello vai nokļ uvis ar FORTUNA, tad mē ģ inā š u sniegt pā ris padomus.
- ASV armijā kareivē m ir interesants punkts instrukcijā s par uzvedī bu ekstremā lā s situā cijā s: ja tevi izvaro un tev nav iespē jas to novē rst, tad vienkā rš i atpū ties un izklaidē jies (nez vai tā da instrukcija tieš ā m pastā v vai tas ir velosipē ds? ). Tā tad, jums ir jā dara tas pats š eit. Centieties maksimā li izmantot plusus (lai gan to nav daudz) un pē c iespē jas vairā k ignorē jiet mī nusus.
Plusi: jū ra, saule, pastaigas vakarā (veikalu ir vesels kvartā ls, ap 100), pirts, spa procedū ras. Viņ i piedā vā daudzas ekskursijas (starp citu, tieš i pie viesnī cas, visas š ī s ekskursijas ir uz pusi lē tā kas nekā viesnī cas ceļ vež i).
- Ja jū s peldat slikti un plā nojat iebraukt no krasta, tad labā k ņ emt ī paš u. č ī bas.
– Zā les Turcijā ir dā rgas, lai gan nav viltojumu. Tā pē c ņ emiet lī dzi vismaz pamata lietas.
- Noteikti lietojiet stipro alkoholu. Š ajā viesnī cā tas tieš ā m ir droš ī bas jautā jums (nu, atkal prieka pē c).
Un pats galvenais – PAŅ EM LĪ DZI LABU NOSKAŅ OJUMU.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mums tas bija pirmais ceļ ojums mū su dzī vē . Mū s iekā rtoja istabā , kurā tā pat nebija sakopta un bija dvieļ i no iepriekš ē jiem ī rniekiem. Tā kā mē s ieradā mies naktī un bijā m ļ oti noguruš i no ceļ a, mums bija vienalga par istabu, mē s tikai lū dzā m to iztī rī t, viņ i pat negribē ja neko mainī t. … Tomēr ▾ Mums tas bija pirmais ceļ ojums mū su dzī vē . Mū s iekā rtoja istabā , kurā tā pat nebija sakopta un bija dvieļ i no iepriekš ē jiem ī rniekiem. Tā kā mē s ieradā mies naktī un bijā m ļ oti noguruš i no ceļ a, mums bija vienalga par istabu, mē s tikai lū dzā m to iztī rī t, viņ i pat negribē ja neko mainī t. Viņ i atsū tī ja kaut kā du vectē vu, kurš izņ ē ma atkritumu tvertnes un nomainī ja veļ u. Viss bija labi, izņ emot telpas tī rī bu. No jū ras 10 minū š u gā jiena attā lumā . Pati viesnī cas pludmale ir akmeņ aina, devā mies uz citu pludmali, kur bija smiltis, un bija patī kami iet. Ē diens labs, ja nā ksi agri, bū s jā stā v rindā pē c ē dieniem. Ē dienu un daudzveidī bas vienmē r bija pietiekami daudz. Par izmaksā m, ko mē s devā mies uz š o viesnī cu, es varē tu ieteikt š o viesnī cu saviem draugiem un radiem, bet es brī dinā tu par problē mā m ar numuriem.
аватар Aleksandra648906
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Man radā s jautā jums, kā tā dai viesnī cai var pieš ķ irt 5 zvaigznes? ! ! Mē s lidojā m pirmo reizi un bijā m pā rliecinā ti, ka tam visam tā ir jā bū t. Bet pē c sarunas ar cilvē kiem, kuriem ir vismaz neliela pieredze, viņ i apliecinā ja, ka š ī viesnī ca nav augstā ka par 3 zvaigznē m. … Tomēr ▾ Man radā s jautā jums, kā tā dai viesnī cai var pieš ķ irt 5 zvaigznes? ! ! Mē s lidojā m pirmo reizi un bijā m pā rliecinā ti, ka tam visam tā ir jā bū t. Bet pē c sarunas ar cilvē kiem, kuriem ir vismaz neliela pieredze, viņ i apliecinā ja, ka š ī viesnī ca nav augstā ka par 3 zvaigznē m. Jautā jumu bija daudz. It ī paš i, ja runa ir par uzturu. Bē rnu ē dienkartes nav, bē rns varē ja dzert tikai tē ju. Pludmalē gandrī z nebija ē diena. Frī kartupeļ i vispā r bija lieliski, tie ir tā lu no frī kartupeļ iem. Pati viesnī ca ir liela, ļ oti labi uzbū vē ta. Bet tam nepiecieš ams remonts. Te kā dreiz bija cits saimnieks, viss kā rtī bā . Un tagad š eit viss darbojas.
Tiem, kas vē las budž eta brī vdienas 3 lī meņ u viesnī cā – š ī viesnī ca ir piemē rota. Ja tā ir atpū ta ar bē rniem - tad neiesaku š o viesnī cu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums vdovenko.lena
Glāstīt naudas dēļ? Vai ne visur?
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
iemiesojums Huseyn
ko jūs ieteiktu ģimenei 2 + 1 bērns 4 gadi
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 13 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен недалеко от поселка Конаклы, на второй линии от моря. Представляет собой одно пятиэтажное здание (2 лифта) и четыре 3-х этажные виллы (лифта нет). Был построен в 2009 году, последняя реновация прошла в 2018 году. Отель подходит для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен в 110 км от аэропорта г. Анталия, в 12 км от г. Алания.
Pludmales apraksts В 250 м от отеля. Между пляжем и отелем — дорога. Пляжные полотенца выдаются под депозит. Пляжная полоса 50 м., деревянный пирс, длина 30 м., каменистый вход в море. Бар на пляже 10:00-18:00. Имеется сервис до пляжа.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), услуги фотографа, Wi-Fi круглосуточно в лобби и в номерах (бесплатно), 4 бара, 2 открытых бассейна 400 кв.м. и 100 кв.м бассейн с водными горками., без подогрева, 1 крытый бассейн 250 кв.м., без подогрева, мини-маркет., 2 конференц-зала 100 и 200 м2.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый детский бассейн 50 м2, 1 крытый детский бассейн, 8 м2, мини-клуб для детей 4-12 лет, детские коляски (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Амфитеатр, компьютерные игры платно, дартс бесплатно, 2 водные горки, 1 теннисный корт, освещение теннисного корта платно, сауна бесплатно 2 часа в день, водные виды спорта платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 223 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Pamukyeri Mah. Kulak Mevkii 07490 Konaklı/ Alanya/Antalya
Tālruņi: 0 242 524 52 03
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.