Azura Deluxe Resort & Spa 5*– Atsauksmes

28
Novērtējums 7.210
№86 viesnīcas reitingā Alanja
8.0 Numurs
6.7 apkalpošana
7.5 Tīrība
6.8 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 1 km attālumā no Avsalāras centra un tika uzcelta 2015. gadā. Moderna jauna viesnīca, skaists rajons. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар lliza02
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Izvē loties viesnī cu, mani vadī ja skaistas fotogrā fijas un daudzas pozitī vas atsauksmes. Nu, viesnī ca pati par sevi ir patieš ā m skaista, bet es nedalos ar slavinoš ā m atsauksmē m. Nu, sā ksim: Pē rkot ekskursiju, samaksā jā m par standarta Land view, plā nojot maksā t par numura uzlaboš anu ierodoties, ar skatu uz jū ru (Sea view). … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu, mani vadī ja skaistas fotogrā fijas un daudzas pozitī vas atsauksmes. Nu, viesnī ca pati par sevi ir patieš ā m skaista, bet es nedalos ar slavinoš ā m atsauksmē m.

Nu, sā ksim:

Pē rkot ekskursiju, samaksā jā m par standarta Land view, plā nojot maksā t par numura uzlaboš anu ierodoties, ar skatu uz jū ru (Sea view). Viņ i atteicā s dot tieš u skatu uz jū ru, pat ar piemaksu, argumentē jot, ka tā ir pilnī bā piekrauta, lai gan 5 minū tes pirms tam pajautā jā m gidam un viņ š teica, ka krava nemaz nevar bū t lielā ka par 50%. Ar bē dā m vienojā mies uz pusē m un samaksā jā m par skatu uz jū ru (skats uz blakus viesnī cu un jū ras gabaliņ u). Sā kumā man patika pati istaba, bet naktī , kad viss bija kluss, no it kā modema (kā saka reģ istratū rā ) sā kā s pastā vī ga č aukstē š ana, bija problemā tiski gulē t.
Izmantojot izdevī bu, kad pie mums pludmalē pienā ca viesu stafete Elvī ra (Elya) un jautā ja, kā paiet atvaļ inā jums, mē s viņ ai izstā stī jā m š o problē mu un viņ a teica, ka atrisinā s, bet ļ oti drī z nož ē lojā m, ka vispā r ar viņ u sazinā jā mies.
Nā kamajā dienā mē s piegā jā m pie viņ as un atgā dinā jā m par sevi (starp citu, viņ a mū s nemaz neatcerē jā s, sauca citā vā rdā un jautā ja: “Kā jums patī k A la carte? ”, kurā esam vē l pat nav pierakstī jies).
Mē s devā mies viņ ai lī dzi uz reģ istratū ru, kur neviens nebija ieinteresē ts atrisinā t mū su problē mu, lai gan viņ i to saprata, jo menedž eris simulē ja plaisu, un mē s viņ iem parā dī jā m arī skaņ u ierakstu no diktofona, bet viņ š sā ka mū s dzī t prom. un teica: "Nā c rī t, nav istabu. "
Guest Relation vienkā rš i pā rtulkoja mums viņ a vā rdus un grasī jā s bē gt, tad vī rs jau uzstā jī gi un neapmierinā ts jautā ja: “Tu iesaki mums vē l vienu nakti nomodā ? » Pē c tam no kaut kurienes parā dī jā s cipari.
Mū s aizveda no reģ istratū ras apskatī ties istabu, kas parā dī jā s un pa ceļ am teica, ka neesam pirmie no š ī numura (1447), kas par to sū dzas, jau tika ziņ ots, ka tas ir problemā tiski. Tas ir, mums sā kotnē ji tika pieš ķ irts problemā tisks numurs par piemaksu, brī niš ķ ī gi. Cita meitene no reģ istratū ras teica, ka viņ a nedzirdē ja nekā du skaņ u, kad viņ a piecē lā s ar mums, lai novē rtē tu problē mu.

Starp citu, mans vī rs uzrakstī ja atsauksmi Tripadvisor un viesnī ca viņ am atbildē ja, ka nesaprot, kas mū s nomā c, un kopumā atspē koja visas mū su sū dzī bas, ka mē s melojam. Tā dā veidā viņ i bū tī bā reaģ ē uz visā m nevē lamajā m atsauksmē m.

Atgriezī simies pie Elas. Mums bija mazliet garš a istabas situā cija, un mans vī rs nolē ma uzrakstī t atsauksmi, uzturoties turpat, cerot, ka tas tiks ņ emts vē rā . Bet patiesī bā mē s saņ ē mā m pretē ju efektu, kas ļ oti aizē noja mū su atlikuš o uzturē š anā s laiku š ajā viesnī cā.
Spriež ot pē c Eli uzvedī bas, viņ as uzdevums ir iet apkā rt un palū gt sajū smu par suvenī riem (tas arī tiek atmaskots). Bet mē s paš i personī gi gulē jā m pludmalē un jautā jā m kaimiņ iem uz sauļ oš anā s krē sliem: “Kur jū s dabū jā t š ī s viesnī cas pludmales somas? Un viņ i mums atbildē ja: "Tie ir doti atsauksmē m. " Un arī pati Elija vē lā k to apstiprinā ja.
Viesu stafete ir cilvē ks, kuram bū tu jā atrisina mū su problē mas, tač u patiesī bā pē c mū su patiesajā m atsauksmē m viņ as attieksme pret mums ir krasi mainī jusies. Viņ a pā rstā ja bū t draudzī ga, satiekot mū s A la carte restorā nā , viņ a sajuta vienkā rš i elektrisku aukstumu, bez smaida, ar akmens seju, kā arī drosmī gi atbildē ja uz mū su jautā jumiem. Š ķ iet, ka cilvē ks absolū ti neprot strā dā t ar negatī vismu, nav empā tisks, un, ja viņ a mums nepalī dzē tu, tad varē tu vismaz saglabā t seju, bet nē . Pirmo reizi redzu š ā du attieksmi pret viesiem un esmu ļ oti pā rsteigts.
Vē l pirms ekskursijas sē dē jā m vestibilā , viņ a gā ja mums garā m un naida pilnā balsī novē lē ja labu dienu. Bū tu labā k, ja viņ a mums neko neteiktu.
Viņ a palī dzē ja noorganizē t Covid testu, un viņ a teica, lai turpmā kus jautā jumus izlemtu pati, pie turku runā još a ā rsta, tā s nav manas problē mas. Viņ a mū s nekā di nevirzī ja, atbildē ja uz mū su jautā jumiem, stā vot mums pretī praktiski novē rš oties un neskatoties acī s. Tas ir, pē c mū su pā rskatī š anas viņ a principā pā rstā ja par mums interesē ties un atbildē ja uz jautā jumiem ar nicinā jumu. Tas ir ā rkā rtī gi neprofesionā li.
Š ķ iet, ka ir vajadzī ga viesu stafete, lai noregulē tu problē mas, bū tu draudzī gs pret visiem viesiem bez izņ ē muma, bet te, ja esi ar kaut ko neapmierinā ts, tad izturē sies tā , it kā atriebtos. Kā pē c man vajadzē tu rakstī t labu atsauksmi, ja man tā nepatika? Laba atsauksme ir jā nopelna.
Kopumā mū su komunikā cija ar viesu stafeti nodara vairā k ļ auna nekā laba.
Galvenā negatī vā attieksme pret viesnī cu veidojā s viņ as dē ļ.

Pē c numura:
Svaigas jaunas telpas, uzkopš ana labā lī menī , pirmajā s dienā s gulbji netika vē rpti, bet tad sā ka grozī ties. Viņ i atstā ja dzeramnaudu.
Kosmē tika istabā s netika papildinā ta visu laiku pat vienu reizi. Dī vaini priekš.5* viesnī cas, tā du satieku pirmo reizi. Nav halā tu. Minibā rs tiek papildinā ts tikai ar ū deni un sodu, bet tas ir rakstī ts koncepcijā . Apgalvotais UAI ir tī rs zilch, neļ aujiet sevi apmā nī t. Viss tiek darī ts uz vietas, ievests par maksu. Lasu arī viedokļ us, ka pat ja jautā a la importē ts, tad visticamā k tā bū s kaut kā da badjaga, tā lu no oriģ inā la. Bet es š eit nestrī dē š os, jo neesmu visu laiku mē ģ inā jis š o it kā importē to, viņ i to slē pj visos iespē jamos veidos un jums tas ir jā izsit, ja jums tas patieš ā m ir nepiecieš ams

Personā ls ē damistabā nestrā dā labi. Viesmī ļ i staigā apkā rt un piedā vā dzē rienus.
Kā dreiz mums paveicā s un pie mums uzrunā ja, bet uz 10 uzturē š anā s dienā m tas bija ne vairā k kā.3-4 reizes. Kā likums, mū s "nepamanī ja". Situā cija: viesmī le staigā ja apkā rt, apkalpojot visus apkā rtē jos, arī tos, kas ieradā s vē lā k, spī tī gi apejot mū s. Neskatoties uz mū su acī mredzamajiem skatieniem ar lū gumu pasū tī t dzē rienus, viņ a paskatī jā s uz mums un redzē ja, ka tas neder. Kad viņ as vī rs nolē ma viņ ai piezvanī t tieš i, viņ a vispirms uzmeta tā du seju kā “Ko tu no manis gribi? ". Ļ oti nepatī kami. Viesnī cā ir daudz vietē jo, vispirms viņ us apkalpo, tad vā cieš i dodas, un viss pā rē jais ir pā rpalikumi. Konditorejas kafejnī cā apkalpoš ana bija daudzkā rt labā ka, tur bija jauki puiš i no personā la.

Pā rtika ir atseviš ķ s jautā jums. Ē dienu izvē le ļ oti slikta, vienmē r viena un tā pati. Š eit noteikti nav jū ras velš u, kur nu vē l suš i (dā rzeņ i, nevis tas, ko tu domā ), par ko viņ i š eit raksta, neticiet! Uz grila ir balta zivs, gaļ a ir viena veida.
Augļ u maksimums apelsī ni un ā boli ar arbū ziem, daž reiz bija medlar. Viesu stafetes komentā rs par ē dienu: "Nu kronis un ne visi strā dā , bet mē s strā dā jam - sakiet paldies, ka vismaz tā, " bet kaut kas man saka, ka š eit un normā los laikos izvē le ir maza. Noteikti negaidiet gardumus, un ne visiem patiks parasts ē diens.

Ir gan maiga ieeja jū rā , gan mols. Tas ir liels pluss. Vienī gais, kad ir viļ ņ i, ū dens jū rā ir jū tami duļ ķ ains. Ieeja jū rā ir smilš aina, bet tur bija lieli akmeņ i. Kopumā sauļ oš anā s krē slu bija pietiekami daudz, bet mū su atvaļ inā juma otrajā pusē pludmalē brī vu bija ļ oti maz, piestā tnē bija vairā k. Pie paš reizē jā s slodzes tas ir pieļ aujams, bet sezonas laikā pē c brokastī m vietas ieņ emt bū s problemā tiski. Pludmale ir ļ oti maza.
Starp citu, arī uz terases pie ē damistabas ir maz vietu pat nesezonā.

Svē tku beigā s mū s iepriecinā ja brī dis, kad taisī jā mies pasū tī t 1 kg pupiņ u kafijas no Alanjas ar piegā di uz viesnī cu.
Bet reģ istratū rā viņ i piedā vā ja viņ u atvest personī gi nā kamajā dienā . Liels paldies par to

Visvairā k mums patika jū ra, bet tas nav viesnī cas nopelns. Mē s nekad š eit neatgriezī simies un nevienam neieteiksim Azura Deluxe.
Es nekad nerakstu negatī vas atsauksmes, bet š ī vienkā rš i nespē ja pretoties.
Вечерняя подсветка отеля Вид на бассейн и пирс с террасы у ресепшена Бар у бассейна Грязная посуда для напитков Мини-бар по заезду Вид из номера 1556 Вид из номера 1556 Вид из номера 1556
аватар Elenov1978
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā ieradā mies 8:00. Uzreiz uzvelk rokassprā dzes un sū tu brokastī s. Istabā reģ istrē ts pulksten 11:00. Istaba ir tī ra un ē rta. Sagatavojā m pā rsteigumu vī na un augļ u veidā . Istaba tika tī rī ta katru dienu. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 8:00. Uzreiz uzvelk rokassprā dzes un sū tu brokastī s. Istabā reģ istrē ts pulksten 11:00. Istaba ir tī ra un ē rta. Sagatavojā m pā rsteigumu vī na un augļ u veidā . Istaba tika tī rī ta katru dienu. Katru dienu papildinā ts mini bā rs, kosmē tika, kafijas standziņ as un tē ja. Personā ls ļ oti pieklā jī gs. Ne visi saprata krievu valodu, bet vienmē r var sazinā ties ar ž estiem. Ē diens ir izcils. Gaļ a, zivis, dā rzeņ i ir grilē ti. Alkoholiskie un bezalkoholiskie kokteiļ i katrai gaumei. Pludmale ir tī ra, pastā vī gi tiek tī rī ta visu dienu. Bijā m karantī nas laikā , viesnī cā visur ir antiseptisks lī dzeklis un maskas ir brī vi pieejamas. Es nedalos ar negatī vajā m atsauksmē m. Mums patika viss.
Лобби
аватар Evgen1963
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s ieradā mies viesnī cā.7:40 un reģ istrē jā mies 12:00. Pē c ieraš anā s viņ i uzvilka rokassprā dzes un sū tī ja brokastī s. PĀ RTIKA ir atseviš ķ s jautā jums. Mē s zinā m, ka reģ istrē š anā s ā trums ir pulksten 14:00, tā pē c tas ir normā li. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies viesnī cā.7:40 un reģ istrē jā mies 12:00. Pē c ieraš anā s viņ i uzvilka rokassprā dzes un sū tī ja brokastī s.
PĀ RTIKA ir atseviš ķ s jautā jums. Mē s zinā m, ka reģ istrē š anā s ā trums ir pulksten 14:00, tā pē c tas ir normā li. Mani uzreiz pā rsteidza viesnī cas stils - atgā dina č igā nu barona villu, mū su gaumei par daudz, visur ir televizori, pat, atvainojiet, virs pisuā riem. Istaba nebija slikta, skats skaists, tie visi ir plusi par istabu. Vē l mī nusi - nosū cē js tualetē strā dā tikai no 16-00 lī dz 18-00, kondicionieris centrā lais un neregulē jams, tī rī š ana ļ oti vā ja, aizmirst izvest visus atkritumus, 9 dienu laikā tika mainī ta gulta 1 reizi nav tē jkanna, tē ja, kafija, peldmē teļ i, diegu komplekts ar adatā m, minibā rs tikai atbraucot, tad tiek papildinā ts tikai ar ū deni un tad pā ris reizes aizmirsa papildinā t, no plkst. kosmē tika tikai š ampū ns un krē ms un arī tikai ierodoties, tad nē , un saldumiem divas reizes pē c tī rī š anas istabene atstā ja istabu plaš i vaļ ā ! Sū dzē jā s, bet kā da jē ga. . . Un š ī viesnī ca sevi pozicionē kā Deluxe UALL! Importa alkohola vispā r nav!
Ir animā cija, bet tā ir turku valodā . Pludmale - mola dē ļ ū dens stagnē , ar vilni pludmalē sakrā jas visi gruž i un putas. Personā ls gandrī z nerunā krieviski. Tagad uzturs – ē š ana ir cī ņ a par pā rtiku! Brokastojam agri, restorā nā.7-15, darbinieki vē l guļ ! Pa zā li steidzas 2-3 darbinieki. Pusdienā s un vakariņ ā s katastrofa - visur rindas, pavā ri, kas pasniedz ē dienu, tevi nesaprot. Turklā t viesnī cā.90% atpū tnieku ir turki, uzvedas galī gi bubuli, ja bez tevis rindā pē c ē diena bū s turki, tad tevi apkalpos pē dē jo! Un tas tiek darī ts tik bezceremoniski!
Ē dienu izvē le ir ā rkā rtī gi maza, ī paš i iekļ aujoš am tā ir vienkā rš i slikta. Visus ē dienus var saskaitī t uz pirkstiem. No vistas un tī tara gaļ as 2 reizes neliels liellopa gaļ as iekļ auš ana (sautē jums ar minimā lu gaļ u milzī gā daudzumā ) un 2 reizes mini kotletes. Nav jū ras velš u. Nav tematisko vakaru. Tiesa, Bayram svē tkos viņ i 1 reizi deva aitas gaļ u. Brokastī s 3 veidu siers un 2 veidu slikta desa, bezgarš ī gas pankū kas, daž ā das omletes. Olu nav. Ievā rī jums tikai plastmasas kastī tē s pa 5 gramiem, 3 veidi. Augļ u minimums un tikai galvenajā restorā nā . Uzkodas tikai pludmalē no pulksten 12 lī dz 16 ir pica, hamburgers un frī kartupeļ i. Vestibilā no 10-30 lī dz 18 stundā m kū kas, bet bez turku saldumiem. Gozleme tikai pusdienā s galvenajā restorā nā jau ir sagriezta gabalos. Mums nepatika a la carte restorā ns. Tie paš i ē dieni no galvenā restorā na, tikai porcijā s un dekorē ti. Viesnī cā pie baseina ir tikai elektroniskie pulksteņ i, un dienas laikā tajos neko nevar redzē t.
Vispā r visā s nozī mē s ļ oti jū tams, ka viesnī ca ietaupa uz visu! Mū su viedoklis - mē s nekad š eit neatgriezī simies!
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ir ļ oti slikta uzņ emš ana. Mums bija jā maksā nauda, ​ ​ ​ ​ lai paliktu viesnī cā . Mū s uzreiz izmitinā ja istabiņ ā , kur norisinā jā s remontdarbi. Labi, ka vī rs labi runā angliski, tad ar skandā lu mū s pā rcē la uz citu istabu. … Tomēr ▾ Ir ļ oti slikta uzņ emš ana. Mums bija jā maksā nauda, ​ ​ ​ ​ lai paliktu viesnī cā . Mū s uzreiz izmitinā ja istabiņ ā , kur norisinā jā s remontdarbi. Labi, ka vī rs labi runā angliski, tad ar skandā lu mū s pā rcē la uz citu istabu. Viesnī cas teritorija ir ļ oti skaista. Personā ls ē damistabā ir ļ oti labs. Jū ra bija oļ i, bija vē tra. Un uzņ emš ana ir tikai murgs. Numuri bija tī ri un jauki, lielisks baseins, labs ē diens. Un uzņ emš ana ir ļ oti slikta.
аватар viktoriamark
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ī sā k sakot, viesnī ca ir pilna ar cilvē kiem, un š eit vienmē r ir trokš ņ ains. Un, ja jū s plā nojat doties jebkur. Vai arī nevajag neko papildus skā bē t uz mola, tad š ī iespē ja nav slikta. Viesnī ca izskatā s grezna pā r bagā tajiem. … Tomēr ▾ Ī sā k sakot, viesnī ca ir pilna ar cilvē kiem, un š eit vienmē r ir trokš ņ ains. Un, ja jū s plā nojat doties jebkur. Vai arī nevajag neko papildus skā bē t uz mola, tad š ī iespē ja nav slikta. Viesnī ca izskatā s grezna pā r bagā tajiem. Televizoru ir daudz, pat kopē jā tualetē viss ietē rpts zeltā un tualetes kabī nē ir televizors). Viesnī ca ir ļ oti kompakta un sastā v no vienas septiņ u stā vu ē kas. Teritorija ļ oti maza, viss ļ oti tuvu vispā r, lieki nekur tā lu braukt. Protams, š eit ir ļ oti daudz cilvē ku. Lielu viesnī cas teritoriju aizņ em galvenais baseins. Ir bē rnu baseins ar nelieliem slidkalniņ iem un akvaparks ar 3 x zemiem slidkalniņ iem. Vakarā lielisks apgaismojums. Ļ oti laba vakara programma pieauguš ajiem. Izrā des tikai ar profesionā liem mā ksliniekiem. Putu ballī tes pie baseina ar gaismā m, ballī tes uz mola. Daž ā di konkursi. Viss ir profesionā li. Ir bē rnu klubs. Dienas laikā viņ i strā dā ar bē rniem, bet tikai telpā s. Telpas ir labā stā voklī . Bē rnam liela pilna gulta uzreiz istabā . Vannas istaba ir maza. Vannas istaba apvienota. duš as kabī ne. Numurā ir liels televizors. Diezgan plaš s balkons. Kopumā viens no iemesliem, kā pē c izvē lē jā s š o konkrē to viesnī cu, bija fakts, ka tā tika uzcelta 2015. gadā . Un ē dinā š ana. Š eit ir ļ oti labi. Ir pieejama laba gaļ as un zivju un jū ras velš u izvē le. Pludmalē uzkodu bā rā vienmē r var atrast ko ē damu no picas lī dz grilē tā m zivī m. Laba augļ u izvē le. Vietē jais alkohols ir tikai pā ris importa preč u. Bet mums š is brī dis ir mazsvarī gs, mē s gandrī z nemaz nedzeram. Starp citu, iesaku visiem forš ais ceļ ojumu aģ ents Dmitrijs Kukins viņ u nejauš i atrada pē c drauga ieteikuma un izrā dī jā s ī sts profesionā lis. Jums tikko apnicis kaut ko pacelt vairā kas stundas un ilgā k, un pat viņ i nesaprot, ko jū s vē laties. Š is cilvē ks uzreiz saprata, kas mums ir svarī gi un kas nav daudz. Viņ š ā tri izvē lē jā s piemē rotus variantus un sniedza arī daudz noderī gu padomu par valsti. Esam ļ oti gandarī ti, ka vē rsā mies pie viņ a. Ja vē laties viņ u atrast, meklē jiet uzvā rda vā rdu sociā lajā tī klā VKontakte. Nu un tā lā k. Ļ oti jauka pludmale. 1 rindiņ a. Laba smilš aina iekļ ū š ana ū denī un maiga nogā ze. Pludmale ir maza un neplata, bet ir liela mola. Pludmalē viss lī dz paš ai ieieš anai ū denī ir noklā ts ar sauļ oš anā s krē sliem, bet ir koka klā ji, lai varē tu iziet cauri). Gultas atrodas tuvu viena otrai. Gultas ir ē rtas ar mī kstiem matrač iem. Bet sauļ oš anā s krē slu ir par maz, jo tie ir aizņ emti un nenā k. Tā ir daudzu viesnī cu problē ma. Un vē l pā ris plusi tieš i pie viesnī cas ir ceļ š un autobusa pietura, kur var nokļ ū t Alā nijas centrā . Un blakus ir tirgus. Kopumā mums bija lieliski svē tki.
аватар Natalja719091
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Reģ istrē š anā s bija lieliska, viņ i iedeva mums vajadzī go istabu. Istaba tika iztī rī ta, viss mainī jā s, viss strā dā ja. Arī pati viesnī ca bija ļ oti jauka, un ē dinā š ana un apkalpoš ana - viss bija lieliski. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s bija lieliska, viņ i iedeva mums vajadzī go istabu. Istaba tika iztī rī ta, viss mainī jā s, viss strā dā ja. Arī pati viesnī ca bija ļ oti jauka, un ē dinā š ana un apkalpoš ana - viss bija lieliski. Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , teritorija ir maza, bet viņ i to izmantoja ļ oti efektī vi, ir divi lī meņ i, augš ē jā ir baseins, bet apakš ē jā ir kafejnī ca, bā rs, pludmale . Viesnī cā ir daudz izklaides, man ļ oti patika animā cija. Pā ri ceļ am no viesnī cas veikaliem liels tirgus. Ekskursijā s nebraucā m, bet gide bija izcila, visu izstā stī ja, konsultē ja, kur var nopirkt saldumus.
аватар Jinger-k
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Reģ istrē jies 14:30. iedeva atslē gas, bet istabiņ a vē l bija iztī rī ta. istabā nav peldmē teļ u. nav vates tamponu ausī m. nav dzelzs. No diviem televizoriem viens nepā rraidī ja kanā lus. vannasistabā ellī gi smird, laikam kanalizā cijā problē mas. … Tomēr ▾ Reģ istrē jies 14:30. iedeva atslē gas, bet istabiņ a vē l bija iztī rī ta. istabā nav peldmē teļ u. nav vates tamponu ausī m. nav dzelzs. No diviem televizoriem viens nepā rraidī ja kanā lus. vannasistabā ellī gi smird, laikam kanalizā cijā problē mas. slikta logu skaņ as izolā cija. Mē s rezervē jā m istabu ar skatu uz jū ru un saņ ē mā m stū ra istabu ar skatu uz bū vlaukumu. No tā ar kreiso aci var redzē t jū ru)). Vakara diskotē ka katru dienu lī dz 23:30. Ar tā diem basiem aizmigt nav iespē jams.
Ē diens ir vienmuļ š . Gaļ as ir maz. Tikai vistas un tī tara. Jaunā kais bē rns ē da gandrī z neko.
Istaba skaista. Uz sienā m vairā kas burkā s instalā cijas ar Agileras fotogrā fijā m un viņ as citā tiem. Spilveni ir cieti.
Ļ oti maza viesnī cas platī ba. restorā nā pienā ca viesmī lis ieraugot ko esam ē duš i un palū dza ā tri aiziet, saka, galdiņ u rezervā cijas. ļ oti slikta pē cgarš a. dzeramnauda vienmē r tika atstā ta. Uz pusdienu un vakariņ u galdiem nekad nav pilns galda piederumu komplekts: galds č etriem cilvē kiem, bet glā ze var stā vē t atseviš ķ i. Dienas laikā dakš iņ u ar uguni neatradī si.
Neticami skaists zā les dizains. Daudz zelta un spoguļ u. Č igā nu paradī ze.
Mē s, visticamā k, nekad neatgriezī simies š ajā viesnī cā .
аватар irina.fox88
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Tā tad, es tiku pie datora) Es jums saku. Bijā m Azurā pirmo reizi, tomē r, tā pat kā Turcijā . Atseviš ķ s stā sts par tū roperatoru, vispā r nevienam neiesaku, bet tas nav par viņ u. Ieradā mies pulksten 21 protams uzreiz iekā rtojā s un iedeva visas vajadzī gā s kartes viss kā rtī bā , bez pretenzijā m protams atnā ca vakariņ as beiguš ā s bet puiš i izņ ē ma atlikuš ā s vakariņ as uz mums, un iedeva paē st)))) paldies, protams, bet viņ i varē ja un varbū t pabarot tikai atbraukuš os tū ristus, lai gan mū su draugiem tas pat netika dots, viņ i gaidī ja agrā s brokastis lī dz 23-30. … Tomēr ▾ Tā tad, es tiku pie datora) Es jums saku. Bijā m Azurā pirmo reizi, tomē r, tā pat kā Turcijā . Atseviš ķ s stā sts par tū roperatoru, vispā r nevienam neiesaku, bet tas nav par viņ u. Ieradā mies pulksten 21 protams uzreiz iekā rtojā s un iedeva visas vajadzī gā s kartes viss kā rtī bā , bez pretenzijā m protams atnā ca vakariņ as beiguš ā s bet puiš i izņ ē ma atlikuš ā s vakariņ as uz mums, un iedeva paē st)))) paldies, protams, bet viņ i varē ja un varbū t pabarot tikai atbraukuš os tū ristus, lai gan mū su draugiem tas pat netika dots, viņ i gaidī ja agrā s brokastis lī dz 23-30. Pē c pā rnakš ņ oš anas uzreiz devā mies brokastī s (š eit raiti pā rejam uz sadaļ u PĀ RTIKA) un pirmajā dienā likā s, ka nav slikti, kā jau visi krievi, kas bija satrakojuš ies no bufetes, savā ca 10.500 š ķ ī vjus un ē da tā lā k. abi vaigi. Bet jau 3. dienā sapratā m, cik nabadzī ga ir š ī bufete un ka tikā m baroti ar paš iem lē tā kajiem produktiem, kā di ir tikai Alanijā . Daudz augļ u,
bet es eju viņ iem garā m un nevaru neko sev izvē lē ties, kaut ko tā du gaidī ju, bet zem loga dabū ju vietē jo tirgu)))) Arbū zi ļ oti garš ī gi, visu laiku ņ ē ma, paņ ē mu melone pā ris reizes un nekad to nepabeidza. Melone vienmē r ir briesmī ga, jebkura krā sa un jebkura diena, neē d to, pretī gi. Pirmajā reizē pankū kas ir garš ī gas, ī paš i pā rlietas ar š okolā di (š ķ iet, ka paš as taisa, ļ oti garš ī gas un sā tī gas), otrreiz ne pā rā k labas, vairs neņ ē mu. Sezama bageles - skatiet pankū kas - tā pati dziesma. Un brokastī s vairs nekā nav)))))) desa baigā , sieri pat pē c izskata pretī gi, visas mī kstā s š ķ irnes, ne viena veida mocarellas vai dorblu, protams, un pat ne tuvu. Neesmu mē ģ inā jis š ī s muļ ķ ī bas. Zaļ umi vienmē r ir svaigi, salā ti vienmē r ir kaut kas tā ds, ko viņ i vakar neē da, nedaudz atš ķ aidī ti ar jaunu. Ir ž ā vē ti augļ i un tie ir garš ī gi, es ņ ē mu ž ā vē tas aprikozes katru dienu. Gaļ as salā ti ir miskaste. Neņ emiet to - saindē jieties. Tikai 2 reizes bija salā ti ar garnelē m - pat vairā k vai mazā k panesami. Turklā t gandrī z vienmē r bija zupas,
ne vienmē r garš ī gs, bet ņ ē mu un ē du regulā ri - piegarš oju ar garš vielā m un ieš u))) 7 no rī ta brokastī s maz cilvē ku - sē dies kur gribi, pusdienā s tā das bumbas nav, Man nebija laika tur ieņ emt vietu vakariņ ā s - pagaidi, pagaidi, kamē r kā ds aizies (McDonalds pī pē ), tas nav pieņ emami š ā dai viesnī cai. Vakariņ as. Š ķ iet, ka ir gaļ a, bet it kā nav)))) tī tara ir pā rpilnī bā , jo es to ļ oti mī lu un vienmē r to ņ ē mu (kā vē lā k stā stī ja zinoš s cilvē ks, tī tars, kas viņ iem š eit ir, ir lē tā kā gaļ a un tā pē c bija pildī ts visur, kur varē ja) ē st vistu, nekad neņ ē mu, mā jā s varu aprī t jebkurā daudzumā , protams, ka nav cū kgaļ as, nevarē ju uzrakstī t) pā ris reizes redzē ju liellopu gaļ u, garš ī gi , bet jā stā v rindā , kas radī ja Kominternas vā rdā nosauktas rū pnī cas ē dnī cas efektu))) Man patika piedevas, uzmanī ba, makaroni))) jā ) tieš i tā ))) vairā k neko neatradu ē dami, frī kartupeļ i un zemniecisks, paldies biedri, ē diet paš i))) bija daudz grilē tu dā rzeņ u, bet es tā dus neē du.
Deserti))) garš ī gie vē l bija jā meklē )))) nu, ja atradu, tad tie ir, maigi sakot, saldi. Jū s pat nevarat uzbriedinā t tik daudz cukura desertā ) labi, jū s nevarat))) Dzē rieni - es arī ievietoš u pā ris stieņ us. Nekā das sulas. Daž as pulverveida sodas no automā tiem ar 150 ml krū zī tē m (š eit viss skaidrs) tē ja bija kā rtī bā , bet 50 ml krū zes (dzeru tē ju no 550 ml))) kafija automā tos - nemē ģ iniet, es lū dzu - piens, verdoš s ū dens un š ķ ī stoš ā kafija - pat kafijas dzē riens padomju ē dnī cā s ir par 2 kā rtā m vē sā ks. Brokastī s nav desertu)))) bet es tos gribu brokastī s (iespē jams, tā pē c, ka brokastī s vienkā rš i nav nekā )))))) labi, ī si sakot, pilna malta gaļ a) ​ ​ prieks tik apmierinā ts))) pludmales kafejnī ca ar pitu maize, picas un citas uzkodas strā dā no 12-16. pusdienas no 12-30 lī dz 14-30. ē du lī dz kā diem 13-30, tad istabā pusstunda atpū ta, ģ ē rbtuve utt. . 2-3 stundas tomē r ē st negribas noteikti.
pulksten 16 naš ķ is uz dzijas tika slē gts)))) 17 es gribē ju ē st)))) Ir tikai viena alternatī va - iet uz recepcijas stā vu un aizrī ties ar gumijas kū kā m tur))))) Snackbar ī sumā nafig ir nav vajadzī gs. Ir jā ē d ar zupu, nevis jā pelna gastrī ts ar uzkodā m, kā to darī ja daž i, kuri nevar iztikt bez pludmales. Mē s neiekļ uvā m a la carte restorā nā ))) viņ i pieņ em pasū tī jumus no 11 lī dz 12 pirmdienā s, treš dienā s, piektdienā s. Man nebija laika - š is jautā jums nevienu neizvaro))) mū su priekš ā ir viena traka sieviete, kura jau vairā k nekā stundu izvē las sev ē dienkarti a la carte un beigā s palika vienī gā tas, kurš tur gā ja))) resns mī nus viesnī ca, nu, tikai tauki))) ala- viņ iem nav kartes) nē ) Alkohols, atkal atseviš ķ a nodaļ a. Mā jā s dzeru izlejamo alu - pē c 1 glā zes cieti griež as, tā var pusotru stundu gulē t))) te pat taisot atlaidi jū rā izdzē ru 7-8 glā zes un pat nejutu. reibonis. Alkohols nav kaut kas atš ķ aidī ts - tur ņ emiet vē rā ū deni ar apiņ u smarž u (tā jautā ja tū ristiem, visi bija ar mums solidā ri),
kokteiļ i arī vienmē r ir ar daž ā dā m garš ā m)))) Es domā ju, kad pastā vī gi pasū ti vienu un to paš u)))) par neko ī sumā ) uzturs š ķ iet viss.
Ar istabā m biju apmierinā ta, lai gan sā kumā š ausmī gi ņ urdē ju, ka istabiņ a 1. stā vā , š is izrā dī jā s pluss pat. Lielisks skats pa logu uz viesnī cu, baseinu, restorā nu un pludmali, turklā t, ja ilgstoš i nav lifta, var viegli uzkā pt pa kā pnē m uz pludmali. Paš as telpas ļ oti tī ras, jaunas, nav nobruž ā tas. Gulta lieliska, aizmigu kā mazulis, lai gan man ir milzī gas problē mas ar miegu. Regulā ri tika mainī ti dvieļ i, arī bā rs tika papildinā ts ar minerā lū deni. Televī zijā nebija tikai futbola, un tas notika Pasaules kausa laikā . Tā pē c es liktu 5+ pē c skaitļ a.
Pludmale un baseins. Lai ieņ emtu normā lu vietu uz mola - pamodos 6 no rī ta, un tad jau puse bija aizņ emta. Ī paš i daudz vietu ir baseina tuvumā (kā pē c? Kā ds prieks ir doties uz jū ru un gulē t pie baseina?
ej uz Noginsku un guli tur pie baseina cik gribi) vienreiz uzkā pa baseinā - kaut kā da peļ ķ e ar siltu ū deni. Ne prā ts, ne sirds. Neatkarī gi no tā , vai tā ir jū ra) no mola var vienkā rš i redzē t piekrasti, debeszilo jū ru un zilas debesis. Lietussargi labi, gandrī z pilnī bā aizveras. Tas bija apmierinā ts. Pludmales dvieļ i - neveiksme ar traipiem, tad tintē , tad vē l nav skaidrs kas. Un spa dvieļ u dozators, veļ as lupatiņ u galva un komandieris atkal un atkal piedā vā ja savus pakalpojumus ar mač o terorista gaisotni, izdarot labu, ka viņ š ar jums runā .
Personā ls kopumā ļ oti patika, pieklā jī gi, smaidī gi, gandrī z visi runā angliski, kas priecē ja. Vienī gi kaitinoš ā sieviete no spa bija sarū gtinā ta, katru reizi skrienot pē c jums un aicinā jot uz procedū rā m. Ir animatori, viņ i staigā , viņ i skatā s, pā ris dara, viņ i aicina uz volejbolu un tā tā lā k, bet es esmu tieš i viņ iem, viņ i mani nedaudz nokaitinā ja, ka viņ i tā runā ar tevi,
it kā mē s bū tu piedzē ruš ies ar viņ iem nedē ļ u kailā Ibizā )) ī si sakot, bez attā luma)
Viesnī ca. Pati viesnī ca ļ oti pieklā jī ga, lifti klusi, katram spā rnam ir 2. Viss spoguļ os, plazmā s, apzeltī ts, griesti augsti, izskatā s ļ oti bagā tī gi. Pagrabstā vā ir telpa spē ļ u vē roš anai. Tur vismaz nogulies uz krē sliem, cilvē ku nav ī paš i daudz, tikai kad mū sē jie spē lē ja bija pilns. Pirts ir maza, salī dzinot ar kolonistu skaitu. Bet vienmē r bija kur apsē sties, visbiež ā k tur bijā m tikai mē s. Mī nuss, ka strā dā lī dz 20:00 (!!!! ! ! ) ko puiš i? Tu nopietni? ko darī t pē c vakariņ ā m? sauna un peldbaseins bū tu ideā ls risinā jums. Nē ) tas tiek slē gts pulksten 8))) Es pat negā ju uz sporta zā li, es nā cu nevis š ū poties, bet atpū sties, ko es jums iesaku)))
Vakara uzstā š anā s, varbū t kā dam patika, bet man jau nav 11 gadi, man tas ir, maigi izsakoties, garlaicī gi un blā vi, pat ja ir kā das kavergrupas. Tik skumji))) Paš as viesnī cas teritorija ir maza, bet tas ir pluss,
Man pat apnika staigā t š urpu turpu par tā du mazu)) Nebū tu pat lielā ku teritoriju izdzī vojis))) pē c sastā va - nu tur bija tautu bars, sā kumā pat krievi bija par maz, tad viņ i pievilka sevi, daudzi vā cieš i, holandieš i, poļ i, slovā ki, arī no Ukrainas. Neviens nevienam netraucē ja, nebija nekā du redneku, arī konflikti netika manī ti.
Es pavisam aizmirsu, kad pirmo reizi ieradā mies - pamanī jā m istabā dī vainas durvis, kas, kā izrā dī jā s, veda uz blakus istabu (21. gs. puiš u pagalmā , viesnī ca nav celta 90. gados)
Internets))) kaut kur lasī ju atsauksmi, ka internets ķ er pat piestā tnē )) shchaz))) internets daž reiz nokrī t istabā , kā vē las)))) ā trums ir minimā ls. Labā k bū tu nopirkt vietē jo SIM karti un izmantot to.
Tā rezultā tā joprojā m ir vairā k mī nusu nekā plusu. Kas gribē ja peldē t - peldē jā s, kas gribē ja ē st, varbū t ē da griķ us, es neē du, lai gan bū tī bā es gā ju uz š o))))) Neiesaku viesnī cu)))) vai es nā kš u atpakaļ š eit? Par naudu noteikti nē ! izmetiet 500 dolā rus un varbū t
bet es labā k viņ iem maksā š u vairā k un dodos uz š iku vietu.
Nu, kopumā kaut kas lī dzī gs š im))
аватар v.althofweb.de
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Turcijā atpū tā mies ne pirmo reizi, ir ar ko salī dzinā t, bet vairā k uz š o viesnī cu nebrauksim, reģ istrē š anā s bija ā tra BET: prasī ja istabu ar sā nu skatu uz jū ru, iedeva 20 eiro. , rezultā ts: paņ ē ma naudu, iedeva istabu ar skatu uz ceļ u, redz maz iedeva! Vestibilā ir kafejnī ca, bet ļ oti nelabprā t taisa kafiju kafejnī cas automā tā , protams vieglā k pasniegt no aparā ta, apkalpojoš ā s meitenes nav draudzī gas, kafiju pasniedz netī ros traukos! Bā rā ir liela plazma, bet Pasaules kausu neieslē dza, visus sū tī ja uz -2 stā vu, uz pagrabu, uz konferenč u zā li pie pirts un baseina, sē dē ja kā kinoteā trī. … Tomēr ▾ Turcijā atpū tā mies ne pirmo reizi, ir ar ko salī dzinā t, bet vairā k uz š o viesnī cu nebrauksim, reģ istrē š anā s bija ā tra BET: prasī ja istabu ar sā nu skatu uz jū ru, iedeva 20 eiro. , rezultā ts: paņ ē ma naudu, iedeva istabu ar skatu uz ceļ u, redz maz iedeva! Vestibilā ir kafejnī ca, bet ļ oti nelabprā t taisa kafiju kafejnī cas automā tā , protams vieglā k pasniegt no aparā ta, apkalpojoš ā s meitenes nav draudzī gas, kafiju pasniedz netī ros traukos! Bā rā ir liela plazma, bet Pasaules kausu neieslē dza, visus sū tī ja uz -2 stā vu, uz pagrabu, uz konferenč u zā li pie pirts un baseina, sē dē ja kā kinoteā trī.90. gadi, elpoju balinā tā ju un bez servisa, bez dzē rieniem, bez alus, bez kafijas, futbolu vairs neskatī jā mies, tas noteikti nav 5 zvaigznes, secinā jā m, ka viņ i negrib strā dā t ! ! ! Nav animā cijas! Anija no SPA salona un juvelierizstrā dā jumu nodaļ as nedrī kst tikt garā m - TAS IR NEIESPĒ JAMI! Cenas ir pā rmē rī gas, tā pē c turku pirts un masā ž as tika veiktas tuvē jā viesnī cā . Pludmale ir ļ oti maza, sauļ oš anā s krē sli pā rā k tuvu, starp tiem nav iespē jams iziet un dī vainā veidā dvieļ i ļ oti biež i pazū d, bet kur mē s ņ emam matrač us sauļ oš anā s krē sliem, ir daudz š o dvieļ u, kurus var nopirkt par 1 eiro, tas ir dī vaini. . . Ieeja jū rā nav ī paš i laba un mū s ved visi atkritumi no visas apkā rtnes, tā pē c mē s devā mies peldē ties uz citā m viesnī cā m un visbeidzot: mē s izbraucā m 7:00, un nebija kur brokastī t, mums vajadzē ja piesakies iepriekš , lai uztaisī tu pusdienu paku - tas nav normā li 5 zvaigž ņ u viesnī cai! Nevienam neiesaku, par š o naudu var atrast daudz labā ku viesnī cu!
аватар kristinalapko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca nav liela izmē ra, bet tieš i pludmalē . Un tad daž i plusi. Tā bija pirmā reize, kad atpū tā mies viesnī cā ar tik kompaktu teritoriju, un sapratā m, ka tas ir pat pluss, ja viesnī cā kā Azurā viss ir ļ oti forš i pā rdomā ts un ir klusas un aktī vas vietas. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav liela izmē ra, bet tieš i pludmalē . Un tad daž i plusi. Tā bija pirmā reize, kad atpū tā mies viesnī cā ar tik kompaktu teritoriju, un sapratā m, ka tas ir pat pluss, ja viesnī cā kā Azurā viss ir ļ oti forš i pā rdomā ts un ir klusas un aktī vas vietas. vispā r netraucē viens otram. Tā kā par teritoriju jau rakstī ju, tad visu aprakstī š u sī kā k. Ir vairā ki baseini, viens iekš telpu, viens ar ū dens slidkalniņ iem un otrs bē rniem. Pa dienu var spē lē t pludmales volejbolu, š autriņ as, boč u, galda tenisu. Uz mola ir arī putu ballī tes, vispā r, nu, ļ oti jautri. Animatori baseinā un pludmalē rī ko aerobiku, daž ā das spē les baseinā , jautru diskotē ku un dzī vo mū ziku. Atpū tā mies ar bē rnu un ar lielu pā rliecī bu varu teikt, ka viesnī ca, iespē jams, ir viens no labā kajiem bē rnu klubiņ iem, lai arī nelielā teritorijā . Ne pirmo reizi Turcijā , bet ar tā du entuziasmu mans dē ls pirmo reizi atgriezā s no minikluba. Viņ i spē lē ja ar viņ iem pirā tus, vadī ja meistarklases cepš anā , skulptū ru veidoš anā , gleznoš anā un daudz ko citu, iedeva vairā kus goda rakstus par daž ā diem konkursiem, bē rns vienkā rš i priecā jas. . Bē rnu klubs atrodas paš ā pludmalē , tas ir lielisks risinā jums. Bē rni spē lē jas un elpo svaigo jū ras gaisu un nesē ž smacī gā s telpā s. Pludmale arī lieliska. Ir milzī gs mols, ar klusā m vietā m un oriģ inā liem sauļ oš anā s krē sliem, daž i no tiem ir maksas, bet pat tas nav dā rgi. Pludmale nav ī paš i liela, bet vietu gandrī z vienmē r pietika, tikai daž as reizes atbrauca uz pludmali mazliet vē lu, ap pulksten 11 un neatrada vietu, bet ja atnā k 9 vienmē r bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Pē c tam devā mies uz molu un tur ar prieku sauļ ojā mies un peldē jā mies. Ieeja ū denī ir maiga un smilš aina, pat bē rni var peldē t bez apaviem. Ja jū ra ir salī dzinoš i klusa, tad ū dens ir kristā ldzidrs, pā ris dienas bija nelieli viļ ņ i, citā di mums ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem. Nedaudz baž ī jā mies, ka bū s maz vietas, bet velti, viss izrā dī jā s virsū . Viņ š ne tikai varē ja atrast izcilu viesnī cu, kas atbilstu mū su budž etam, bet arī cena bija zemā ka nekā tū roperatoriem. Viņ u atrast nav grū ti, tikai pē c uzvā rda un vā rda, meklē jot cilvē kus sociā lajā tī klā VKontakte. Tad vē los pastā stī t par apmetni un paš u istabu. . Viesnī cā reģ istrē š anā s no pulksten 14 kā visur citur, bet ja, kā mē s darī jā m, ir brī vas tavas kategorijas istabiņ as, tad tā s speciā li nemarinē s lī dz atvē lē tajam laikam. Tikā m reģ istrē ti 11, lai gan viesnī cā bijā m pusdeviņ os. Bet, ja kas, varat atstā t lietas ī paš ā telpā reģ istratū rā un doties pastaigā uz pludmali vai klī st pa viesnī cu. Mē s devā mies brokastī s, gā jā m lejā uz pludmali, un, kad atgriezā mies, mū su istaba bija gatava. Numurs ir plaš s, tī rs un jauns. Visa tehnika moderna, tī ra pat stū ros, vannasistaba dzirkstī , personā ls lieliski strā dā . Reģ istrē joties minibā rā bija sulas un salda un nesaldinā ta soda, tad tika atnests tikai ū dens. Arī ar mazgā š anas lī dzekļ iem duš ā bez problē mā m viss vienmē r bija. Mums bija ģ imenes numurs ar skatu uz jū ru, un, ja jū su budž ets atļ auj, iesaku ņ emt vai nu tieš u vai sā nu skatu uz jū ru, pretē jā gadī jumā jū s varat iekļ ū t istabā kaimiņ u bū vlaukumā , bet mē s netaupī jā m. Istabā ir divas guļ amistabas, gan lielas, gan ē rtas, daudz vietas mantā m, kluss gaisa kondicionieris, labs fē ns. Gultas veļ a, visticamā k, ir jauna, un patī kama gulē š anai. Daudz dvieļ u, svaigi katru dienu. Es jau runā ju par tī rī bu, viņ i dara labu darbu. Ē dieni ir arī katrai gaumei, kā arī diennakts uzkodu bā rs. Ir daž i à la carte restorā ni, lai gan mē s ē dā m galvenokā rt un pusdienu laikā ē dā m pludmales bā rā . Pulksten 12 viņ i sā k gatavot gozleme, gandrī z vienmē r pusdienā s paspē ja paē st pludmalē , negribē jā s atgriezties restorā nā . Ir daudz augļ u, lieliski vā rī ta gaļ a un zivis, lieliski viegli salā ti, daudz daž ā du saldumu, tiek nodroš inā ti papildu kilogrami)). Personā ls patī kams un pieklā jī gs, viesnī cas iekā rtojums un iekā rtojums š iks, tieš ā m lieliski atpū tā mies. Viesnī cu varu ieteikt ikvienam jautrai aktī vai atpū tai.
Parādīt vairāk »


iemiesojums velestapalvelut
Es zinu, ko viesnīca piedāvā
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums natasha.bryzgalova
Sveiki. Sakiet, lūdzu, šajā viesnīcā seifs, kā es saprotu, ir maksas. Un mini bārs netiek papildināts, tikai ūdens ierašanās dienā.
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums azuradeluxe
‹ Viesnīca Azura Deluxe Resort & Spa 5*
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в 1 км от центра городка Авсаллар и был построен в 2015 году. Современный новый отель, красивая территория. Отель подходит для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 98 км от аэропорта г. Анталья, в 22 км от г. Аланья, в 30 м от поселка Авсаллар, на берегу моря.
Pludmales apraksts В 100 м от отеля. Бар на пляже (бесплатно), полотенца (депозит).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), диетическое и вегетарианское меню (бесплатно), 1 конференц-зал (на 550 чел.), Wi-Fi бесплатно (на всей территории), магазины, 6 ресторанов — 1 основной ресторан, 5 a la carte (османский, азиатский и рыбный, по предварительной записи — платно, мексиканский или итальянский, при условии проживания минимум 5 ночей, посещение 1 раз, по предварительной записи — бесплатно), 6 баров, 3 бассейна — 1 открытый, 2 крытых бассейн, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы (бесплатно), полотенца (депозит).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский открытый бассейн 30 м2, крытый бассейн 25 м2, 1 водная горка, мини-клуб для детей 4-12 лет (в летний сезон), аренда детских колясок — по запросу (на ресепшн), детские горшки (платно). В основном ресторане можно воспользоваться блендером и микроволновой печью.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports 4 водные горки, библиотека, аквааэробика бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, дартс бесплатно, водные виды спорта платно, бочче бесплатно, софт-анимация на русском языке
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 330 номеров. Состоит из одного 7-этажного корпуса. Для удобства имеется 2 лифта.

Istabās

Сейф (бесплатно), мини-бар бесплатно (вода, прохладительные напитки — пополняются ежедневно), электрический чайник, набор для приготовления чая/кофе, балкон, телефон, Wi-Fi (бесплатно), индивидуальный кондиционер, телевизор, ванная комната, фен, уборка номера: ежедневно, смена белья: 2 раза в неделю, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Avsallar mahallesi İncekum Caddesi No: 76, 07410 Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 242 277 11 43 +90 242 517 12 34
Tīmekļa vietne: Azura Deluxe Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.