Crystal Land of Paradise 5*– Atsauksmes

71
Novērtējums 4.710
pamatā
71 atsaukt
№265 viesnīcas reitingā Alanja
4.0 Numurs
5.3 apkalpošana
3.8 Tīrība
4.6 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, blakus savai pludmalei. Viesnīca atklāta 1992. gadā, pēdējais renovācija veikta 2019. gadā. Piemērots gan atpūtai, gan aktīvai atpūtai.Vairāk →
аватар vatamanupetru
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ī sumā (cerams)...Ieč ekojā mies viesnī cā lieliskā noskaņ ojumā , recepcijā pieņ ē ma normā li, tad sā kā s š ausmas...Viņ i it kā iekā rtojā s labā kajā istabiņ ā ar skatu uz jū ru, bet pē c reģ istrē š anā s problē mas sā kā s. … Tomēr ▾ Ī sumā (cerams)...Ieč ekojā mies viesnī cā lieliskā noskaņ ojumā , recepcijā pieņ ē ma normā li, tad sā kā s š ausmas...Viņ i it kā iekā rtojā s labā kajā istabiņ ā ar skatu uz jū ru, bet pē c reģ istrē š anā s problē mas sā kā s....Nekā das tī rī š anas (kas mums bija ļ oti svarī gi, jo bijā m ar 9 mē neš us vecu mazuli, kurš visur rā poja), istaba virs baseina, no agra rī ta lī dz vē lam vakaram bija trokš ņ ains... Treš ajā dienā vecā kā bē rna duš as laikā pā rsprā ga duš as durvis, visapkā rt cieta (atkal nauda, ​ ​ neskatoties uz to, ka bija apdroš inā š ana) ...Naktī pie mū su durvī m dzī voja klaiņ ojoš s suns ....Vispā r š is ir tikai stā sts par istabiņ u...Nav teritorijas, kur pastaigā ties ar bē rnu...Visur trepes un netī ri...Ē diens vienmuļ š priekš C klases. . Dzē rieni ir vietē jā s blē ņ as....Pludmale netī ra, sauļ oš anā s krē slu nekad nepietiek...Vienī gais pluss ir pieklā jī gais personā ls (laiks skaists un jū ra silta, kas nepieder viesnī cai) ....
Vispā r 10 dienas baudī jā m jū ru un sauli....Viss !!! ! Mē s stingri neiesakā m.. .
аватар Vladimir271841
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba viesnī ca, viss super, cena-kvalitā te atbilst! ! ! Solids 4*! ! ! ES iesaku! ! ! … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, viss super, cena-kvalitā te atbilst! ! ! Solids 4*! ! ! ES iesaku! ! !
аватар Vaiolet12
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viss sā kā s ar izlī gumu. Viesnī cā ieradā mies ap 8:30 no rī ta un reģ istratū rā bija administratori, kuri nerunā ja krieviski. Mē s sazinā jā mies angļ u valodā . Mē s pazaudē jā m kuponu un teicā m, ka tā ir mū su vaina. … Tomēr ▾ Viss sā kā s ar izlī gumu. Viesnī cā ieradā mies ap 8:30 no rī ta un reģ istratū rā bija administratori, kuri nerunā ja krieviski. Mē s sazinā jā mies angļ u valodā . Mē s pazaudē jā m kuponu un teicā m, ka tā ir mū su vaina. Izrā dī jā s, ka, aizpildot, administratore mū su kuponu iedeva citam viesim, jo ​ ​ viesis to mums atdeva. Pirms reģ istrē š anā s mū su mantas lika iemest tieš i kaut kur vestibilā (nav bagā ž as nodalī juma vai tikai apsargs). Mums bija jā reģ istrē jas pulksten 14:00, bet mē s varē jā m reģ istrē ties pulksten 16:20. Istaba š ausmī ga, citi teica nē , pat piedā vā ja naudu par labā ko istabu - joprojā m nē . Fotogrā fijā viss redzams. Ē diens arī bija so-so, 8 dienu atpū tai vakariņ ā s deva 2x zivis, 1 reizi tī taru un pā rē jā s dienas - vistas spā rniņ us. Brokastī s lē tas desiņ as, kuras nav iespē jams ē st (pilsē tas veikalos maksā apmē ram 17-25 rubļ us iepakojumā ), olas, izturē ts siers un, visticamā k, sabojā ts jogurts ar izmē rcē tā m graudaugiem. Pusdienā s viņ i visiem deva augļ us, bet ļ oti maz. Pusdienu pirmajā s 3-4 minū tē s viesi š ķ iroja augļ us, kā rezultā tā arbū zu un persikus vien pā ris reizes izdevā s paķ ert. Sulas bā rā bija ļ oti atš ķ aidī tas ar ū deni. Restorā nā nepietika vietu, nereti ar ē dienu bija jā iet uz istabu, jo vienkā rš i nebija kur apsē sties. Nepietika tehnikas, š ķ ī vji bija gandrī z visi sasisti. Baseinā ar slidkalniņ iem ū dens ļ oti auksts, no 4 slidkalniņ iem tikai 3 nostrā dā ja, uz mū su jautā jumu kā pē c slidkalniņ š nestrā dā un kad tiks atvē rts? Viņ i mums atbildē ja: "problē ma" un vienkā rš i aizgā ja no mums. Izklaides programma ir vē l sliktā ka, es pat nevē los to atcerē ties. Bā rā uz galdiem guļ ellī gi skaļ a mū zika un bariņ š iereibuš u krievu viesu. No izklaides: š autriņ as 2 reizes dienā , ū dens aerobika jū rā vienu reizi visu atvaļ inā jumu. Nekas vairā k. Saulriets jū rā - akmeņ i, milzī gi un asi akmeņ i. Ir maz sauļ oš anā s krē slu un tie ir ļ oti netī ri. 8 dienas mainī jā m gultas veļ u un dvieļ us 2 reizes, un jā š aubā s, cik tī rs bija. Mini bā rs nekad netika papildinā ts. Izrakstoties ap 03:40 no rī ta, reģ istratū rā neviena nebija un neviens mū s neredzē ja, mums sagatavoja "pusdienu kastī ti" - 2 sviestmaizes, visas ar vienu un to paš u lē to desu un viss!
аватар _570853
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es rezervē ju š o viesnī cu, bildes neizskatī jā s tik sliktas. Pē c ieraš anā s viņ i mums teica, ka maina viesnī cu, jo viņ iem ir problē mas ar š o viesnī cu, bet galu galā , kad viņ i mani atveda uz citu viesnī cu, viņ i nevē lē jā s reģ istrē ties, jo. … Tomēr ▾ Es rezervē ju š o viesnī cu, bildes neizskatī jā s tik sliktas. Pē c ieraš anā s viņ i mums teica, ka maina viesnī cu, jo viņ iem ir problē mas ar š o viesnī cu, bet galu galā , kad viņ i mani atveda uz citu viesnī cu, viņ i nevē lē jā s reģ istrē ties, jo. viens numurs. ES esmu meitene. Nosū tī ts atpakaļ uz Paradī zes zemi. Kad iereģ istrē jos, nonā cu zem pusdienu beigā m, ne tikai nav ko ē st. Maksimā lais zvaigž ņ u skaits š ai viesnī cai ir 3*! Ē diens ir bezgarš ī gs, nav daudz ko ē st. Kā jau daudzi š eit rakstī juš i, š ī s ir brokastis, kas sastā v gandrī z no olā m. Rupjš personā ls, pirms tam atpū tos 4* un patika vairā k. Alkoholu liet negribas, tu nā c pie bā ra lī dz 00.00 23.30 visi jau saka, beidz. Telpas ļ oti netī ras, ir smaka, duš a un tualete sarū sē juš as. No izklaides vispā r nekā , pieauguš o "diskotē ka" ar ieslē gtā m gaismā m pie bā ra un bariņ š mazu bē rnu. Un jā , pā rsvarā turku mū zika. Ja tu pieej pie dī dž eja un lū dz kaut ko ieslē gt, viņ š atsakā s. Jū ra priecē ja tikai siltu, tī ru un mierī gu. Neiesaku š o viesnī cu.
аватар yanafortuna
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viņ i mums pā rdeva biļ eti uz 5 zvaigž ņ u viesnī cu. Pā rkā puš i š ī s dzī vojamā s mā jas slieksni, viņ i nekavē joties pievē rsa uzmanī bu skandā lam. Sieviete ar diviem bē rniem bļ ā va, ka vilks visus pa tiesā m utt. … Tomēr ▾ Viņ i mums pā rdeva biļ eti uz 5 zvaigž ņ u viesnī cu. Pā rkā puš i š ī s dzī vojamā s mā jas slieksni, viņ i nekavē joties pievē rsa uzmanī bu skandā lam. Sieviete ar diviem bē rniem bļ ā va, ka vilks visus pa tiesā m utt. , starp citu skandā li un izrē ķ inā š anā s katru dienu! Un lū k, kā pē c: patiesī bā - š ī ir maksimums 3 zvaigž ņ u viesnī ca, pansionā ts - brokastis 7.00-9.00, pusdienas 12.00-14.00, vakariņ as 18.00-21.00. Turklā t, ja atnā cā t 20.50 - viss jau bija iztī rī ts un vakariņ as mums atteica pat tad, ja piedzima bē rns!! ! Ejam ē st uz pilsē tu.
Netī rs, 10 dienas gulta netika mainī ta pat vienu reizi, tī rī š ana pat ar galu ir ļ oti virspusē ja. Koridorā vispā r nav tī rī š ana, smiltis, netī ri trauki, atkritumu maisi. Ē diens: brokastis - vā rī tas olas, ceptas olas, olu kultenis, cepti kartupeļ i, rī si un visā da zā le, konditorejas izstrā dā jumi beeee; pusdienas: viena zupa visas 10 dienas, zilā , cukini ar vistu, rī si, makaroni, vakariņ as arī ir sū di. uzkodu bā ra makaroni un hamburgeri, frī kartupeļ i, kafija un sulas ķ ī mija....Ē damzā lē ir netī rumi, uz jautā jumu kā pē c tā da gaisma ir vā ja, atbildē ja tā , ka netī rumi nebija redzami !! !
Pagā juš ajā gadā bija 3*. Mums vispā r paveicā s, pagā juš ajā gadā saslima 40 cilvē ki, bet mā jā s atnā cā m ar kaut kā du vī rusu, ā rstē jamies. Spa š ausmas, es gribē ju hammam, mani ielika aukstā pirtī , saka, sasildies, es sē ž u, es pieskaros akmeņ iem - auksti, es aizgā ju ī si sakot, mī nus 25 USD! Ž ē l, viņ i gaidī ja brī vdienas, bet tagad ir smagi! Jū rā kož zivis un asi akmeņ i.
Viesnī cas kvests: ē damistabā atrodi tī ru š ķ ī vi, tad galda piederumus, atrodi brī vu galdiņ u, jā stā v un jā gaida, arī pludmalē nav sauļ oš anā s krē slu. Ja vē laties kā dam atriebties, dodiet padomu š ai viesnī cai, tā bū s briesmī ga atriebī ba!
Подача фруктов в отеле 5* Завтрак Для детей только раскладушка
аватар osen2311
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Mē s bijā m š ajā viesnī cā nedē ļ u. Uzreiz teikš u, ka š ī s nav 5 zvaigznes, bet solī da 3. Un kā jau paš i turki mums stā stī ja, daudzas viesnī cas tur ir “nopirkuš as” sev zvaigznes un pozicionē sevi kā piecinieku, bet serviss un apkope / pā rtika palika trī skā rš ā lī menī . … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Mē s bijā m š ajā viesnī cā nedē ļ u. Uzreiz teikš u, ka š ī s nav 5 zvaigznes, bet solī da 3. Un kā jau paš i turki mums stā stī ja, daudzas viesnī cas tur ir “nopirkuš as” sev zvaigznes un pozicionē sevi kā piecinieku, bet serviss un apkope / pā rtika palika trī skā rš ā lī menī . Domā ju, ka mū su tū roperatori par to zinā ja, bet tur saņ em % no ekskursiju pā rdoš anas.....
Viss kā rtī bā :
1. Nakš ņ oš ana numuriņ os ir ļ ooooooooooooooo laiku ((( pus dienas minimums, un dazi atputnieki divas dienas nodzivoja cita viesnica, kamer mekleja/gatavoja viniem istabiņ as ((. Un sagatavojies tam, ka vispirms tiksi). aizveda uz zema lī meņ a istabā m, lai pē c tam labprā t piemaksā tu par labu istabiņ u) piemaksa man un draugiem maksā ja 50$ par istabu. aizies uz jū ras "gabalu" un baseinu ar bā ru, tad iekš ā pē cpusdienā un vakarā tava istaba bū s pilna dū mu un rū gtuma (((dū mi no grila un bā rbekjū bā ra paceļ as augš ā istabā s (((
2. Pludmale: smiltis, ieeja jū ras smiltī s, vietā m akmeņ i. Lī cis, tā pē c nebū s spē cī gu viļ ņ u. Daž reiz zivis maigi iekož papē ž os, bet tas nav kritiski))) tuvumā ir akmeņ i, tur dzī vo mazi krabji, ieprieciniet bē rnus ar savu skatu))
3. Apkalpoš ana: 80% darbinieku nezina ne angļ u, ne krievu valodu. Saziņ a ar ž estiem vai ar tieš saistes / tulkotā ju. Un pat 1 dolā rs istabā negarantē tī ru mitro tī rī š anu, uz gultas jums tiks izgatavoti tikai gulbji. Mū su reģ istrā cijā.70-80% atpū tnieku bija paš as turku ģ imenes, tā pē c visas animā cijas un mū zika bija vē rsta uz viņ iem (. Un tikai pē c krievvalodī go ieraš anā s animā cija un diskotē ka tika pā rorientē ta uz slā viem) . Skaļ i tiek teikts diskotē ka)) tikai mū zika, tu pats dejo, pats uzjautrinies)). Atseviš ķ i es jums pastā stī š u par animatoru Aleksu (gruzī ns no Tbilisi), viņ š ļ oti labi rī ko konkursus un izklaidi bē rniem! ) Un, ja jums ir kā ds svarī gs notikums, viņ š neatteiks jums to paziņ ot vakarā un pateikt. /vē lu labus vā rdus).
Un par apkalpoš anu viesnī cas daļ ā : ja nesamaksā si, nekas nenotiks (. Pat, kas tam vajadzē tu bū t! Manam draugam tur bija dzimš anas diena. Palū dzu viesnī cas vadī tā jai Adelei (sē ž vestibilā ) skaisti uzklā jiet galdu un atnesiet istabā komplimentu "no viesnī cas (augļ i). Es nestā stī š u, kā viņ a mani pievī la un NEKO nedarī ja un cik daudz nervu man izmaksā ja ar viņ u runā t, varu teikt tikai tī ri parasto puiš u / viesmī ļ u spē ks un attieksme Abdullah, Osman, es varē ju noorganizē t brī vdienas savam draugam un labu garastā vokli! )
4. Ekskursijas: viesnī ca piedā vā s daž ā dus ceļ ojumus. Mē s bijā m tikai vienā – pastaigā pa pirā tu kuģ i. Cena viesnī cā.32$, nopirkā m un nokaulē jā mies par to paš u braucienu 13$))). Man ceļ ojums kopumā patika. Un vē l bija pastaiga pa Alaniju, un Kleopatras pludmali, un putojoš a diskotē ka, un peldē š anā s jū rā ).
5. Uzturs: man, meitenei, tas ir normā li) ē du dā rzeņ us, garš augus, sierus)) pā rsvarā tī tara gaļ u un vistu. Nebija barbekjū , bet nekad nebija jū ras velš u! (Jā , bija zivis. Bet vienmē r bija rindas ((Saldie (kū kas) ir ļ oti garš ī gi! ) Sieri visi sā ļ i, kā man. Un olī vas / melnā s olī vas arī ir aktī vi sā lī tas) Bē rniem rī su putra un musli un kartupeļ u/kartupeļ u biezeni.
6. Sauļ oš anā s krē sli un dvieļ i bez maksas. Bet, lai visu dienu nogulē tu sauļ oš anā s krē slos un pat pie jū ras, ir jā iet 7 no rī ta un jā paņ em sauļ oš anā s krē sls (atstā t uz tā dvieli).
Kaut kas tamlī dzī gs))
Lai jaukas brī vdienas! ! )
аватар Ljudmila269974
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mū s interesē ja viesnī ca 1. lī nijā , lai tā mums derē tu par kā du cenu. Mē s ā tri tikā m apsē duš ies. Istaba tika iedota bez defektiem. Viesnī cas teritorija ir neliela, bet kompakta. Jū ra un pludmale ir labas, pirmā lī nija galu galā ļ oti ē rta. … Tomēr ▾ Mū s interesē ja viesnī ca 1. lī nijā , lai tā mums derē tu par kā du cenu. Mē s ā tri tikā m apsē duš ies. Istaba tika iedota bez defektiem. Viesnī cas teritorija ir neliela, bet kompakta. Jū ra un pludmale ir labas, pirmā lī nija galu galā ļ oti ē rta. Internets un animā cija viesnī cā bija, un likā s, ka tā s bija diezgan labas. Un ē diens š eit ir pā rsteidzoš s. Esmu ļ oti apmierinā ta ar š o viesnī cu un varu ieteikt to brī vdienā m.
аватар olgazarkevica
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā jū nijā . Varam teikt tā : viesnī ca solī da 4. Draudzī gs, izpalī dzī gs personā ls un animā cija 5+ (Ī paš s, liels paldies! ! ! tiek ievē roti visi augstā kie klientu apkalpoš anas standarti) dievī ga masā ž a 5+ : )) Novietota uzreiz, istabiņ a ar skatu uz jū ras gabaliņ u : )) Viesnī cas teritorija ir maza, bet tas ir pluss, ja esi ar bē rniem, nav ilgi jā meklē : ) Laiks bija skaists, jū ra ir maiga, ū dens silts un dzidrs. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā jū nijā . Varam teikt tā : viesnī ca solī da 4. Draudzī gs, izpalī dzī gs personā ls un animā cija 5+ (Ī paš s, liels paldies! ! ! tiek ievē roti visi augstā kie klientu apkalpoš anas standarti) dievī ga masā ž a 5+ : )) Novietota uzreiz, istabiņ a ar skatu uz jū ras gabaliņ u : )) Viesnī cas teritorija ir maza, bet tas ir pluss, ja esi ar bē rniem, nav ilgi jā meklē : ) Laiks bija skaists, jū ra ir maiga, ū dens silts un dzidrs. Pludmale atrodas lī cī , viens padoms: uzliek modinā tā ju uz pulksten 7, ja gribi rosī gu sauļ oš anā s krē slu pirmajā rindā , tad tieš i pie jū ras. Tā tad sauļ oš anā s krē slu ir daudz, labi, ja tuvumā nav pietiekami daudz smilš u. Man patika ē diens, daudz svaigu dā rzeņ u, ir grils (zivis, bā rbekjū ). Kū ku ķ ekars: ) augļ i. Mū su draugiem gaļ as nepietika : ) Gaļ as, protams, ir, bet izvē les nav lielas. Kaitinoš as mā kslī gā s rindas, nu, tā da laikam ir mū su mentalitā te. Ē dienu š ajā viesnī cā pietika visiem! ! ! Katru vakaru bē rnu diskotē ka, izrā de un tad diskotē ka. Vietē jā s kvalitā tes alkohols, laikam labs, jo no rī ta plus, mī nus, visi bija dzī vi : ) Draugi par š o mazo naudiņ u, ko samaksā jā m, viss bija ļ oti forš i !!!!! ! !
аватар marino4ka-666
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es paliku viesnī cā ar vī ru un mazu bē rnu! Laba viesnī ca, laipns personā ls! Mē s ieguvā m istabu ar skatu uz jū ru un blakus esoš o viesnī cu. . . Starp citu, zem kaimiņ u viesnī cas mini zoo logiem, un nez kā pē c neviens nerunā par pā viem, kuri naktī s izdod ļ oti skaļ as skaņ as, bet mē s guļ am labi un tas mums netraucē ja)))) Brokastis bija pieņ emami! no sortimenta bija rī su piena putra, gardas pankū kas, daž ā da veida olas, graudaugi un musli, desiņ as, sieri, reizē m desiņ as! Pusdienas tieš ā m ne reizi nesanā ca, bet bē rns nepalika izsalcis, vienmē r pa rokai bija uzkodu bā rs ar frī kartupeļ iem, spageti, tī rradņ iem un hamburgeriem! bija pietiekami daudz augļ u arbū zu, medzaru, ā bolu, apelsī nu, valriekstu, beigā s viņ i sā ka dot ķ irš us un zemenes! Un vakariņ as. … Tomēr ▾ Es paliku viesnī cā ar vī ru un mazu bē rnu! Laba viesnī ca, laipns personā ls! Mē s ieguvā m istabu ar skatu uz jū ru un blakus esoš o viesnī cu. . . Starp citu, zem kaimiņ u viesnī cas mini zoo logiem, un nez kā pē c neviens nerunā par pā viem, kuri naktī s izdod ļ oti skaļ as skaņ as, bet mē s guļ am labi un tas mums netraucē ja)))) Brokastis bija pieņ emami! no sortimenta bija rī su piena putra, gardas pankū kas, daž ā da veida olas, graudaugi un musli, desiņ as, sieri, reizē m desiņ as! Pusdienas tieš ā m ne reizi nesanā ca, bet bē rns nepalika izsalcis, vienmē r pa rokai bija uzkodu bā rs ar frī kartupeļ iem, spageti, tī rradņ iem un hamburgeriem! bija pietiekami daudz augļ u arbū zu, medzaru, ā bolu, apelsī nu, valriekstu, beigā s viņ i sā ka dot ķ irš us un zemenes! Un vakariņ as. . . Katru dienu kaut kas tika grilē ts, bija gaļ a, tuncis, kotletes un vienkā rš i zivs! Nebija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, bet mē s nonā cā m lī dz 9 un nekad nesē dē jā m uz smiltī m. . . Viņ i nekad nav cī nī juš ies ar vietē jiem par sauļ oš anā s krē sliem, kā daž i raksta, viņ i dvieļ us neizmet. . . Jā . . varbū t tā nav 5 zvaigznes, bet ļ oti laba viesnī ca! ))) No mī nusiem tas ir mazs baseins, bet mē s tur nepeldē jā mies, mē s ieradā mies jū rā un mums bija slikts Wi-Fi! )))
аватар karina-1983
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Beidzot ieradā s mā jā s. Atpū tā s ar diviem mazbē rniem – 9 un 15 gadus veciem. Tā s bija izpostī tas brī vdienas mums mī ļ ā kajā Turcijas sliktā kajā viesnī cā . Esmu ceļ otā js ar 30 gadu pieredzi, atpū tos 45 valstī s. … Tomēr ▾ Beidzot ieradā s mā jā s. Atpū tā s ar diviem mazbē rniem – 9 un 15 gadus veciem. Tā s bija izpostī tas brī vdienas mums mī ļ ā kajā Turcijas sliktā kajā viesnī cā . Esmu ceļ otā js ar 30 gadu pieredzi, atpū tos 45 valstī s. Ir ko salī dzinā t. Turcijā jau 14 reizes. . Mū su rezervē tā.4 zvaigž ņ u viesnī ca neapstiprinā ja nakš ņ oš anu un bija jā dodas uz š o 5 zvaigž ņ u viesnī cu pē c menedž era ieteikuma. Nebija laika lasī t atsauksmes.
Viesnī cā ieradā mies 11:00. Istabā iekā rtojā s 1h laikā . Samaksā jā m par "standarta" numuriņ u, bet izmitinā jā m mū s divistabu apartamentā.19 korpusā . Istaba ļ oti netī ra, nav fē na, tā lvadī bas pults no kondicioniera nestrā dā ja, arī no televizora. Balkona durvis neslē dzas. Uzrunā jā m reģ istratū ras vadī tā ju Muhsinu ar lū gumu pā rvā kties, viņ š mums izrā dī ja standarta istabiņ as ē kā s 17 un 18 ar papildus gultu. Mums trī s bija ļ oti pā rpildī ts un mē s izvē lē jā mies divu- istabiņ as 19. korpusā ar nosacī jumu, ka tā s novē rsī s visus trū kumus. Skats no istabiņ as uz ielu un blakus esoš ā s viesnī cas sā nu sienu, bet atnā cā m atpū sties uz jū ru, nevis istabā , tā pē c skats mū s nebiedē ja. Istaba tika iztī rī ta pusstundas laikā , bet pā rē jā s nepilnī bas netika novē rstas lī dz mū su brī vdienu beigā m.
Viesnī cai nav teritorijas. Baseins ir ļ oti mazs un pa dienu pie baseina ir uzstā dī ti 10-15 sauļ oš anā s krē sli, un vakarā tie tiek noņ emti un klā ti galdi, ir vē l viens neliels baseins ar bē rnu slidkalniņ iem. Bet baseinus arī nevajag, jo nā cā m peldē ties un peldē ties jū rā , nevis plunč ā ties hlora ū denī .
Ē diens ir ļ oti maz. Viss ir kā rtī bā . Brokastī s katru dienu: olu kultenis, ceptas olas vai olas ar dā rzeņ iem, vā rī ta ola, rī su putra. Daž reiz vā rī tas desiņ as deva 2 cm gabaliņ os (ja sanā k). Ā rā cep pankū kas. Desiņ as (ja tā var nosaukt) 2-3 veidi, siers -6-7 veidi, smalkmaizī tes un ievā rī jumi. Septiņ as uzturē š anā s dienas rī su putru un olas ē da visu atlikuš o mū ž u, noguris.
Pusdienā s no 7 dienu uzturē š anā s tikai 3 dienas (pateicoties RAMADAN svē tkiem) tika dota vistas gaļ a (sautē jums ar dā rzeņ iem vai zirņ iem) vai zivis. Pā rē jā s dienā s viņ i ē da apmē ram tā : karstajiem ē dieniem, vā rī tiem rī siem vai kvieš iem, un garnē jumam - makaronus vai vā rī tus dā rzeņ us, svaigus salā tus ar kā postiem, labi, tomā tiem un gurķ iem. Katru dienu 1 veida š ķ idra-š ķ idra zupa: sī pols, vermicelli, zirņ i. Divas dienas es vispā r nesapratu, no kā ir zupa - tā bija tikai ar kaut ko balinā ts ū dens. Visi paņ em kausu, skatā s, kauss ir atpakaļ un aiziet. Mē s ē dā m garš ī gas, garš ī gas kū kas, lai gan es viņ iem par to pateicos.
Vakariņ as bija garš ī gas, bija vistas vai tī tara gaļ a, uz ielas cepa kotletes (sojas), katru otro dienu deva zivis. Un RAMADĀ NA svē tkos (4. jū nijā ) sarī koja vakariņ as ar jū ras velš u gardumiem. Pā rē jā s dienas vē l maz gaļ as, rinda gara. Ja ierodas vē lu, tad bez gaļ as var iztikt. . . Vienmē r centā mies ierasties uz atklā š anu, tā kā pirmajā dienā pusdienā s un vakariņ ā s palikā m bez gaļ as.
RAMADĀ NĀ viņ i mums pat iedeva zemenes, plū mes un aprikozes.
Pā rē jā s augļ u dienas tikai 2 veidu ā boli, apelsī ni un š ķ ē lē s sagriezti greipfrū ti.
Bet pats ļ aunā kais tevi gaida pludmalē . Sauļ oš anā s krē slu ļ oti pietrū kst. Lī dz pulksten septiņ iem gandrī z visi sauļ oš anā s krē sli jau ir aizņ emti. Ja izdodas ieņ emt sē dvietu, tas nenozī mē , ka ņ ē mā t uz visu dienu. Ja ir vietē jā s tautī bas atpū tnieki, kas palikuš i bez sauļ oš anā s krē sliem, viņ i vienkā rš i izmetī s jū su dvieļ us vai, vē l ļ aunā k, vienkā rš i paņ ems jū su dvieļ us. un vieta un paliksi bez nekā...Un par dvieļ a nozaudē š anu jā maksā.20 dolā ri.
Un tas notiek katru dienu vairā kas reizes un nez kā pē c tikai ar krievu tū ristiem....
Tā da ir viesnī cas KONCEPCIJA - sauļ oš anā s krē sli nedrī kst bū t tukš i 20 minū tes, un ja patī k peldē ties, tad izrā dā s, ka vajag ņ emt lī dzi dvieļ us....Viesnī cas administrā cija, viesnī cas gids, un pat saimnieks Anex TOUR man tā paskaidroja. Un ja tu redzi kā tavi tautieš i ieņ em vietu un iestā jas par viņ iem, tad viņ i tevi biedē vai nu ar izlikš anu un ž andarmē rijas izsaukš anu.
Ja neizdzē š at š o atsauksmi un izlasiet lī dz galam, tad izdariet secinā jumus - jā iet uz š o viesnī cu vai nē .
Viesnī ca pat nepavelk č etrinieku ē dinā š anas un apkalpoš anas ziņ ā
Parādīt vairāk »


iemiesojums ktao90ni
Es eju pirmo reizi. Vīrs smejas. Man ir veļas problēma. Mūsu viesnīcās dažreiz istabās ir izlietnes un vienmēr uz balkona ir ierīce drēbju žāvēšanai.Un tur? Tur teikts, ka ir veļas mazgātavas pakalpojums. Vai kāds to ir lietojis? Kāda ir cena? Ko var ziedot?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums rabota.yakovlev
Sveicieni. Mēs lidojam uz šo viesnīcu vasarā, sakiet, lūdzu, kura ēka ir vēlama, jo. Braucu ar bērnu, 1.8 viņam ir dienas miegs un ar mammu jūtīgs sapnis. Kura ēka ir tālu no mūzikas, baseiniem un pusdienām. Pateicos jau iepriekš.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен на берегу моря, рядом с собственным пляжем. Отель был открыт в 1992 году, последняя реновация проводилась в 2019 году. Подойдёт и для спокойного, и для активного отдыха.

Atrašanās vieta 26 км от г. Алания. 105 км от аэропорта Анталии. 115 км от центра г. Алнатия.
Pludmales apraksts Собственный пляж находится рядом с отелем. Шезлонги, зонтики, матрацы: бесплатно, пляжные полотенца (депозит).
  • 1. rinda
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан, бар у бассейна, лобби-бар. Магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • aukle
Izklaide un sports Аквааэробика. Дартс.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 250 номеров: 190 стандартных и 60 семейных. Состоит из главного 5-этажного здания (лифт) и доп.корпусов разной этажности.

Istabās

Кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, балкон, мини-бар (в день заезда 2 бутылки воды + 1 бутылка минеральной воды), душ, фен.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Türkler Mahallesi, 07407 Alanya/Antalya
Tālruņi: +90 242 922 01 63
Tīmekļa vietne: Crystal Land of Paradise
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.