Tunisija vai Ēģipte?

11 Jūlija 2016 Ceļošanas laiks: no 01 Jūnijs 2016 ieslēgts 01 Jūlija 2016
Reputācija: +53
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Protams, apmeklē jot Tunisiju, jums bū s savs viedoklis; tū risti, kas apmeklē juš i š os divus Ziemeļ ā frikas dā rgakmeņ us, sliecas uz eksotiskā ku Ē ģ ipti, tač u, gandrī z mē nesi dzī vojot Ē ģ iptē un aptuveni gadu Tunisijā , es tomē r izvē los Tunisiju.

Kā pē c?

Pirmkā rt, klimats ir maigā ks un prognozē jamā ks, visu gadu spī d spož a saule un nav pē kš ņ u temperatū ras izmaiņ u, karstā kais mē nesis ir augusts, bet, salī dzinot ar Ē ģ ipti, sirds mazspē jas nav nevienam. Lai gan ziema ir mū su rudens, var bū t vē ss, jū rā arī.15 grā di. Bet baseinā vienmē r var nopeldē ties, kam interesē š ā da veida atpū ta.

Cī ņ as neizš ķ irts.

Otrkā rt, cilvē ki. Cieņ pilnā ka attieksme pret sievieti, kura ir izglī totā ka un ļ oti biež i pelna daudz vairā k par vī rieti un var vieglā k š ķ irties, un Tunisijas vidē jo algu lī menis pamazā m tuvojas krieviski, lai pusrakstī tā un maz atalgotā Ē ģ ipte. zaudē .


Treš kā rt, virtuve, kas ir ļ oti interesanta, marokā ņ u-itā lieš u-franč u, salī dziniet ar vienkā rš u nacionā lo ē ģ iptieš u virtuvi vai "viss iekļ auts" ē dienu, un atkal salī dzinā jums nav par labu manai cienī tajai un dievinā tajai Ē ģ iptei!

Ceturtkā rt, transports un droš ī ba. Salī dzinot manu braucienu ar Š arm eš Š eihas taksometru, kad mani gandrī z aplaupī ja un pē c daudziem gadiem joprojā m atceros tā taksometra vadī tā ja seju (nekaunī go seju), Tunisijā tā da situā cija principā nav iespē jama, š oferim ir pienā kums lai ieslē gtu skaitī tā ju un pat patstā vī gi taksē tu es jū tos pilnī gi droš i, it ī paš i aizmugurē jā sē deklī .

Patī kami, bet valstij ir arī baž as par tū ristu morā lajā m ē rtī bā m, trokš ņ ainā kajā un ne tī rā kajā vietē jā tirgū ir LIKUMĀ LI aizliegts ķ ert tū ristus aiz rokā m un ar varu ievilkt savā veikalā , jau 3:0 (atkal , nevis par labu Ē ģ iptei).

Piektkā rt, viesnī cu zvaigž ņ u vē rtē jums. 4 Ē ģ iptes zvaigznes - nedod Dievs, ka 2.5 Eiropas. 3 Tunisijas zvaigznes ir stabilas 3 Eiropas zvaigznes, un atkal NEVIENS neiekā pj jū su dvē selē ar savu uzmā cī go apkalpoš anu! 4:0.

Sestkā rt, piramī du nav – 4:1. Bet tas ir pilns ar beduī niem, kamieļ iem, oā zē m, safari. Otrā izloze.

Septī tkā rt, talasoterapija. Ar mū su Sakas dubļ iem nesalī dzinā sim, tie ir labā kie pasaulē , bet Ē ģ iptē tā da nav, 5:1.

Astotkā rt, iepirkš anā s. Vislabā kā iepirkš anā s manā mū ž ā bija tirgū iepretim Ļ vovas dzelzceļ a stacijai, bet, ja salī dzina Itā lijas Tunisijas akcijas (frips), patī kami lē tus Š veices pulksteņ us (ap 100 dolā riem), izš ū tus ar krā sainiem galabijas diegiem, modernus apavus un somas, kas izš ū tas ar vietē jiem. dā rgakmeņ i (starp tā diem zinā tā jiem č igā ni, kā es), salī dzinot ar Ē ģ iptē raž otajā m č ī bā m un T-krekliem un to skaistajiem, bet nekvalitatī vajiem ā das izstrā dā jumiem, jau 6:1.

Tā tad Tunisija uzvar! ! !

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Тунисский зоопарк
В зоопарке
Тунис. Площадь Африки. Католический собор
Тунисский завтрак - вкусный и натуральный
Плоды кактуса
Повсюду пальмы!
 Тунис. Площадь Луи Пастера
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums