Ananas Hotel 4*– Atsauksmes

87
Novērtējums 7.410
№38 viesnīcas reitingā Alanja
8.7 Numurs
8.5 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.2 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca atklāta 1989. gadā, pēdējais renovācija veikta 2016. gadā. Sastāv no vienas 7 stāvu ēkas. Gaiši plaši numuri, kompakta mājīga zona. Milzīgs viesnīcas pluss ir tās atrašanās vieta: tā atrodas 5 minūšu brauciena attālumā no Alānijas centra. Piemērots ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар lol.2000.kisalo
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca par naudu ļ oti forš a, viss tī rs, dabū jā m istabu ar skatu uz jū ru, izsalcis nepaliksi Personā ls ir super cilvē ki, paldies?? Ī paš s paldies ekskursijā m no TYSON (inst. tyson_ekskursi), viņ š paspilgtinā ja mū su uzturē š anos Turcijā , konsultē ja, kur doties un kur nebraukt, un kopumā ļ oti palī dzē ja orientē ties pilsē tā . … Tomēr ▾ Viesnī ca par naudu ļ oti forš a, viss tī rs, dabū jā m istabu ar skatu uz jū ru, izsalcis nepaliksi
Personā ls ir super cilvē ki, paldies??
Ī paš s paldies ekskursijā m no TYSON (inst. tyson_ekskursi), viņ š paspilgtinā ja mū su uzturē š anos Turcijā , konsultē ja, kur doties un kur nebraukt, un kopumā ļ oti palī dzē ja orientē ties pilsē tā . Bijā m uz kuģ a, ī rē jā m maš ī nu un lidojā m ar paraplā nu??
Mē s staigā jā m ar draugiem pa pilsē tu un viņ am bija viszemā kā cena!
Tas atrodas kreisajā pusē , izejot no viesnī cas, netā lu no stendiem ar drē bē m
Ekskursijas ar mū su viesnī cas gidu bija daudz dā rgā kas (mums bija tikš anā s un viņ š paņ ē ma 2 stundas no mū su laika un neko vē rtī gu nepateica) protams katrs pelna kā var
Kopumā viesnī ca ir lieliska! Paldies
аватар Roman262464
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cas serviss labs. Viesnī cas rajons arī diezgan labs. Bet man nepatika pludmale, tā ir ļ oti netī ra un visur ir akmeņ i. Lī dz pludmalei bija tā ls ceļ š ejams. Ē diens bija labs, bet animā cija nebija ī paš i laba, bija garlaicī gi. … Tomēr ▾ Viesnī cas serviss labs. Viesnī cas rajons arī diezgan labs. Bet man nepatika pludmale, tā ir ļ oti netī ra un visur ir akmeņ i. Lī dz pludmalei bija tā ls ceļ š ejams. Ē diens bija labs, bet animā cija nebija ī paš i laba, bija garlaicī gi. Es gribu jū s brī dinā t, ka š eit ir briesmī ga pludmale un netī ra jū ra. Man bija jā brauc tā lu lī dz parastajai Kleopatras pludmalei un pat tā dā karstumā .
аватар lena-tet
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ananas viesnī ca tika izvē lē ta pē c ceļ ojumu aģ enta no Anex Tour ieteikuma. Transfē rs ir labi organizē ts, no lidostas uz viesnī cu 3 stundā s. Pa ceļ am viņ i sniedza ī su informā ciju par Turciju un kultū ras ī patnī bā m, uzturē š anā s noteikumiem valstī . … Tomēr ▾ Ananas viesnī ca tika izvē lē ta pē c ceļ ojumu aģ enta no Anex Tour ieteikuma. Transfē rs ir labi organizē ts, no lidostas uz viesnī cu 3 stundā s. Pa ceļ am viņ i sniedza ī su informā ciju par Turciju un kultū ras ī patnī bā m, uzturē š anā s noteikumiem valstī . Viesnī cā ieradā mies ap pulksten 12, reģ istrē š anā s notika 14.00, bet ierodoties uzvilka rokassprā dzi ar logo, lai uzreiz varē tu izbaudī t visas viesnī cas priekš rocī bas, atstā jot bagā ž u reģ istratū rā . Pirmais iespaids par vestibilu un viesnī cu ir patī kams, personā ls draudzī gs un pieklā jī gs. Vienī gais trū kums ir neatlaidī gie pā rstā vji netā lu no Turcijas hammam viesnī cā un ā das izstrā dā jumu un kaž okā du pā rdevē js)). Nekā dā gadī jumā neiesakiet izmantot hammam viesnī cā , jo pilsē tā netā lu no viesnī cas jū s varat atrast daudzas š ā das turku pirtis par daudz zemā ku cenu. 25 $ viesnī cā , un pilsē tā.10-15 eiro maksimums. Tajā paš ā laikā stunda viesnī cā ir ierobež ota, un pilsē tā jū s varat pavadī t visu dienu.
Arī tū risma operators Annex piedā vā hammam tū ri par USD 20, kas arī ir dā rgā ka nekā pilsē tā . Ja dodaties ekskursijā no pielikuma, mē s iesakā m nepirkt ekskursijas no tū risma aģ entū rā m viesnī cā , jo cenas ir divas vai pat trī s reizes dā rgā kas nekā vietē jiem gidiem. Tajā paš ā laikā pā rstā vis sniedz nepareizu informā ciju par paš u ekskursiju un to, ko tieš i tur varē s redzē t. Kā tas notiek: nā kamajā dienā pē c jū su ieraš anā s, izmantojot to, ka tū risti vē l nav paspē juš i apskatī t visus piedā vā jumus ā rpus viesnī cas, viņ i saka, ka tikai vienu reizi ieradī sies viesnī cā satikties un tad nā kotnē jū s nevar nopirkt ekskursijas un tikai š odien atlaides atlaides (patiesī bā katru dienu tā s var redzē t ī paš ā istabiņ ā pie reģ istratū ras viesnī cā ). Tas pats ceļ ojums no ceļ ojumu aģ entū ras ā das izstrā dā jumu un kaž okā du iegā dei. Veikals faktiski atrodas kvartā la attā lumā no viesnī cas, un jū s varat izvē lē ties savus produktus bez papildu maksas no ceļ ojumu aģ entū ras.
Visas ekskursijas beidzā s ar suvenī ru veikaliem, kur cenas ir krietni augstā kas nekā vietē jos veikalos. Piemē ram, mē s devā mies torņ a apskates ekskursijā par 90 USD diviem. Pē c tū roperatora teiktā , ekskursija ietvē ra alas apmeklē jumu, Kleopatras pludmali, skatu uz Alanju, kalniem un torni un vī na degustā ciju. Patiesī bā mū s aizveda uz pacē lā ju, pa ceļ am neviens neko nestā stī ja par stā stu, izdalī ja pacē lā ja biļ etes, un tad ejiet paš i - tiksimies pie izejas. Ja vē lies tikt tā lā k uz torni – papildus maksa 7 liras, jā maksā arī par alu. To visu var apmeklē t patstā vī gi, ar autobusu vai kā jā m. Pē c tam vī nu degustā cija, piedā vā izmē ģ inā t 5 veidu vī nus, un tad uzmā cī gi piedā vā produktus par trī s vai pat 4 reizes dā rgā kā m cenā m. Piemē ram, granā tā bolu vī ns maksā.25 USD, ko var iegā dā ties par 45 lirā m (9 USD, tas pats zī mols). Granā tā bolu tē ja, ko izmē ģ inā t, nav tā , kas faktiski tiek pā rdota.
Cena ir 4 USD par somu, un veikalā pie alas viņ i pā rdod par USD 1. Š ajā tū rē man patika vakara programma – turku dejas. Vienī gā apskates vē rta ekskursija ir Turcijas Maldī vu salas (Saldas ezers) un lavandas lauki. Gide stā stī ja interesantus stā stus par vē sturi, kultū ru un tradī cijā m. Ezers gleznains, bet ū dens auksts. Lavas lauki jau bija tajā periodā , kad ziedē š ana bija beigusies. tur var nogarš ot lavandas saldē jumu, tē ju un iegā dā ties daž ā dus suvenī rus no lavandas un rozē m.
Par viesnī cu: tī ra, dabū ju labu istabiņ u 2. stā vā ar skatu uz jū ru. Vakarā nedaudz trokš ņ ains, jo no loga uz balkonu pavē rā s skats uz baseinu, kur notika animā cija. Tī rī ts 4 reizes nedē ļ ā . par 1 dolā ru no dvieļ iem izgatavoja sirdi, izlika mā kslī gos ziedus). Ja nepiecieš ams nomainī t dvieļ us - jā met tie uz grī das. Uzreiz nomainī ts uz tī ru.
Vienī gais trū kums - tas ir mazgā š anas lī dzekļ i, ž eleja un š ampū ns neatjaunoja, tikai atstā ja pirmajā ieraš anā s dienā , un tad jums ir nepiecieš ams izmantot savu. Dvieļ i nav atļ auti ā rpus viesnī cas vai sauļ oš anā s krē slos pie baseina. Paņ emiet lī dzi pludmales dvieļ us vai iegā dā jieties tos viesnī cas tuvumā esoš ajos veikalos. Ņ emiet lī dzi arī gumijas apavus peldē š anai un sauļ oš anai, jo krasts ir smiltis ar oļ iem un jū ras piekrastes zonā ir daudz akmeņ u. Viesnī ca atrodas 2. krasta lī nijā , lai gan patiesī bā diezgan tuvu jū rai, no viesnī cas var iziet cauri pazemes ejai. Ja ej 200 metrus pa labi, saulriets nav tik akmeņ ains. Ē diens labs, ē diena pietiek. Mī nus š ķ ī stoš ā pulverveida kafija, sulas, gā zē ts ū dens arī no pulvera, maz augļ u un ne pā rā k laba kvalitā te. Par bā ru neko nevaram teikt, jo viņ i to neizmantoja, lai gan redzē ja, ka izsniedza neierobež otu daudzumu alus, vī na, kolas. sprite utt.
Minibā rā dā vanā ledusskapī ir ū dens pudele, kuru varē tu uzpildī t bā rā vai virtuvē . Baseins netika izmantots, jo pirms brokastī m no pulksten 7 visi sauļ oš anā s krē sli bija aizņ emti ar dvieļ iem, neskatoties uz tieš o š ķ ī vju aizliegumu. Administrā cija tam nepievē rsa uzmanī bu. Teritorija pie viesnī cas ir neliela, ir 3 peldbaseini: pieauguš o, bē rnu, ar slidkalniņ iem. Tū risti pā rsvarā ir krievi. Kopumā viesnī ca atbilst norā dī tajā m 4 zvaigznē m. Ir sporta zā le, kinoteā tris. Mē s arī neiesakā m mainī t naudu viesnī cā , un pilsē tā un maksā t lirā s ir daudz lē tā k. tas ir iespē jams dolā ros un eiro, bet maksā jot nav atš ķ irī bas. 1 dolā rs lī dz 1 eiro. Istabā Wifi neķ ersies, tikai vestibilā un blakus virtuvei, bet ir slikta vilkš ana.
аватар olga_kokorina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
2018. gada oktobrī atpū tā s viesnī cā s ar draugiem. Mē s devā mies uz Alaniju, jo tobrī d tur bija vissiltā kais un izvē lē jā mies viesnī cu relatī vi pilsē tas centram, jo ​ ​ gribē jā m izklaides un klubu tuvumu. … Tomēr ▾ 2018. gada oktobrī atpū tā s viesnī cā s ar draugiem. Mē s devā mies uz Alaniju, jo tobrī d tur bija vissiltā kais un izvē lē jā mies viesnī cu relatī vi pilsē tas centram, jo ​ ​ gribē jā m izklaides un klubu tuvumu. VISAS tū risma aģ entū ras mums vienbalsī gi teica, ka ananā ss ir jauneklī gā kā viesnī ca un 5 min. uz izklaidi. tu, tas viss nav taisnī ba ! ! ! Sā kš u secī bā :
1) ieradā s viesnī cā ap 10:00 un, protams, viņ i teica, ka naktsmī tne pē c vakariņ ā m, t. i. pē c 3. esam izsalkuš i, noguruš i atstā jot koferus devā mies uz pilsē tu pā rtikas meklē jumos, pē c stundas atgriež oties un runā jot ar administratoru mums uzreiz iedeva istabiņ u) un jā istaba ir ļ oti laba))) 5 stā vs, jū ra skats, 3 atseviš ķ as gultas, tī rs un pat bija wi-fi pirmā s 5 dienas. Tas bija viss viesnī cas pluss.
2)ē dienu ziņ ā ļ oti nabadzī gs, visbē dī gā kais ir tas, ka ir kā samta sezona un iedeva vienkā rš i baigo arbū zu vai meloni(tikai zaļ o). Starp pusdienā m, vakariņ ā m, brokastī m nebija uzkodas!! ! nekas vispā r !! ! tur bija rakstī ts, ka 16:30 ir uzkodas, bet pat laicī gi atbraucot uzsita 2 reizes, un tad bija kē ksiņ š ar magoņ u sē klā m vai cepumiem!! ! š ausmas!
3)alkohols-alus, vī ns, vodka, vē ž i, dž ins. Nevarē ja iedzert, "Bā rmeņ i" vē l ir, lej 50/50. Viskiju maksā . Kokteiļ us netaisa. dzē rienus.
4) JAUNIEŠ U viesnī ca-nooo! ! un pat neskatoties uz oktobri bija bē rni un ne mazums. Nekā das izklaides jaunieš iem nebija. Tas ir 9os bija bē rnu animā cija uz pusstundu. Pē c tam nu dejotā ji vai burvji uzstā jā s pieauguš ajiem un tas arī viss. 23 tur vajadzē tu bū t diskotē kai. Bet kā da tā bija diskotē ka tur atbraucā m kā di 8 cilvē ki, tā ir visa diskotē ka ar turku dziesmā m, vienreiz vecmamma tur gulē ja, uzreiz domā jā m tā bija vā jprā tī ga jaunieš u viesnī ca, ž ē l, ka nenofilmē ja. š autriņ as un viss.
5)jū ra kā viņ a teica pludmalē , tikai grā dī gie dzē rieni. Iekļ ū š ana jū rā š ausmī ga. Lieli š ķ ī vji, kā jas visas traumē tas, viļ ņ i bija ļ oti lieli.
6) uz izklaidi 5 minū tes-neeeeeett ! ! ! lai nokļ ū tu bā ru ielā.30-40 minū tes ar kā jā m, brauciet no animatoriem uz klubu $ 7.
7) atseviš ķ s komentā rs par gidu IBRAGIM ar ananā su - š is cilvē ks acī mredzot nemaz neprot savu darbu un ekskursijā s neko nesaprot. Vispā r viņ i bija nereā li vī luš ies!
Secinā jums ir tā ds, ka viss, kas man patika viesnī cā , bija numurs. Viss pā rē jais, ko aprakstī ju iepriekš . Neiesaku š o viesnī cu jaunieš iem.
аватар Natalija627434
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sā kumā izvē lē jā mies citu viesnī cu, bet rezervā ciju neapstiprinā jā m, un tā kā stunda tuvojā s, izvē lē jā mies viesnī cu, kurā bijā m iepriekš . Teritorija nav maza, zaļ a, man patika, bija baseins, slidkalniņ i. … Tomēr ▾ Sā kumā izvē lē jā mies citu viesnī cu, bet rezervā ciju neapstiprinā jā m, un tā kā stunda tuvojā s, izvē lē jā mies viesnī cu, kurā bijā m iepriekš . Teritorija nav maza, zaļ a, man patika, bija baseins, slidkalniņ i. Pirmā krasta lī nija. Ē diens man patika, nekā du problē mu nebija. Istaba kopumā nekā , normā la. Ar servisu problē mu nebija, viss kā rtī bā . Ekskursijas netika izmantotas, par to neko nevaru pateikt.
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca Ananas nebija ideā la, tač u mē s to zinā jā m, kad to izvē lē jā mies, tā pē c nav sū dzī bu. viss ir diezgan tī rs un ē rts, jā , laiks viņ iem nomainī t daž as mē beles un nedaudz aizlā pī t santehniku, tač u visas problē mas nav katastrofā las un nekā di neietekmē ja mū su komfortu. … Tomēr ▾ Viesnī ca Ananas nebija ideā la, tač u mē s to zinā jā m, kad to izvē lē jā mies, tā pē c nav sū dzī bu. viss ir diezgan tī rs un ē rts, jā , laiks viņ iem nomainī t daž as mē beles un nedaudz aizlā pī t santehniku, tač u visas problē mas nav katastrofā las un nekā di neietekmē ja mū su komfortu. Biju apmierinā ta ar savu izvē li, jo viss komfortam nepiecieš amais atbilda manā m prasī bā m. Gulta bija ē rta un neč ī kstē ja, ē diens bija garš ī gs, un darbinieki bija ļ oti pozitī vi. Tā nu viss noritē ja labi un, visticamā k, š ajā viesnī cā palikš u ne reizi vien.
аватар katy111
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mums augustā bija ģ imenes atvaļ inā jums ar bē rnu 5 gadi, mums viss ļ oti patika, sā kot no viesnī cas un beidzot ar personā la attieksmi. Nesaprotu atsauksmes, kad raksta, ka viss ir slikti, tad brauc uz 5 zvaigž ņ u viesnī cu un attiecī gi ne par tā du cenu, un tas nav fakts, ka tur bū s labā k, apmeklē jot daudzas vietas es zini š ito! ! ! Viesnī ca laba, tī ra, viss pastā vī gi tī rī ts gan teritorija, gan numuriņ i, uzkopš ana bija katru dienu, viss tī rs, gultas tika mainī tas pastā vī gi un bez papildu maksas !!! ! ! Personā ls ir pieklā jī gs, vienmē r palī dzē ja, kad jautā , internets nedarbojas labi, bet pirmajā stā vā un pie baseina, un, kā mē s vē lā k konstatē jā m uz mū su istabas balkona (5 stā vā ), tas labi strā dā ja. … Tomēr ▾ Mums augustā bija ģ imenes atvaļ inā jums ar bē rnu 5 gadi, mums viss ļ oti patika, sā kot no viesnī cas un beidzot ar personā la attieksmi. Nesaprotu atsauksmes, kad raksta, ka viss ir slikti, tad brauc uz 5 zvaigž ņ u viesnī cu un attiecī gi ne par tā du cenu, un tas nav fakts, ka tur bū s labā k, apmeklē jot daudzas vietas es zini š ito! ! ! Viesnī ca laba, tī ra, viss pastā vī gi tī rī ts gan teritorija, gan numuriņ i, uzkopš ana bija katru dienu, viss tī rs, gultas tika mainī tas pastā vī gi un bez papildu maksas !!! ! ! Personā ls ir pieklā jī gs, vienmē r palī dzē ja, kad jautā , internets nedarbojas labi, bet pirmajā stā vā un pie baseina, un, kā mē s vē lā k konstatē jā m uz mū su istabas balkona (5 stā vā ), tas labi strā dā ja. Ir arī labi uz slidkalniņ iem, bez satraukuma, bē rni pat kā pa bez mums. Arī ē diens bija garš ī gs un daudzveidī gs, bē rniem ē diena pietiek. Pludmale normā la, bet jū rā ir akmeņ i, bet nopirkā m č ī bas un iegā jā m normā li, jū rā nestā vi bet peldi, tā pē c diskomforts bija jū tams tikai pie ieejas. Man ļ oti patika, ka sauļ oš anā s krē sli atrodas nevis pie paš a krasta, bet nedaudz tā lā k, un kā paskaidroja darbinieki, tā teritorija, kas ir pie krasta ir pilsē ta, tā pē c daž reiz netiek tī rī ta, tajā teritorijā , kur atrodas sauļ oš anā s krē sli. tī rs. Kopumā gribu teikt, ka man patika viesnī ca, ģ imenes tipa viesnī ca, bē rniem vienmē r bija kompā nija, viss ir tī rs, ē rts, viss ir kā rtī bā .
аватар alenkagb888
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es gribē ju rakstī t daudz. . . Bet es nolē mu ī si. Izdzē sts. Galvenā . Personā ls nav draudzī gs. Hamskis. Agrā reģ istrē š anā s par 30 USD. Vai sauļ oš anā s krē sli visi ir aizņ emti ar dvieļ iem??? ? Nav pludmales dvieļ u. … Tomēr ▾ Es gribē ju rakstī t daudz. . . Bet es nolē mu ī si. Izdzē sts. Galvenā .
Personā ls nav draudzī gs. Hamskis.
Agrā reģ istrē š anā s par 30 USD.
Vai sauļ oš anā s krē sli visi ir aizņ emti ar dvieļ iem??? ?
Nav pludmales dvieļ u.
Pludmalē sauļ oš anā s krē sli stā v 30 metru attā lumā no jū ras. Kustī ba ir aizliegta.
Pludmale ir netī ra un nav tī rī ta.
Jū rā ir laukakmeņ i, uz kuriem var sist kā ju pirkstus. Kas nav labi ģ imenē m ar bē rniem.
Akvaparks ir pilns ar bezkaunī giem un rupjiem turkiem. Saistī bā ar citu valstu bē rniem.
Sauļ oš anā s krē sli pie baseina ir aizņ emti pat tad, ja uz tiem nav dvieļ u. Turki taisa skandā lu. Ja pē kš ņ i jū s uzliekat viņ am ļ aunumu.
Personā ls pats paņ em sauļ oš anā s krē slus ar dvieļ iem un piedā vā par maksu 2 USD.
Restorā ns-ē damistaba kaiju cilvē ki.
Pā rtikas vienmuļ ī ba, lai apkaunotu. Brokastu maizī tes un olas.
Telpu uzkopš ana 3 personā m. Bā rā istabā tikai ū dens.
Wi-Fi ir visur, bet tas nedarbojas. Vai arī tas nedarbojas ļ oti labi.
Anextur pā rstā vis vienmē r pieturē sies pie viesnī cas, nevis jū su puses. Nav jē gas lū gt viņ am palī dzī bu.
Vispā rē jais viedoklis nav labs. Es neiesaku jums atpū sties š ajā viesnī cā ar bē rnu bez vī rieš u pleca. Jo ja tu neesi ar viņ iem, tad tu neesi neviens. Nauda š eit ir viss.
Ja jū s nolemjat atpū sties un izbaudī t servisu un komfortu, tad labā k š eit neiet. Ielikš u foto
аватар zinana
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies 2018. gada jū lija beigā s ar 15 gadus vecu meitu. Tur viss ir labi, puiš i, nebaidieties iet. Teritorija nav liela, bet viss ir ē rtai atpū tai. Transfē rs no lidostas 2.5 stundas lī dz viesnī cai, vai pat vairā k, protams, nogurdinoš i. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2018. gada jū lija beigā s ar 15 gadus vecu meitu. Tur viss ir labi, puiš i, nebaidieties iet. Teritorija nav liela, bet viss ir ē rtai atpū tai. Transfē rs no lidostas 2.5 stundas lī dz viesnī cai, vai pat vairā k, protams, nogurdinoš i. Viesnī cā ieradā mies 10.00, iekā rtojā mies ap 13.00. Brokastī m nesanā ca un izturē jā m lī dz pusdienā m. Nav vē lu brokastu. Labs ē diens: jē ra gaļ a, tī tara gaļ a, zivis, vista, lieliski rī si, sā nu ē dieni, salā ti, dā rzeņ i, zupas, uzkodas, vī ns, alus, degvī ns, dž ins. Katrai gaumei visa pietika visiem un galvenais garš ī gi. Kas nebija, bija tradicionā lā s kū kas uzkodai pē c brokastī m, saldē jums, grils. Bet neaizmirstiet, ka tas ir 4 *. Mē s saņ ē mā mies ar to, ka mums nebija "marafetē " vakariņ ā s. Tieš ā m atpū ties: bez kosmē tikas, bez tē rpiem. Istabas jaunas, viss strā dā un negrab. Š ampū ns, ž eleja, ziepes tikai ierodoties, vairs nav papildinā tas, bet mums nevajadzē ja, dodam priekš roku savē jiem. Tī rī š ana ir laba, ļ oti jauka kalpone bija. Visu laiku viņ a kaut ko taisī ja no palagiem vai dvieļ iem. Atstā j dzeramnaudu. Netā lu ir pludmale, nav tualetes, bezalkoholiskā bā ra, duš as, ir viena ģ ē rbtuve, lī dzi jā ņ em dvieļ i, nevar pā rvietot sauļ oš anā s krē slus, lietussargus nojumes vietā . Jū ra vienmē r ir ar viļ ņ iem un diezgan spē cī ga, dibens nelī dzens ar laukakmeņ iem, akmeņ iem un vē l kaut ko asu. Divas dienas viņ i cieta ar ieeju, sagrieza kā jas, un tad viņ i pielā gojā s, un lū k, tā ir smilš u "pilna peldkostī ma" laime pie izejas no jū ras. Uz kā jā m man ne reizi neizdevā s izkļ ū t no tā , lī dz es to uzliku č etrrā pus un uzsitu pa papu, pā ris reizes aplē ju ar galvu un palaidu vaļ ā . Ieejot ū denī , pā rvarot krasta lī niju un peldot tā lā k, tas ir kaut kas priecī gs. Mums personī gi ļ oti patika, uzticamī bas labad meita nopirka piepū š amo apli un sanā ca ļ oti labs. Ī sā k sakot, jū ra ir jautra, neraudiet. Kuram slikti turas uz ū dens un ar bē rniem, visticamā k, nebū s viegli. Bet Alā nijas piekraste ir tik nemierī ga. Animā cija ir paredzē ta bē rniem un pieauguš ajiem, kā arī diskotē ka. Viņ i negā ja, teica, ka bija ļ oti labi priekš nesumi, vakarā tas bija ļ oti dzirdams no istabas, lai gan mū su istaba bija tā lā k no skatuves, tas mū s netraucē ja. No rī ta kaut kas notika ap baseinu, nodarbī bas, dejas, š autriņ as, volejbols pludmalē . Bē rniem ir 2 atseviš ķ i baseini, viens ar 3 slidkalniņ iem. Animatori nav uzmā cī gi. No negatī vā tie ir masā ž as (turku pirts) pā rstā vji un tū risma menedž eris viesnī cā . Ī paš i turku pirts - ļ oti, ļ oti uzmā cī ga. Sabojā ja visus svē tkus. Tas ir š ausmī gi vienkā rš i. Mū su jaunie paziņ as stā stī ja, ka, lai viņ us nesatiktu, bija jā atrod cita ieeja zā lē . Tā ds spiediens bija jā iztur. Nobeigumā es gribu aicinā t atpū tniekus slā vus un slā vus, lū dzu, nenodariet negodu tautai. Tiesa, vietā m tas bija ļ oti apkaunojoš i citiem, kuri mē ru nezinā ja. Mū su atpū tas laikā viena kundze ī paš i izcē lā s. Es ceru, ka viņ i tika sodī ti un deportē ti. Bet te vairs nav runa par viesnī cu, bet gan par dzerš anas un pretenziju celš anas kultū ru.
аватар Foxtrot
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmais atvaļ inā jums Turcijā , izvē le tika apturē ta pie Pineapple. Viesnī ca nav maza, numuriņ i nav grezni, bet labi, TV rā da gan krievu kanā lus, gan ukraiņ u un turku. Televizors ir plakans un liels. Mū su gaisa kondicionieris bija vecs, bet darbojā s. … Tomēr ▾ Pirmais atvaļ inā jums Turcijā , izvē le tika apturē ta pie Pineapple.
Viesnī ca nav maza, numuriņ i nav grezni, bet labi, TV rā da gan krievu kanā lus, gan ukraiņ u un turku. Televizors ir plakans un liels. Mū su gaisa kondicionieris bija vecs, bet darbojā s. Tī rī š ana katru dienu. Vannas istabā ir pudeles ar š ampū nu un ziepē m. Divas atseviš ķ as gultas, pē c pasū tī juma (biju pie drauga). Gultas labas un tī ras.
Teritorija vidē ja izmē ra, iež ogota, no ielas nekas nav redzams (kā daž as viesnī cas). Liels peldbaseins, blakus neliels bē rnu baseins (bē rnu ir pietiekami daudz). Otrā pusē ir neliels baseins ar trim daž ā diem slidkalniņ iem. Tī ri. Pē c vakariņ ā m tiek rū pī gi izmazgā ta teritorija, daļ ē ji nobī dī ti sauļ oš anā s krē sli un novietoti galdi un krē sli, jo. animatori strā dā katru vakaru. Viņ i sā k ar bē rniem, pē c tam periodiski maina programmas pieauguš ajiem. Nesen uzstā jā s 7 Ā frikas akrobā ti un viņ i stundu veica vingroš anas trikus! Tajā paš ā laikā dejas ritmā . Tas bija forš i. Uz ielas ir bezmaksas bā rs, kur: stiprie alkoholiskie dzē rieni, kokteiļ i (ledus), tē ja, kafija, alus Ephesus. Sulas nedaudz atš ķ aida, pā rē jā s ne. 16:00 ir uzkodas. Dzē rienus velk kur grib, viesmī ļ i pacietī gi pē c tam visu savā c.
Ē diens. Daž i labi vā rdi
Pirmā s dienas var uzsprā gt no (es nekaunos teikt patiesī bu) alkatī bas. Jo no pā rpilnī bas aizskrien acis un gribas visu izmē ģ inā t. Gaļ a, vista, zivis. Viss vienmē r ir svaigs. Jogurti, salā ti sortimentā . Pirmais vienmē r ir klā t, stā v atseviš ķ i ar garš vielā m, no kurā m izvē lē ties. Ļ oti garš ī gi. Katru rī tu pavā rs stā v atseviš ķ i un jū su priekš ā gatavo omleti, tad olu kulteni, tad grauzdiņ us ar olā m. Deserts ir pavisam cits jautā jums. Tikai daudz. Katru reizi sev saku, ka pietiek, bet tas ir tik garš ī gi! Man lī dzi bija augļ i: sarkani ā boli, daž as milzī gas plū mes, melone, salds un atdzesē ts arbū zs. Zā lē ir atseviš ķ a bā ra lete, kurā pē c jū su pieprasī juma ielej: degvī nu, sarkano un balto sauso vī nu, kokakolu, spritu, alu. Citā zā les daļ ā sulas automā ti nav atš ķ aidī ti, piemē ram, mē s dzeram tetra pakā s, vienkā rš i atdzesē tu ū deni, automā tu ar kafiju, no kā izvē lē ties, tē ju. Dzeriet to, ko vē laties un cik daudz vē laties. Jā , aizmirsu, sortimentā ir arī olī vu mī ļ otā ji un olī vas un olī vas. Arī lielas olī vas. Viesmī ļ i nekavē joties uzkopj pē c jums, viņ i negaida, kad jū s piepildī sit netī ros traukus.
Ekskursijas piedā vā daž ā das. Pastā v viedoklis, ka kaut kur ekskursijas ir lē tā kas. Mē s devā mies divas dienas, kopā . Pirmkā rt, uz Svē tā Nikolaja baznī cas izrakumiem. Ceļ š ļ oti bī stams, serpentī ns, kur 120 pagriezieni! Brauciet ilgi. Pē c tā s mū s aizveda uz laivu ar ekskursiju pa salā m. Ir sagrauto vē sturisko ē ku drupas, ielas. Ļ oti interesanti. Tad laiva iebrauc jums tī kamajā lī cī un cilvē ki peldas dziļ umā . Ū dens ir pasaka! Pē c tam pusdienas viesnī cā . Pē c tam mū s aizveda nakš ņ ot 5 zvaigž ņ u viesnī cā , kur ir termā lā ā rstnieciskā ū dens avots. Vakariņ as ir klā t. Labi cipari. Turpinā jums nā kamajā dienā - rī ta brokastis, ekskursija uz Romas impē rijas amfiteā tra drupā m, tad uz Kleopatras ezeru ar ā rstniecisko ū deni, tad uz ezeriem ar kalcija ū deni. Skats tur ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. Baltais kalns un mazie ezeri ir kā pakā pieni, katrs ezers ir arvien zemā ks. Neaizmirstams iespaids.
Tā tad, ja jū s braucat ekskursijā s atseviš ķ i, tas ir dā rgā ks un neaizmirstiet, ka brauciens uz turieni aizņ em vairā kas stundas. Tas ir nogurdinoš i.
Tas, kas man nepatika, bija bez Wi-Fi! Nav iespē jams to izmantot. Ja izdosies tikt cauri, liela laime. Ziņ u joprojā m var nosū tī t, bet tikai reģ istratū ras tuvumā . Istabā s tas vispā r nepastā v.
Pludmale. . . lielā kais mī nuss. It kā tur ir, bet peldē ties tur nav iespē jams. Plā tnes, akmeņ i, lieli oļ i. Speciā li atvedu silikona kurpes oļ iem. Bet es gandrī z salauzu kā ju. Tie nav tik slideni, bet viļ ņ i, pat ne lieli, neļ auj redzē t, kur tu stā vi un vilnis neļ auj nostā ties uz kā jā m. Pē das iesprū st starp akmeņ iem. Š is ir slepkava! Un viņ i arī brī dinā ja, ka ir laukakmeņ i nedaudz dziļ ā k. Vispā r, ja gribi sakropļ ot, tad uz priekš u. Un komentā ri, piemē ram, ej pa kreisi, ej pa labi, tur ir tā s paš as bankas. Mē s devā mies uz pludmali centrā , Kleopatras pludmalē . Tur ir labi. . ja nav viļ ņ u. Ja ir kaut kas jautrs. Jū s varat lē kt uz viļ ņ iem, ja varat. . . smagi lē kt. Bet, ja sē rfoš anā vilnis agri ietinī sies sē rfā , tad tu ietī sies sē rfā kā č ips un izmetī si krastā , un kamē r bū si ar š ķ embu-smilš u kaudzi degunā un mutē un, protams, kilogramu š ortos un krū š turos jū s mē ģ inā t piecelties un rā pot prom, jū s esat nā kamā viļ ņ a sē rfots, ko apstrā dā s papildus. Jū s ar grū tī bā m izrā pojat č etrrā pus. Viņ š nospļ ā vā s, atvilka elpu un atkal uz viļ ņ iem...ja bija vē lme tā peldē t. Mē s gā jā m vienreiz no kalna otras puses (kurš tur bija, tas sapratī s. Kleopatras pludmale ir vienā pusē , un mē s esam otrā . Tur arī ir laba piekraste, varbū t vislabā kā . Bet...tur ir tā di atkritumi...ir kautkā das plē sī gā s zivis. Koda draudzenei kā jā . Bija nobijā s, bet nomierinā jā s, domā ja, ka kaut kā ds zizlis noskrā pē ts. Bet kad iekoda treš o reizi, izlidoja kā applaucē jusies. viena viņ ai jau asiņ oja kā ja. Un cilvē ki periodiski lē ca no bailē m. Izrā dā s, ja uz ķ ermeņ a ir vismaz kā da veca, pat sadzijusi brū ce, viņ iem tā ir kā ē sma. Peld tie kam nav brū č u. mierī gi. Kleopatras pludmalē tā das nav! Alanijā cenas visam ir augstas. Ukraiņ iem noteikti.
Mī nusi: nav pludmales vai wifi. Un tā tad viss ir kā rtī bā .
Jā , ļ oti karsts un augsts mitrums. Tā da sajū ta, it kā visu laiku bū tu pirtī . Bet tu pielā gojies, tas nav ī paš i nomā coš i.
Pilsē ta ir ļ oti skaista un zaļ a.
Коридор отеля Это Это часть столов -открытая терраса,возможно для курящих. Это стол с салатами и соусами. Это украсили арбузом. Очень изобретательно и красиво. Это барная стойка в ресторане,где можно взять вино,пиво и все остальное. Это стол,где ставят гарниры и  как правило что-то мясное,рыбное,и булочки. Это кофе-машина,соки,чай. Это салаты
Parādīt vairāk »


iemiesojums geyko
Pastāstiet man, uz kuru viesnīcu varat doties labi atpūsties un pabūt Kur ir daudz jauniešu un maz pāru ar bērniem.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums Devon
Priecāšos dzirdēt, kas turp dosies no 2013. gada 28. jūnija? Plāns braukt no 28.06.2013. Izlasīju forumu, principā viss ir tikai ēdiens/diskotēka pilsētā utt utt. Es tikai gribu dzirdēt nianses un atsauksmes par šo vietu ... vietas un diskotēkas, kur jums vajadzētu doties, lai pilnībā atrautos. Pateicos jau iepriekš
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums Olyaa_Kiev
Turcija pirmo reizi. Ar 10 gadus vecu dēlu. Vai jūnija vidū ir ļoti karsts? Vai istabās ar skatu uz jūru ir tieša saule vai nav pārāk karsts?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums semenova2
Kā rezervēt šo viesnīcu?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums pugovkamgn
Es vēlētos, lai gulta būtu blakus, es gribu gulēt blakus savam vīram)
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель был открыт в 1989 году, последняя реновация проводилась в 2016 году. Состоит из одного 7-этажного здания. Светлые просторные номера, компактная уютная территория. Огромный плюс отеля — месторасположение: находится в 5 минутах езды от центра г. Алания. Подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 2 км от центра города Алания, в 39 км от аэропорта Газипаша 39 км, в 130 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Собственная территория на общественном песчано-галечном пляже, находится в 70 м. от отеля, через дорогу, по подземному переходу. Протяженность пляжа составляет 100 м. Заход в море — песок, камни, пирс. Душ, кабина для переодевания, спасатель, бар на пляже — снэк и горячие напитки (10.00-18.00).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование, Wi-Fi (бесплатно, в лобби), конференц-зал: 265 кв.м на 300 чел., ТВ-зал, 1 главный ресторан, 3 бара — лобби-бар, бар у бассейна, бар на пляже, 2 открытых бассейна — открытый бассейн, 325 м2, открытый бассейн 120 м2 с 3 водными горками, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно, магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детский открытый бассейн, 17 м2, мини-клуб (4-12 лет), игровая комната, детская анимация на русском языке.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Массаж платно, 3 водные горки, аквааэробика бесплатно, дартс бесплатно, живая музыка, вечерние шоу, турецкая ночь (1 раз в неделю), софт-анимация на русском языке, пляжный волейбол бесплатно, водные виды спорта на пляже — платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 241 номер: 234 Standard Room — площадь номера 24 кв.м, максимальное размещение 2+1 чел., 4 Family Room — гостиная и спальня с дверью, вид на горы, макс. 2+2 чел., 3 Handicap Room — номера для людей с ограниченными физическими возможностями.

Istabās

Кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, сейф (платно), телефон, мини-бар (вода по заезду), ванная комната с душевой кабиной, фен, балкон. Уборка номера (ежедневно), смена постельного белья и полотенец (2 раза в неделю).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Cumhuriyet Mahallesi Palmiye Sokak No: 6, 07400, Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90242 524 5806, +90 (242) 514 15 50
Fax: +90 (242) 514 15 44
Tīmekļa vietne: Ananas Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).