stabils trijnieks, bet ne četrinieks!

Rakstīts: 31 maijā 2015
Ceļošanas laiks: 27 — 31 maijā 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 6.0
Vienī gā labā puse ir virtuve, cepuri nost viesnī cas š efpavā ru priekš ā . Pretē jā gadī jumā es kā dedzī gs ceļ otā js norā dī š u uz daudziem trū kumiem, piemē ram:
1. Istabā s nav pat dzeramā ū dens pudelē s, tā pē c atpū tnieki ar tukš ā m pudelē m skrien uz bā ru un savā c ū deni tur no dzesē tā ja.
2. Istabā nav vienreizē jā s lietoš anas č ī bas un peldmē teļ u.
3. Gludeklis tiek tikai apmaksā ts un netiek izsniegts uz istabu.
4. Izkā rnī jumu dzirdamī ba, kas telpā plū st pa kanalizā cijas caurulē m, ir tā da, it kā tie plū st uz galvas gultā .
5. Apkopē jas, neprasot ar atslē gā m, ielauzā s istabā .

6. Tualetē nav higiē nas lī dzekļ u, piemē ram, noskalojamā s poda birstes, bet pie poda atrodas ļ oti nepiecieš ama ierī ce - uzmini. . . pareizi! , telefons!
7. Pa kreisi un pa labi no viesnī cas ir arī divas viesnī cas un vakarā arī koncerti un animā cija. Tas viss kopā veido vispā rē ju skaņ as fonu, lī dzī gu skaņ ai stadionā pret pretinieku gū to vā rtu laikā , tas ir, tiek dzirdams kurš skaļ ā ks.
8. Istabā ir seifs, bet kā zinā ms, tā atslē gas atrodas reģ istratū rā un maksā trī s dolā rus dienā un desmit dolā rus kā depozī tu.
9. Pludmale ir netī ra, ar izsmē ķ iem un peldoš ā m kakā m no suņ a, kurš brī vi staigā ne tikai pa viesnī cas pludmali, bet visu pā rē jo tā s teritoriju, bā rā , pie baseina un pa viesnī cas gaiteņ iem. Nezinu, varbū t viesnī cas ī paš nieka suns, bet viņ a neizskatā s ī paš i cienī jama un nobruž ā ta.
10. Ja vē lies pievienoties valzirgu klubam, esi š eit! Baseins ir neapsildī ts un tajā visu laiku neviens nemazgā jā s, neticiet fotogrā fijā m, kurā s peld baseinā peldoš ie tū risti, iespē jams, visi saslima ar angī nu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu