Tunisija: divus gadus vecas vecmāmiņas skats

10 Septembris 2018 Ceļošanas laiks: no 19 augusts 2018 ieslēgts 02 Septembris 2018
Reputācija: +838.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Labdien, foruma lietotā ji)

Š is pā rskats nav piemē rots aktī vistiem, kas nodarbojas ar ceļ ojumiem un atpū tu. Tas pat nav apskats, bet tā...pā rdomas. Turpravdas lappusē s esmu vairā kkā rt lasī jis mazu bē rnu kaimiņ u saš utumus lidmaš ī nā un/vai atvaļ inā jumā , kā arī vecā ku pā rdomas, kas apgalvo, ka zī daiņ iem sniedz saules-jū ras priekš rocī bas. Es savē jo aiznesu uz jū ru, gā ju no rokas rokā . Un š eit es par to domā ju.


Bija plā nots meitu (tā tad arī mazmeitu) aizvest lī dz jū rai - relax-s)) Izvē lē jā mies viesnī cu un apkopes servisu ar TA pē c kritē rijiem: lidostas tuvums (noguris pē c lidojuma), piekrastes lī nija, viesnī cas bē rnu versija, smilš aina pludmale, ē d -bet, finansiā lie ierobež ojumi brī vdienā s un bezvī zu iespē ja septembra beigā s. Turcijā viesnī cas neiederē jā s - nekonsultē ja, jo viesnī cā s bija daudz cilvē ku un paaugstinā tas cenas (tiesa). Eiropa netika ņ emta vē rā . Arī tā lsatiksmes lidojumi. Tā tad. Tunisija. Suss. Thalassa Sousse 4+* Turklā t darbī ba notika tū rē s no Pegasus.

Izbraukš ana no Maskavas (Š eremetjevo) plkst. 13:30. Mē s nedaudz kavē jā mies, bija daudz bē rnu. Yoyo ratiņ us (saliekami no Babyzen), kas izbrauc cauri vietā m kā rokas bagā ž a, Nordvin neļ ā va (maks. - 5 kg, un rati ir 6.5). Ratiņ us vē l paņ ē ma lī dzi (uz pleciem). Viņ i nebaroja. Sē dvietu izvē le (trī s blakus) un iepriekš pasū tī ts ē diens. Lidojumā viņ i gā ja starp rindā m. Pie izejas stjuarts izsniedza migrā cijas kartes, kas jā aizpilda. Mums iedeva vienu par trim. Tas arī viss (. Autobusā jau pieredzē juš i cilvē ki sā kuš i aizpildī t. Internetā ir informā cija, pati visu izlasī ju - kā rindiņ u pē c rindas sī ki aizpildī t. Nevarē ju, jo rokas bija aizņ emtas.

Ieradī š anā s. Starpī ba ir -2 stundas. Airbusā mē s stā vē jā m netā lu no durvī m, tā pē c terminā ļ a zā lē iegā jā m pirmie. Darbiniece man parā dī ja ceļ u. Viņ š , kā izrā dī jā s, bija robež kontrolē un prasī ja man migrā cijas karti. Viņ am pietrū ka meitas ar bē rnu, un es gā ju aizpildī t trī s. Rindas nekustē jā s ā tri. Darbinieks, kurš mani sū tī ja, pamā ja ar roku, un es pienā cu bez rindas. Paldies viņ am, jo ​ ​ mazmeita bija nogurusi no lidojuma. Nebija laika mainī t valū tu.


Mē s ā tri nokļ uvā m viesnī cā  — 35–40 minū tes. Tur atkal aizpildiet anketas trim. Darbiniece reģ istratū rā paskatī jā s uz mani, manu meitu un mazmeitu, padomā ja un iedeva atslē gu 167. Izsniedzu talonus par ū deni (talonu uz 1 dienu). Istaba 3 stā vu ē kas 2. stā vā . Logi uz blakus viesnī cai uz ielas pusi. Trokš ņ a no viesnī cas gandrī z nebija. Istaba ir standarta, uzkopj katru dienu, bija neskaidrī bas ar dvieļ iem (tas jau bija norā dī ts atsauksmē s), bet ne kritiski. Pludmalei paņ ē mā m savus dvieļ us, bet var ņ emt depozī tu. Televizora pults (depozī ts) netika paņ emta, darbojas ar pogā m (atsauksmes arī norā da, ka bija krievvalodī gie kanā li, nebija laika skatī ties). Viņ i neņ ē ma tā lvadī bas pulti no gaisa kondicioniera (depozī ts), tas arī darbojā s uz pogā m kā dzesē š anas ventilators, tas pat naktī izslē dzā s. Es paņ ē mu seifu (man neizdevā s ar depozī tu), vienkā rš i samaksā ju dinā ros 4 dienā . Hmm, es prasī ju 10 dienas, viņ i atteicā s. Viņ i teica, ka 6 vai 12 dienas. Interesanti - tikai man ir tā paveicies vai tā ir norma? )). Turpat ir valū tas maiņ a, bet maiņ a pē c 17.00 ir bez sertifikā ta. Un tad jums tas ir nepiecieš ams maiņ ai izbraukš anas laikā . Protams, ū dens ir par maz - 1.5 litri uz istabu (neatkarī gi no atpū tnieku skaita). Var izkļ ū t no situā cijas - visur ir dzesē tā ji, darbinieki nekā dus komentā rus par komplektu pudelē s neizteica, turklā t viesnī cā strā dā arī bā ri. Jā , un jū s varat iegā dā ties (tuvumā tirgus un lielveikali). Mē s to darī jā m - pudelē s - bē rnam, un paš i - no dzesē tā jiem.

Pludmale ir smilš aina, sastā v no divā m daļ ā m: kreisajā pusē tā ir slikti aprī kota, labajā pusē tiek atjaunota. Pludmales bā rs tiek atjaunots. Ieeja ir maiga. Ū dens ļ oti silts (pilnī ga relaksā cija), no rī tiem tī rs (parasti), pē cpusdienā pludmalē ir mazā k cilvē ku. Mazmeita ar prieku gā ja jū rā , nebaidī jā s, knapi tika atrauta no ū dens. Tad viņ a vienkā rš i apsē dā s smiltī s tā , ka viļ ņ i gā zā s viņ ai pā ri. Pamodos agri - pulksten 6. Pē c brokastī m un peldes pludmalē viņ i tika nolikti gulē t svaigā jū ras gaisā . Ja jū s redzat sapni, tad netraucē ja ne tirgotā ju saucieni, ne tē tu, mammu un bē rnu zvani...Bē rns tikai gulē ja). Medū zas! Viņ i sā pē ja. Pirmo reizi es pat dzē ru suprastī nu. Pieredzē juš i cilvē ki iesaka noslaucī t vietu ar tomā tu (ē damistabā to ir daudz). Es redzē ju mazas medū zas, caurspī dī gas, ak - skaistas))


Ē diens. *nopū tā s. Krē sli bija bē rniem, bet daž i netī ri. Bē rns netika ievietots. Ē dienkartē nav bē rnu galda. Vispā rī gi. Mū su bē rns mazliet ē da no kopē jā galda. Viņ ai negarš oja jogurti, asā s vai neraudzē tā s zupas (arī viņ a noraidī ja), sieri arī neizturē ja kontroli. Paņ ē ma nedaudz kuskusa (pē c garastā vokļ a), makaronu, olu kulteni, konditorejas izstrā dā jumus u. c. Augļ i 2 reizes dienā (pa 2 gab. ) - melone, plū me, nektarī ns, arbū zs. Paņ ē mu kaut ko lī dzi konteinerā , jo pē c stundas viņ a jau gribē ja uzkost. Es, acī mredzot, esmu zaudē jis ieradumu, ka š ā da veida ē dnī cā ir liels izslā pē ju pulks. Rindas ē dienam, š ķ ī vjiem, glā zē m, karotē m. . . vistas gaļ ai, ceptai gaļ ai, kaut kas. . . esmu pazaudē jis ieradumu. Bija skumji skatī ties uz pilnajiem š ķ ī vjiem trī s rokā s. Un tad viesmī ļ i izš ķ iež š ī s kaudzes. Viņ i ā tri notī rī ja galdus. Es nepiekrī tu kritikai par viņ u darbu citos recenzijā s. Es palū dzu vairā k salveš u ("mazulis, monsieur. . . "). Un viņ i atnesa salvetes un pat devā s pē c ū dens. Viņ i piedā vā ja palī dzī bu. Bā ri ņ ē ma tikai kafiju. Tā mē s uzzinā jā m pē c pā ris dienā m. Sulas ir ļ oti saldas. Godī gi sakot, es neesmu mē ģ inā jis alkoholu. Neatslā binieties ar bē rnu.

Gorki. Š ī viesnī ca tiek pozicionē ta kā viesnī ca ar ū dens atrakciju parku. Cilvē ku ir daudz (ja godī gi, ļ oti daudz). Pegasus gida pā rstā vis uzreiz brī dinā ja, ka nedē ļ as nogalē ierodas ne tikai vietē jie, bet arī alž ī rieš i un libā nieš i. Viņ i mums personī gi netraucē ja. Mū s interesē ja bē rnu baseins ar slidkalniņ iem tikai kā baseins. Lī dz vakaram š ī baseina apakš ā bija smiltis, bet pē c tam tā s iztī rī ja - un atkal normā ls ū dens. Ap baseinu ir grū ti atrast sauļ oš anā s krē slus. Bet kā du vienmē r var atrast vai pajautā t. Ap baseinu - arā bi.

Mē s izgā jā m uz veikalu pa mū su ielu: labajā pusē ir lielveikals Monoprix, kreisajā pusē ir Big Ben kafejnī ca, itā ļ u saldē juma kafejnī ca, tirdziņ i (neatceros nosaukumu — ar ziloņ iem). Mē s braucā m ar taksometru uz Carrefour (labs tirgus) un trī s blakus esoš ajiem tirgiem (Slim, Champs un Fifth).


Ceļ š uz mā jā m bija grū ts. Istabas tika atbrī votas 12:00, autobuss aiz mums - 13. Viņ i mū s atrada un piedā vā ja ietī t mū su koferus - 1 par 10 dinā riem. Es to nosvē ru uz tē rauda bū vē tavas)) Mū s aizveda uz lidostu caur veikalu, kur tiem, kas vē lē jā s iztē rē t pē dē jos dinā rus, tika izsniegtas nozī mī tes, lai viņ i nepazustu 3 stā vu ē kā . Tikai daž i cilvē ki izkā pa no autobusa veikalā . Pie ieejas terminā lī - 4 rindas uz diviem rā mjiem, ar mums ieradā s vē l trī s autobusi. Rinda...Č emodā na ietī š ana lidostā.15 dinā ri. No lidostas ieejas ir uzreiz 4 rindas lī dz 3. kastei (kastes numuri gida pasakas reģ istrē š anai joprojā m ir autobusā ). Es (naivi) pajautā ju darbiniecei, kur atrodas tā du jaunieš u reģ istrā cijas galds kā mū sē jais. Viņ š paraustī ja plecus – viena rinda visiem. Tas ir visas starptautiskā s baž as. Knapi izdzī voja. Godī gi. Vī rietis mū s “piegrū da” par 5 cilvē kiem ā trā k pie nā kamā s letes (vē lreiz paldies viņ am). Pē c tam rokas bagā ž as pā rbaude un lielā ka kontrole. Atkal mū s ielaida mazliet agri. Pie ieejas valstī aizpildī ju uzreiz divas migrā cijas kartes daļ as. 2. daļ a tika ieguldī ta pasē . Izbraucot pamanī ju, ka daudzi aizpildī ja jaunas kartī tes - vai nu samazinā ja laiku aizpildot sā kumā , vai pazaudē ja 2. daļ u. Esi uzmanī gs). Pē c gala apskates “tī rā zona” mani sagaidī ja ar tualeti ar obligā tu rindu (atvainojos, bet dā mu variantā ir trī s kabī nes. Nepietiek). Tad jau dziļ ā halles attā lumā pamanī ju vē l vienu rā dī tā ju uz tualeti. Dyutik. Un gara rinda pie kafejnī cas. Vai valstī , kurā tik ļ oti patī k kafija, lidostā ir tikai viena kafejnī ca? Nedaudz tā lā k ieraudzī ju vē l vienu - mazu, smē ķ ē tā jiem. Bet bija kafija) Dī vaini, bet uz kartes tika norakstī ti dinā ri, nevis eiro. Izlidojot bija Boeing 777, kurā ir 3 + 4 + 3 sē dvietas. Netā lu no Maskavas mazmeita aizmiga. Stjuarte piegā ja klā t un lū dza pā rcelt bē rnu vertikā lā stā voklī . Viņ am ir noteikumi, es saprotu. Bet bē rns, nelaikā pamodinā ts, sniedza koncertu. Tad turbulence. Un priekš ā piezemē š anā s un vē l atseviš ķ a krē sla jostas.

Kopumā mē s apsē dā mies (pateicoties komandai). Bagā ž a Š eremetjevā gā ja pa divā m jostā m) Man bija jā skrien no vienas uz otru, gaidot savus koferus.

Tā tad.

  • Es gribē ju aizvest savus cilvē kus uz jū ru — izvedu viņ us ā rā .
  • Lī dzi tika paņ emti ē dieni (mī kstie iepakojumi) un biksī š u autiņ biksī tes. Un pareizi: lielveikalos nebija tā , pie kā bē rns bija pieradis (apskatī jā m vairā kus veikalus).
  • Bē rnu izklaides (piemē ram, baseins, slidkalniņ i, animatori un diskotē kas . . ) klā tbū tne nekompensē ja bē rnu galda neesamī bu ē damistabā .
  • Daž i mū su vecuma bē rni (jaunā ki vai vecā ki) mierī gi sē dē ja ratiņ os vai ē damistabas krē slos. Visi bē rni ir daž ā di.
  • Arā bi mī l bē rnus. Pat ne viņ u paš u. Totā li sveš u cilvē ku attieksme pret mū su meiteni pā rsteidza un patī kami pā rsteidza.
  • Man patika Pegaza gida Dmitrija darbs. Labi teikts. Lai gan Tunisijā biju ne pirmo reizi, es aizrā vos ar savu stā stu). Ekskursijas "neuzspieda", viss ir glī ti, pieejami, pareizi un emocionā li. Prieks, godī gi.
  • Jums ir jā izvē las mazas viesnī cas ar bē rnu koncepciju. Jā mē ģ ina nā kamgad.
  • *Pē c š ā das atpū tas ir nepiecieš ama pati atpū ta. Bet nenož ē loju - meita un mazmeita bija jū rā , bē rnam patika. Un kā dreiz es sarī koš u sev atpū tu).

    Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
    Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
    вид из номера
    при выходе из Slim-маркета
    Детский уголок
    Утро. Соседний отель с земным шаром
    Левая часть пляжа отеля вечером
    детский бассейн
    Līdzīgi stāsti
    Rādīt citus komentārus …
    iemiesojums