Labi par mazu naudu

Rakstīts: 16 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 11 — 19 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 5.0
Viesnī ca ir budž eta, tas ir, samaksā jot 60 tū kstoš us par biļ eti, mē s negaidā m, ka lī menis bū s kā.160)))
Galvenais trū kums ir ieieš ana jū rā . Akmeņ ainas plā ksnes. Apaudzis ar sū nā m. . . Š ausmī gi slidens. Tas ir, ja jū s nevē laties lauzt kā jas, tas ir labā k no mola (kas arī nav aprī kots). Vai no kaimiņ u Doganay pludmales - tur arī ieeja ir slikta, bet tomē r nedaudz labā ka.
Ir pieejami saulessargi, sauļ oš anā s krē sli.

Ē diens ir tipisks turku. Viņ i redzē ja bada pietū kuš us cilvē kus, vienmē r brokastī s olu kulteni, rī su putru, biezpienu, pankū kas, dā rzeņ us, pusdienā s - vakariņ ā s - vistu, tī taru. Daudz dā rzeņ u) Bē rniem - tī rradņ i, rī si, makaroni, tā pati vista. Bez fasē tā m tē jā m, ū dens dzesē tā jā (bez pudelē s)
Alkoholu nelietojam, neko nevaru pateikt.
Istaba tika iztī rī ta labi, atstā jā m dolā ru. Teritorija neliela, ir 2 baseini - viens ar slidkalniņ iem un bē rnu viens ar bē rnu slidkalniņ u, otrs pie restorā na bez slidkalniņ iem. Tī ri.
Nav animā cijas, tikai mini-diskotē ka, un tad diskotē ka, kurā atpū tnieki izklaidē jas.
Vakarā nav ko darī t, nav kur iet, tā kā viesnī ca atrodas uz š osejas, apkā rt nekā nav, devā mies ar mikroautobusu uz Alaniju un Konakli pastaigā ties.
Secinā jums - mierī gai, klusai, budž eta atpū tai, izgulieties pludmalē , guliet pie baseina - tas arī viss. Cilvē ki ar pretenzijā m un lielā m cerī bā m nav piemē roti.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu