Jums jāapmeklē Tunisija

05 Jūlija 2010 Ceļošanas laiks: no 22 Jūnijs 2010 ieslēgts 01 Jūlija 2010
Reputācija: +23
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Puiš i, es vē los dalī ties patiesos faktos. ne emocijas par atraš anos Tunisijā . Pirmo reizi devos uz ā rzemē m un viena. Man, protams, bija bail, bet viss izdevā s lieliski!

Pirmkā rt. Ja vē laties justies patiesi ā rzemē s, izvē lieties viesnī cu ar minimā lu krievu skaitu. Hotel Riviera. Es uzskatu sevi par veiksminieku. Krievu 5 cilvē ki milzī gā viesnī cā , savu diskriminā ciju neizjutu, lai gan vietē jā personā la uzmanī ba ir nedaudz pat lieka. Kad vienā no ekskursijā m es runā ju ar sievietē m no Tour Halef viesnī cas. viņ i atzina, ka viņ iem ir bijusi sajū ta, ka viņ i Anapenē atpū š as - ļ oti labs ē diens, krievu neķ ī trī bas, dzē rumā plī st traukus, pludmalē smiltī s iesprū duš i izsmē ķ i utt.


Otrkā rt. Susas pilsē tā Port El Kantaoui tiek uzskatī ta par modernu atpū tas zonu. Tā pē c, ja vē lies dzī vot komfortablā viesnī cā , izvē lies viesnī cu pē c iespē jas tuvā k ostai. Ostā Tunisijas bagā tnieku jahtas un ne tikai piestā tne, tā pē c arī atpū tas zona ā rpus viesnī cas ir ļ oti pieklā jī gi, neviens neķ eksē s, tū risti mierī gi klī st pat 6 7 no rī ta, ā rzemnieki skrien utt. Kuras viesnī cas ir Riviera, Iberostar, Abu Safyan, El Mouradi, Selima Club, El Kantaoui un vē l pā ris. . Tunisijā , kā man stā stī ja satikš anā s cilvē ks no Coral, viesnī cas lī menis ir tur dzī vojoš o ā rzemnieku skaits, tā pē c , pat ja š is 4ka, bet krievu nav, tad viesnī ca noteikti nav slikta, vai pat izcila.

Treš ais. Dzeramnauda ir nepiecieš ama. Nu mē s vienmē r + atstā jam Krievijā.35-40 r, bet nez kā pē c atvaļ inā jumā raksta - "no mums izspieda dinā rus! ". Smieklī gi, jocī gi. . atstā ju 1 dinā ru par istabas uzkopš anu, un dinā ru par vietu zem lietussarga (Riviera pludmalē lietussargu visiem nepietiek, tā pē c devos uz El Muradi viesnī cas pludmali, netā lu ).

Ceturtais. Cilvē ki, nedzenā t augš ē jos stā vus. Lai gan, protams, nevaru galvot par visā m viesnī cā m, Rivjē rā no krieviem dzī voju tikai es 1. stā vā , citā di 1. stā vu apdzī vo ā rzemnieki un neviens nekliedz pa visu stā vu. Starp citu, krievu meitenes, kas dzī voja otrajā stā vā , sū dzē jā s, ka restorā na kondicioniera dē ļ nevarot mierī gi gulē t - tā ir augš ē jo stā vu "priekš rocī ba".

Piektkā rt - nekā das adaptā cijas. . . Ļ oti maigs klimats, astmatiķ i pat neņ ē ma savus inhalatorus! Sievietes, kuras lieto produktus matiem, ā dai utt. - tur ā da kļ ū st tik mitrinā ta, ka nevajag kosmē tikas maisiņ u - paņ em ķ ermeņ a pienu, spf, un daž reiz pat aizmirsu uz sejas uzklā t krē mu. jo pietika ar vienu toniku un man ir sausa ā da. Ā da patieš ā m kļ ū st kā mazulim))) Un matiem nebija nepiecieš ama mitrinoš a maska.

Sestais. Talasoterapija. Meitenes, kas devā s, ir mež onī gi sajū smā , un viņ as bija medicī nas darbinieki, viņ i saprot)))

Septī tais. Brauciet uz Sahā ru! ! ! Pilnī gi droš a ekskursija uz 2 dienā m, dzī vokļ i autobusā , parā dī s Tunisiju pavisam savā dā ku, atš ķ irī gu no franč u mantojuma))). tik spē cī gi iespaidi, ka liekas, ka bū s "tā -tā ", bet nē ! - katra jauna pietura ir pilna ar jaunu, spē cī gā ku sajū tu vē tru, tā pē c paņ emiet karogu rokā s un dodieties ! ! 155 dinā ri, tas ir, 130 dolā ri. Viņ i baro, pa nakti ievieto 5 zvaigž ņ u viesnī cā , ē diens tur super ! !


Starp citu, Tunisijā virtuve ir pavisam vienkā rš a, tač u ļ oti svaiga – nesaindē jies ar neko. Un tomē r visā s ekskursijā s ģ ē rbies nevis š ortos un topos, un arī sandalē s, vai č ī bā s - tas ir tikai muļ ķ ī bas, bet plā ns T-krekls, ar piedurknē m, kokvilnas bikses vai gari bermudu š orti, un noteikti valkā jiet kurpes ar fiksē ts papē dis, t. to. jums bū s jā iet nevis pa asfaltu, bet gan pa nelī dzenā m vietā m - lidojiet prom bezdibenī uz elli)). Un vienmē r ar biezu zoli - akmeņ i nelī dzeni, bedraini, izrakt cauri tievai. tevi moka smilš u kratī š ana no kedā m. Un kā pē c slē gtas drē bes - ā da apdegs. Meitenes glaunā s flip flops, glī tos š ortos jau č ī kstē ja 11-00, velkot š ortus zemā k, tk. visi bija liesmā s. Un vē l nopirksi suvenī rus utt. , un somu siksnas ar tiem karstumā iegremdē jas ā dā , tā pē c sargā jiet sevi. Tavs skaistums tur nevienam nav vajadzī gs...Rū pī gi izturieties)))

Astotais. Paņ emiet kamerā.2 zibatmiņ as kartes vai vienu lielu ar 500 kadru ietilpī bu, ne mazā k. Vai fotoaparā tu. jo nav iespē jams aizmukt

Devī tais. Pirkumi. Tunisijas valoda Tunisijā ir ā da, keramika, koka izstrā dā jumi, dateles, audumi, paklā ji, olī veļ ļ a. Viss pā rē jais ir Ķ ī na.

Kur nopirkt. Jums pastā stī s par medinā m – pilsē tu centriem visā Tunisijā , kur nekā nav, bet. . . ! Tirgotā jiem ir labi zinā mas cenas valsts veikalos, un neviens cenu zem tā m nenolaidī s! ! ! Par to man stā stī ja sieviete, kura tur dzī vo jau 13 gadus, krieviete. Tad kā da jē ga tur iet? bet viņ i var noraut somu no pleca ((. Susā ir 2 iepirkš anā s centri - viens pilsē tas centrā , otrs El Kantaoui ostā - "Hawai Center". Tas arī viss - viss, ko sirds vē las ! ! ! Vienī gais, lē tā kā s ā das somas - Kairouanā.16-18 dinā ri, un dabū tikai tad, ja brauc uz Sahā ru. Lī dzī gas somas Havaju centrā maksā no 30 dinā riem, tirgos - dā rgā k. Un in vispā r lē tā kie suvenī ri Kairuā nā , piemē ram, oriģ inā lie pelnu trauki 1 dinā rs, un Susā jau 10 dinā ri.

Kurss ir 1 dolā rs - 1.5 dinā ri.

Nu lai visiem lieliskas brī vdienas, brā ļ i prā tā! ! )))

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums