Quattro Family Club Dem Hotel hv1– Atsauksmes

7
Novērtējums 9.310
№23 viesnīcas reitingā Alanja
9.5 Numurs
9.6 apkalpošana
9.6 Tīrība
9.9 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Konakli ciematā, 12 km attālumā no Alānijas centra. Tā tika atklāta 2005. gadā, pēdējā renovācija veikta 2012. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар Elena_SEN
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c ceļ ojumu atlases menedž era ieteikuma un pē c atsauksmju izskatī š anas. Turcijā š ī nav pirmā reize, izvē lamies piecus, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Bū tī bā es apstiprinu informā ciju par divā m iepriekš ē jā m atsauksmē m. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c ceļ ojumu atlases menedž era ieteikuma un pē c atsauksmju izskatī š anas. Turcijā š ī nav pirmā reize, izvē lamies piecus, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Bū tī bā es apstiprinu informā ciju par divā m iepriekš ē jā m atsauksmē m. Tagad kā rtī bā : pirms izbraukš anas mums vē l viena diena, ceram, ka iespaids nepasliktinā sies un izbraukš ana noritē s pē c plā na) Mums bija reģ istrē š anā s pē c 18 stundā m, tā pē c viss bija operatī vi un ā tri, mans mē s ar vī ru bijā m divatā , tā pē c mums bija paredzē ts standarts, bet acī mredzot standarti mums beidzā s, tā pē c mū s iekā rtoja ģ imenes istabā , divas istabas, trī s gultas) viena neē rtī ba mums ir tā , ka ir tikai viens TV un tas ir citā istabā , kur ir divas gultas, un mē s izvē lē jā mies istabu ar pilnu divguļ amo gultu.
Istaba laba, santehnika jauna, viss darbojas. Istabu tī ra katru dienu, ī sti nesasmē rē jam, atstā jam dolā ru), bet uzkopš ana ir virspusē ja, dvieļ us un gultas veļ u acī mredzot maina pē c pieprasī juma, paš i neuzņ emas iniciatī vu. Nu, vispā r mums tie ir sī kumi, tas viss pā rklā jas, ka personā ls ir ļ oti uzmanī gs un draudzī gs). Ī paš i gribē tos atzī mē t ē dienu, bez liekumiem, bet daudzveidī gu un garš ī gu mā jā s) ī paš s paldies š efpavā ram. Bē rnu ē dienkarte ir lieliska) Š ī viesnī ca ir ļ oti piemē rota ģ imenē m ar maziem bē rniem). Viņ iem visi apstā kļ i, no ē š anas lī dz atpū tai, ir bē rnu istaba, bē rnu diskotē ka, saldē jums) Vakara programma ir labā lī menī , gandrī z katru vakaru bija uzaicinā ti mā kslinieki un mē s guvā m daudz patī kamu iespaidu. Kam rū p alkoholisko dzē rienu kvalitā te un to klā sts, mē s varam teikt tikai pē c atpū tnieku atsauksmē m, katrai gaumei un pienā cī gai kvalitā tei), jo es neesmu alkoholiķ is, un vakarā viņ i lutinā ja sevi ar Baileys, viņ i lē ja tas bez mantkā rī bas)) vienī gais, ko viņ i palaida garā m, tā pē c tas ir par labu kafiju, tas, kas tika piedā vā ts restorā nā , nav kafija...
Tagad, pludmale un jū ra, š eit viss ir kā rtī bā )), ir daudz sauļ oš anā s krē slu, darbinieki to uztur tī ru, viens lū gums atpū tniekiem, uzvedieties cienī gi un cieniet citu cilvē ku darbu, neatstā jiet baru ar nepietiekamu uzturu. cilvē ki uz pludmales galdiņ iem, nav grū ti visu savā kt urnā s! ((. Jū rā var ieiet no panteona un no krasta. No krasta labā k ņ emt pa kreisi no mola, nav lielu bruģ akmeņ i. Septembra beigā s atpū š amies, tā pē c pē c laika varu teikt, ka ir ļ oti komfortabli, jū ra silta, kad atbraucā m 20. septembrī ū dens bija 28 grā di, gaisa temperatū ra 30. Tagad parametri ir nedaudz pazeminā jā s: gaisa temperatū ra ir 27-29, ū dens temperatū ra ir 25-26.
Vairā k par viesnī cu un teritoriju: teritorija ir sakopta un daudz apstā dī jumu, staigā jam ar prieku, atraš anā s vieta, viss ir ļ oti pā rdomā ts un ē rts, ir pilnī ga komforta sajū ta). Lai uzlabotu: labas kafijas klā tbū tne (to nav grū ti izdarī t, ielieciet labu kafijas automā tu)). Un, lai uzlabotu tī rī š anas kvalitā ti tualetes telpā s reģ istratū rā , ielieciet automā tisko higiē nisko paliktņ u padevi uz tualetes podiem uz tualetē m. Un visbeidzot: viesnī ca, kā saka, "ienā ca", mē s to ieteiksim saviem draugiem un paziņ ā m, mē s jau esam nodevuš i savas pozitī vā s emocijas mū su ceļ ojumu aģ entū ras vadī tā jai)). Vē lreiz vē los izteikt pateicī bu visam personā lam par labi pavadī tajā m brī vdienā m! )
Veiksmi jums un pateicī giem klientiem))
аватар aliona19
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Trī s pieauguš iem un bē rnam baseina mā jā iedeva istabiņ u divā m istabā m ar viesistabu, lai gan maksā jā m par lē tā ko ar skatu uz teritoriju, par papildus samaksu nebija ne miņ as. Numuros ir kondicionieris, fē ns, tē jkanna un ledusskapis, uzkopš ana katru dienu, dvieļ u maiņ a reizi 7 dienā s. … Tomēr ▾ Trī s pieauguš iem un bē rnam baseina mā jā iedeva istabiņ u divā m istabā m ar viesistabu, lai gan maksā jā m par lē tā ko ar skatu uz teritoriju, par papildus samaksu nebija ne miņ as. Numuros ir kondicionieris, fē ns, tē jkanna un ledusskapis, uzkopš ana katru dienu, dvieļ u maiņ a reizi 7 dienā s. Vannas istabā ziepes un š ampū ni bija no kosmē tikas, pietrū ka ķ ermeņ a krē ma un matu kondicioniera, kā bija iepriekš ē jā s viesnī cā s un lī dzi neņ ē mā m.
Viesnī ca ir ļ oti zaļ a un mā jī ga, visur ir granā tā bolu koki, olī vas, citrusaugļ u un banā nu krū mi, viss ir kopts. Personā ls ir kā bites. . . Wi-Fi visā viesnī cā .
Virtuve ir bagā ta un garš ī ga, ir ē dieni katrai gaumei, daudz zivju, gaļ as, sezonas augļ u un dā rzeņ u, ir bē rnu un diē tiskie galdi. Kad maltī tes laiks ir beidzies, varat ē st bā rā netā lu no pludmales vai netā lu no ū dens atrakciju parka. Neviens nepaliks izsalcis. Vakarā liela grila ē dienu izvē le.
Bā rs piedā vā daž ā dus kokteiļ us.
Viesnī cas personā ls un viesmī ļ i ir ļ oti draudzī gi neatkarī gi no tā , vai jū s saņ emat dzeramnaudu vai ne.
Jū ra. Tī rs un silts, bet lī cī vē jains, viļ ņ i lieli un akmeņ i zem kā jā m, peldē t ilgi nevar. Pludmale ir tī ra, visiem ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu.
Animā cija ir laba, bet bē rniem lī dz 10 gadiem, vecā kiem bē rniem un pieauguš ajiem vakarā ir mazliet garlaicī gi - viena izrā de vakarā , tad diskotē ka, bet tā mums nesanā ca. Animatori ved uz kaimiņ u klubiem par 10 USD. Gribē tos, lai vakara programma bū tu daudzveidī gā ka. Priecē , ka nav iereibuš u, trakojoš u viesu, jo visi ir ar bē rniem.
Viesnī ca ir budž eta, bet pakalpojums pā rsniedz naudu. Viss ir kopts, draudzī gs un vē rsts uz viesnī cas viesu ē rtī bā m.
аватар n.g.belyaeva
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar vī ru vē lamies pateikt lielu paldies visam viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī gu un ē rtu uzturē š anos. Visi darbinieki, sā kot no augstā kā lī meņ a vadī tā jiem lī dz pludmales apkopē jiem, dā rzniekiem, apsardzes darbiniekiem utt. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru vē lamies pateikt lielu paldies visam viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī gu un ē rtu uzturē š anos. Visi darbinieki, sā kot no augstā kā lī meņ a vadī tā jiem lī dz pludmales apkopē jiem, dā rzniekiem, apsardzes darbiniekiem utt. , š ausmī gajā karstumā strā dā ja gandrī z bez pā rtraukuma visu diennakti. Un tajā paš ā laikā visi bija ļ oti draudzī gi, izpalī dzī gi, viesmī lī gi. Darbs viesnī cā ir organizē ts ļ oti profesionā li (katrs skaidri zina savus pienā kumus un veic tos apzinī gi). Darbinieku ir daudz, ī paš nieki uz to netaupa. Man patika viss: ē diens (milzī ga garš ī gu ē dienu izvē le katram vē deram, tematiskā s vakariņ as katru vakaru ar ē dieniem no daž ā dā m valstī m, bet garš ī gā kie tradicionā lie turku, š efpavā riem izdevā s nevainojami), jū ra (ļ oti tuvu, pludmale sā kas tieš i aiz bā ra visas dienas ū dens +29), bā rs (strā dā ja no 10.00 lī dz 24.00, ar dzē rieniem nebija nekā du problē mu), izpalī dzī gi, draudzī gi viesmī ļ i (vienmē r ģ ē rbuš ies lī dz deviņ iem, vī rieš i noskū ti, glī ti apgriezti, gatavi apkalpot visos iespē jamos veidos).
Glā bē ji jū rā (izķ ē ra mazus bē rnus no ū dens laikā , kad vecā ki lika telefonus uz solā rijas), pludmalē ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, no agra rī ta nebija jā ieņ em vietas, telpas tiek tī rī tas katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, un vē l izcilas hammam un spa procedū ras (tas ir par maksu), lieliskas vakariņ as zivju restorā nā , aizdedzinoš a un neuzbā zī ga animā cija (plkst. 22.00 jautrī bas un mū zikas noslē gums, viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem), skaista, iekopta teritorija, teritorijā.4 peldbaseini, viens no tiem bē rniem. Turcijā bijā m pirmo reizi (atvaļ inā jumā braucā m uz Eiropas valstī m), ļ oti veiksmī gi nokļ uvā m viesnī cā . Un patī kamā kie iespaidi par Turciju: cilvē ki ir strā dī gi, viesmī lī gi, ievē ro savas tradī cijas, mī l bē rnus (daudzā s ģ imenē s ir 3 un vairā k bē rni), ļ oti krā saina valsts. Ja es tur doš os vē lreiz, es vē lē tos apmeklē t š o viesnī cu vē lreiz.
аватар Katerina101194
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nolē mā m atpū sties Club Dem Spa & Resort Hotel, tā bija viena no labā kajā m viesnī cā m savā cenu kategorijā , pē c aplē sē m un atsauksmē m, un izdarī jā m pareizo izvē li, ieradā mies, viss bija pirmajā pieciniekā , gan apkalpoš ana un ē dieni bija ļ oti forš i pati viesnī ca tī ra, mums viss patika. … Tomēr ▾ Nolē mā m atpū sties Club Dem Spa & Resort Hotel, tā bija viena no labā kajā m viesnī cā m savā cenu kategorijā , pē c aplē sē m un atsauksmē m, un izdarī jā m pareizo izvē li, ieradā mies, viss bija pirmajā pieciniekā , gan apkalpoš ana un ē dieni bija ļ oti forš i pati viesnī ca tī ra, mums viss patika. Ieč ekojā mies agrā k, kamē r gaidī jā m, mums piedā vā ja paē st uzkodu bā rā , tur ir ļ oti forš s, tur ir ne tikai desa un rullī tis, bet arī deserti, un daudz daž ā du augļ u un dzē rienu. Mē s bijā m trī s, pā ris un mana mā te bija kopā ar mums, un mū su istaba bija ļ oti plaš a, 2 istabas, un starp tā m nebija liels koridors. Ļ oti skaista teritorija, tika tī rī ta katru dienu, tas bija skaidri redzams, viesnī cas personā ls spieto pā r katru zā li, baseini tika tī rī ti, pludmale tika tī rī ta katru rī tu un katru vakaru, bija mols, smilš u gabals un kā visur, akmeņ i. Netā lu bija neliels tirdziņ š , viesnī ca mums tā iepatikā s, ka pat negribē jā s nekur iet, un programmas daž ā das, un animā cija. Personā ls arī labs, bija daudz krievvalodī go. Š ī ir labā kā viesnī ca, kurā esam bijuš i.
аватар Katerina492850
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā viss bija labi, izvē lē jā mies pē c atsauksmē m, bija ļ oti labas. Telpā viss darbojā s, viņ š pilnī bā apmierinā ja mū su uzņ ē mumu. Apkalpoš ana laba, istabā t. sk. Ē diens garš ī gs, man patika, bet vienkā rš i ļ oti. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss bija labi, izvē lē jā mies pē c atsauksmē m, bija ļ oti labas. Telpā viss darbojā s, viņ š pilnī bā apmierinā ja mū su uzņ ē mumu. Apkalpoš ana laba, istabā t. sk. Ē diens garš ī gs, man patika, bet vienkā rš i ļ oti. Teritorija laba, vienī gais, ka cilvē ku bija daudz, bet principā visi saderē ja. Viss bija labi, vislabā kie iespaidi par viesnī cu, tikai laikapstā kļ i ne visai paveicā s. Pludmalē bē rniem ir neliela daļ a, no kuras var doties jū rā . Izmantojā m arī ekskursijas, aizveda, atveda, visu izstā stī ja, paskaidroja, visu parā dī ja, patika. Veikali, daž i tirgi nebija tā lu, varbū t bija restorā ni, bet tur nebija jā iet, jo viss nepiecieš amais atradā s teritorijā .
аватар Natalja95288
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s meklē jā m viesnī cu, kas bū tu ē rta maziem bē rniem. Ieč ekoš anos nemaz negaidī jā m, š iks istabiņ a. Š ī viesnī ca savā kategorijā nav ī paš i dā rga un gaidī jā m sliktā ko. Bet istabas divstā vu bungalo, viss ir diezgan brī niš ķ ī gs un pieklā jī gs, bez mā jiena par kaut ko dot. … Tomēr ▾ Mē s meklē jā m viesnī cu, kas bū tu ē rta maziem bē rniem. Ieč ekoš anos nemaz negaidī jā m, š iks istabiņ a. Š ī viesnī ca savā kategorijā nav ī paš i dā rga un gaidī jā m sliktā ko. Bet istabas divstā vu bungalo, viss ir diezgan brī niš ķ ī gs un pieklā jī gs, bez mā jiena par kaut ko dot. Ļ oti liela zaļ ā zona, daudz baseinu un bē rnu. Bija arī slidkalniņ i, jū ra 1. lī nijā . Teritorija ir ļ oti labi kopta. Viesnī cas teritorijā visas dienas garumā bija daudz š ovu bē rniem, ar viņ iem pastā vī gi strā dā ja animatori. Ar internetu problē mu nebija. Ē diens arī ļ oti labs. Katru vakaru tematiskā s vakariņ as - daž ā du virtuvju ē dieni un turku, japā ņ u un citi ē dieni. Viss ir ļ oti garš ī gi.
аватар ludapalet
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es rakstu š o atsauksmi, sē ž ot pludmalē . Mē s š odien izlidojam. Viesnī cā viss ir ļ oti labi. Ļ oti skaista zaļ ā zona. 2 lieli baseini, 2 bē rnu, akvaparks. Atpū tas krē sli ir visur. Wifi visā viesnī cā , pat pludmalē . … Tomēr ▾ Es rakstu š o atsauksmi, sē ž ot pludmalē . Mē s š odien izlidojam. Viesnī cā viss ir ļ oti labi. Ļ oti skaista zaļ ā zona. 2 lieli baseini, 2 bē rnu, akvaparks. Atpū tas krē sli ir visur. Wifi visā viesnī cā , pat pludmalē . Ē diens labs, gaļ a, zivis, augļ i. Viņ i neatstā s tevi izsalkuš u. Atseviš ķ a bē rnu ē dienkarte un diē ta. Man ļ oti patika uzturē š anā s, personā ls nebija uzmā cī gs. Bū s iespē ja atgriezties vē lreiz. Vienī gi bija ļ oti karsts + 50 saulē


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в п.Конаклы, в 12 км от центра Алании. Был открыт в 2005 году, последняя реновация проводилась в 2012 году. Отель подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 12 км от центра г. Алания и в 120 км от г. Анталия, в 110 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Пляж находится рядом с отелем. Протяженность пляжа составляет 100 м. Бар и ресторан на пляже, душ, кабинки для переодевания, спасатели. Заход в море — песок, камни, пирс.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, камера хранения багажа, ежедневная уборка номера, факс /ксерокопирование (платно), room service: 24 часа (платно), диетическое меню, Wi-Fi (бесплатно, на всей территории отеля), услуги фотографа, ТВ-зал, 1 основной ресторан, 2 A la Carte ресторана: Sunset и Aqua, 3 бара, магазины, 3 бассейна — открытый бассейн, 500 м2, релакс-бассейн, 500 м2 (Aqua Block), бассейн с горками, 100 м2 (4 горки).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детская анимация, мини-диско, детский мини клуб (4-7 лет), игровая комната, детский бассейн (80 м2, 1 горка), детский бассейн relax (60 м2), коляска (платно + депозит), детское меню (обед, ужин).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно: 4 водные горки, анимация на русском языке, живая музыка (1-2 раза в неделю), турецкий вечер (1 раз в неделю), вечерние шоу, фитнес, водное поло, пляжный волейбол, пляжный футбол, шахматы, дартс. Платно: пилинг, баскетбол, бильярд, теннисный корт и освещение, игровая комната, мини-гольф, все виды водного спорта.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 264 номеров на 1200 мест. Номера с видом на море, бассейн и сад. Состоит из основного 3-этажного здания, комплекса 1-4-этажных бунгало (Garden Block) и 4-этажных вилл (Aqua Block). Для удобства имеется 2 лифта в главном здании.

Istabās

Индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ, музыкальный ТВ канал, мини-бар (вода ежедневно), прямой телефон, сейф (бесплатно), Wi-fi (бесплатно), душ, фен, балкон. Room service: 24 часа (платно), уборка номера: ежедневно, смена белья и полотенец: 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
Adrese Konaklı Mah. Sahil Sok. No: 3-T 07490 Alanya/Antalya/Türkiye
Tālruņi: +90 242 565 1371
Tīmekļa vietne: Quattro Family Club Dem Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).