Club Hotel Anjeliq 5*– Atsauksmes

83
Novērtējums 3.310
№307 viesnīcas reitingā Alanja
2.8 Numurs
4.1 apkalpošana
4.0 Tīrība
4.1 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Stilīga viesnīca ar īpašu uzmanību animācijas, izklaides un deju ballītēm. Mājīgi numuriņi ar spilgtām detaļām interjerā, jauka pludmale. Atrodas 7 km attālumā no Alanjas pilsētas un 5 km attālumā no Konakli ciema. Atvērts 2013. gada jūnijā, pēdējais remonts veikts 2018. gadā (istabās). Tas sastāv no vienas sešstāvu ēkas un septiņām ēkām (4 un 5 stāvi). Viesnīca ir piemērota ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар l.bugrova
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
NEKAD! NEKAD NENĀ CIES UZ Š O VIESNĪ CU! Maksa par "superior" klases numuru rezervē š anas laikā . Ierados 20.00, istabu nebija, gā ju ē st - nebija istabiņ as, aizgā ju uz animā ciju - nebija cipari. Jau naktī saka, lai pā rnakš ņ o, kur gribi. … Tomēr ▾ NEKAD! NEKAD NENĀ CIES UZ Š O VIESNĪ CU! Maksa par "superior" klases numuru rezervē š anas laikā . Ierados 20.00, istabu nebija, gā ju ē st - nebija istabiņ as, aizgā ju uz animā ciju - nebija cipari. Jau naktī saka, lai pā rnakš ņ o, kur gribi. nav skaitļ u. 12 naktī sā ku zvanī t savam ceļ ojumu aģ entam. viņ š pacē la ceļ vež us un saimnieku un tikai pē c ļ auniem zvaniem no viņ iem pulksten 2 naktī man iedeva numuru. BET KAS!! ! Tas ir TIKAI SUPERĪ GI!!!! ! Istaba nebija slē gta! PAVISAM!! ! viņ š visu š o laiku bija gulē jis blakus durvī m. Gaisa kondicionieris nedarbojā s. Pū š siltu gaisu. Un varbū t tas bija monsardā un visu dienu bija tik karsts kā krā snī s! Tualete nestrā dā ja! Duš a nestrā dā ja! Kaut kas no griestiem pilē ja uz gultas un gultā izveidojā s peļ ķ e. Smaka š ajā suņ u bū dā ir vienkā rš i alva. Visas manas drē bes un mantas smird. Pē c nakts š ī smaka mani vajā ja, likā s, ka pati smirdu. Vannas istabā bija noplū de. Visas sienas ir sē nī tes. Visu laiku ir nedaudz ū dens.
Es runā ju par tī rī š anu kopumā . Tā pē c viņ i nekad neieradā s. Katru dienu gidi nā ca lamā ties, viņ a sevi nolā dē ja...viņ i tikai mani futbolē ja, nā c ievā kties 8, tad 10.11, 12.16...Pā rvā cā s tikai 6. dienā . Daudzi cilvē ki bija lī dzī gā situā cijā . Nebeidzama lamā š anā s un lamā š anā s visā s valodā s reģ istratū rā visu diennakti. Es esmu tā lu no izvē lī ga. Es nekad neesmu rakstī jis atsauksmes. Bet tik pretī gi!
аватар lkolesnik20
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca netika izvē lē ta. Nelasī ju atsauksmes un vē lā k to nož ē loju. Viesnī ca ir slē gta 2 gadus. Mē s nonā cā m pie atvē rš anas, par ko mums pat nebija aizdomas, jo tas nekur nebija rakstī ts ((( Pirmajā s divā s dienā s ē diens tika celts galdā , ļ oti trū cī gi???????? Tad viņ i iekā rtoja bufeti. … Tomēr ▾ Viesnī ca netika izvē lē ta. Nelasī ju atsauksmes un vē lā k to nož ē loju.
Viesnī ca ir slē gta 2 gadus.
Mē s nonā cā m pie atvē rš anas, par ko mums pat nebija aizdomas, jo tas nekur nebija rakstī ts (((
Pirmajā s divā s dienā s ē diens tika celts galdā , ļ oti trū cī gi????????
Tad viņ i iekā rtoja bufeti. Tu nepaliksi izsalcis, bet ē diens nav 5 zvaigž ņ u, 3k.
Personā ls ir brī niš ķ ī gs, ir daudz zē nu un meiteņ u, visi skatā s uz galdu un cenš as apkalpot, jo viesu joprojā m bija ļ oti maz))), mums š ķ ita, ka darbinieku ir vairā k nekā mē s) ))
Apmetā s galvenajā ē kā , ar liftu, istabiņ a tī ra, uzņ emš ana laba. Visu nedē ļ u istaba netika mazgā ta, tika mainī ti tikai dvieļ i un izvesti atkritumi. Tualetes papī rs, ž eleja, ziepes. Paldies!
Pludmale nav nekas sagatavots. Nav ģ ē rbtuvju, tualete nedarbojas, tajā nav ū dens. pludmalē nav viss iekļ auts. Š ķ iet, viņ i sā ka gatavot burgerus, frī kartupeļ us, alu, kafiju. Saldē jumu dienas laikā ar uguni nekur neatradī si, pat nopirkt.
Viss ir ļ oti pamests
Mē s š o viesnī cu sauktu par augš ā mcelš anos, ļ oti ceram, ka tur viss bū s labi. Un varbū t kā dreiz viņ š atveseļ osies, un viņ a lī menis pacelsies lī dz 5k.
Animatori ir laipni, brī niš ķ ī gi cilvē ki, sazinā s ar viesiem visas dienas garumā.
Ģ itā rists Murats spē lē un dara savu darbu no visas sirds. Vakarā lī dz 23:00 spē lē mū ziku, uz ī su brī di (15-30 minū tes) kaut ko organizē viesiem, ciena viņ us par smaidiem un labo garastā vokli.
Bā rs - nav. Paņ emiet Raki - viņ i to neatš ķ aidī s ??? ? . Sulas - jupi no aparā ta, nav svaigi spiestas tē jas, tikai melnā s tē jas maisiņ i, prasī ja zaļ o - nē . Kafija tikai no aparā ta, pulveris.
Ekskursijas no netā lu esoš ā s Raš ī das NEŅ EM mū s maldinā tas par 10 eiro.
Ejot pa Alanju (10 minū tes no viesnī cas ar autobusu # 50 vienā virzienā.17 liras) iegā dā jieties tur vai Kanakli.
Mē s nekad ar nolū ku neizvē lē tos š o viesnī cu. Izlemiet paš i. Cilvē ki ar ratiņ krē sliem vai sā poš ā m kā jā m NEIET, jū rā peldē ties nevarē s.
Nokā pš ana uz pludmali pa stā vā m dzelzs kā pnē m.
Mū su atvaļ inā jums izdevā s, jo mē s mī lam jū ru, un mē s varam izlaist visu pā rē jo, un pozitī vā noskaņ a pā rņ ē ma visu!
Mē s š eit vairs nenā ksim.
Ja ir kā di jautā jumi, centī š os atbildē t visiem. Rakstiet!
lkolesnik20@gmail. com
аватар vasilchenkoola
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies 2021. gada augustā , atbraucā m no Kijevas. Teritorija liela, 4 peldbaseini, neliels dā rziņ š , atrodas 1. lī nijā . Jū ra ir brī niš ķ ī ga, sava piestā tne ar sauļ oš anā s krē sliem, saulessargiem un bā rs atvē rts no 12. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2021. gada augustā , atbraucā m no Kijevas.
Teritorija liela, 4 peldbaseini, neliels dā rziņ š , atrodas 1. lī nijā . Jū ra ir brī niš ķ ī ga, sava piestā tne ar sauļ oš anā s krē sliem, saulessargiem un bā rs atvē rts no 12.00-16.00 bez maksas.
Dzī vojā m divistabu apartamentā , ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru un kalniem, darbojas kondicionieri, istabiņ a ē rta, ē rta.
Ē diens bija labs, visi bija paē duš i. Animatori ļ oti centā s, bija diskotē kas, š ovi, izklaides programmas bē rniem un jaunieš iem. Organizē ts devā s uz nakts diskotē ku klubiem Alanijā . Viesnī cas koncepcija jaunieš iem un ģ imenē m ar bē rniem.
Marš rutā numur 50 par 5 lirā m no cilvē ka var viegli nokļ ū t Alanjā , man ļ oti patika pastaigas pa pilsē tu, atmosfē ra brī va, cilvē ki ļ oti draudzī gi.
Atpū tā mies ar visu ģ imeni, 4 cilvē ki. Pā rē jie bija apmierinā ti.
No mī nusiem: interneta vispā r nav, tikai maksā , 3 USD dienā ; telpu uzkopš ana ir tik tā , iekā rtojusies nesakoptā telpā ; ē diens ne vienmē r bija garš ī gi pagatavots; Nepatika gids.
аватар 5717775
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viss pretī gā kais š ajā viesnī cā ir savā kts. Tas ir š ausmī gi!! ! Pā rtika cū kā m ir š vaka, un piedevā m tā s vienkā rš i ir par maz, visur rindas, tikai pusfabrikā ti. Wi-fi ir maksas (3 USD dienā ), seifs ir jā maksā (3 USD dienā ). … Tomēr ▾ Viss pretī gā kais š ajā viesnī cā ir savā kts. Tas ir š ausmī gi!! ! Pā rtika cū kā m ir š vaka, un piedevā m tā s vienkā rš i ir par maz, visur rindas, tikai pusfabrikā ti. Wi-fi ir maksas (3 USD dienā ), seifs ir jā maksā (3 USD dienā ). Regulē jams dzē rienu pulveris. Alkohols iesū cas pilnī bā , atš ķ aidī ts alus un vē l 4 pudeles ar kaut kā du š ķ idrumu no kura taisa it kā kokteiļ us. Gultas ir netī ras un salauztas. Baseins vispā r nav tī rī ts, visur mati, smiltis, akmeņ i. Pludmale ir meklē jumi, lai apsē stos, nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Istabas ir atseviš ķ s jautā jums, acī mredzot nemaz nav tī rī tas, visur putekļ i, mati smiltis, duš as tek, pē c 8.00 nav karstā ū dens. Pludmales dvieļ i ir netī ri un saplē sti. Darbinieki ir ī sti ļ audis. Animā cija neviens diskotē kas uz mola. Visu dienu mū zika pie baseina, nav iespē jams atpū sties pat istabā . Dzirdamī ba telpā s ir lieliska (var dzirdē t, kā cilvē ki iet uz tualeti - lieli vai mazi). Vispā r par š o murgu var rakstī t bezgalī gi. Ja vē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu, š ī ir vieta jums.
аватар raschetkova87
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies zemā s cenas dē ļ , bet 2 reizes tur neieš u. No 2. dienas sā ka pazust mantas (daž ā di sī kumi: pincete, kosmē tika, skuveklis), acī mredzot darbinieki sakopa (pamanī ju tikai 3. dienā ). Rezultā tā zā dzī bu jautā jums tā arī netika atrisinā ts, acī mredzot, tā viņ iem ir ierasta lieta. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies zemā s cenas dē ļ , bet 2 reizes tur neieš u. No 2. dienas sā ka pazust mantas (daž ā di sī kumi: pincete, kosmē tika, skuveklis), acī mredzot darbinieki sakopa (pamanī ju tikai 3. dienā ). Rezultā tā zā dzī bu jautā jums tā arī netika atrisinā ts, acī mredzot, tā viņ iem ir ierasta lieta. Priekš pē dē jā dienā tika nozagtas dolā ru atliekas, tas bija pulksten 19, nav skaidrs, kurš nozadzis, jo. š ajā laikā neviens nekad nenā ca (no personā la), atgriezā s reģ istratū rā , viņ i pasmaidī ja, ka, viņ i saka, jū s rī t dodaties prom, labi, tas notiek, bet viņ i bija pā rsteigti, ka tas notika vakarā , parasti viņ i č aukst no rī ta. Tā pē c ņ emiet visu lī dzi vai nelieciet neko uz galdiem - tas, protams, ir BRIESMĪ GI...
Pati viesnī ca nav slikta, istabu izvē lē jos no 3 ē kā m (iekš pusē viss ir vienā ds, bet galvenajā ē kā ir nedaudz vairā k vietas un tī rā ks), kondicionieris strā dā ja, apkopē jas nā ca katru dienu - iztī rī ja. ļ oti "tī rs". )) Ē dienu ir daudz, ir ko izvē lē ties, jebkurai gaumei. Augļ i: arbū zs, melone, ā boli katru dienu, retā k vī nogas, apelsī ni un ķ irš i. Dzē rieni (piemē ram, sulas) nav dzerami. Sprite, kola ir bijusi vienmē r. Par alkoholu ī sti neko nevaru pateikt - nedzē ru, bet katru dienu bija rinda no 23 lī dz 23. Pludmale maza, bet vietas pietika, jo. maz cilvē ku dodas uz jū ru. Animā cija nav slikta. Baseins atrodas pie katras ē kas, (dzī vojā m pie baseina ar slidkalniņ iem) tika tī rī ti katru vakaru. Personā ls principā ir draudzī gs, ja jū s normā li sazinā ties ar viņ iem, kurš atnā ca vai runā ja ar neapmierinā tī bu, viņ i uzreiz mainī ja sejas.
Pie 5 * viesnī ca noteikti nevelk.
Nopirkā m biļ eti uz 3 par 6.000, tā tad cena = kvalitā te. Ja biļ ete uz š o viesnī cu bū tu bijusi dā rgā ka, tā bū tu pilnī ga vilš anā s un negatī va! ! !
аватар naumalekseenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Viesnī ca ir š ausmī ga. Izturē ties pret slā viem kā pret liellopiem. Miskastes telpas gā ja cauri trim istabā m un joprojā m nedarbojas konderis, viss ir salū zis. Ē dienu visiem nepietiek un tas nemaz negarš o. Jū s nevarat lū gt dzē rienus bā rā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir š ausmī ga.
Izturē ties pret slā viem kā pret liellopiem.
Miskastes telpas gā ja cauri trim istabā m un joprojā m nedarbojas konderis, viss ir salū zis.
Ē dienu visiem nepietiek un tas nemaz negarš o.
Jū s nevarat lū gt dzē rienus bā rā . Reiz izmē ģ inā ts viskijs ar kolu. Lai paņ emtu alu vai vī nu, jā stā v rindā kā Padomju Savienī bā .
Kafija sū cas, garš o kā glā zē izskalots sarū sē jis zā baks. . .
Ikviens vē las naudu labā kai kafijai.
Wifi darbojas tikai reģ istratū rā $12 uz 5 dienā m.
Droš s 3 USD dienā .
Бокалы все битые Чашки тоже все битые Мебель вся грязная и поломаная
аватар Anna_vn
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nedē ļ a "atpū tas" š ajā viesnī cā š ķ ita kā mū ž ī ba. Viesnī ca tika izvē lē ta steigā , pat atsauksmes nelasī ju. Kad to izlasī jā m, protams, bija par vē lu kaut ko mainī t, un cerē jā m, ka kaut kas ir mainī jies, bet diemž ē l maz ticams, ka š ajā viesnī cā kaut kas mainī sies. … Tomēr ▾ Nedē ļ a "atpū tas" š ajā viesnī cā š ķ ita kā mū ž ī ba.
Viesnī ca tika izvē lē ta steigā , pat atsauksmes nelasī ju. Kad to izlasī jā m, protams, bija par vē lu kaut ko mainī t, un cerē jā m, ka kaut kas ir mainī jies, bet diemž ē l maz ticams, ka š ajā viesnī cā kaut kas mainī sies.
Sā ksim ar to, ka reģ istratū rā ir sajū ta, ka neviens nezina savu darbu un visi tiek sū tī ti no viena darbinieka pie otra. Ieradā mies 12-13 un iekā rtojā mies var teikt ā tri (pusotra stunda), bet bija cilvē ki, kas bija viesnī cā no 5 no rī ta un nebija iekā rtojuš ies uz pusi dienas.
Ē diens ir briesmī gs. Un es arī neesmu izlutinā tais. Ir ļ oti maz tā du, ko varat izvē lē ties vairā k vai mazā k. Trauki tiek mazgā ti tikai uz ***, labā k to neredzē t.
Ē damzā lē smird pē c "lē tas ē dnī cas". Nosū cē js nav iekļ auts komplektā . Drē bes smird.
Pludmale ļ oti maza, bū tī bā viss ir uz mola. Tur tu nokā p pa kā pnē m jū rā un uz tā m paš ā m kā pnē m vari nogalinā t sevi, tas ir ļ oti bī stami.
Istabas mazas kā skā rda bundž as, par daudzmaz normā lu istabu prasī ja piemaksā t 150$. Istabas ir netī ras, pat reģ istrē joties. Par to, kā likt š ampū nu, ziepes utt. š ī s viesnī cas numuros nav aktuā la.
Sienas ļ oti plā nas, blakus istabā s viss dzirdams.
Wi-Fi apmaksā ts, neņ ē ma. Kamē r gaidī jā m, kad mū s nokā rtos, daudzi izdomā ja interneta problē mu un aizbildinā jā s, tad izrā dī jā s, ka tas viņ iem der tikai vestibilā reģ istratū rā .
Teritorijā ir veikals, kur var nopirkt karti, bet dā rgi, lidostā var nopirkt lē tā k un vairā k GB.
Seifs istabā par maksu. Tas nav normā li.
Kopumā to nevar saukt par Turciju 5 *, maksimā li Bulgā riju 3 *.
аватар Slava7979
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Sliktā kā lieta, ko jū s varat savā kt viesnī cā , ko viņ š savā ca. Telpas netī ras, vienkā rš u ū deni pludmalē nevar prasī t, pludmalē bā rs atveras 11 nevis 10 kā visur citur. Nav citu dzē rienu, izņ emot vī nu, alu un jupi. … Tomēr ▾ Sliktā kā lieta, ko jū s varat savā kt viesnī cā , ko viņ š savā ca. Telpas netī ras, vienkā rš u ū deni pludmalē nevar prasī t, pludmalē bā rs atveras 11 nevis 10 kā visur citur. Nav citu dzē rienu, izņ emot vī nu, alu un jupi. Brī vdienā s apskatā ms elementā rs kolas fantas spraitu komplekts. Lobio bā rs - vienkā rš s ū dens no dzesē tā ja un vī ns. Restorā nā nav par ko sū dzē ties, bet attieksme pret slā viem kā otrā s š ķ iras cilvē kiem. Istabas ir ļ oti mazas, 10-12 kvadrā tu. Telpu uzkopš ana praktiski nenotiek. Interneta droš ais saldē jums viss ir apmaksā ts. Mū su prombū tnes laikā atbild apkopē jas, var nomainī t pulti, var pā rbaudī t lietas un viss kā rtī bā . Vakarā celiņ u apgaismojums kā melnajam. . . Mums ar numuru vairā k vai mazā k paveicā s, kamē r citiem griesti izkrita cauri, tad vannasistabā no augš as, kungs, plū da uz trim. dienas, un viņ iem ir vienalga. Kā ds dabū ja numuru bez atslē gas - atbilde derē s. Uz pontona tikai pē c piecu dienu nemitī gā m sū dzī bā m tika uzmetinā ts normā ls nobrauciens. Un tā tikai sportisti vai invalī di. Viesnī ca nesasniedz pat labā ko trijnieku. Un viņ i saka, ka ir pieci. Ja vē laties ekstrē mos sporta veidus, tad esat š eit.
аватар Anna_Makhanova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Man patika putu ballī te, patika pludmale, patika ē diens. Tikai viesnī ca atnā ca vē lu vakarā.1, izsalcis, noguris, nepaē da, un joprojā m nav istabā s zobu pastas un halā ti (( … Tomēr ▾ Man patika putu ballī te, patika pludmale, patika ē diens.
Tikai viesnī ca atnā ca vē lu vakarā.1, izsalcis, noguris, nepaē da, un joprojā m nav istabā s zobu pastas un halā ti ((
аватар svet-lev2009
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tū risma operators ieteica š o viesnī cu. Ar kuru esmu strā dā jis daudzus gadus. Internets un seifs samaksā ts, 3 USD dienā . Viesnī ca ir milzī ga. Visas uzturē š anā s laikā numuri netika iztī rī ti. Briesmī gi netī rumi restorā nā , muš as un tarakā ni. … Tomēr ▾ Tū risma operators ieteica š o viesnī cu. Ar kuru esmu strā dā jis daudzus gadus. Internets un seifs samaksā ts, 3 USD dienā . Viesnī ca ir milzī ga. Visas uzturē š anā s laikā numuri netika iztī rī ti. Briesmī gi netī rumi restorā nā , muš as un tarakā ni. Lai ē stu, jums ir jā izlauž as cauri milzī gam skaitam cilvē ku, jā iziet cauri netī ru š ķ ī vju kalnam, meklē jot tī ru un sabojā tu ē dienu! Pā rsvarā ir pusfabrikā ti, novecojuš i salā ti, skā bie, sautē ti dā rzeņ i. Personā ls ir bezkaunī gs. Pē c jautā š anas, ka istabā , vannasistabā nav elementā ra pakaramā dvieļ iem un drē bē m, norauta duš as armatū ra, vairā kas dienas baroti ar solī jumiem. Rezultā tā , kamē r pats neaizej un neatradī si meistaru ar instrumentiem, viņ i neko nesteigs darī t. Gultas veļ a netī ra un pelē ka. Pē c lū guma nomainī t pret tī ru nomainī ja pret netī rā ku!

Jū ra...ir cits stā sts! Nav pludmales, kā pš anas nogā ze, ar salauztā m dzelzs kā pnē m!
Plastmasas gultā m pat nav matrač u. Ū dens smarž o pē c dubļ iem. Ū denī var iekā pt tikai lī dz ceļ iem. Milzī gi akmeņ i un laukakmeņ i, kuriem jā kā pj pā ri, ja nelauzī si kaulus un nenogalinā si sevi. Briesmī gs skats! Kafejnī ca pludmalē ir atvē rta no pulksten 12 lī dz 16. Tas ir laiks, kurā tas nav absolū ti nepiecieš ams. Un tas...5 zvaigznes. Bijā m spiesti doties uz pludmali blakus esoš ajā viesnī cā "Dogonai". 5 zvaigznes! Jauka viesnī ca, krā š ņ a pludmale, aprī kota ar visu nepiecieš amo atpū tai. Kur mū s vienmē r ar prieku sagaidī ja gan tū risti, gan pieklā jī gi darbinieki, zinot mū su nož ē lojamo, š ausminoš o situā ciju mū su pieczvaigž ņ u Club Hotel Anjeliq 5 *. Liels paldies viņ iem! Mē s peldē jā mies viņ u pludmalē , ē dā m un praktiski dzī vojā m pludmalē visu atlikuš o nedē ļ u.

Nekad, nekā dos apstā kļ os neņ emiet atvaļ inā jumu Club Hotel Anjeliq 5* Konakli!! ! Tā bū s pilnī ga vilš anā s un riebums! Sabojā tas brī vdienas un iztē rē ts laiks! Un man bū s atseviš ķ a saruna ar tū roperatoru!
Svetlana un Valentī na no Ufas.
Parādīt vairāk »


iemiesojums pupa-supa
Dosimies uz šo viesnīcu 1. septembrī. Pastāstiet, lūdzu, kā nokļūt līdz tirdzniecības centram Alanium, vai varbūt uz kādiem citiem veikaliem un tirdzniecības centriem, kur var iegādāties džinsus, blūzes, T-kreklus utt. mazas lietas. Kādas tur cenas? Cik maksā džinsi, kleitas. Paldies.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums antropova2
Sveiki! Pastāstiet man, lūdzu, kā nokļūt dolmusā no viesnīcas uz Konakli un Alaniju
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Blizzznec
sauna, turku pirts, trenažieru zāle – vai tās ir maksas?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums marisha8
Vai viesnīcas teritorijā ar ratiņkrēslu var nokļūt baseinā un pazemes pārejā uz jūru (vai ir pantuses)?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Стильный отель, делающий особый акцент на анимационных, развлекательных мероприятиях и танцевальных вечеринках. Уютные номера с яркими деталями в интерьере, хороший пляж. Расположен в 7 км от г. Аланья и в 5 км от поселка Конаклы. Открыт в июне 2013 года, последняя реновация проведена в 2018 году (в номерах). Состоит из одного шестиэтажного здания и семи корпусов (4 и 5 этажей). Отель подойдет для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 125 км от аэропорта г. Анталья.
Pludmales apraksts Пляж в 70 метрах от отеля, через подземный переход. Длиной 100 м – песок, крупные камни.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. Предоставляются услуги по глаженью одежды. На территории есть мини-маркет. 3 бассейна с пресной водой, без подогрева, площадью 200 кв.м.,100 кв.м. и 50 кв.м., часы работы с 07:00-19:00.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Мини-клуб (возраст 4-12 лет), детская коляска (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports 3 водные горки, аэробика, аквааэробика, дискотека (напитки платно), дартс, пляжный волейбол, водные виды спорта (платно), массаж (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 400 номеров на 900 мест: 350 Standard Rooms, 50 Family Room. Расположены в основном 5-этажном здании и пяти 4-этажных блоках.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Gelpelit Mevkii Konakli, 07490 Конаклы, Турция
Tālruņi: +90 242 565 19 00
Tīmekļa vietne: Club Hotel Anjeliq
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.