Sliktākā viesnīca Turcijā

Rakstīts: 8 augusts 2021
Ceļošanas laiks: 28 jūlijā — 7 augusts 2021
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Laba diena, ī paš i tū ristiem no Krievijas, es atpū tos š ajā neveiksmī gajā viesnī cā no 28.07. lī dz 08.07. , uzreiz teikš u, ka visi iespē jamie vē rtē jumi un pozitī vā s atsauksmes ir likvidē tas un nopirktas. No plusiem var izcelt tikai viesnī cas arhitektū ru, kas to atš ķ ir no pā rē jā m. Tiklī dz ierodies pirmajā dienā , tev iedod “bū diņ u” 2x2 metri, it kā nekā cita nav, vai arī glabā koferus reģ istratū rā , un tas netiek darī ts, lai saņ emtu noteiktu summu, š ie ir tikai "novā jinā tī bas" viesnī cas noteikumi. Viņ i ne par kā du naudu tavu numuru nemainī s! Atbrauca ar 2 kompā nijā m, principā iekā rtojā s daž ā dos stā vos, lai gan prasī ja tuvumā , tikai pē c ilgiem strī diem un krievvalodī gā s meitenes zvē restu ar viesnī cas vadī tā ju, rezultā tā tika zaudē tas 2 dienas.
Ē diens š ajā viesnī cā vispā r ir atseviš ķ a dziesma, aizmirstiet par vā rdu viss iekļ auts. krieviski nerunā još ie viesmī ļ i ieliek, brokastī s 2 gabaliņ us desas un lai ieliktu vairā k vajag atkal pacelt tonusu un uz tevi skatā s un liek ē st tā ka tu te nevienam parā dā un visi viņ iem ir parā dā . Brokastī s vai nu olu kultenis, ar kuru nekad nepietika, vai ā tri sagrauztas pankū kas, š ausmī gi skā bie graudaugi, kas vā rī ti airā nā , desiņ as lē tā kā s, piemē ram, sarkanā cena piecā s, skā bs jogurts ar ziepju piesitienu, ķ ī miskais piens. Pusdienā s, lai nepaliktu izsalcis, jā paņ em salā ti, sarkanvī ns un baltvī ns, kā arī ar ū deni slikti saliets alus, degvī ns un stiprie dzē rieni ir tik pretī gi, ka nemaz neizskatā s pē c “badjagas”. . Vakariņ ā s tikai pā ris reizes bija zivs, pā rē jā s dienā s gaļ a bija kā jū rasmē le vai vista ar skā bu garš u. Deserti 3 dienas Bali nav slikti, bija eklē ri un profitrolli ar š okolā di, pā rē jā s dienā s bija kaut kas nesaprotams.
Viesnī cā nav animā cijas, pareizā k sakot, nevada normā la mū zika. Animā cija ir visvienkā rš ā kā , ala "Gelenzhik", vecā ka gadagā juma cilvē kiem. No kaimiņ u viesnī cā m nepā rtraukti skanē ja forš a mū zika, dejas, ballī tes, dejas, dzī vā mū zika, jo viņ i dzī voja 4. stā vā , to varē ja skatī ties. Pludmale pie viesnī cas ir netī ra, sauļ oš anā s krē sli saplī suš i, lietussargi š ķ ī bi, pludmalē par saldē jumu un normā liem dzē rieniem maksā , smiltis ļ oti karstas, ieeja jū rā oļ i ar lieliem asiem akmeņ iem. Pludmalē nav arī animā cijas. Pludmales dvieļ i izdalā s, uzmanī bu, ik pē c 3! dienā , nevienā viesnī cā tas nekad nav noticis.

Wi-Fi viesnī cā ir tikai neparasts vā rds, to ir grū ti noķ ert viesnī cā pat vestibilā . Mazais baseins ir trī skā rš s hlorē ts, piesardzī ba cilvē kiem ar bē rniem un jutī gu ā du. Mē s bijā m bez bē rniem, bet es nevaru iedomā ties, kā jū s varat nā kt š eit ar bē rniem, š eit katru dienu 4 pieauguš ie bija izsalkuš i, un es pat nezinu par bē rniem, nav bē rnu ē dienkartes. Bija jā meklē kafejnī ca pie viesnī cas vai jā iet uz centru ē st normā lu ē dienu! Mī ļ ie tautieš i, krievi, neejiet tur, paskatieties tuvumā viesnī cas, ja vē laties tajā vietā , bet ir tā lu no centra, stundas gā jiens, Kleopatras pludmale arī ir daudz labā ka! Kurš viesnī cai deva 4-5 zvaigznes, tas ir divu zvaigž ņ u zemā kais punkts!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu