El Ksar Resort & Thalasso 4*– Atsauksmes

22
Novērtējums 6.410
№11 viesnīcas reitingā Sousse
5.2 Numurs
4.8 apkalpošana
4.7 Tīrība
6.3 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca El Ksar & Thalasso atrodas pludmalē, 4 km attālumā no Susas centra un 30 minūšu attālumā no Harkalas pludmales. Uzcelta 1969. gadā, pēdējo reizi renovēta 2012. gadā. Piemērots gan ģimenes brīvdienām pludmalē, gan svinībām.Vairāk →
аватар kovalenko_an
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ieradā mies vakarā , tā pē c ar norē ķ inā š anos problē mu nebija. Reģ istratū rā dabiski franč u vai angļ u valoda, bez krievu valodas. Viņ a pasē ielika 20$, lai mū s varē tu izmitinā t pie viņ as krusttē viem, bet viņ i mū s izmitinā ja daž ā dos stā vos un nemaz nebija tuvumā , kad viņ a nā ca vē lreiz pajautā t, iedeva 20$ un teica, ka viesnī ca ir pilna un viņ i var. … Tomēr ▾ Ieradā mies vakarā , tā pē c ar norē ķ inā š anos problē mu nebija. Reģ istratū rā dabiski franč u vai angļ u valoda, bez krievu valodas. Viņ a pasē ielika 20$, lai mū s varē tu izmitinā t pie viņ as krusttē viem, bet viņ i mū s izmitinā ja daž ā dos stā vos un nemaz nebija tuvumā , kad viņ a nā ca vē lreiz pajautā t, iedeva 20$ un teica, ka viesnī ca ir pilna un viņ i var. nepalī dz. Un tā arī bija, mē s to sapratā m brokastī s un pusdienā s, jo pie katras sadales ē dnī cā bija rindas. Kumovjevu vispirms iekā rtoja ar skatu uz bā ru, kurš ir atvē rts lī dz pē dē jam klientam un Mū zika skanē ja lī dz 5 no rī ta, un 6 atnā ca lū gt mainī t istabu, teica, lai nā k 9 ar koferiem, kas viņ i to izdarī ja, viņ i to mainī ja bez papildu maksā jumiem.
Mums ir skats uz jū ru un 3 stā vā , kā arī baseins ar slidkalniņ iem, kur vakarā skan mū zika lī dz 23, tad bē rnu diskotē ka, tad animā cija un š ovs, nu ļ oti skaļ i, bija problē mas aizmigt , bet kaut kā ne katru dienu viņ a un mē s gribē jā m kaut ko mainī t, tad tas nebija pā ris dienas, mē s nolē mā m to nemainī t, tad viņ a atkal spē lē , un mums ir jā dodas prom.

Istabas fonds noplucis, bet bijā m tam gatavi, ledusskapis nestrā dā , istabā nav tē jkannas ar tē ju un kafiju, ū deni vajag paņ emt paš am kā dā no bā riem. Divguļ amā gulta ir divas pā rbī dī tas kravas automaš ī nas un starp tā m ir sprauga, nav ē rti gulē t ar bē rnu. Un 6. vai 7. dienā no griestiem sā ka stipri tecē t ū dens, laikam no vadu, pā ris reizes gā ju uz reģ istratū ru, atnā ca, salaboja. Bet viņ i netī rī ja) par tī rī š anu: katru dienu tā ir tikai gultu saklā š ana un daž as figū riņ as no dvieļ iem uz tiem) viņ i nemazgā grī du, nebija skaidrs vai dvieļ i ir mainī ti vai nē ...mē s paņ ē mā m savu paš u, nemazgā jā s. Pludmales dvieļ i par depozī tu (kā arī TV pults).
Par diviem 20 dinā ri, bet ja dod dolā ros, tad nevis pē c konvertā cijas kursa - 7$, bet 20$. Tā di noteikumi. Tad tos vajadzē tu atdot, redzē sim).

Viesnī cas bā rs ir normā ls, blakus terasei, tur pavadī ja vakarus. Jū s varē tu pasū tī t ū denspī pi. Tas maksā.12 dinā rus (4.2 USD). Vietē jais alkohols ir briesmī gs, tā pē c labā k uzkrā t Duty Free vai ņ emt lī dzi. Bija nepatī kams brī dis ar bā ru pludmalē . Pirmkā rt, vienmē r ir nereā la rinda, un darbinieki nesteidzas. Tā pē c katrs atnā kuš ais paņ em tik daudz glā ž u, cik var. Tā pē c ļ oti ilgu laiku. Otrkā rt, mans vī rs ar draugu pulksten 11 devā s pē c alus un ieraudzī ja tā du bildi, ka viņ i lej alu caur glā zi: viens pa krā nu, otrs vienkā rš i tika izlobī ts no kaut kā das bļ odas, piemē ram, drenā ž as...
vī rs sacē la traci, aizgā ja pie pā rstā ves viesnī cā , sū dzē jā s, bet viņ a kaut kā mierī gi noreaģ ē ja un viņ š gribē ja to nodot viesnī cas vadī bai augstā k, sarunā ja tikš anos, izstā stī ja, paskaidroja vadī tā jai, viņ a nolē ma pā rbaudī t un aizgā ja. uz bā ru, protams, viņ ai ielē ja normā lu alu , viņ a prasa vī ram, tagad viss ir kā rtī bā , tas nozī mē , ka nav problē mu ...mū su vī rieš i vairs negā ja uz š o bā ru. Nolē mu paņ emt vē l vienu pudeli ū dens turpat, dod, bet bija jau vaļ ā , bet pilna, saku nē , lai aiztaisa, pati kaut ko muldē ju, bet iedevu normā li...vē l neviena ū deni neesmu dzē ris.

Ē damistabu diez vai var saukt par restorā nu, tā pē c. Rindas vienmē r un visur. Pā rpilnī ba nav liela, izsalcis nepaliksi. Augļ u ir maz - tas ir vai nu arbū zs un melone, vai arbū zs un plū me, vai arbū zs un persiks. Vakariņ ā s vairā kas reizes tika pasniegts saldē jums. Bet jums ir jā bū t neatlaidī gam, lai stā vē tu rindā aiz viņ a. Bē rnu baroš anas krē sliņ u nav, pā ris gabalus redzē ju, bet dabiski tos iedeva vietē jiem.
Teritorija milzī ga, daudz dzī vnieku, gandrī z visus var pabarot par maksu. Viņ i arī devā s uz amfiteā tri El Dž emā , a la Kolizeju, noī rē ja autobusu ar gaisa kondicionē tā ju 8 cilvē kiem abos virzienos par 150 dinā riem. Tur ieejas maksa 12 dinā ri, bē rniem lī dz 12 gadu vecumam bez maksas. Tā pat š ajā cenā iekļ auts muzeja apmeklē jums un iespē ja fotografē ties. Viss sā k darboties no 9, un tajā laikā jau ir karsts, viņ i paņ ē ma daudz ū dens, lai mazgā tos un dzertu.

Nu, š ķ iet, es visu aprakstī ju) mē s neatgriezī simies Tunisijā , ja mē s dosimies uz Ē ģ ipti, es teicu, fu, tagad es neatgriezī š os.
аватар Andrejshpak
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Bija daž ā dā s valstī s un viesnī cā s, bet nekur to neredzē ju. Un tā no sā kuma: Pā rsteidzoš i ā tri iekā rtojā mies, bet domā ju, ka tikai vē lā lidojuma dē ļ . A la restorā na tips nav restorā ns, bet gan ē damistaba, kurā izdzī vo stiprā kie un gudrā kie))) š ķ ī vjus vajag uzkrā t no mā jā m, jo ​ ​ viņ iem nav laika š eit mazgā ties, un ja ir, tad daž i no tiem nav mazgā ti. … Tomēr ▾ Bija daž ā dā s valstī s un viesnī cā s, bet nekur to neredzē ju. Un tā no sā kuma:
Pā rsteidzoš i ā tri iekā rtojā mies, bet domā ju, ka tikai vē lā lidojuma dē ļ .
A la restorā na tips nav restorā ns, bet gan ē damistaba, kurā izdzī vo stiprā kie un gudrā kie))) š ķ ī vjus vajag uzkrā t no mā jā m, jo ​ ​ viņ iem nav laika š eit mazgā ties, un ja ir, tad daž i no tiem nav mazgā ti. Ē st? Bū tī bā jū s nepaliksit izsalkuš i.
Guys Booze - Sū di, es domā ju, ka Ē ģ ipte ir pazudusi pasaule, bet kļ ū dī jos oooooochen. Dzert var tikai Reģ istratū ras bā rā , lai gan var redzē t, ko un kā viņ i ielej, bet š eit ir pats interesantā kais, lai nevē cē tu:
Pludmalē bā rs ir sā rņ u bedre. Alu lej no krā na pa vienu no krā niem, un baseina daļ a kur lej putas, laicī gi pamanī ju kā viņ i malko, nā cā s skriet tā lā k otru pusi, lai redzē tu, kā viņ i ielej. Ir iemesls, ka š ie biduī ni aiztaisī ja logu ar koka gabalu, kur viņ i lej Alu, un no malas jū s nevarat redzē t, ko viņ i tur dara, es domā ju, ka viņ i var KLIEGT un jū s nezinā sit.
Vadī tā ja tips sū dzē jā s, tā pē c viņ i neko tā du nedarī ja.
Pludmales atkritumu izgā ztuves zā le ir sī kums, tur ir maisi, korķ i, izsmē ķ i, tū biņ as, salvetes, visā di ar kauliem sajaukti zari, lushpayka utt. Neviens netī ra. Pat ja tips ir VIP LAIR.
Droš i vien ņ emš u, bet ū denī ir tā pat, Melnā jū ra nervozi kū p uz sā niem, kaut gan neesmu tur bijis 20 gadus.
Jū ra ir tikai smiltis, fauna ir NULLE.
Plus viens, ka smiltis ir krā š ņ as, bet ar ATKRITUMIEM, ko neviens nevē las tī rī t
аватар dan66
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Reģ istrē š anā s notika vakarā , intuī cija mudinā ja jau iepriekš pateikties izdevē jai lolotajai atslē gai. Padevuš i atslē gu, viņ i man rā dī ja virzienā uz vienu no daudzajiem š ī s drū mā s vietas tumš ajiem gaiteņ iem. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s notika vakarā , intuī cija mudinā ja jau iepriekš pateikties izdevē jai lolotajai atslē gai. Padevuš i atslē gu, viņ i man rā dī ja virzienā uz vienu no daudzajiem š ī s drū mā s vietas tumš ajiem gaiteņ iem. Aiz lolotajā m durvī m stā vē ja labā kos laikus redzē juš as mē beles un divas kopā saspiestas gultas (diviem tas nav ī paš i ē rti, jo pa vidu ir bedre). Nav daudz apgaismes ķ ermeņ u, ļ oti putekļ ains, izstaro vā ju apgaismojumu. Ja kā ds uzdroš inā s apmeklē t š o viesnī cu un patī k palasī t pirms gulē tieš anas, labā k ņ emt lī dzi lampu. Blā vs apgaismojums visā viesnī cā . Vannasistabā pat nebija ziepju, aizgā ju uz reģ istratū ru, pē c pā ris stundā m man zem durvī m nolika ziepju gabaliņ u. No rī ta atstā jot 1 USD, es cerē ju, ka tas ir neveiksmī gs pā rpratums un man bū s vismaz minimā ls mazgā š anas piederumu komplekts. Viņ i paņ ē ma dolā ru, bet komplekts neparā dī jā s. Veļ as un dvieļ u tī rī ba ir ļ oti apš aubā ma, traipi, caurumi un spoles. Gā ju veikalā nopirku ziepes, pā rē jais bija lī dzi. Viesnī cā ir saspringta situā cija ar ziepē m, tā s nav pieejamas visā s viesnī cas tualetē s. Istabā un paš ā viesnī cā mazgā , izmantojot balinā tā jus, reizē m hlora aromā ta koncentrā cija ir tik augsta, ka aizdomā jas par kaitē jumu veselī bai. Es nevaru restorā nu nosaukt par restorā nu, jo tā ir ē dnī ca. Viņ i man vispā r neļ ā va mirt no bada, vienmē r bija liellopu gaļ a, zivis, kā dreiz tī tars un vista. Pietiks visiem, bet izvē le nav liela. Sautē ti dā rzeņ i pā rpilnī bā . Maltī tes tiek pasniegtas tikai restorā na darba laikā . Nav iespē jams ē st uz vietas vai pludmales bā rā . Pludmales bā rā pat pietrū ka dzeramā ū dens. Es neesmu dzirdē jis par nopietnu saindē š anos, bet daž i atpū tnieki sū dzē jā s par gremoš anas traucē jumiem. No augļ iem TIKAI VIENS VEIDS pirmajā s dienā s TIKAI melone, tad TIKAI granā tā bola sē klas, tad TIKAI apelsī ns. Arī vakariņ ā s pilnī bā pietrū ka alkohola, tad viesmī ļ i centā s visiem izdalī t papildus salvetes, ar kurā m bija tikpat stresā . Teritorija liela, bet novā rtā atstā ta. Galvenais baseins normā ls, bē rnu baseins netiek tī rī ts, iekš telpu baseins ar jū ras ū deni telaso centra apmeklē tā jiem vai par papildus samaksu. Pludmale ir netī ra, pludmalē tvertnes ir pilnas, tā pē c, iespē jams, muš as tajā ir laimī gas. Ieeja jū rā ir maiga, ilgu laiku ļ oti sekla. Atnā ca krusteniskā medū za un peldē š ana kļ uva bī stama. Trū kst animā cijas plaš ā nozī mē , pē cpusdienā vingroš ana kā das desmit minū tes, ū dens aerobika baseinā , brī ž iem maz ā ra spē les pie baseina, pludmales volejbols. Vakarā tikai mū zika uz atvē rtas verandas, daž reiz sasmē rē jusies pagraba diskotē kā . Viesnī cas hammam istaba var kalpot kā lielisks dekors š ausmu filmai. Sapulč u ballī te Express Tours (Grand Express) reģ istratū rā nedod sarakstus tiem, kas izbrauc, bet tie jā meklē pie sienas gidu istabā . Gids Vē ls izbraukš anas dienā.06. 10. nebija ieradies viesnī cā .
Бар на пляже Отель Номер Номер Пляж Пляж Пляж ( в таком стакане пиво в баре на пляже) Пляж
аватар pannaclub
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū tā mies no 22.09 lī dz 6.10. 13 viesnī cā -Lti El Ksar Resort & Thalasso 4* Boulevard 14 Janvier 2011 - 4051 Sousse tel +2.673 24.460 fakss +2.673 24.600 Problē mas viesnī cā ir apkalpoš ana, restorā ns un medū zas jū rā . Jū ra pie viesnī cas ir bī stama ar INDES medū zā m-viesnī ca nebrī dina par to atraš anos jū rā . … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 22.09 lī dz 6.10. 13 viesnī cā -Lti El Ksar Resort & Thalasso 4* Boulevard 14 Janvier 2011 - 4051 Sousse tel +2.673 24.460 fakss +2.673 24.600
Problē mas viesnī cā ir apkalpoš ana, restorā ns un medū zas jū rā .
Jū ra pie viesnī cas ir bī stama ar INDES medū zā m-viesnī ca nebrī dina par to atraš anos jū rā . Pē c viņ u uzbrukuma paliek briesmī gas rē tas(man ir rē tas jau 3 nedē ļ as), š ie ķ ī miskie apdegumi dziedē ilgi. Cilvē ki ar alerģ iskā m reakcijā m var strauji pasliktinā ties. Caur daž as dienas pē c apdeguma š ī s vietas atkal pietū kst. Briesmī gi. Un ja tā da lē kme ir bē rnam?
Viesnī ca mums sniedza ļ oti sliktu apkalpoš anu -
-mū s ielika nr. 9018 ar netī rā m gultā m
- 22.09. 2013. plkst. 12.00 mums bija jā lū dz viesnī cas reģ istratū ra un tad jā pieprasa mainī t gultu. Spilvendrā nas tika nomainī tas tikai 23.09. 13 pē cpusdienā pē c mū su atkā rtota pieprasī juma. Lielai segai segas pā rvalku 14 atpū tas dienu laikā neviens nemainī ja.
- 22.09. 13. istabā nedarbojā s kondicionieris. Pē c mū su steidzamā lū guma 2013. gada 22. septembra naktī tas tika salabots, un vē lā k tas strā dā ja ļ oti slikti. Istaba slikti atdzisa.
- TV nedarbojā s
- uz 14 dienā m mums tika doti tikai 3 ziepju gabaliņ i, 2 š ampū ni un 3 kondicionieri
- istabas terasi un durvis neviens nemazgā ja 5 gadus, viss ir netī rs.
- moskī tu tī kls istabā bija slikti noslē gts un odi iekļ uva istabā
- restorā ns viesnī cā nav vē dinā ts, pastā vī gi tika izslē gts gaisa kondicionieris, siltums no picas krā sns iegā ja restorā na zā lē . Viesnī ca ietaupa elektrī bu.
- restorā nu viesmī ļ i atklā ti pā rdod sieru un vī nu, cenš oties to mums pā rdot, lai gan mē s par to jau esam samaksā juš i
Daž i pavā ri, kas gatavoja ē st, klepoja. Tas viss izraisī ja daudzus SARS starp viesnī cas viesiem, kuri apmeklē ja restorā nu. Daž u ē dienu, jo ī paš i zivju, gatavoš anas kvalitā te ir ļ oti zema. Zivis ir bezgarš ī gas. Augļ i tika mazgā ti tā , ka uz tiem palika netī rumi.
Restorā na atklā tā s zonas ir pilnas ar muš ā m un nesmē ķ ē tā jam nav ī paš i ē rti - visi smē ķ ē , var nosmakt. Kā pē c nav ā ra restorā na zonas nesmē ķ ē tā jiem?
- viesnī cas pludmalē nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un vietu pludmalē var atrast tikai no 6-00. Vē lā k tie nav pieejami. Pludmalē ir vietas nesmē ķ ē tā jiem atpū tniekiem, nesmē ķ ē tā ju un smē ķ ē tā ju zona nav sadalī ta, tā pē c dū mi ir rokeri. Visa pludmale ir klā ta ar izsmē ķ iem, kuras mū su atvaļ inā juma 14 dienu laikā neviens netī rī ja.
- 10 dienas nebija apgaismojuma pie izejas no mū su bungalo teritorijas.
Mē s vairs neatgriezī simies Tunisijā .
аватар irynka1980
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s devā mies ar trī s meiteņ u grupu. Pirmo reizi Tunisijā . Laba viesnī ca, par zemu cenu var doties bez vilcinā š anā s, pat ļ oti iesaku. Istabas ir labas, lai gan tā s netī rī ja katru dienu un nemainī ja dvieļ us, bet kaut kā izdzī voja. … Tomēr ▾ Mē s devā mies ar trī s meiteņ u grupu. Pirmo reizi Tunisijā . Laba viesnī ca, par zemu cenu var doties bez vilcinā š anā s, pat ļ oti iesaku. Istabas ir labas, lai gan tā s netī rī ja katru dienu un nemainī ja dvieļ us, bet kaut kā izdzī voja. Bet laikam jau apkopē ju subjektī vā attieksme pret mums, jo viņ u sievietē m nepatī k skaistas mū su novada meitenes. Bijā m trī s, un bija redzē ti 2 dvieļ u komplekti, pakaramie un shamnun, bet pē c reģ istratū ras apmeklē juma viss atrisinā jā s. Starp citu, bijā m arī uz reģ istratū ru pē c tī riem dvieļ iem un tos mainī jā m. Personā ls ir draudzī gs, bet visi gaida dzeramnaudu. Tač u, ja tu nedosi naudu, tev nebū s daudz sliktā k. Kas attiecas uz š ampū nu un ziepē m: iedodiet vienreiz mazā s burciņ as, kad tas ir beidzies, jā meklē tī rī tā js un jā prasa viņ ai, lai gan jū s varat visu ņ emt no mā jā m.
Š ī neskaidrī ba ar š ampū niem mums bija dī vaina, jo joprojā m ir 4 *, kamē r Turcijā pietika pat ar 3 * no š ī s duš as ž elejas un š ampū na. Numurā ir seifs, kas bija ļ oti ē rti. Kopumā viesnī cas teritorija ir tī ra gan iekš pusē , gan ā rpusē . Ē diens daudzveidī gs, izsalkuš i nebijā m. Maijā augļ iem tika doti arbū zi, melones, persiki, aprikozes, zemenes, dateles. Saldē jums pusdienā m un vakariņ ā m. Un vī ns man arī patika, nevis pudelē s, bet gan pudelē s. Tač u, lai ieliet to kafejnī cā , cik gribi, jā dod dzeramnauda. Vē l viens liels pluss ir ū dens, ko bā rā var paņ emt bez ierobež ojumiem. Viesnī cas teritorija tieš ā m zaļ a, ir "Dž ungļ u parks", kur var uzkā pt uz jebkura kā pš anas rā mja, maksā.20-25 dinā rus (1 dinā rs - 5 grivnas). Pludmale liela, sauļ oš anā s krē slu pietika. Pludmales dvieli var ieķ ī lā t par 10 dinā riem (50 UAH), š o naudu atdodot, nododot dvieli. Forš s baseins.
Pie baseina animā cija, vingroš ana, tajā skaitā ū dens, spē les kvalitā te, kliegš ana un visā das lietas, bet mē s izgā jā m pie jū ras, tur ī paš i neiesaistoties. Vakarā arī animatori izklaidē ja ļ audis, cik varē ja, reizē m arī izdevā s. Bē rniem bija mini diskotē ka. Mē s devā mies ceļ ojumā uz Sahā ru, man patika, tas maksā no 100 USD, atkarī bā no tā , ar ko jū s tur brauksiet (kamieļ i, zirgi, visurgā jē ji). Ir vē rts iet. Kas attiecas uz suvenī riem: ja dodaties uz Sahā ru, pirmā pietura Keirouanā bū s lē tā kie suvenī ri, tikai tur un nopē rc visu, arī somas. Paš ā Susā veikali arī nav dā rgi, bet Keirouanā tieš ā m bija lē ti. Iesaku aizbraukt arī uz pilsē tas veco daļ u - Medī nu, tur ir lieliski nobildē ties (gā jiens 40 minū tes). Kas attiecas uz iepirkš anos Medinā , ja prot kaulē ties - pē rciet (cena bū s trī sreiz, č etrreiz utt. lē tā ka), bet vispirms var apskatī t cenas veikalos, un tad stampā t Medī nā tirgū.
Jā brauc arī uz ostu, apmē ram 1.10 gadi. , vai ar taksometru vai lokomotī vi (maksa 2.50).
Mums bija arī ļ oti laba viesnī cas gide - Lidija, normā la jauka meitene, kura atš ķ irī bā no citiem gidiem mums nerī koja ekskursiju, bet vienkā rš i labi pastrā dā ja.
Vispā r mums patika viesnī ca un Tunisija, nā ksim vē l, bet uz citu pilsē tu.
аватар madachego
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Nevaru teikt, ka biju sajū smā , bet ar pā rē jo bijā m apmierinā ti. Jū ra ir lieliska, pludmale ir tī ra, smilš aina un liela. Ē diens bija labs, izsalkuš i nepalikā m. Neteiktu, ka izvē le bija liela, bet centos daž ā dot. Cerē jā m, ka tiksim lutinā ti ar jū ras veltē m, tač u acī mredzot viņ i apcirpinā ja, ka apmeklē tā jiem jā pasniedz tikai frī kartupeļ i. … Tomēr ▾ Nevaru teikt, ka biju sajū smā , bet ar pā rē jo bijā m apmierinā ti. Jū ra ir lieliska, pludmale ir tī ra, smilš aina un liela. Ē diens bija labs, izsalkuš i nepalikā m. Neteiktu, ka izvē le bija liela, bet centos daž ā dot. Cerē jā m, ka tiksim lutinā ti ar jū ras veltē m, tač u acī mredzot viņ i apcirpinā ja, ka apmeklē tā jiem jā pasniedz tikai frī kartupeļ i. Franč i, briti un vā cieš i to vienkā rš i aprija ar š ķ ī vjiem. Izrā de ir gan smieklī ga, gan pretī ga. Resnie š o Eiropas valstu pā rstā vji (un atpū tnieku pamats nav izdilis eiropieš i) savā ca vairā kus š ķ ī vjus ievā rī jumu pildī tus kartupeļ us un makaronus, burgerus un bulciņ as + visu š o lietu nomazgā ja ar kolu. Beeeeee
No augļ iem bija: vī nogas, arbū zs, melone, plū mes, persiki, nektarī ns. Diezgan normā la izvē le. Slikti izmazgā ts, bet labojams ; )
Dzē rieni tā di paš i kā visur citur: vietē jā badyazhka (vī ns un alus), sulas (pulverveida), fanta, kola, sprite (atš ķ aidī ts ar ū deni), minerā lū dens (ja esi uz ola, tad bumba, ja nē , tad maksā ). Droš i vari lietot FB, ja esi par veselī gu dzī vesveidu.
Ar paš u viesnī cu viss kā rtī bā . Simpotnijs. Teritorija vidē ja izmē ra, labiekā rtota. Basikovs 4. Tiesa, arhitekti nolē ma izklaidē ties ar plā nu)))), lai dotos uz pludmali, vajadzē ja pieklā jī gi apvilkt apļ us ap ē ku))))
Darbinieki centā s izklaidē t cilvē kus, tad ū densprieki, tad diskotē ka, tad vingroš ana, tad sacensī bas. Labi padarī ts. Š oreiz bijā m no pasī vo atpū tnieku kategorijas. Tikko noskatī jos.
Runā jot par apkalpoš anu un telpā m, jau tagad ir daudz trū kumu. Viesnī ca š ajā sakarā nevelk uz savu deklarē to 4 *. Standarta numuri atrodas visneveiksmī gā kajā s viesnī cas vietā s. Mē s saprotam, ka ir divi veidi. Viena iespē ja - invalī diem (ir tā diem viesiem visi rokturi un aksesuā ri). Istabā nav vannas, ir tikai aizkaru stū rī tis. Dī vaina augstuma tualetes pods. Kā teica atpū tnieki: "uz tā vajag kā pt, bet ne apsē sties" ir tik augsts un nav ē rti. Drenā ž a stū rī nebija kvalitatī va, kā jau daudzas lietas viesnī cā . Ū dens nebija pareizi notecē jis un attiecī gi sakrā jā s visā telpā . Tur bija parasta izlietne, nevis stū ris. Mē beles guļ amistabā ir tik un tā , viduvē ja izskata un kvalitā tes. Televizors ir vecs un no krievu kanā liem tikai rtr planē ta. Bet vā cu un franč u š ahta.
Otrais standarta numurs, lai arī ar ē rtā ku santehniku ​ ​ un stū ra vietā bija vannas istaba, bet kvalitā te nespī dē ja. Labi, ka vismaz vairs nebija tikai izlietne, bet bija stū rī tis. Vismaz bija kur nolikt visas mantas.
Tī rī š ana bija nedaudz dī vaina. Viņ i ieradā s no rī ta, lai paņ emtu dvieļ us, un pē cpusdienā tos atdeva. Ko viesim pē c saviem ieskatiem vajadzē tu noslaucī t rokas uz sejas vai vispā r pē c duš as uz ķ ermeņ a? Ne visi, izbraucot no rī ta, atgriež as vakarā )))) daž iem, piemē ram, mums, karstuma pī ķ a stundā , nepatī k sauļ oties. Man tas bija jā slē pj)))) Istabā s nebija ne š ampū nu, ne ž eleju un ziepju. Vairā kas reizes nā cā s lū gt, lai atvedu. Daž us nekad nenesa, savukā rt citiem (kā teica) atnesa pa 6 gab. Kā tas arī nav skaidrs. Ī sā k sakot, tī rī š ana ir tī rī š anas logu noformē š ana. Š is process nav lī dz galam.
Personā ls daļ ē ji zina angļ u valodu, par krievu valodu es vispā r klusē ju. Bet franč u valodu zina gandrī z visi. Tas nav pā rsteidzoš i, bijusī kolonija. Bet tā pat.
Ja š ie brī ž i jū s netraucē , tad varat doties. Pirms aizbraukš anas atsauksmē s š ā du informā ciju vienkā rš i neatradā m, tā pē c nolē mā m ar to padalī ties. Pē kš ņ i kā dam tas ir svarī gi, izvē loties viesnī cu. Es dotu viesnī cai 3*
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
2012. gada augustā atpū tā mies ar vī ru un mazu bē rnu. Viesnī ca neatbilst labajam č etriniekam, kā mums stā stī ja ekskursijā . aģ entū ra. Mū su vē rtē jums ir 3 zvaigznes. Mī nusi: 1) viņ i neciena savus viesus. Istabene var nā kt ciemos uz vairā kā m tī rī š anā m visas dienas garumā , tas ir, no rī ta viņ a paņ em dvieļ us, tad nā k uzkopt, tad atnes tī rus dvieļ us. … Tomēr ▾ 2012. gada augustā atpū tā mies ar vī ru un mazu bē rnu. Viesnī ca neatbilst labajam č etriniekam, kā mums stā stī ja ekskursijā . aģ entū ra. Mū su vē rtē jums ir 3 zvaigznes. Mī nusi: 1) viņ i neciena savus viesus. Istabene var nā kt ciemos uz vairā kā m tī rī š anā m visas dienas garumā , tas ir, no rī ta viņ a paņ em dvieļ us, tad nā k uzkopt, tad atnes tī rus dvieļ us. Nav svarī gi, vai jums ir zī me "Netraucē t". Steidzoties tik un tā . Koridorā pie mū su istabas viņ i sā ka urbt sienu, kamē r mū su bē rns gulē ja. Ik pa laikam gaiteņ os smirdē ja pē c lī mes vai acetona, es nezinu, ko viņ i tur darī ja. 2) Slikti skaitļ i. Istabā s ir vecas mē beles, kondicionieris ik pa laikam nestrā dā (vairā kas reizes likā m remontē t, bet tad beigā s mainī ja istabu). Vannas kanalizā cija nedarbojas labi (tas notika abā s telpā s). Paš as telpas ir mazas. 3) Slikta apkalpoš ana restorā nā . Slepkavas viesmī ļ i staigā ar tā dā m krū zē m, piemē ram, "tu ē d un ē d, ē d un ē d visu". Uz dakš ā m un naž iem jā gaida ilgi, glā zes vispā r acī mredzot ir retums, un tē jkarotes ir tikai lielajos svē tkos. Plusi: 1) Animā cija. Puiš i ir vienkā rš i lieliski! Vismaz iespaids par š o sū dī go viesnī cu ir nedaudz izlī dzinā ts. Visi ļ oti sabiedriski, pozitī vi, katru vakaru kā ds labs š ovs. 2) Pludmale. Tieš ā m ļ oti liels un tī rs. Nekad nebija nekā du problē mu ar sauļ oš anā s krē sliem, neatkarī gi no tā , cik daudz jū s nā cā t uz pludmali. 3) Ļ oti garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi. Ak, un daž us ē dienus arī varē ja ē st. Par atvaļ inā jumu ar bē rnu. Ir paredzē tas bē rnu gultiņ as, restorā nā ir arī augstie krē sli, tač u nebija bē rnu ē dienkartes. Ir miniklubs, bet mē s tur negā jā m, jo ​ ​ esam vē l mazi. Ir vairā ki baseini.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Juliisam
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta ar draugiem. Man patika viss, liela teritorija, lieliska pludmale, 2 baseini, garš ī gi ē dieni, draudzī gs personā ls, teritorijā.2 klubi, atbilstoš as ​ ​ telpas un lieliska animā cija. Garastā vokli nekas nesabojā ja. Iesaku EL Ksar visiem! !. … Tomēr ▾ Atpū ta ar draugiem. Man patika viss, liela teritorija, lieliska pludmale, 2 baseini, garš ī gi ē dieni, draudzī gs personā ls, teritorijā.2 klubi, atbilstoš as ​ ​ telpas un lieliska animā cija. Garastā vokli nekas nesabojā ja.
Iesaku EL Ksar visiem! !
аватар kvasha
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska uzturē š anā s, jauka viesnī ca! dzī vo lī dz 4 zvaigznē m! Tunisijā otro reizi, pirmo reizi Mahdijā , man patika vairā k... Ceļ oju kopā ar vecā kiem un mazo meitiņ u, 1.4 gadi. Aviokompā nijas - Transaero - lidoja brī niš ķ ī gi, paš ā degunā , bija daudz vietas, garš ī gi baroja, meitā m un bē rniem lī dz 2 gadu vecumam tika pasniegtas atseviš ķ as pusdienas (kartupeļ u biezenis, piens, bulciņ as), bez kavē š anā s un sū dzī bā m, viņ i atlidoja stundu agrā k, kopumā visi bija apstulbuš i . … Tomēr ▾ Lieliska uzturē š anā s, jauka viesnī ca! dzī vo lī dz 4 zvaigznē m! Tunisijā otro reizi, pirmo reizi Mahdijā , man patika vairā k...
Ceļ oju kopā ar vecā kiem un mazo meitiņ u, 1.4 gadi.
Aviokompā nijas - Transaero - lidoja brī niš ķ ī gi, paš ā degunā , bija daudz vietas, garš ī gi baroja, meitā m un bē rniem lī dz 2 gadu vecumam tika pasniegtas atseviš ķ as pusdienas (kartupeļ u biezenis, piens, bulciņ as), bez kavē š anā s un sū dzī bā m, viņ i atlidoja stundu agrā k, kopumā visi bija apstulbuš i . . )
Tū risma operators - Biblio Globus vai Cartage Travel - organizā cija visaugstā kajā lī menī ! lieliski, bez sū dzī bā m.
Ā tri novietots, numuriņ i labi, bet pē dē jā viesnī cā bija labā ki, nav ledusskapju.
nu principā viņ i gulē ja tikai istabā , tā pē c vienalga. . .
Teritorija tiek remontē ta, daž os stā vos arī...Traucē , bet ne ī paš i.
Personā ls ir pā rā k uzkrī toš s (istabenes).
Saistī bā ar remontu pludmalē nestrā dā ja bā rs un tualetes, bet lī dz brī dim, kad aizbraucā m, gandrī z viss jau bija pabeigts....
Tas bū s lieliski!! !
Jū ra ir tī ra, pludmale arī , uzmā cī gi tirgotā ji, bet lī dz mū su uzturē š anā s beigā m viņ i nosaka pludmales robež as un viņ i nevar tur iet, kļ uva labā k)
Vispā r viņ i liks prā tā viesnī cu un bū s forš i)
Bijā m ekskursijā uz Phrygia Zoo, mums ļ oti patika, bija tā vē rts!
Animā cija nav uzmā cī ga, bet ir
Mums tas nebija vajadzī gs, tā pē c mē s nepievē rsā m ī paš u uzmanī bu. . .
Teritorija milzī ga un ļ oti zaļ a! ! ! Maziem bē rniem tas ir labi un lieliski, lielā kiem bē rniem nav izklaides!
Labā kā talaso centra teritorijā - protams par maksu! Ietin un masē ! Ļ oti forš s!
Ir iekš telpu baseins, sauna, turku pirts - bez maksas - aukstajā s dienā s!
Jebkuri jautā jumi, ar prieku atbildē š u
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar nolū ku palikā m š ajā viesnī cā . Jo mums tas tika ieteikts. Visi pozitī vie ieteikumi bija pamatoti. Ar visu bijā m pilnī bā apmierinā ti. Atraš anā s vieta: ar taksometru virzienā uz ostas tuvu-3 dinā ri, virzienā uz medinu-5 dinas. … Tomēr ▾ Mē s ar nolū ku palikā m š ajā viesnī cā . Jo mums tas tika ieteikts. Visi pozitī vie ieteikumi bija pamatoti. Ar visu bijā m pilnī bā apmierinā ti. Atraš anā s vieta: ar taksometru virzienā uz ostas tuvu-3 dinā ri, virzienā uz medinu-5 dinas. Ē dinā š ana: visas dienas garumā jū s vienmē r varat izvē lē ties, ko ē st. Plaš s augļ u klā sts, siltie ē dieni, salā ti un ī paš i kū kas. Ar animā ciju arī pietiek, pie baseiniem (viesnī cas teritorijā tā di ir vairā ki), pludmalē pie jū ras, vakarā uz skatuves, pie viena no baseiniem. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un uzmanī gs, galvenais, neaizmirstiet par dzeramnaudu, viņ iem vajag tikai 4-5 din. dienā - istabene, viesmī lis restorā nā , pludmalē . Uz Sahā ru noteikti jā dodas uz divā m dienā m, bū s daudz iespaidu un daudz uzzinā siet par Tunisiju. Pie mums atpū tā s 17 gadī gā meita, kuru š ī valsts interesē ja, radā s vē lme te atgriezties vē lreiz. Lai visiem labas brī vdienas!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums JaneOsa
Es izvēlos starp divām viesnīcām Karthago el Ksar 4 * un El mouradi Club Kantaoui 4 * mēs ejam piecos, kompānija ir no 16 līdz 60))))))))))) Vissvarīgākā pludmale ir ēdiens un izklaide. Iesakiet lūdzu))))))
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Medina Soussa
Novērtējums 8.7
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Stats
Lielā Susas mošeja
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Курортный отель El Ksar & Thalasso расположен на пляже, в 4 км от центра города Сусс и в 30 минутах от пляжа Харкала. Построен в 1969 году, последняя реновация проводилась в 2012 году. Подойдёт как для семейного пляжного отдыха, так и для проведения торжеств.

Atrašanās vieta Отель расположен в 18 км от международного аэропорта Монастир и в 30 км от международного аэропорта Энфида.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа составляет 600 м
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Открытый бассейн площадью 800 кв. м, крытый бассейн площадью 150 кв. м, ресторан Shadrapa, бар Shisha, лобби-бар, бар у бассейна, мавританское кафе, круглосуточная стойка регистрации, охраняемая парковка.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей в возрасте от 4 до 12 лет. 2 открытых бассейна с водными горками.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports 3 теннисных корта: 2 корта с песчаным покрытием, 1 корт с бетонным, 3 стола для настольного тенниса, 2 бильярдных стола, поле для гольфа (в пределах 3 км).
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Категории номеров: Standard Room, Side Sea View, Family Room Bungalow, Family Room Superior.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Boulevard 14 Janvier, 4037 Сус, Тунис.
Tālruņi: +216 73 240 460
Tīmekļa vietne: El Ksar Resort & Thalasso
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, волейбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.