Laba viesnīca, daži trūkumi

Rakstīts: 16 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 8 — 15 oktobris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Nebiju domā jusi, ka rakstī š u, bet tomē r rakstī š u.
bijā m no 8. lī dz 15. oktobrim un te viss ir brī niš ķ ī gi.
tomē r atkarī bā no tā , kam tas ir vajadzī gs. par tū ri 2 vntravel samaksā jā m 17000 UAH (apmē ram 650 dolā ri). lidoja cauri oā zes ceļ ojumam.
tradicionā li par slikto:
1. negarš ī gs siers un desa.
2. Oā zes ceļ ojumu ballī tes saimnieka gids š ajā viesnī cā (no insight holiday) Nazirs nekad neieradā s viesnī cā , bet, kad zvanī ja, vienmē r sazinā jā s. Gribē tos, protams, parunā ties, nā ca citi gidi, kas runā ja par ekskursijā m, ieteica, kur doties, kā uzvesties utt.

3. maksas wi-fi - 50 dinā ri nedē ļ ā (nopirkā m vietē jo SIM karti no Ooredo operatora un 3GB interneta, pietika nedē ļ ai un vē l palika, samaksā ja 18.5 dinā rus)
labi par viesnī cu:
1.3 krieviski runā još i administratori
2. Zā lē sē ž krieviski runā još a meitene Oļ a, viņ a zina visu par talasoterapiju un konsultē par to, sarunā jas ar spa, bet, ja viņ a vē rsī sies pie viņ as, viņ a palī dzē s ar visu.
3. par reģ istratū rā iedotajiem 20 dolā riem (500 UAH) mū s iekā rtoja bungalo, nevis divvietī gā istabiņ ā , kā biļ etē . tū re ar buncallo bija par 2500 dā rgā ka - ietaupī ti 2000 UAH.
4. ja tu runā angliski, tad esi karalis un Dievs, personā ls ir nenormā li draudzī gs, it ī paš i, ja tu neizturies pret viņ u kā pret kalpu.
Dialogs ir elementā rs, es sniedzu piemē ru sarunai starp manu puisi un Hakimu (bā rmenis vestibila bā rā (puika-č au: )
bā rmenis - Sveiks, mans draugs! ; )
puika- kā tev iet? : )
bā rmenis- Man viss kā rtī bā , un tev? ; )
puika - Man viss kā rtī bā ! : )
Hakim - jauki ; )
puisis- iedod man lū dzu kokteilis ar piparmē tru meitenei un divreiz viskijs -kola man : )
Hakim-Es pagatavoju tavai meitenei labā ko kokteili! Hakims mani uzrunā : - kokteilis ar viskiju vai ar romu?
es- ar romu, lū dzu : )
-Labi!
- uztaisa kokteili un 2 viskijus ar kolu, uzliek uz bā ra, pagrū ž man glā zi ar kokteiļ u tū biņ ā m
Es pateicos jums
puisis- liels paldies! Jauku dienu!
Bā rmenis - paldies, lai tev arī jauka diena.

Š ī ir ī sta saruna, gandrī z vienmē r tā bija ar visiem bā rmeņ iem. 3. dien jau mū s visus zinā ja un atcerē jā s un tiklī dz ieradā mies uzreiz uztaisī ja standarta komplektu un ja pē kš ņ i pasū tī jā m ko citu tad ļ oti atvainojā s un pē c iespē jas ā trā k veica pasū tī jumu, strā dā.3 bā rmeņ i vestibila bā rā.3 maiņ ā s, bā rā.1 pludmalē , 1 amerikā ņ u bā rā , 2 baseina bā rā .
viņ i ir nenormā li noguruš i no mū ž ī gā dzē ruma, piedodiet, krievu tū rists, nesaprotami prasot ko nesaprotamā valodā , daž reiz stā vot rindā pie bā ra, mē s paš i ē dā m un ē dā m, ko viņ i runā ja, un jā , mums nebija slinkums palī dzi bā rmenim - izrunā t briesmoņ a (citā di to nevar nosaukt) vē lmes.
5. Kad ē dā m ē damistabā , vienmē r pie mums vē rsā s ar jautā jumu, vai ar mums viss ir kā rtī bā un vai mums viss garš o, un nevis uzbā zī gi, bet vienkā rš i ejot garā m. Reizē m pie vē lamā galda nebija balto speciā lo papī ru un aparā tu, jo ī sti nebija laika izklā t uz terases, zā lē tā da nebija - viņ i tur pavada vairā k laika, bet mē s paš i zinā ja, kur tos dabū t, un mē s neiederē jā mies, piedodiet, tas bija tā , ka viņ i pamanī ja, kā mē s paš i gribē jā m to paņ emt, un vienkā rš i lidoja pie mums ar vā rdiem "nē nē nē , tas ir mans darbs, es darī š u viss pats, kur ir tavs galds? ”, angļ u valodā , dabiski un acumirklī noslaucī ja un pasniedza.
6. pirms mū su ieraš anā s apmē ram nedē ļ u pirms tam bija š ausmī gas duš as, bungalo peldē ja cilvē ku koferi, jo mums bija piliens uz sienā m. Mums tas bija simpā tisks, un patiesī bā mums viss bija kā rtī bā . Istabā pavadī jā m ļ oti maz laika.
7. tī rī ju katru dienu, 2 reizes 6 dienā s mainī jā m gultas veļ u un dvieļ us.

8. pludmales dvieļ i, pults no televizora un kondicionieris depozī tā , t. i. , iedod depozī tu, par pludmales dvieļ iem 40dinā ri par 2, par pultī m un seifu nezinu, neņ ē mā m. Televizors strā dā bez pults, mums bija plazma, bet ieslē dzā m 2-3 reizes, konderu nemaz neslē dzā m, tikai pā rbaudī jā m vai strā dā , pie kā da metra ir arī manuā lā vadī ba ar pusi no grī das. Depozī tus es attiecinu uz +, jo nauda pē c tam tiek atdota un ja pē kš ņ i kaut kas kaut kam nepietiek, tad var nopirkt vē l.
9. Viesnī cā ir 2 veikali, viens vestibilā un otrs pie baseina. Kur pie baseina vajag stipri kaulē ties, tur labā k iet tikai superspē cī gā m vajadzī bā m, labā k iziet no viesnī cas, pagriezties pa kreisi un iet 500m lī dz lielveikalam.
10. animā cija super, vienmē r smieklī gas un draudzī gas, daž i slikti runā krieviski, bet mums brauciens bija gandrī z pilnī ga iedziļ inā š anā s angliski runā još ajā vidē , izņ emot krievus, kuri š ad tad gribē ja noskaidrot, kas tur Ukrainā notiek, tā tad tā nebija problē ma.
11. Viesnī ca nesen sā ka strā dā t pē c viss iekļ auts principa, tā pē c, protams, ir trū kumi, bet kopumā lieliska jū ra, savs akvaparks teritorijā , ap 11 slidkalniņ iem un arī bē rnu akvaparks. 2 baseini pieauguš ajiem, 2 baseini bē rniem, iekš telpu baseins, garš ī gi ē dieni (liellopu gaļ a, teļ a gaļ a, vista, tī tars, jē ra gaļ a), kā dreiz bija kalmā ri, nenormā li garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi.
Ja jums ir vē l kā di jautā jumi, es jums ar prieku atbildē š u. Viesnī ca diezgan zaļ a (dabas ziņ ā ), galvenais, lai viss pozitī vi. Mē s noteikti iesim vē lreiz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu