Mēs noteikti neatgriezīsimies, ne uz viesnīcu, ne uz laukiem

Rakstīts: 7 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 29 jūlijā — 8 augusts 2019
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 7.0
Ieradā mies vakarā , tā pē c ar norē ķ inā š anos problē mu nebija. Reģ istratū rā dabiski franč u vai angļ u valoda, bez krievu valodas. Viņ a pasē ielika 20$, lai mū s varē tu izmitinā t pie viņ as krusttē viem, bet viņ i mū s izmitinā ja daž ā dos stā vos un nemaz nebija tuvumā , kad viņ a nā ca vē lreiz pajautā t, iedeva 20$ un teica, ka viesnī ca ir pilna un viņ i var. nepalī dz. Un tā arī bija, mē s to sapratā m brokastī s un pusdienā s, jo pie katras sadales ē dnī cā bija rindas. Kumovjevu vispirms iekā rtoja ar skatu uz bā ru, kurš ir atvē rts lī dz pē dē jam klientam un Mū zika skanē ja lī dz 5 no rī ta, un 6 atnā ca lū gt mainī t istabu, teica, lai nā k 9 ar koferiem, kas viņ i to izdarī ja, viņ i to mainī ja bez papildu maksā jumiem.
Mums ir skats uz jū ru un 3 stā vā , kā arī baseins ar slidkalniņ iem, kur vakarā skan mū zika lī dz 23, tad bē rnu diskotē ka, tad animā cija un š ovs, nu ļ oti skaļ i, bija problē mas aizmigt , bet kaut kā ne katru dienu viņ a un mē s gribē jā m kaut ko mainī t, tad tas nebija pā ris dienas, mē s nolē mā m to nemainī t, tad viņ a atkal spē lē , un mums ir jā dodas prom.


Istabas fonds noplucis, bet bijā m tam gatavi, ledusskapis nestrā dā , istabā nav tē jkannas ar tē ju un kafiju, ū deni vajag paņ emt paš am kā dā no bā riem. Divguļ amā gulta ir divas pā rbī dī tas kravas automaš ī nas un starp tā m ir sprauga, nav ē rti gulē t ar bē rnu. Un 6. vai 7. dienā no griestiem sā ka stipri tecē t ū dens, laikam no vadu, pā ris reizes gā ju uz reģ istratū ru, atnā ca, salaboja. Bet viņ i netī rī ja) par tī rī š anu: katru dienu tā ir tikai gultu saklā š ana un daž as figū riņ as no dvieļ iem uz tiem) viņ i nemazgā grī du, nebija skaidrs vai dvieļ i ir mainī ti vai nē ...mē s paņ ē mā m savu paš u, nemazgā jā s. Pludmales dvieļ i par depozī tu (kā arī TV pults).
Par diviem 20 dinā ri, bet ja dod dolā ros, tad nevis pē c konvertā cijas kursa - 7$, bet 20$. Tā di noteikumi. Tad tos vajadzē tu atdot, redzē sim).

Viesnī cas bā rs ir normā ls, blakus terasei, tur pavadī ja vakarus. Jū s varē tu pasū tī t ū denspī pi. Tas maksā.12 dinā rus (4.2 USD). Vietē jais alkohols ir briesmī gs, tā pē c labā k uzkrā t Duty Free vai ņ emt lī dzi. Bija nepatī kams brī dis ar bā ru pludmalē . Pirmkā rt, vienmē r ir nereā la rinda, un darbinieki nesteidzas. Tā pē c katrs atnā kuš ais paņ em tik daudz glā ž u, cik var. Tā pē c ļ oti ilgu laiku. Otrkā rt, mans vī rs ar draugu pulksten 11 devā s pē c alus un ieraudzī ja tā du bildi, ka viņ i lej alu caur glā zi: viens pa krā nu, otrs vienkā rš i tika izlobī ts no kaut kā das bļ odas, piemē ram, drenā ž as...

vī rs sacē la traci, aizgā ja pie pā rstā ves viesnī cā , sū dzē jā s, bet viņ a kaut kā mierī gi noreaģ ē ja un viņ š gribē ja to nodot viesnī cas vadī bai augstā k, sarunā ja tikš anos, izstā stī ja, paskaidroja vadī tā jai, viņ a nolē ma pā rbaudī t un aizgā ja. uz bā ru, protams, viņ ai ielē ja normā lu alu , viņ a prasa vī ram, tagad viss ir kā rtī bā , tas nozī mē , ka nav problē mu ...mū su vī rieš i vairs negā ja uz š o bā ru. Nolē mu paņ emt vē l vienu pudeli ū dens turpat, dod, bet bija jau vaļ ā , bet pilna, saku nē , lai aiztaisa, pati kaut ko muldē ju, bet iedevu normā li...vē l neviena ū deni neesmu dzē ris.

Ē damistabu diez vai var saukt par restorā nu, tā pē c. Rindas vienmē r un visur. Pā rpilnī ba nav liela, izsalcis nepaliksi. Augļ u ir maz - tas ir vai nu arbū zs un melone, vai arbū zs un plū me, vai arbū zs un persiks. Vakariņ ā s vairā kas reizes tika pasniegts saldē jums. Bet jums ir jā bū t neatlaidī gam, lai stā vē tu rindā aiz viņ a. Bē rnu baroš anas krē sliņ u nav, pā ris gabalus redzē ju, bet dabiski tos iedeva vietē jiem.
Teritorija milzī ga, daudz dzī vnieku, gandrī z visus var pabarot par maksu. Viņ i arī devā s uz amfiteā tri El Dž emā , a la Kolizeju, noī rē ja autobusu ar gaisa kondicionē tā ju 8 cilvē kiem abos virzienos par 150 dinā riem. Tur ieejas maksa 12 dinā ri, bē rniem lī dz 12 gadu vecumam bez maksas. Tā pat š ajā cenā iekļ auts muzeja apmeklē jums un iespē ja fotografē ties. Viss sā k darboties no 9, un tajā laikā jau ir karsts, viņ i paņ ē ma daudz ū dens, lai mazgā tos un dzertu.

Nu, š ķ iet, es visu aprakstī ju) mē s neatgriezī simies Tunisijā , ja mē s dosimies uz Ē ģ ipti, es teicu, fu, tagad es neatgriezī š os.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu