Veselukha!) Bet mēs vairs nebraucam uz Tunisiju)

15 augusts 2018 Ceļošanas laiks: no 01 augusts 2018 ieslēgts 14 augusts 2018
Reputācija: +15
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Nu vispirms daž i vā rdi par valsti un pilsē tu. Tipiska arā bu valsts ar tipiskiem arā bu iedzī votā jiem, viņ i trokš ņ o, vē las tē rzē t, kaut ko pā rdot, izlasa sveicienus daž ā dā s valodā s, cerot uzķ erties uz ī sto. Ir taktika: ieraugu rokassprā dzi ar viesnī cas nosaukumu - saku: ak sveiks, atceries mani, es esmu bā rmenis ar viesnī cas "nosaukumu", uz kurieni tu ej, ko tev teikt. . Jums jā iet viņ am lī dzi un jā iztē rē nauda, ​ ​ no kuras viņ am bū s daļ a (nu, ja tā , un nevis mē ģ inā jums maldinā t vai zagt. ) Tā pē c labā k klusī bā paiet garā m un nesveicinā t nevienu no uzmā cī gajiem garā mgā jē jiem. , bet pilnī bā paskatieties prom un ignorē jiet to.

Meitenē m pilsē tā nevajadzē tu iet ī sos seksī gos tē rpos, bū s liela "uzmanī ba", ja dosies uz veikalu vai uz pilsē tu, tad vairā k slē gtā s vasaras drē bē s (nevis hidž abā , bet vienkā rš i parastā kleitā , svā rkos , bikses) un labā k doties vī rieš u pavadī bā .


Jā , pilsē ta ir tū ristiska, un tajā nav ī paš i radikā lu musulmaņ u, tač u noteikti nav vē rts riskē t.

Paš ā pilsē tā , kā arī laukos ir netī rs, tač u nav raž otņ u un rū pnī cu, kas piesā rņ o gaisu un toksiskos atkritumus, bet paš i iedzī votā ji par tī rī bu ī paš i neuztraucas. Urnas vienmē r ir pā rpildī tas un, š ķ iet, tiek iztī rī tas ne biež ā k kā reizi nedē ļ ā , un papī ri, somas, krū zes, cigareš u paciņ as, pā rtikas pakas tiek mestas tieš i zem kā jā m un tad vē jš dzina retus kokus un krū mus, atkritumi ir visur! Problē mas ar kanalizā ciju (tuksnesis), vietā m smird ak, cik nikni, bet vietā m ne pā rā k sī vi, vietā m pat nesmird vispā r, bet vietas ir jā zina)))

Apdzī votā kā un trokš ņ ainā kā viesnī ca Susā - Marabout Aquapark. Istabas vecas, apmē ram pagraba pirmais stā vs, uzreiz iet uz noliegumu, ja iereģ istrē jas standarta istabiņ ā vecajā ē kā bez papildus samaksas, tad no 2. stā va un augstā k, ja vē lies reģ istrē ties pirms 12.

00, nevis klaiņ ot reģ istratū rā , jums bū s jā piemaksā.60 dinā ri, principā par papildu samaksu 60-70 dolā rus viņ i var apmesties jaunā ē kā ar ļ oti pieklā jī gā m istabā m (domā jiet, ja ē dat kopā un uz 10-12 dienā m, tad uz dienu labā istabā vispā r pacieš ami) nekur NAV kondicionieri, bet ir piespiedu ventilā cija (ko viņ i sauc par kondicionieri), strā dā no 16.00 un ja izejot no istabas izej. elektrī ba ir ieslē gta, tas parasti atdzesē nā kamajā dienā . Ja tualetē tek vai nokrī t jaucē jkrā ns (un tā ir ierasta lieta), tad ļ oti neatlaidī gi jā prasa situā cijas laboš ana, nevajag cerē t, ka pē c pirmā aicinā juma viņ i reaģ ē s (vai nu stā vam, neizejot no admin lī dz brī dim, kad tehniķ is dod vai mē s skrienam ik pē c piecā m minū tē m, lai atgā dinā tu, ka neesat aizmirsis par solī jumu salabot). Servisa, protams, nav, tas ir skaidrs, bremzē tais Hamlo rā po kā gliemež i.


Viesnī cas darbinieki visi ir ļ oti, ļ oti lē ni, kad ar viņ iem sazinā ties - viņ i cenš as izlikties, ka nav pamanī juš i vai nesaprot, un citā di cenš as jū s ignorē t. Ja sā c meklē t patiesī bu, tad rupjī bas nav retums. Š eit viņ us var nomierinā t tikai agresija un iespaidī gi draudi no vī rieš a puses, un viņ i cenš as nepamanī t pieklā jī gus puiš us un ī paš i sievietes. Tī rī ba ļ oti nosacī ta, tieš ā m nekā das mitrā s tī rī š anas nav, tā pē c savā ks atkritumus no labi redzamā m vietā m un iztukš os kastes, nu kratī s palagus un aizsegs (to paš u, protams))) nafig-nafig, lai brauc vietē jie, kuri kā akvaparkā dabū ikdienas rokassprā dzes. Pats trakā kais ir ē dnī cas organizā cija? ? ? ? Trauki pirms lietoš anas jā pā rbauda, ​ ​ ļ oti relatī vi mazgā ti. Ē diens ir ok, bet atkā rtojas.

Ja viņ i normā li organizē tu sadali pa zonā m un ā tri nomainī tu tukš os traukus pret pilnu un patstā vī gu trauku izvē li, tad tas bū tu pacieš ami. Un tad izliks instrumentus uz galdiem, viens apsē dā s pie galda - un trī s komplekti pazū d, bet citi iet un meklē , kur dakš iņ u paķ ert, nevari sagaidī t strā dniekus, stulbi, lē ni, nekopti radī jumi ? ? ? ? Nu, lai "viesmī ļ i" nemirgo, viņ iem noņ emt no galda ir nokratī t galdautu uz grī das (nu, uz krē sliem, uz kuriem jū s sē dē jat). Ī sā k sakot, vajag ar netī ro slotu izsist ē damistabas galvu zem dupš a un bū s normā li. Bezalkoholisko dzē rienu nav! Ko viņ i sauc par fantu, kolu un spritu - ū dens ar sodu, milzī gs cukura daudzums un atbilstoš s aromatizē tā js, sula - tas pats, bet bez sodas un gā zes?????? ? ?

Animatori - pā rsvarā nelieš i, augstprā tī gi, mē ģ ina iespiesties kompā nijā , bez prasī š anas š aut sī gas, dzer alkoholu, nu, aicina teles "ekskursijā ". Pē c vakara programmas viņ iem ļ oti patī k pulcē t š auras domā š anas tū ristus un vest uz diskotē ku vietē jos klubos, nu tā lā k pē c programmas) Un tā ir pilnī ga katastrofa ar internetu, jū s to noteikti nevarat izmantot dienā sū ti ī sziņ u ne vairā k kā no reģ istratū ras vai bā ra, istabiņ ā s signā la vispā r nav, tā pē c ja jā kā rto bizness internetā , tad tikai naktī pē c stundas vestibilā . Kopumā noteikti nav vē rts tur doties nervozam un vardarbī gam. Bet ja dodaties izklaidē ties kompā nijā (pat ja ejat vienā ķ iverē , tad bū s kompā nija), tusē sieties baseinā , sauļ ojieties, gulē siet pludmalē (kas ir tieš i viesnī cas teritorijā ), tad paš am tas nenā k par ļ aunu!

Lai gū tu punktus uz servisu, nevazā tos pa ē dnī cu un neizvē lē tos, paņ ē mu zupu, gabaliņ u gaļ as vai zivs, nedaudz rī su un normas - vienu vai divas dienā var aiziet uz ē dnī cu un nestā vē t ar pū lis, bet paņ em to, kas ir par brī vu, drusku, tomē r ē st nenā ca un karstumā ī sti negribas, pat rindā stumties... tad ej uz bā ru, spē lē kartiņ as ar tā diem paš iem vienkā rš iem puiš iem un meitenē m (un pretenciozi uz š o viesnī cu neiet), iedzer alu pirms bā ra slē gš anas un pē c akcijas slē gš anas, ko pa dienu nopirku veikalā , izklaidē jies, padziedi, pastaigā jies, spē lē jiet "krokodilu" un izklaidē jieties. Daudzi š eit nā k atkal, pirmajā dienā man tas bija mež onī gi pā rsteidzoš i, bet tad, kad sā ku runā t kompā nijā s, nedaudz piedzerties un izklaidē ties, es sapratu viltī bu)

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums