Laba viesnīca!

Rakstīts: 17 jūnijs 2021
Ceļošanas laiks: 7 — 17 jūnijs 2021
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Es paliku š ajā viesnī cā jū nija sā kumā . Mē s trī s 2+1, kopumā ar pā rē jo bijā m apmierinā ti, bet ir nianses, par kurā m negribas klusē t! Pirmais un, iespē jams, galvenais, kas sabojā ja iespaidu, bija apmetne. Ieradā mies agri, 7 no rī ta, reģ istratū rā teica gaidī t 14.00 vietu nav, tā arī darī jā m, gā jā m, paē dā m, devā mies uz pludmali, atgriež oties no pusdienā m ap 12.30, ievē roju, ka visi kas atnā ca ar bijā m jau iekā rtojuš ies un palika tikai mū su ģ imene, lai gan bijā m ar bē rnu, es gā ju augš ā , lai noskaidrotu, kā pē c visi ir iekā rtojuš ies, bet mē s nē , man uzreiz piedā vā ja pā rcelties uz viesnī cu pā ri ceļ am uz pā ris dienā m , un tad saka, ka iedos istabiņ u ar skatu uz jū ru, solī ja arī bezmaksas internetu un seifu. Es atteicos un 13.30 mē s bijā m apmetuš ies galvenajā ē kā ar skatu uz upi (((
Istaba principā nav slikta, viss darbojā s, tī rī š ana tika veikta katru dienu. Bet nez kā pē c, iepazī stot citus viesus, dzirdē ju tā dus paš us stā stus ar priekš likumiem apmesties č etriniekā pā ri ceļ am, starp citu, tos laimī gos, kuri paš i piekrita vai paš i nepiekrita, tad uzreiz varē ja atpazī t pludmale ar personalizē tu š ī s viesnī cas pludmales somu ! ! ! Tagad tā ir kompensā cija!
Tagad pā rtika - te lieku 5+++, daž ā dus, no augļ iem - melone, arbū zs, zemenes, ķ irš i, aprikozes, persiki, apelsī ni, ā boli. . . , daž ā da veida gaļ a, zivis - cepta forele, dorado, kā du dienu viņ i iedeva vē ž us , garneles, mī dijas un pat austeres! ! ! Biju patī kami š okē ta! ! ! Ī sā k sakot, jū s nepaliksit izsalkuš i! Restorā nā visi darbinieki cenš as, ļ oti pieklā jī gi) Pludmale - ieeja jū rā uzreiz klibo, gā jā m nedaudz pa labi pretī kaimiņ u viesnī cai kas nestrā dā ja. . . ieeja tur ideā la, jū ra ir silts bē rniem, ir ļ oti ē rti, krasta lī nija ir skaista...mē s staigā jā m pa to dienu un vakaru sakarā ar to, ka citas viesnī cas ir slē gtas un ir maz cilvē ku - viena svē tlaime, pludmale ir jū su, tā pē c runā ! Vē l gribu atzī mē t, ka bija daudz salauztu sauļ oš anā s krē slu, bet pē dē jā dienā , mums dodoties prom, tos aktī vi nomainī ja jauni pludmales darbinieki.

Nu laikam galvenais, kas patika bija animā cija - puiš i visi labi, patī kami, cenš as, daudzā s viesnī cā s esmu bijis daudz augstā k par lī meni, bet ne visur ir tik sirsnī gi kā Anabellā ! ! ! Es devos uz rī ta vingroš anu ar Olju un Katju, uz soli, bē rnam patika bē rnu klubā ar Nastju un Š erinu, viņ i gleznoja attē lus, bija arī rī ta vingroš ana bē rniem un mini golfs. Vakara programma bija interesanta, brī ž iem tika pieaicinā ti ī sti profesionā ļ i, bija interesanti skatī ties dejas, trikus utt. , bet kas attiecas uz tā diem konkursiem kā Anabella jaunkundze, tad derē tu pā rdomā t turē š anas variantus (vulgā ri un stulbi uzdevumi). Bet neskatoties uz visiem trū kumiem, ar atpū tu bijā m apmierinā ti, viesnī ca maza, viss blakus, tieš ā m atpū tā mies un garlaicī gi nebija ! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu