Aydinbey Gold Dreams Hotel 5*– Atsauksmes

88
Novērtējums 6.510
№113 viesnīcas reitingā Alanja
7.5 Numurs
7.0 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.4 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Konakli rajonā, pāri ceļam no tās privātās pludmales. Uzcelta 2003. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2017. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes un jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар fridman.anna
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cu ieteica ceļ ojumu aģ ents. . . Izlasot atsauksmes, nolē mā m. . . Ģ imenes brī vdienas 2 vz. un 1 reb. 9 gadi. Nokā rtots uzreiz (atbrauca pē c diviem), komentā ru nav par numuru, kā arī par tī rī š anu. Katru dienu viss ir tā , kā tam jā bū t. … Tomēr ▾ Viesnī cu ieteica ceļ ojumu aģ ents. . . Izlasot atsauksmes, nolē mā m. . . Ģ imenes brī vdienas 2 vz. un 1 reb. 9 gadi. Nokā rtots uzreiz (atbrauca pē c diviem), komentā ru nav par numuru, kā arī par tī rī š anu. Katru dienu viss ir tā , kā tam jā bū t. Ē diens, kā jau visur turku viesnī cā s, BET rindas. . . un ne pē c ē diena, bet vietas - tas ir š ausmī gi (((Teritorija maza, š ķ iet, ka viss ir. . . bet atpū tnieku blī vums ir ā rpus mē rogiem)...kā saka, butt to butt ( ((tas ir pie baseina, jū ra ir tikai viena otrai virsū (mikro pludmale) Man bija jā iet uz savvaļ as pludmali (( Animā cija ir tikai turku viesiem (() (Aizmirsu pateikt, ka 80% bē rnu bū s aizņ emti tikai lī dz 6 gadiem, pā rē jie paš i. . Restorā nā nevar pierakstī ties, jo vadī tā js strā dā pē c sava grafika (neatradā m tas).
аватар pavlenko_6
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ē diens ir vienmuļ š . Personā ls ļ oti pietrū kst - saš ū ts, nav draudzī gs, rindas, gan ē damzā lē , gan pie bā ra, mums bija š oks. . . viens bā rmenis uz bā ru. Ē damzā lē divā m personā m pie sadales ir saš ū tas nereā las rindas. … Tomēr ▾ Ē diens ir vienmuļ š . Personā ls ļ oti pietrū kst - saš ū ts, nav draudzī gs, rindas, gan ē damzā lē , gan pie bā ra, mums bija š oks. . . viens bā rmenis uz bā ru. Ē damzā lē divā m personā m pie sadales ir saš ū tas nereā las rindas. Kamē r stā vi rindā pē c karstajiem salā tiem un augļ iem, viss jau ir auksts. Virtuvē vienmuļ a. . . Pa krē sliem zvirbuļ i, nav mazgā ti. . . Nekad neko tā du neesmu redzē jusi. Draugs jau ir noņ ē mis no mums, lai saņ emtu ieteikumu. Lai gan viņ š tur bija pirms 8 gadiem. Š eit Wi-Fi tikai apmierinā ts. Pirmais iespaids: Dievs, kur mē s esam!
Засранные стулья воробьями, их не моют(((противно садиться Водоросли на берегу, чтобы купаться комфортно, спасатель сгребает их граблями. При нас собрал два мусорных пакета. Не каждый день, но водоросли прибывают к берегу(((
аватар olya.chernyack
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tikā m ar vē siem dzē rieniem, paē dinā jā m un ā tri visus izmitinā jā m savā s istabā s. Tagad esam viesnī cā , viss kā rtī bā . Viesnī ca tikko atvē rta pē c remonta, mē beles jaunas, tī rī ba, istaba tiek uzkopta katru dienu, papildinot bā ru un kosmē tiku bez maksas. … Tomēr ▾ Tikā m ar vē siem dzē rieniem, paē dinā jā m un ā tri visus izmitinā jā m savā s istabā s. Tagad esam viesnī cā , viss kā rtī bā . Viesnī ca tikko atvē rta pē c remonta, mē beles jaunas, tī rī ba, istaba tiek uzkopta katru dienu, papildinot bā ru un kosmē tiku bez maksas. Viesnī cai ir 4 stā vi, ir divi lieli lifti. Ē diens izcils, var izvē lē ties gan bē rnam, gan pieauguš ajam, ir daudzveidī gs: zivs, liellopa gaļ a, vista, visā di grili, daudz dā rzeņ u un salā tu ķ ekars, daž ā di piedevas. No augļ iem - arbū zi, banā ni, ā boli, persiki, aprikozes, melones. Alkohols ir, bet mē s neaizraujamies. Alus garš ī gs.
Personā ls noteikti ir jauks un izpalī dzī gs. Jū ra ir lieliska, sauļ oš anā s krē sli ir jauni, katru dienu tiek dezinficē ti. Pludmalē ir restorā ns-bā rs, kur var baudī t garš ī gas uzkodas ar burgeriem un augļ iem))
Teritorija ļ oti tī ra, kopta, liela, daudz apstā dī jumu, visi baseini strā dā . Pie baseiniem ir slidkalniņ i. Animā cija sā ka darboties.
No ē kas lī dz jū rai, burtiski 20 pakā pieni un neviena soļ a)
Visur ir dezinfekcijas lī dzekļ i, darbinieki visur un vienmē r maskā s.
Esam ļ oti priecī gi, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu.
аватар lili_zi13
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Wi-fi praktiski nedarbojā s. Viņ i atteicā s norē ķ inā ties, prasī ja $ 15, tad $ 10 vai vismaz $ 5. Es teicu, ka sū dzē š os tū risma operatoram. Viņ š iedeva mums numuru, novilka dzeltenā s rokassprā dzes, kuras bija iepriekš nē sā jis. … Tomēr ▾ Wi-fi praktiski nedarbojā s. Viņ i atteicā s norē ķ inā ties, prasī ja $ 15, tad $ 10 vai vismaz $ 5. Es teicu, ka sū dzē š os tū risma operatoram. Viņ š iedeva mums numuru, novilka dzeltenā s rokassprā dzes, kuras bija iepriekš nē sā jis. Mē s ieradā mies pulksten 10. Reģ istrē š anā s laiks ir pulksten 14:00. Viesnī ca ir tukš a, saka, ka nav vietu. Viņ š uzvilka sarkanas rokassprā dzes, tad, kā izrā dī jā s, viņ i tā dā veidā pamana "otrā s š ķ iras" tū ristus.
Atš ķ irī bas: varam doties vakariņ ā s stundu vē lā k. Personā la attieksme, bā rmeņ i un uzkopš ana t. sk. 3 dienas istabā nebija tī rī š anas. Dvieļ i pludmalei tiek doti ar pirts karti. Un mainī t var tikai pē c 2 dienā m. Pludmale ir netī ra, pludmalē basā m kā jā m iet nevar, smilš u nav. Visi ē dieni, kas tiek cepti un vā rī ti jē ra taukos. Uz lū pā m paliek saldē tu tauku kā rtiņ a arī pē c ceptiem baklaž ā niem, nemaz nerunā jot par vistu. Ē dienu aprakstu nav. Jū s varat pateikt pē c acs, kas tas ir. Krievu un angļ u valodu nesaprot. Viņ iem, un vistas un tī tara un jē ra un zivju un liellopu gaļ as. Uz visiem jautā jumiem tiek atbildē ts, ka tā ir gaļ a.
Raksta paš apkalpoš anā s. Bet tu nedrī ksti uzspiest, viņ i uzspiež paš i. 2 gabaliņ i arbū za, gabali paš i izvē las, kurus likt. Atkal, ja jautā jat, viņ i zvē r savā veidā . Bez kafijas, cigoriņ iem. Katru dienu viens un tas pats ē diens. Tikai vietē jais alkohols nav saprotams. Lai gan ultra. Ē damzā lē ir karsts. Uz ielas kaķ i lec uz galda un steidzas pie š ķ ī vja. Viņ i mē ģ inā ja nest ē dienu uz istabu, lai paē stu, bā rmenis ar bļ auš anu visai viesnī cai atņ ē ma š ķ ī vi kaunā . 1 atslē gas karte diviem. Istabā nav iespē jams iekļ ū t, ja kā ds kaut kur aiziet. Otro nedod, saka, ka karte nederē s. Nedzeriet apelsī nu sulu, pē c tā s pulveris paliek mutē .
Это расстояние от отеля до моря. Выход через подземный переход Каждый сам развлекается вечером, как может Никакой программы, дискотеки, анимацией нет
аватар Rubulja93
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca vē l nebija pat atvē rta, kad mē s ieradā mies, un viņ i nezinā ja, ko ar mums darī t. Mē s bijā m pirmie, kas tajā ieradā s, tad pā rē jie tū risti sā ka panā kt un visi nedaudz sarosī jā s. Viesnī cā bijā m 18:00 un izmitinā jā m mū s kaut kur 9:30-10:00. … Tomēr ▾ Viesnī ca vē l nebija pat atvē rta, kad mē s ieradā mies, un viņ i nezinā ja, ko ar mums darī t. Mē s bijā m pirmie, kas tajā ieradā s, tad pā rē jie tū risti sā ka panā kt un visi nedaudz sarosī jā s. Viesnī cā bijā m 18:00 un izmitinā jā m mū s kaut kur 9:30-10:00. Brokastis vismaz pa š o laiku bija pasniegtas. Vispā r remonts viesnī cā un istabiņ ā nav slikts un teritorija normā la. Viņ iem biež i bija problē mas ar liftu. Koplietoš anas telpā s vē l nedarbojā s neviens kondicionieris, strī dē jā s, ka tas it kā koronavī russ, bet patiesī bā tie bija meli, jo, kad viesnī ca bija pilna, sā ka to ieslē gt. Pirmā s dienas bija ļ oti slikti no aizsmakuma, karstuma dē ļ vispā r ē st restorā nā nebija iespē jams, un vietu uz ielas bija maz un vē l bija jā mē ģ ina aizpildī t.
Ē diens normā ls, bet pirmajā s dienā s izvē le bija ļ oti maza, pie mū su novada jau bija kļ uvis gaiš ā ks. Viņ iem nebija pietiekami daudz darbinieku, biež i bija rindas pē c ē diena, jo viesmī ļ i izsniedza ē dienu. Vē l viens mī nuss ir tas, ka vannas istabā nebija nosū ces ventilatora. Viņ u internets ir š ausmī gs, sā kumā vispā r nebija, tad likā s, ka to darī ja, bet es to normā li noķ ē ru tikai tajā ē kā , kurā vē l nebija apdzī votas vietas. Kad tas bija piepildī ts, tas vispā r netika ielā dē ts. Viņ u pludmale arī nav ī paš i laba, pā ri ceļ am caur pazemes pā reju. Pludmalē ir bā rs, duš a, tualete un š is +. Bet iebraukš ana jū rā ir slikta, var ciest, jo ir lieli akmeņ i. Gan jau vispā r varē tu akmeņ us notī rī t un tas bū tu normā li.
Kopumā teritorija ir diezgan pie viesnī cas, baseinā ir 2 slidkalniņ i. Nebija animā cijas un deklarē tā s bezmaksas izklaides (ū denspolo, volejbols un galda teniss) arī nebija. Vakar viņ i pirmo reizi sā ka spē lē t ū denspolo. Patiesī bā animatoru nebija vispā r, cik es saprotu, viņ i bija slikti sagatavojuš ies atklā š anai un tā pē c viss nebija noorganizē ts. Mums arī nepatika viesnī cas atraš anā s vieta, š is ciems ir sliktā ks par Avsalā ru un Konakli, garlaicī gi un transporta nomas cenas ir augstā kas, gribē ja ņ emt elektrisko skrejriteni un mums saka, ka tas bija 15 USD / stundā ( tas bija 5 USD stundā Camyuva). Antā lijā , piemē ram, elektriskā skrejriteņ a noma maksā.18 USD dienā . Kopumā viesnī ca atbilst savai cenai, bet serviss visu sabojā ja, tā pē c pazeminā ju vē rtē jumu.
Вид из номера Вид из номера Номер Номер Территория Территория Территория Вид из номера
аватар _465376
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Vidē ja vidē jā s klases viesnī ca. Jū s varat aizmirst par Wi-Fi istabā , jums ir jā skrien, lai uztvertu signā lu pa teritoriju. Ē diens 3 balles no 5, piemē ram, bija Ē ģ iptē.3* viesnī cā , ē diens bija daudz labā ks un daudzveidī gā ks. … Tomēr ▾ Vidē ja vidē jā s klases viesnī ca. Jū s varat aizmirst par Wi-Fi istabā , jums ir jā skrien, lai uztvertu signā lu pa teritoriju. Ē diens 3 balles no 5, piemē ram, bija Ē ģ iptē.3* viesnī cā , ē diens bija daudz labā ks un daudzveidī gā ks. Pludmale maza, saspiesta, pilna ar sauļ oš anā s krē sliem, smiltis pludmalē ir netī ras ar izsmē ķ iem, smiltis nav apsē tas, nav tī rī tas, ir sablī vē tas kā asfalts, ļ oti pā rsteidza, ka visi smē ķ ē tieš i uz sauļ oš anā s krē sli. Nav skaidrs, kā pē c š ī viesnī ca ir deklarē ta kā.5 *, labā kajā gadī jumā.3 + *.
аватар Aligator85
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Principā mums patika atpū ta viesnī cā , bet diemž ē l pludmali varē ja darī t labā k (daudz akmeņ u viļ ņ os izskalojas krastā , ū denī iekā pt nav ī paš i patī kami). Restorā nā ļ oti maz augļ u (arbū zs, ā boli, daž reiz smē rē ti apelsī nu banā ni). … Tomēr ▾ Principā mums patika atpū ta viesnī cā , bet diemž ē l pludmali varē ja darī t labā k (daudz akmeņ u viļ ņ os izskalojas krastā , ū denī iekā pt nav ī paš i patī kami).

Restorā nā ļ oti maz augļ u (arbū zs, ā boli, daž reiz smē rē ti apelsī nu banā ni).

Bē rns saķ ē ra koksa vī rusu 8. atpū tas dienā , mā jā s bija jā lido agrā k, gribē jā m samainī t biļ etes uz agru lidojumu slimī bas dē ļ , bet kopumā viss kā rtī bā . Viesmī ļ i ir ļ oti draudzī gi, ī paš i bē rniem)))

Atpū tā mies no Anextur, caur gidu mē ģ inā jā m samainī t biļ etes uz 4 dienā m agrā k, diemž ē l nesanā ca, nā cā s ņ emt par saviem lī dzekļ iem. Ī paš s paldies gidam (Muhamedam) palī dzē ja mums izsniegt biļ etes un palī dzē ja ar daudziem jautā jumiem, tā du cilvē ku bū tu vairā k)))) viņ i arī uzrakstī ja iesniegumu par naudas atmaksu par nepilnu atvaļ inā jumu viesnī cā ( anextur pirmo reizi tika teikts zem izskatī š ana, un tad viņ i zvanī ja, teica, kā pē c jū s mums zvanā t, zvaniet apdroš inā š anas kompā nijai, mē s neesam robež ā s.
аватар ulipita
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! Pirmo reizi lidojā m uz Turciju, ļ oti uztraucā mies! Mē s dzirdē jā m par sliktu pā rtiku utt. Š o viesnī cu ieteica tū roperators! Un mē s nenož ē lojam!!!!! ! ! Viss ir SUPER!! ! ! Ē diens ir visaugstā kajā lī menī ! Tā bija visa gaļ a, sieri, dā rzeņ i, augļ i un zivis. … Tomēr ▾ Sveiki! Pirmo reizi lidojā m uz Turciju, ļ oti uztraucā mies! Mē s dzirdē jā m par sliktu pā rtiku utt. Š o viesnī cu ieteica tū roperators! Un mē s nenož ē lojam!!!!! ! ! Viss ir SUPER!! ! ! Ē diens ir visaugstā kajā lī menī ! Tā bija visa gaļ a, sieri, dā rzeņ i, augļ i un zivis. Zinu, ka daudzā s viesnī cā s nav zivju. Zivis bija!!! ! ! Reģ istrē š anā s ir lieliska, ā tra! Visi darbinieki ir draudzī gi un smaidī gi! Ļ oti patī k bē rni! Bē rnam bija dzimš anas diena, viesnī ca mums iedeva balvu, jauki!!! ! ! Paldies par pasakainajā m brī vdienā m. Ar mums bija trī s daž ā da vecuma bē rni un nevienam tur nebija garlaicī gi!!!! ! !
на фото отель со стороны моря!!!!!  Горки
аватар oob81
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
No lidostas bija jā brauc 2.5 stundas. Viesnī ca atrodas tieš i blakus ceļ am ar 8 joslā m, par skatu uz jū ru piemaksā ja - sanā ca katastrofā ls troksnis, nebija patī kami atrasties uz balkona. Interneta NAV ne istabā , ne pie reģ istratū ras, speciā li vilku sev lī dzi portatī vo datoru, lai neapstā dinā tu konsultā cijas un apmā cī bas - velti. … Tomēr ▾ No lidostas bija jā brauc 2.5 stundas. Viesnī ca atrodas tieš i blakus ceļ am ar 8 joslā m, par skatu uz jū ru piemaksā ja - sanā ca katastrofā ls troksnis, nebija patī kami atrasties uz balkona.
Interneta NAV ne istabā , ne pie reģ istratū ras, speciā li vilku sev lī dzi portatī vo datoru, lai neapstā dinā tu konsultā cijas un apmā cī bas - velti. Maksimā lais viber darbojā s, ar pā rtraukumiem.
Pludmales dvieļ us izsniedz pirmdien un ceturtdien no 8 lī dz 12, piektdienas vakarā nebija, sestdien lī dz 12:00 saņ ē ma, ne pirmo svaigumu. Labi, ka bē rnu paņ ē ma no mā jā m.
Teritorija maza, pastaigā m un atpū tai zā lienā praktiski nav vietas.
Pludmalē joprojā m ir š aurs, 20 cm no tevis jau ir sveš inieki. Patieš ā m, kā viņ i rakstī ja zemā k, strī du ū denī ir zari un koksne, š ķ iet, no upes, kas ietek jū rā netā lu. Skaidrs ū dens bija 2 dienas, varbū t tā pē c, ka moli abā s pusē s.
Ē diens labs, daudz lietu.
Pludmales kafejnī cā ap 11.00 svaigas picas bija izņ emtas no krā sns, meitai ļ oti garš oja.
Skā bais vī ns, kafija ar cigoriņ iem ((
Cilvē ku ir daudz, nu, vienkā rš i daudz. Pā rsvarā no Krievijas.
Uz pusdienā m un vakariņ ā m jā ierodas iepriekš (20 minū tes iepriekš ), pretē jā gadī jumā ilgi un nogurdinoš i bū s jā maldā s brī va galdiņ a meklē jumos. Rindas uz "grila" sadali - daž i desmiti cilvē ku.
Nebijā m saš utuš i, ņ emot vē rā to, ka par ekskursiju samaksā jā m ļ oti pieticī gu summu, tā pē c pieņ ē mā m visu kā bija.
аватар AAlenaV_83
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Lidojā m no tū risma aģ entū ras Pegasus. Izbraukš ana bija 10.00 6.06. 2019.3. 40h - lidoja, 2.5h - piegā de uz viesnī cu no Antā lijas lī dz viesnī cai. Ieradā s ap 17:00. Viesnī ca sastā v no 2 ē kā m. omulī gi. Man tas patī k. … Tomēr ▾ Lidojā m no tū risma aģ entū ras Pegasus. Izbraukš ana bija 10.00 6.06. 2019.3. 40h - lidoja, 2.5h - piegā de uz viesnī cu no Antā lijas lī dz viesnī cai. Ieradā s ap 17:00. Viesnī ca sastā v no 2 ē kā m. omulī gi. Man tas patī k. Reģ istratū rā gribē ja iedot 1. stā vu. Nobijos un prasī ju 2. vai 3. . Viņ i teica 20 USD. Viņ a atbildē ja, ka nē , un satraukta stā vē ja, klusē ja, tad vē lreiz palū dza paskatī ties uz istabu otrā stā vā . Un jauneklis mums uzdā vinā ja dā vanu. istaba otrajā ē kā.2. stā vā №2201. No balkona paveras skats uz tuksnesi. Istaba ir stū ra, tā pē c - paskatā s pa kreisi - baseini, pa labi - jū ra, un centrā - tuksneš a zeme, kur staigā mī lī gas kazas. Patiesī bā pirmajam stā vam nav ne vainas. Viņ iem ir viesnī ca, viņ š iet kā sekundē . Wi-Fi noķ erts istabā , uz balkona, tuvā k baseinam. Un tā internets ir tikai lejā bā rā , baseinā un reģ istratū rā . Man ar to pietika. Istaba ir diezgan pieklā jī ga. nav milzī gs, bet lai tur gulē tu - vietas pietiekami. 1 gulta 2x guļ amvieta, 1 - 1.5 un viena saliekamā gulta. seifs - bezmaksas, skapis, galds, televizors ar zibatmiņ as slotu. Es lejupielā dē ju multenes bē rniem un viņ i skatī jā s pirms gulē tieš anas un no rī ta. ļ oti ē rts ledusskapis. Es neko nerakstī š u par tī rī š anu - tas nav svarī gi, es pats noslaucī ju putekļ us. gultas veļ a mainī ta vienu reizi, dvieļ i mainī ti pā ris reizes. Mē s devā mies - es, divi bē rni (8 un 4 gadi) un mana mamma. Ē diens - kā visā s viesnī cā s Turcijā! ! ! Ass, salds, vidē js. Katrs atradī s ko ē damu. Vī ns nav garš ī gs - pamē ģ inā ju un vairs nedzē ru. Kokteiļ i - zaļ i, sarkani un balti: )))) Alus ir labi, var dzert. Kafijas automā ti, tē ja, piens, sulas, soda. . . Graudaugi, ceptas olas, vā rī tas olas, olu kultenis, pankū kas un daudz kas cits. Pusdienā s bija nepatikš anas ar zupu - nu turki neprot gatavot zupas un borš č u. Pā ris reizes bija garš ī ga dā rzeņ u zupa. Vispā r – par ē dienu – izsalcis nepaliksi. Baseini - 140.150, 160.30 cm. Normā li baseini, slidkalniņ i darbojā s pē c rež ī ma. Tiesa, pē dē jā s 2 dienā s pirms izlidoš anas izdevā s 2 slaidi no 4. Baseina bā ri ir vienā di. Aiz slidkalniņ iem uzkodā m gatavoja pitas maizi – reizē m pikantu. Bē rnu baseinam ir nojume, ir neliels spirā lveida slidkalniņ š . Mani bē rni neizkā pa no baseina. Jū ra. . . Pā reja ir pazemē , jums nav jā iet ā rpus viesnī cas. Ā tri, ē rti un tuvumā . Pludmale. . . pludmale nav ī paš i liela, bet arī ne maza, jū nija sā kumā un lī dz vidum vietas pietika visiem. Saliekamie krē sli atrodas blakus viens otram. Bet kaut kā neviens nevienam netraucē ja. Saulriets - oļ i ar vidē jiem akmeņ iem. Bet ir smilš ainas ejas. Jā meklē tie, vieglā k tikt tuvā k akmens molam, mazā k akmeņ u, vairā k smilš u. Un pa labi kaimiņ u pludmalē saulriets vienas smiltis !! ! ! Protams, neviens neļ aus jums apgulties sauļ oš anā s krē slos, tač u jū s varat peldē ties - lū dzu, 30 sekundes lī dz beigā m. ne tik tā lu : )))) Man labā k patika peldē ties savā pludmalē , tur ū dens ir tī rā ks. Un kad bija viļ ņ i - devā mies uz kaimiņ u pludmali - tur jū ra bija mierī gā ka. Mols bija mols. Tiem, kas ceļ o no 10 dienā m un vairā k - Ala carte - restorā ns. Mē s izvē lē jā mies zivis. Viņ š bija mū su pludmalē . Skaists, garš ī gs, un pats galvenais, vī ns nav atš ķ aidī ts. Esiet uzmanī gi ar to - tas ļ oti sit pa galvu. Un neplā nojiet ekskursijas nā kamajā dienā pē c Ala Carte!!!! ! ! Ekskursijas. . . Nedodieties Alanjas apskates ekskursijā ! Piedod tū kstoš reizes. neinteresanti, kavē jas, veikali, ē diens kafejnī cā Alanjā , ū dens ir samaksā ts. Vikingu kuģ is bez putu ballī tes. Bet brauciet ar Jeep safari - tas ir lieliski, jautri, ir daudz emociju, makš ķ erē š ana, putu ballī te, peldē š anā s jū rā , kalni, kalni, kalni un forš s, pulksteņ a ceļ vedis. Mums bija Furkans, citi arī slavē Alenu. Paldies viņ iem par darbu! Viņ i arī lidoja kopā ar savu dē lu ar izpletni. Es nenož ē loju naudu - 4500 rubļ u. Viņ i bija super laimī gi. Mamma pirmajā dienā devā s uz hammam par 20 USD. Viņ ai ļ oti patika. Vē l pluss š ai vannai ir tas, ka mana mamma neizdegā s un nekā ps, bet es un bē rni. . . Es arī labprā tā k dotos uz turieni. Par naudas maiņ u! Viņ i paņ ē ma dolā rus. Lyra tika izmantota tā , kā tā bija palikusi pā ri no iepriekš ē jiem braucieniem. Bet viņ i izmanto liras autobusos, ja jū s pats nolemjat doties uz Alaniju. Ir ē rti iegā dā ties dolā ros. Neņ emiet eiro! Eiro un dolā ri tur maksā vienā di. Par animā ciju! Kā tā ds, tas nav paredzē ts bē rniem! Ja ceļ ojat ar bē rniem, negaidiet, ka kā ds spē lē sies un izklaidē sies ar jū su bē rnu. Pieauguš ajiem ū denspolo, š autriņ as, ū dens aerobika, stepa. Bet bē rniem - vakara diskotē ka. Viss!! ! ! Un mums tas nebija vajadzī gs. Izklaidē jies pats! Secinā jums - viesnī ca man patika, pa ceļ am uz pludmali ir mini parka zona, tuvu jū rai. Mū su pludmale - oļ i, akmeņ i, blakus esoš ā s viesnī cas pludmale pa labi - smiltis. Ē diens nav viegls. Serviss - tu smaidi - viņ i tev smaida. Es joprojā m dotos ar bē rniem. Tas ir pā rā k garš , lai nokļ ū tu no Antā lijas. Kas iet, tur viss ir labi, nevis lieliski, bet normā li. Skaties, kā tu ē d! Galvenais bū t pozitī vam! Un labu atpū tu, sauli un siltu jū ru! Starp citu, es aizmirsu uzrakstī t par veikalu viesnī cā . Tur tieš ā m nav tik dā rgi. Es arī nopirku x saviem bē rniem. lietotas baltas gaiš as tunikas par 7 dolā riem, viena tika izmesta uz 6 dolā riem. Ļ oti ē rti pludmalē , ekskursijā s. Tas nav karsts, un bē rni nedeg. Es to tagad bū tu nopircis, es nebū tu cietis. Visu to labā ko jū su brī vdienā s!!! ! ! Aļ ona
Parādīt vairāk »


iemiesojums dmitrlena
Pastāstiet, dažādās viesnīcas fotogrāfijās ir 3 slidkalniņi un tie ir forši, bet citās bildēs ir tikai 2 un tie ir mazi. Iespējams, šī ir fotogrāfija no dažādiem gadiem. Kādi slaidi tagad?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в районе Конаклы, через дорогу от собственного пляжа. Построен в 2003 году, последняя реставрация проведена в 2017 году. Отель прекрасно подойдёт для семейного и молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta 25 км от центра Алании. 110 км от аэропорта Анталии. 4 км от п. Авсаллар.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж находится в 50 м от отеля, через дорогу, по подземному переходу. Протяженность пляжа составляет 50 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Главный ресторан – международная кухня; крытый, летняя терраса. Ресторан A La Carte OTTOMAN (турецкая кухня). Ресторан A La Carte FİSH (морепродукты. Бар у бассейна. Бар на пляже. Лобби-бар WONDER. Лобби-бар DREAM.

Камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер, магазины. 2 открытых бассейна с пресной водой, без подогрева. 1 крытый бассейн с пресной водой, с подогревом в зимний период, площадь 58 кв.м.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 1 открытый бассейн и 1 крытый. Мини-клуб для детей 4-12 лет, часы работы 10:00 - 12:30 / 14:00 -16:30. Открытая игровая площадка. Мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 4 водные горки. Анимация на русском языке, живая музыка, дартс, бочча, аэробика, аквааэробика, пляжный волейбол, боулинг, игровая комната (платно), все виды водного спорта (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 345 номеров в двух 5-этажных главных зданий и четырёх 3-этажных виллах.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Türkler Beldesi / Alanya / Antalya / Türkiye
Tālruņi: +90 242 763 04 44
Tīmekļa vietne: Aydinbey Gold Dreams Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.