Sagūstīja Thalassa

Rakstīts: 9 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 27 septembris — 6 oktobris 2019
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 5.0
Mē s centī simies ietaupī t jū su laiku, lasot bezjē dzī gu atsauksmi - ja atbildē sit apstiprinoš i uz š iem trim jautā jumiem, jums nav jā lasa atsauksme, jū s dosities tur neatkarī gi no tā , ko mē s rakstī jā m:

1. Jū s pirmo reizi ceļ ojat ā rpus Krievijas Federā cijas. Tas nav svarī gi, intereses vai uzņ ē muma dē ļ , bet kopumā Kabardinka / Gelendž ika / Anapa / Krima / Soč i ir visu laiku labā kā s brī vdienas!


2. Tev ir svarī ga tikai jū ra, saule un pludmale. Jū ra jau nedaudz vē sa, jo sezona beigusies, bet peldē ties var. Tas ir piepildī ts arī ar medū zā m, kas periodiski "apciemo" tū ristus, bet jū s varat vairs netraucē t, jo viņ i solī ja aukstumu, un viņ i to nerespektē . Nu, pludmale patiesī bā ir gandrī z “baltas” smiltis, kas sajauktas ar izsmē ķ iem, kuras tomē r var rū pī gi uzkaisī t.

3. Jums vai nu ī paš i nepatī k recenzijas (tad jū s nelasī sit lī dz š im brī dim), vai arī neticat tā m (kā pē c tad lasā t?
), vai ceru uz krievu "varbū t" (kā mums).

Katra tē ma tiks uzrakstī ta LIELU, izlaidiet tos, kas jū s neinteresē.

Aiziet!

TŪ ROPERATORS

Mē s ceļ ojā m ar Pegasus kompā niju. Visbiež ā k viņ i saskā rā s ar adekvā tā m cenā m (uzraudzī tas divus mē neš us) un nekā du papildu "izspieš anu" nebija. Tikā m sagaidī ti, ā tri (30 minū tes kaut kur) aizveda uz viesnī cu, “rallijā ” mū s ī paš i nesasprindzinā ja, lai gan, protams, “spieda” komerciā li izdevī gus iepirkš anā s braucienus, no kuriem viņ iem ir procents. Citi tū risti teica, ka VK ir viesnī cu grupa, kurā bija daudz sū dzī bu par Olesju (viesnī cas ceļ vedi). Viņ a reiz mums palī dzē ja (par to tā lā k) atrisinā t sarež ģ ī tu (vai drī zā k idiotisku) situā ciju un bija vienī gā tū roperatora pā rstā ve, kuru mē s katru dienu redzē jā m viesnī cā (un š ajā viesnī cā ir č etri krievi - Pegasus, Coral , Anex un kā ds tik nenozī mī gs, ka aizmirsu).
Dod Dievs, ka nav vajadzī ga tū roperatora palī dzī ba, bet labā k, ja pie rokas ir viņ a pā rstā vis (š ajā viesnī cā - 100%).

TURĒ JUMI. Mē s bijā m tikai SUPER-TUNISIJA, un tur nebija nekā , ko redzē t:

1) simts metru "galvaspilsē tas" mini tirgus ar "pareizā m" cenā m vismaz 2 reizes augstā kas nekā veikalā pie viesnī cas;


2) mozaī ku muzejs, kurā gids, kurš slikti runā krieviski, pā rstā stī s Homē ra Odisejas siž etu Kolobokas stilā;

3) pusdienas mazā pieczvaigž ņ u viesnī cā , kur ē diens ir labā ks nekā tavā lielajā č etrzvaigž ņ u viesnī cā;

4) tunisieš u "Santorini" no divā m bū dā m, kas mū s, kas redzē ja grieķ i un dzī voja ē ģ iptieš u, ļ oti uzjautrinā ja;

5) no Kartā gieš u pirts Nr. 1 ​ ​ palikuš i trī s akmeņ i un viens falliskais simbols.

Divu dienu ekskursijai uz tuksnesi nebija ne vē lē š anā s, ne spē ka.

No trū kumiem - nā kamais punkts.

Aviokompā nija

"Ziemeļ u vē jš " jeb ZIEMEĻ VĒ JS

Pirmkā rt, tas atstā s jū s bez brokastī m / pusdienā m / vakariņ ā m, ja lidosit uz Tunisiju no Maskavas.
Otrkā rt, no dzē rieniem viņ i piedā vā s tikai ū deni, bet neierobež oti, kas ir pluss!

Treš kā rt, tas reģ istrē lidmaš ī nas “no astes”, tā pē c labā kā s vietas tiks visiem mū ž a “novē lotā jiem” un nerezidentiem (kā mums)!

Ceturtkā rt, viņ š pā rdod sē dvietas ejā s un pie izejā m "zaļ ai".

No plusiem: mantkā rī gie mē s abos virzienos saņ ē mā m pilnī gi bez maksas 4. punktā aprakstī tā s vietas, jo mantkā rī gie visas nenopirka! Secinā jums: samaziniet cenas, kungi, aviopā rvadā tā ji!

VIESNĪ CA

“Man patī k izklaidē ties un jo ī paš i ē st! "- mē dza teikt viens no mū su draugiem. Š ajā viesnī cā viņ a nemirs no bada, tač u viņ a varē ja kļ ū t traka no garlaicī bas. Bet kā rtī bā...


Kas attiecas uz PĀ RTĪ BU: š ķ iet, ka ē diens ir, bet š ķ iet, ka tā nav. Brokastī s jums tiks piedā vā ta omlete un/vai (ne vienmē r) olu kultenis, kruasā ni un visā di maizī tes (neierobež oti), desiņ as (mā sa teica - soja), pā rslas (vai sasmalcinā tas lī dz?
versija), jogurts (vai rū guš piens nokrā sots balts/rozā ), ievā rī jumi, daž i dā rzeņ i, pankū kas, virtuļ i, smalkmaizī tes, daž reiz halva...vairā k neko neatceros, jo viņ i to neē da. Tautas iecienī tas bija pankū kas un olu ē dieni, un aiz tiem veidojā s “kilometru garas” rindas. Kafiju galvenajā restorā nā varē ja dzert tikai brokastu laikā , ja jums bija pietiekami daudz tases.

Lū k, kas ir interesanti: mums teica, ka septembra beigā s (un tas ir gandrī z sezonas "finā ls") viesnī cā bija 1000 viesu, un restorā nā tika iznesti ne vairā k kā simts krū zes, tā pat plā kš ņ u skaits. Un uz katru (izņ emot brokastu) ē dienreizi restorā ns tika atvē rts 10-15 minū tes vē lā k par norā dī to laiku, tā pē c pie ieejas izdevā s sapulcē ties kā rtī gs pū lis, kas (ne pie kā vainī gs) izskatī jā s pē c bara. Varu iedomā ties, kas notika jū lijā ! Par pasniegš anu, netī riem traukiem un atkritumiem uz galdiem - klusē ju. Ē ģ iptieš i, salī dzinot ar tunisieš iem, ir pedantiski apkopē ji!

Kas attiecas uz pusdienā m/vakariņ ā m: tā galvenā problē ma ir pamatē diens! Jū s atradī siet piedevas (makaroni, rī si un pulverveida biezenis), salā tus (galvenokā rt visu veidu kā postus), trakus tomā tus un bezgarš ī gus gurķ us, standarta mē rces, daudz vā rī tu dā rzeņ u, neierobež otu daudzumu olī vu un melnā s olī vas (kas ir neapš aubā ms pluss tā diem mī ļ otā jiem kā es). Bet ē damu gaļ u vai zivis jū s gandrī z nekad neatradī sit! Tie pastā v, bet tos nevar ē st. Gaļ a visa gumija, zivs bezgarš ī ga, ieraugot vistu jautā jā m: “Kā di š odien svē tki? » Pusei mū su draugu bija problē mas ar zobiem un kuņ ģ a-zarnu traktu. Viesi ar bē rniem sū dzē jā s, ka viņ i (ī paš i mazuļ i) neko neē d un ir gremoš anas traucē jumi (vemš ana, caureja). Bē rniem viesnī cā ir tikai mini akvaparks. Nav ē diena, nav izklaides.

Bet vismaz bē rni nesaprata, kā dus pazemojumus nā cā s piedzī vot viņ u vecā kiem un citiem onkuļ iem un tantē m, lai dabū tu sev kaut ko ē damu.
Quest ir ī stais vā rds! Cilvē ki stā v milzī gā s rindā s pē c maza gaļ as gabaliņ a, par piedevu, ko paņ emt diviem, nevar bū t ne runas (kompā nijas lidojumā ), vē l jā pierunā . Ar to visu jū su acu priekš ā bez rindas milzī gu (visvairā k) gabalu noliks pat ne paš i tunisieš i (no kuriem trī s invalī di, un tad brī vā dienā ), bet gan viņ u kaimiņ i - “parī zieš i” no Alž ī rijas (jā , un mē s esam Anglijas karalienes Viktorija un Elizabete). No Eiropas kontingenta - 10 briti, 10 franč i, 10 vā cieš i (tostarp piedzē rusies vecmā miņ a ar pumpiņ u uz pieres, kura ī paš i saš utusi par mazo konteineru bā rā ) un Mr. Viesnī ca. Bija arī : pā ris baltkrievu un 900 krievu, tostarp pieci pilsoņ i, kas sevi identificē ja kā tatā ru tautī bas personas.

Ī paš i jā atzī mē TARA batoniņ os - tā s ir 150-200 ml glā zes, no kurā m var iegū t ne vairā k kā.2 gab. alkohols + 2 gab. bezalki vienā rokā.
Protams, mē s nelepojamies ...mē s nā ksim divas vai piecas reizes ...Un jū s stā vat pie krā na 14 stundas bez pā rtraukuma ...Nu, kaut kas lī dzī gs š im. Bet kas pie velna!! ! Tas ir mež onī gi pazemojoš i!! ! Veselī gi adekvā ti vī rieš i ir spiesti bā rā ubagot normā lu alkohola porciju, it kā viņ i bū tu kaut kā di dzē rā ji. Un tas viss zem bā rmeņ u nekrietnajiem jokiem.


Stingri aizliegts izņ emt ē dienu no restorā na! Jū s nevarat atklā ti ...Pat ā bolu, ja jū s to izaicinoš i neapē dat ceļ ā . Š ī , protams, ir spē le. Bet likuma stingrī ba, kā saka, ir vairā k nekā kompensē ta...Ko darī t, ja jau esi iekš ā!?

A la carte ir laika izš ķ ieš ana. Ir tā das paš as š vakas, bet mazā kos daudzumos.

Deserti un augļ i. Kuram tas interesē , bet mums vienkā rš i pietika. Man personī gi neko citu kā meloni nevajadzē ja. Mā sa bija apmierinā ta ar arbū zu, ā boliem, plū mē m un divreiz ar vī nogā m.

IZKLAIDE, it kā.
“Like” ir mū su “viesnī cnieka” labā kais draugs: kā č etras zvaigznes, kā viss iekļ auts...Restorā nā divas reizes nedē ļ ā saksofonists izpilda piecus skaņ darbus, divreiz dzied vietē jais onkulis sintezatora pavadī jumā , Latī ņ amerikas. baseina bā rā vakarā skan mū zika, ko bā rmenis domā krieviski. Pa dienu Č iki nodarbojas ar jogu un ū dens aerobiku, pusaudž u meitenes iemī las animatoros, vecā kas meitenes iemī las "parī zieš us", č etrdesmitgadī gas "vecmā miņ as" kā mē s...cieš no garlaicī bas. 21:30 bē rni glī ti dejo savas piecas dejas, tad visi skatā s vulgā rus trikus un č etrdesmitgadī gas “vecmā miņ as” kā mē s mī lī gi dejo savas piecas dejas. 23:00 nometne izsludina rekolekcijas.

Ir arī akvaparks it kā , bet strā dā č etras stundas, siermaizī tes visiem nepietiek pat oktobrī , pat darba dienā , tā pē c pā ris reizes sarullē jā m un atstā jā m š o biznesu “jaunatnei ” un „Parī zieš i”.

Bezvadu internets ir pieejams arī bez maksas. Vestibilā.

Bet patiesī bā interneta nav, it ī paš i, ja tur pulcē jas burtiski simts cilvē ku. Vietē jā SIM karte var bū t izeja no situā cijas. Bet tajā ir maz koncertu, tā pē c arī izvade ir “sava veida”.

TERITORIJA patiesī bā ir maza, viduvē ji sakopta. Mē s pievē rsā m uzmanī bu tī rī š anai. Un tas nav labi! Sauļ ojā mies pie baseina, kas tajā brī dī tika tī rī ts. Tū risti, kas, piemē ram, atpū tuš ies Turcijā , sapratī s, ko es domā ju – viņ i tur to dara tik agri, ka atbrauc "ar visu gatavu". Pat pē c elles vē tras! Un Talasā pē c vidē ja pē rkona negaisa trī s dienas bija srach!

Viesnī cas teritorijā ir pā ris veikali ar diezgan pieņ emamā m cenā m, kuras var pazeminā t zem blakus esoš ajiem "labojumiem". "Ziloņ iem" (kilometru pa kreisi no viesnī cas) ir pā ris veikali, lē tā ks un izvē les ziņ ā bagā tā ks - kreisais. Labi sarunā jā mies ar saimnieka meitu un saņ ē mā m 10% atlaidi - sī kums, bet jauki. Un tā - pa ceļ am uz ziloņ iem ir vē l trī s veikaliņ i. Garš a un krā sa, kā saka ...
Galvenajā ē kā mums bija VOUCHER ROOM, bet reģ istrē š anā s brī dī brī vu istabu nebija, un mū s nosū tī ja uz bungalo 131. Bijā m tik noguruš i, ka nestrī dē jā mies un neizpakojā m koferi lī dz rī tam, cerot pamest š o netī ro vietu ar senā m pulē tā m (reiz) mē belē m. Nā kamajā dienā mums (pē c pieprasī juma, bez maksas) tika nodroš inā ta iespē ja ē kā pa kreisi no ieejas vestibila priekš ā no ielas puses, pirmais stā vs, kab. 2001. Normā la istaba, bet 1.5 reizes mazā ka ar augstu balkonu un skatu uz "bedri". Mē s palikā m bungalo. Un sā kā s mū su piedzī vojumi!


APKALPOŠ ANA. Mē s palikā m bungalo un konstatē jā m, ka mū su tualete tek. Mē s vē rsā mies pie "reģ istratora" Med. Klusums. Sazinā jā s vē lreiz. Todien atcerē jā mies atsauksmi par personā lu, kas stingri apmeklē telpas, kad esi iekš ā . Meistars atnā ca, kad es biju duš ā . Un viņ š nenā ca pē c pusstundas, kā es viņ am jautā ju.
Vakarā Oļ esja pā rtulkoja mū su sū dzī bas citai "reģ istratorei" un vienojā s par telpas remontu un uzkopš anu. Neapmierinā tā "raibā " vadī tā ja saņ ē ma "brekš us", tomē r meistaru un tī rī š anu ieraudzī jā m tikai dienu vē lā k, kad noķ ē ru "raibo" teritorijā , kuru tagad zinā ju pē c skata. Mana mā sa jokoja, ka mans "Palī dziet man, lū dzu" viņ ai izraisī ja krampjus. Tomē r tas mums ļ oti palī dzē ja. Viesnī cā notikuš as vairā kas zā dzī bas.

Smarž as tika nozagtas no mū su draugiem un trim blakus istabā m. Kā dai ģ imenei no istabas tika izņ emts seifs ar naudu un dokumentiem, steidzami lū gts doties prom, un tū roperators viņ iem nekā di nepalī dzē ja. Tomē r es novirzos. Atcerieties "plankumainais"? Viņ a divas reizes ielauzā s mū su istabā tajā laikā , kad mē s parasti tur nebijā m. Un mē s nolē mā m izmantot veco metodi, lai noteiktu, vai kā ds nav ienā cis pa durvī m, uz kurā m karā jas zī me "Netraucē t".
Viņ i uzliks to "stop" sezonai un vē ros, kā briesmī gs kā purs brī numaini pā rtop par skaistu tauriņ u.

DROŠ Ī BU var raksturot ar trim faktiem:

1.10 dienā s viesnī cā , divas reizes redzē jā m pludmales "patruļ u".

2. viesnī cas apsardze - neapbruņ oti puiš i, kas nodarbojas ar pludmales "tī rī š anu" un lietussargu remontu

3. ekskursijas dienā.6:30 no rī ta viesnī cā tika atrasta tikai "reģ istratore" un vientuļ š neapbruņ ots apsargs, kurš mums atnesa 10 vakardienas kruasā nus "agrajā m brokastī m"


Tā pē c tas ir svarī gi! Kopā ar mums ekskursijā bija cilvē ki no viesnī cas, kurā (pē c nolaiš anā s vakarā gids mums pastā stī ja) pirms vairā kiem gadiem noticis terorakts, kā ds vī rietis pludmalē noš ā va tū ristus. Tajā dienā visas kameras bija izslē gtas, neviens netika atrasts, viesnī ca darbojas ar jaunu nosaukumu.

KOPSAVILKUMS

Iedegā mies un pat palikā m mazliet labā k. Vai mē s nā ksim vē lreiz? Nē . Atvaļ inā jumā mums patī k atpū sties. Mā jā s ir pietiekami daudz spriedzes un stresa.
"Domā pats, izlem pats... "

Jū su Anglijas karalienes Viktorija un Elizabete
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu