Brīvdienu viesnīca, uguņošanas viesnīca

Rakstīts: 1 novembris 2017
Ceļošanas laiks: 18 — 26 oktobris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Ja vē lies no pelē kas lietainas ikdienas nokļ ū t varavī ksnes krā su nemieros, lī dz ī stiem dzī ves svē tkiem, tad esi š eit. Š ī , es teiktu, ir uguņ oš anas viesnī ca, kas rada emociju viļ ņ us jau ar savu izskatu. Turklā t tas deg un spī d ne tikai ā rpusē , bet arī iekš pusē : vestibilā , restorā nos, bā ros un pat starpstā vu telpā . Klusai transa mū zikai nav vietas mierī gam mieram un meditatī vai apcerei, š eit tiek radī ta pavisam cita atmosfē ra - tas ir karnevā ls, š ovs, jautrī ba, glamū rs. Iespē jams, tā pē c š eit ir redzami Kristī nas Agileras, Lady Gaga, Keitijas Perijas un citu ekstravagantu dā mu attē li ar saviem jocī giem teicieniem.

Manuprā t, protams, "tas sē rkociņ š " ir nedaudz ā rpus mē roga, it ī paš i visa veida zeltī jums un spož ums. Visticamā k, š eit galvenā investore ir sieviete un arī spilgta, enerģ iska, dzī vespriecī ga, tā da sieviš ķ ī ga uguns - tas redzams no stila.

Nu kā lai dara, piemē ram, publiskajā tualetē bez zelta grī das un plazmas virs tualetes podiem un pisuā riem un pat rhinestones uz roktura? )) Bet principā tas viss iekļ aujas vienotā konceptā par to paš u "Dzī ves svinē š anu", jo bez daž ā m pompozā m pā rmē rī bā m ir sastopami arī interesanti, ļ oti oriģ inā la dizaina atradumi un, jā atzī st, pat klusi stū rī š i. . Ir uz ko aizturē t, un pusapaļ ai mā kslinieciski izliektajam molam ar oriģ inā liem rotangpalmas krē sliem, sauļ oš anā s krē sliem un pludmales lapenē m papildus paredzē tajam mē rķ im viennozī mī gi ir arī estē tisks mē rķ is.

Kopē jais transfē rs uz viesnī cu aizņ em 1 stundu 50 minū tes, bet, lai precizē tu, mū s izkrauj otrie, bet pā rē jie lī dzbraucē ji tika nogā dā ti Alā jā . Reģ istrē š anā s viesnī cā notika ā tri, uzreiz izsniedza 2 atslē gas un kartes pludmales dvieļ iem un maksas land view vietā iedeva sā nskatu uz jū ru, ko uzzinā jā m tikai paš ā numuriņ ā.
Atnā cu š eit kopā ar savu vī ru, lai svinē tu ģ imenes dzī ves 15. gadadienu, galu galā Kristā la kā zas. Mana meita uzstā ja uz š o viesnī cu, galī gā izvē le bija viņ as, bet mē s ī sti nepretojā mies)) Brī vdiena, tā tad brī vdiena! Dvē sele, par laimi, nenoveco! "...Lai pie mums valda jautrī ba, ciemiņ i neapgrū tinā s, lai gadi lustī gi zvana ar kristā la lā si... " Oktobra vidū , kad mā jā s jau auksts, aiz loga lietus lī st vē jš , tas bū s ī stais!

Kad paņ ē mā m no Aneks tū res paketi, kā jau ierasts, pā ris dienas pirms izbraukš anas uzreiz caur Tophotels atsū tī ja iesniegumu par tā du variantu kā "Viesnī cas kompliments kā zu gadadienai", ja ir, kā pē c neizmantot? Sī kums, bet jauki. Viesnī cas personā ls nekavē joties atbildē ja un, izmantojot bonusu programmu, apstiprinā ja numuru. Bizness ir pā ris minū tes, bet nez kā pē c daudzi š o funkciju ignorē , un tajā ietilpst dzimš anas dienas, kā zas un vē l kaut kas.

Paskatī jos statistiku par viesnī cu, kura darbojas jau divus gadus, tā tad š ie komplimenti izskanē juš i tikai 104 reizes, un viesnī ca nav maza, galu galā.330 numuriņ i. Pē c mū su lū guma atbilstoš ā vī na pudele tika aizstā ta ar svaigu ziedu puš ķ i. Ar rož u ziedlapiņ ā m izrotā jā m galdu restorā nā , kā arī gultu, nu, pateicamies viesnī cai par uzmanī bu - vienmē r esam priecī gi, no tā dā m detaļ ā m sā k veidoties ī sta svē tku noskaņ a.

Viesnī ca pilnī bā attaisno savu nosaukumu "Azure", ja paskatā s uz to caur baseinu no jū ras - visi zilie toņ i un balkonu starpsienas, lai tā s atbilstu. Vestibilā ir daudz interesantu autora mē beļ u. Ir 5 bā ri un 6 restorā ni: divi bezmaksas - itā ļ u "Bella Azura" un pikanti meksikā ņ u (vienu izvē lē ties, ja uzturaties ilgā k par 5 dienā m), trī s par maksu: Ā zijas, Zivju un turku "Osmaņ u", nu, galvenais ar zviedru galdu, sadalī ts trī s atseviš ķ ā s sekcijā s un divā s terasē s.
Ir arī uzkodu bā rs pie baseina un Lyric restorā ns pludmalē.

Vestibila bā rā viņ i gatavo izcilu kafiju, tač u pasū tot jā norā da, ka priekš roku dodat kafijai no kafijas automā ta, nevis no parastā aparā ta, kur viņ iem, protams, ir vieglā k un ā trā k pagatavot. Mums ir jā izsaka cieņ u, bā rmenis to skaidri atcerē jā s un visas turpmā kā s reizes viņ š man pagatavoja pareizo kafiju))

AZURĀ ir 7 stā vi, luksusa numuri (no 30 kv. m. , viesnī cas mā jaslapā ar skatu uz jū ru ir par 10$ dā rgā ki nekā land view, bet uz vietas, kā sarunā ts, ja kas), divistabu ģ imenes numuri ( no 46 kv. m) un 5 daž ā das autorprojekta "Fantasy" istabas ar apaļ ā m gultā m, dž akuzi un sauļ oš anā s krē sliem terasē (no 63 kv. m). Bezmaksas Wi-Fi visā viesnī cā , ieskaitot numurus un pludmali tieš i blakus ū dens malai, apmierinā ti, nozvejas lieliski.

Mū su istabiņ ā.1216 (parastais deluxe) sā kotnē ji bija 2 gultas (divguļ amā gulta un pusotra), tač u ar veiklu roku kustī bu divas gultas ā tri vien pā rvē rtā s par izcilu kingsize, un matrač i ir brī niš ķ ī gi - tie ir izturī gi. pieci: augsts, ē rts un malas ļ auj gandrī z nevainojami piestiprinā ties pie dokstacijas. Ledusskapī ū dens, minerā lū dens, limonā de, kola un 2 sulas, katru dienu viss tika papildinā ts, turklā t sulas katru dienu bija daž ā das. Seifs ir brī vs un pieskrū vē ts pie sienas, citā di, ziniet, biež i sanā ca "brī vi stā voš s". Uz daudziem dvieļ iem, veļ as, gultas pā rklā jiem tiek uzš ū tas nosaukumu etiķ etes, kas nozī mē , ka kvalitā te tiek skaidri uzraudzī ta, un tas ir jū tams. Man patika neparastā s, bet ļ oti ē rtā s glā zes uz galda pie izlietnes, nepā rprotami pieguļ plaukstas formai. Istabā nav gludekļ a, ja kā dam interesē un peldmē teļ i pē c pieprasī juma. Vajag? Lū dzu, ņ emiet, bet nē , viņ i kā rtē jo reizi neņ em tvaika pirti)) Mē s to paņ ē mā m, tas ir ē rti pirtī , tvaika pirtī , kvalitā te ir laba.
Paturiet prā tā , ka uzkopš ana istabā , vismaz divas reizes dienā , bet tikai pē c Jū su pieprasī juma: neaizmirstiet nospiest pogu "Tī rī š ana", pretē jā gadī jumā viņ iem tur ir totā la cī ņ a par vidi, info plakā ti ar bruņ urupuč iem, kas aicina š is vazā jas apkā rt. Un par gultas veļ u - viņ i vienmē r to maina, kad jū s uzliekat š o bruņ urupuci gultas augš pusē . Starp citu, diezgan saprā tī ga sistē ma. ES atbalstu.

Istaba, starp citu, personī gi izrā dī jā s nedaudz kompaktā ka nekā viesnī cnieka fotoattē lā - viņ u biznesa plusi acī mredzami strā dā ja: tas ir, istaba ir tieš i tā da, kā fotoattē lā , neatrodiet vainu ...tikai ļ oti miniatū ra, š is efekts tiek iegū ts ne augsto griestu dē ļ . Balkons ir mā jī gs, bet arī mazs, trī sstū ra formas ar galdu, diviem pī tā m krē sliem un ž ā vē tā ju;
Lifti ir diezgan veikli un ļ oti klusi (mū su istaba bija tikai netā lu no lifta), katrā spā rnā ir pa pā ris, ar tiem nekad nav bijis nekā du problē mu. Jā , un arī istabas skaņ as izolā cija ir pieklā jī ga, kaimiņ u troksni nedzirdē jā m (vai dabū jā m ļ oti klusu? ), gaiteņ os paklā js biezs, neviens solis ā rpus durvī m mū s ar savu klauvē ju nekaitinā ja.


Viesnī ca celta 2015. gadā , lī dz ar to numuriņ i nemaz nav noguruš i, nopietni trū kumi netika konstatē ti (apciemojā m jaunus draugus), Azura skaidri jū t saimnieka roku, viens no priekš niekiem pastā vī gi uzrauga personā la darbu teritorijā , norā dot, ko un kā darī t, tā pē c darbinieki š eit neatpū š as, kā principā tam vajadzē tu bū t.

Viesnī cas koncepcijā ir skaidri norā dī ts: "Iereģ istrē joties numurā , lū dzu, pā rbaudiet to un ziņ ojiet par problē mā m ar mē belē m viesu attiecī bu nodaļ ai.
Izrakstoties, ja tiks konstatē ti bojā jumi, prasī ba bū s no viesa un iespē jams sods" - patiesī bā tas attiecas uz jebkuru viesnī cu, vienkā rš i daudzi nepievē rš uzmanī bu, bet velti, es personī gi biju liecinieks problē mai ar draugiem izejot no citas viesnī cas, kad viņ i mē ģ inā ja š ķ irties no viņ iem par salauztā m durvī m pirms viņ iem (kā ds atstā ja labu, bet ne cauru iespiedumu no dū res, mē s visi kopā smē jā mies par š o "zī mogu" agrā k), iespē jams, tas bija pat tā s telpas ī patnī ba aizejot noķ ert piesū cekni, jo viss pā rē jais tur bija ideā li un diez vai kā ds gribē ja to nomainī t.

Jū ra, pludmale, mols.

Sarež ģ ī tā ā ķ u mola dē ļ (katrā ziņ ā tā izskatā s satelī tkartē s) viesnī ca ir ievē rojami paplaš inā jusi pludmales lī niju, tā pē c ir daudz vairā k sauļ oš anā s krē slu un pludmales krē slu, un attiecī gi arī atpū tnieku, jo

pati pludmale ir tikai 70 metrus gara, ne vairā k - ļ oti mazs gabaliņ š - tas ir mī nuss, bet ar dzeltenā m mī kstajā m smiltī m un goda Zilo karogu - tas ir pluss. Papildus izveidojā s no abā m pusē m noslē gts lī cis, pā rdomā ts risinā jums. Pastaigā joties pa blakus esoš ā s viesnī cas betonu un š ķ ē rsojot nelielu, bet gleznainu akmeņ ainu grē du, kurā akmeņ os slē pjas neskaitā mi krabji, zivis un garneles, jū s varat nokļ ū t bezgalī gajā smilš ainajā krastā , kas vairā k nekā kompensē nelielo viesnī cas platī bu. viesnī cas pludmale, uz otru pusi tas pats, pat tur gleznaina sala ar Budas figū riņ ā m un citiem neskaitā miem akmens pakalniem - bildē s izskatā s vienkā rš i pasakaini, it ī paš i saulrietā.

Pē c pusdienā m pludmalē tiek pagatavots gards kumpī rs (folijā cepti lieli kartupeļ i, pā rgriezti uz pusē m un biezeni ar daž ā diem pildī jumiem un mē rcē m pē c garš as) - iesaku. 3 veidu saldē jums (bez rindas!
), man ī paš i patika citrona, un vī ram garš oja š okolā des. Blakus restorā nam Lirik ir labas tradicionā lā s gozleme plā tsmaizes, ko cep ļ oti smaidī ga jauna sieviete. Man arī pludmalē patika airan sapakotā s slē gtā s glā zē s (vienmē r pludmales restorā na ledusskapī kopā ar mazā m ū dens pudelī tē m), bet vī ram nē , teica, ka pā rā k sā ļ š , nu, garš o un krā saini, tu zini))

Bet ar volejbolu lielas problē mas! Mums pē dē jā laikā ļ oti nepaveicā s ar bumbā m, un mans vī rs mī l spē lē t. Luksusa viesnī cas kauns un negods! ! Jā prot noturē t lī meni it visā , arī bumbā , viss ir zinā ms sī kumos. Ceru, ka administrā cija izlabos š o kļ ū du.

Pati Azura pludmale ir caurstaigā jama, kā jau visas tuvā kā piekrastes pludmales - pilnī ga pā rvietoš anā s brī vī ba, un tas labi, mē s netikā m slē gtā zonā , bet pati mola ir tikai viesnī cas viesiem, un tas tiek stingri apsargā ta, skatī jos vairā kas reizes.

Pludmales priekš ā ir attē ls, kur viens lietussargs stā v pā ri sauļ oš anā s krē sliem, bet blakus trī s saulessargi, kas pā rsvī troti sarkanā krā sā virs tiem paš iem sauļ oš anā s krē sliem. Viss ir ļ oti skaidrs: viens lietussargs ir iespē jams, bet ne daudz. Jā , tieš i tagad)). Krievu zinā tkā rajam prā tam uzreiz rodas jautā jums: “Un divi lietussargi? ” – Kas nav aizliegts, tas ir atļ auts. Š ā di to izmantoja visi mū sē jie, un vā cieš i un citi briti vienmē r paņ ē ma vienu, kā norā dī ts noteikumos.

Uz mola un restorā nā vienmē r skan patī kama mierī ga mū zika, nevis skaļ i.

Baseini man nepatī k, peldos tajos reti, man tie ir ekskluzī vi vizuā ls prieks, daļ a no teritorijas noformē juma, un izskatā s jauki no balkona, it ī paš i, ja tie ir izgaismoti, tā pē c es tos izlaiž u, es Š eit augš upielā dē sim tikai iespaidī gus attē lus.
Nemeklē jiet teritoriju kā tā du, tā nav viņ u stiprā puse)), bet tā ir ļ oti tuvu jū rai: jū s atstā jā t mā jī gu istabu, izgā jā t cauri elegantai viesnī cai, pē c tam pa skaistu terasi caur tiltiem pā ri baseiniem nokā p pa kā pnē m un uzreiz nokļ ū si pludmalē un jū rā ! Tikai pā ris minū tes! Mums lieliski, tikko tikā m lī dz jū rai, lai nav jā maldā s kā das desmit minū tes pa viesnī cas parka iekš ē jā m alejā m, lai beidzot pietiktu nopeldē ties (neesam baseinu piekritē ji, kā jau minē jā m , mums patī k viss dabiskais, lai enerģ ija pukst un pat iet nost, jū ra to visu dod pilnā apmē rā , lā dē cik gribi, bet kā ar baseinu? Tikai viena no mā kslī gajā m izklaidē m, no kurā m ir lieliska daudzi, labi, es saprotu, ja tuvumā nav jū ras, ko jū s varat darī t)
No teritorijas tikai 12 tū kstoš i kvadrā tmetru. m š eit mē ģ inā ju pagatavot konfektes. Bravo!
Sanā ca diezgan omulī gi un viss ir saprā tī gi sadalī ts, vienī gais, ko varē tu pievienot, ir dzī vi augi, vismaz kubli. Ar dabī go zaļ umu viennozī mī gi nepietiek, proti, tas rada patī kamu, neaizvietojamu auru.


Nu ja godī gi, tad uz 9 atpū tas dienā m faktiskā parka zonas neesamī ba Azurā mū s ī paš i netraucē ja, pa dienu - jū ra vai ceļ ojumi, jahtas, un vakaros vai koncertprogramma, vai pastaigas lī dzi. Avsallar vai tikai 5 minū š u gā jiena attā lumā pa kreisi no ieejas blakus esoš ajā Ruby Platinum ar lielu labiekā rtotu zaļ o zonu, kā pē c gan nepaskatī ties to gaismā ? To, ko izdarī jā m, nemaz nenož ē lojam, vienmē r ir interesanti apmeklē t jaunas vietas.

Kas attiecas uz ē dienu AZURĀ , galvenajā restorā nā un dieniš ķ o maizi, tad te jau ir rakstī ts un pā rrakstī ts, neatkā rtoš os, teikš u ī si - viņ i sarī ko dzī res visai pasaulei.
Tie tieš ā m cenš as un gatavo garš ī gi un daudzveidī gi, pā rē jā laikā nesanā ca nogarš ot pusi ē dienu, turklā t zivis un jū ras veltes (garneles, mī dijas, austeres, kalmā ri, starp citu, ļ oti mī ksti, labi pagatavoti) katru dienu bija liela grila un tvaicē to izvē le: jē ra, liellopa gaļ a, teļ a gaļ a, pī le, tī tara gaļ a, vistas gaļ a, sē nes daž ā dā s formā s utt. Arī konditorejas izstrā dā jumi ir labā lī menī , medus ķ emmē s, 12 veidu daž ā di ievā rī jumi un lielā kā daļ a galvenais, daudz augļ u un garš augu. Kā dreiz domā jā m, ka Stambulas privā tajā s maiznī cā s nogarš oja visgarš ī gā kos sezama simī tus, bet š eit tie izrā dī jā s vē l garš ī gā ki. Bet ar koncepcijā deklarē to svaigo sulu brokastī s ne viss iet gludi, apelsī na mī kstums sulā ir klā t, acī mredzot izspiests, bet tas arī nav slimī gi atš ķ aidī ts ar ū deni, tā pē c mums patika blakus izliktā s iepakotas sulas, bija septiņ i veidi, no kuriem izvē lē ties. Ē dinā š ana viesnī cā visu diennakti.

Starp citu, paturiet prā tā , ka, ja jums ir agrs lidojums vai dodaties ekskursijā s, viesnī ca negatavo pusdienu kastī tes, atsaucoties uz š o diennakts ē dienu - tas ir skaidrs mī nuss, bet jū s varat ar pū lē m. , savā c vismaz veselu pusdienu maisiņ u) ) ir pluss, ko arī darī jā m, kad devā mies ceļ ojumā , bet tomē r ē rtā k un ā trā k, protams, vest sagatavoto paku uz reģ istratū ru.

SPA, iekš telpu baseins utt. Atpū tas komplekss ar skanī go nosaukumu "Symphony" ir skaists un labi aprī kots, lai atbilstu paš ai viesnī cai, atpū tas zonai (lounge) ar patī kamu apgaismojumu un ē rtiem sauļ oš anā s krē sliem.

Animā cija nav uzbā zī ga, bet vienmē r ir klā t, puiš i cenš as, patika draudzī gā meitene Anija no Harkovas (sveiciens viņ ai! ) un kolorī tais puisis no Tunisijas, koncertu vadī tā js, arī brī vi spļ auj č etrā s valodā s. , ieskaitot krievu valodu. Vakaros vienmē r bija daž ā di viesmā kslinieki.
2017. gada sezonas š ausmu stā stu cienī tā jiem es uzreiz nomierinā š u, labi, nebija š ī neveiksmī gā koksa vī rusa NOT-WOULD-LO (! ), bet bē rnu bija daudz, tā pē c es ī paš i interesē jā s par savā m mammā m, un mē s paš i tur ne ar ko neslimojā m, ne jau atbraucot, paldies Dievam, citā di, saka, uz š iem atkritumiem ķ ē rā s arī pieauguš ie.


Gribē jā m savu ierasto luksusa apartamentu nomainī t pret istabu ar dž akuzi uz balkona par papildus samaksu, iedeva 1333. istabiņ as atslē gu. Bija pē c lietusgā zes, un izrā dī jā s, ka viss ū dens no jumta aizplū st iekš ā . tieš i š ī dž akuzi - tas nebija izdomā ts. Istabā ir apaļ a gulta, protams, zeltī ta duš a, arī apaļ a un tieš i paš ā istabā , bet ...no zelta pā rpilnī bas istabā man sā ka viļ ņ oties acis, man tas ir par daudz. Muzejs, piemē ram, arī skaists, bet ne ē rts dzī vei))) nav siltuma vai kā , viss ir pā rā k daudz kā skatlogā , vā rdu sakot, mē s gribē jā m atgriezties savā istabā , lai gan balkons Nr. 1333 ir liels, brī niš ķ ī gs un ar lielisku skatu uz jū ru, š eit nevar pā rmest.
Vai es ieteikš u viesnī cu? Jā , protams, bet, lai precizē tu par kompakto teritoriju, ja cilvē ki dodas speciā li jū ras dē ļ un kā mē s, aktī vā atpū ta, tad tā ir tā lieta. Vai vē laties atgriezties š ajā viesnī cā ? Jā , noteikti apmeklē sim vē l.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu